ne kötü bir şeymiş ama mide bulantısı, mahvediyor insanı,allah sabır versin çekenlere. bazen öyle bulanıyor ki vitamini atamıyorum,daha çok bulandırıyor diye,midemdkileri çıkarırım korkusuyla. allahtan sürekli olmuyor. arada rahatlıyorum. yiyip içiyorum. sürekli çekenler napsın değil mi...çok geçmiş olsun canım bende o suan senin olduğun haftaların hayalini kuruyorum ki rahatlicam herşey bitcek die sendede tam tersi olmuş çok geçmiş olsun tekrar canım sen istifar ettikce arkasından tekrar yee en azından meyve ye bebişin vitaminsiz kalmasın. Onlar için yaa zaten bütün eziyet bütün çaba rabbim onların canını sağ etsin sağlıklı olsunlarda 9 ay boyunca çekiyim bunları .
çalışan bayanların genel sıkıntısı sanırım şuan evde olup uzanmak varken sandalyenin tepesinde saatlerce oturuyoruz offf biraz eğer iyi olursam ben son ayıma kadar gidip gelmeyi düşünüyorum bayramdan sonra eleman buluruz birtane onu eğitirim sonrasında 2 gün gelir 1 gün gelmem öle geçiririm ve ben şubatta badana yeptırcam evi bebeğim temiz bi eve gelsin evin mikrobu kırılsın şölede dip köşe temizlik ohhhh mis gibi ...
Öncelikle hepinize bebişlerinizle birlikte hayırlı,mutlu,huzurlu,sağlıklı bir Cuma Günü diliyorum arkadaşlarrrr:)
Gelelim arkadaşım sana emin ol bir çoğumuz böyle.. Hel o lcw ye gidince dahada moralim bozuluyor. O pantolonların içine benden iki tane daha girer diyorum her seferinde. Ne yazıkki hamile koleksiyonu az, ama diğer yerde hiç yok gene onlar düşünceli :)
Emin ol bende öyleyim.. Eşim dün diyor ki '' Nerdeyse doğurucan hala tık yok sende, ne karnın var ne bişey'' (dün akşam aynı otobüse bindik o benden sonra bindi ben ayaktaydım kimse anlamadığı için yer vermiyor malesef) kızıyor kendi kendine eşimde tombul olsaydın ya biras diyor bak ayaktasın :)
Neyse elbet bizede sıra gelir üzülmeyelim.. Ama insan gerçekten karnı çıkınca bebeğini daha mı iyi hissedecek ne ? düşüncesine kapılıyor galiba ben öyleyim zaten hareketinide hissetmiyorum bari karnım olsunda orda bi yerde olduğunu daha çok farkedeyim diyorum kendimce sanırım :) Sıkıntı yokk güsel günler gelecek inşallah bize :) Onlar içerde iyi olsunda varsın çıkmasın göbüşlerrr :)
ne kötü bir şeymiş ama mide bulantısı, mahvediyor insanı,allah sabır versin çekenlere. bazen öyle bulanıyor ki vitamini atamıyorum,daha çok bulandırıyor diye,midemdkileri çıkarırım korkusuyla. allahtan sürekli olmuyor. arada rahatlıyorum. yiyip içiyorum. sürekli çekenler napsın değil mi...
sen daha gerilmeye başlamamışsın demek ki unuttuğuna göreBenim doktor Mustela'ı önerdi. Lierac diyo herkes dedim, o da olur dedi. Lierac daha kozmetik dedi. Ben mustela kullanıyorum. Günde 1 defa. Onu da çoğu defa unutuyorum :)
Bende durayım diyorum ama bu streste, kışın zorluklarında eziyet etmekte istemiyorum bebişimede kendimede. Bakalım zaman ne göstericek. Zaten 6 ay hakkım var çalışmamaya onuda nasıl kullanıcamı şaşırdım
Bende bayram öncesi yada sonrası taşınacağım :) Genel bir temizlik yapmış olacağım bu durumda.. Halılarım hakkında karar veremedim yeni eve geçerken yıkatsam mı yoksa şubatı mı beklesem? Bilemedim bir türlü..
ee canım ben 13 haftadır kesintisiz çekiorum ya sabahdan başlar beni etkisiz hale getirir yada akşam başlar bütün gece uyutmaz bulantı gerçekden zor bi durum
allah kolaylık versin canım, inşallah geçer en kısa zamanda, su bile içmek istmiyor insanın canı bulanınca...
sen daha gerilmeye başlamamışsın demek ki unuttuğuna göreakşamları bir geriliyor, kreme bulayasım geliyor kendimi...
günaydın güzel anneler :) ve bebekleri yarın bu saatlerde bebeğimin cinsiyetini öğrenmiş olucam büyük ihtimalle çok heycanlıyım :)) ne acaba akşam uyuyamam sanırım
Arkadaşım, ne güzel zayıf hamile kalmışsın, en sağlıklısı. Ben şişmanım. Zaten tansiyonum vardı, şimdi risk iyice arttı. Hergün 2 tane tansiyon hapı içiyorum. Şeker riskim de var. Sırf karnın az belli oluyor diye üzülme. Ayrıca şişman olunca da hamile göbeğini şişkoluktan zannediyorlar. Daha erken göbeklerimizden anlaşılması için. 5. ayımızda herkes anlar merak etme. Daha 3,5 aylığız.
ben de çok alır veririm , ondan benim göbek esnektir diyordum ama öyle çıkmadı, hamile kaldığımda 67 kiloydum şimdi 58,5-59 civarıyım, ona rağmen böyle...Şişmanım ya ben göbek alışkın tabi gerilmeye :) Hayatımda 2 defa 20 kilo verdim, 2 defa da 20 kilo aldım :) kilosal bakımdan 2 hamilelik geçirmiş gibiyim, o yüzden herhalde daha esnek...
bence beklet canım arada az bi zaman yok eğer çok kötü durumda değil ise beklet bebeğin beşiği falan gelceği zaman onlarıda yıkatmaya verirsin rabbim yardımcın olsun taşınmak zor inşallah yardım edenin vardır tek başına olcak iş değil
günaydın güzel anneler :) ve bebekleri yarın bu saatlerde bebeğimin cinsiyetini öğrenmiş olucam büyük ihtimalle çok heycanlıyım :)) ne acaba akşam uyuyamam sanırım
eski pantolonlar hep düşük bel ama düğmeleri şuan kapanmıyor hamile pantolonu nasıl yapılır ki?Bi sorayım bakalım.
canım pantolonun kemer kısmından fermuar kısmına kadar dikdörtgen parça çıkarıyorlar sonra oraya kotunun rengine uygun penye kumaş dikiyorlar. bel kımmina da ayarlaanabillir lastik geçiriyorlar çoooook rahat oluyor..biraz araştır mutlaka yapan terzi bulursun :) :2: