• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
38 haftalık bir anne adayı olarak akşam yazdıklarınız dikkatimi çekti telden girdim yazamadım

bebekleriniz çok küçük keseyi görememeleri kalp atışını duyamamaları çok normal

ben 12.haftaya kadar yattım kanamam vardı bi gün oldu gerçi düşük riskin var dedi

ilaç kullandım günde 3 kere 1 sabah 2 akşam dı sanırım ve çok şükür bu günlerdeyim

hiç telaş yapmayın rabbim verecekse veriyor dua edin :16::16:

NEREDEYSE BİRKAç kişi hariç ilk bebekleri arkadaşlarımızın ister istemez korku ve kaygı duyacaklar.biz deneyimli olunca moral veriyoruz..allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah....

Tmm kuzu, gidince haber ver burdan olur mu,
sen haftaya gidersen kesin kalp atışlarını da duyarsın, ne güzel.. :))

tabiside şeker haber veriririm.sende tedirgin olma....

Ben çok kötüyüm arkadaşlar sabah 8 de uyandım bulantılar la beraber hala aynıyım hiç bir şey yiyemiyorum su bile içsem öğürmeye başlıyorum bunun bebeğime bir zararı olurmu?

sürmeli hala gelmedi:(((ben de geç kaldım hemde çok...hadi canım güzel haberler getirde gideyim:)))

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuu:46::46:
inan cokl sevındım canım yaaa :29:
allah tamamına erdırsın hepımızı.sımdı sırada surmelı var haydı guzel bır haberde ondan gelsın:49::nazar::emir_bebek:

canım çok sevindimmmmm. :46::46::46::46: Müthiş bir duygu olmalı... :nazar: hayırlısıyla sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsin inşallah. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.

ayyyy cnm cok sevindim inan. allah kucağına almayı nasip etsin inş. rabbimin büyüklüğü işte mevlam neyler neylerse güzel eyler

gözün aydıııınn
ağla canım ağlaa mutluluktan ağla yeterkiiiii

yaşasınnn :24::24::24: darısı bizim başımıza olsun inşallah....

Nurrrrrrrrrrrrrr biliyordum demicem:))gözün aydın canım allah her zaman güzel haberler aldırsın inşallah....

Haydi şimdi hep beraber sürmeli için dua edelim..doktordadır sanırım şu sıralar.10 da gidecekti:((hayırlı haberlerle gel canım....

ayyyy canım böyle güz el bir haber duymaya ihtiyacımız vardı maşaallah çooook sevindim:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım inşaallah bizze de nasip eder biz de duyarız pıt plarımızııt:16::16::16:

Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Darısı bize olsun inşallah.

canım çok sevindim Allah tamamına erdirdin darısı bizim başımıza bende yarın gidecem doktora bende görürüm inş o pıt pıtları :17: sen tama olarak kaç hafta kaç günlüktü ?

çok çok çok çok teşekkür ederim canlarım Allah sizden razı olsun...:16:
Rabbim isteyen dileyen haretini çeken herkese nasip etsin inşallahh....

rose canım ben tam 6 hafta 4 günlüğüm...
7. hafta 3 gün sonra bitecek inşallah,8.haftaya girecez...
inşallah sende en kısa sürede duyarsın bu pıt pıtları.:16:
hayırlı haberlele gel inşallahhh:16:

sürmeli hala gelmedi...:ssz:
o kadar gıcık bir bulantı var ki sormayınnn..
halsizlik de cabasıı..gözümü açamıyorumm...
ben biraz uzanayım inşallahhh sürmelide çokkk mutlu bir şekilde gelir buraya...:16:
Allah emanetsiniz canlarım..
selam ve dualya inşallahh:16:

Ben çok kötüyüm arkadaşlar sabah 8 de uyandım bulantılar la beraber hala aynıyım hiç bir şey yiyemiyorum su bile içsem öğürmeye başlıyorum bunun bebeğime bir zararı olurmu?

uyumaya çalış.çok fazla öğürmek de iyi değilmiş. kasıyorsun ya kendini. geçmiş olsun canım. allah kolaylık versin :2:

Ayy canlarım benim yaa yerim ben siziii ilginiz için tşk ederiz bebişimizlee:16: :48:

aç karnına idrara sıkışık gittim veeeeeeeeeeee Bebişimi gördükkkk kızlaaarrr :62::62::62: :69:

Yalnızz kesenin etrafında kanama varmış.. progestan verdi.. günde 3 kere alacağım..

ilişki yasak, bol sıvı tüket, istiraat et dedi doktorum :42:

Bu arada doktorun odasındaki ultrasonun görüntüsü iyi değilmiş.. Dünkü doktora çok kızdım vallahi boştan yere korkuttu bizi.. :50:Annemleride telaşlandırdık :47:

aynı mesajjjjjjjjjjjjjjjj

Son düzenleme:
ben ilk kez bugün gittim keseyi gördüm, 5+2'yim şimdi. ama öncesinde kan tesi yaptırıp değerlerimin artıp artmadığını kontrol ettik.

Ayy canlarım benim yaa yerim ben siziii ilginiz için tşk ederiz bebişimizlee:16: :48:

aç karnına idrara sıkışık gittim veeeeeeeeeeee Bebişimi gördükkkk kızlaaarrr :62::62::62: :69:

Yalnızz kesenin etrafında kanama varmış.. progestan verdi.. günde 3 kere alacağım..

Bu arada doktorun odasındaki ultrasonun görüntüsü iyi değilmiş.. Dünkü doktora çok kızdım vallahi boştan yere korkuttu bizi.. :50:Annemleride telaşlandırdık :47:

ayy sevindim gördüğüne cnm inşallah kucağına da alırsın hayırlısıyla

geçmiş olsun, herkes merakla seni bekliyordu, güzel haberlerle döndün.

canım çoooooooooooooook sevindim:52::52::52:
şu doktorlar var ya sağlam insanı hasta ederler
emin olmadan öyle konuşulur mu hiiiiiiç
o kadar sıkıntıya soktular seni de
aman dikkat et canım kendine:16:

ben ilk kez bugün gittim keseyi gördüm, 5+2'yim şimdi. ama öncesinde kan tesi yaptırıp değerlerimin artıp artmadığını kontrol ettik.

ayy sevindim gördüğüne cnm inşallah kucağına da alırsın hayırlısıyla

geçmiş olsun, herkes merakla seni bekliyordu, güzel haberlerle döndün.

canım çoooooooooooooook sevindim:52::52::52:
şu doktorlar var ya sağlam insanı hasta ederler
emin olmadan öyle konuşulur mu hiiiiiiç
o kadar sıkıntıya soktular seni de
aman dikkat et canım kendine:16:

Çok sağolun kızlarr.. ilginiz ve alakanız için çok tşk ederimm :16:

çok şükür bebişim benimleymiş :16:

çok sevindim umarım 9 ayın sorunsuz bir şekilde geçer hayırlı ve sağlıkla bebeciğini kucağına alırsın.....

çok çok çok çok teşekkür ederim canlarım Allah sizden razı olsun...:16:
Rabbim isteyen dileyen haretini çeken herkese nasip etsin inşallahh....

rose canım ben tam 6 hafta 4 günlüğüm...
7. hafta 3 gün sonra bitecek inşallah,8.haftaya girecez...
inşallah sende en kısa sürede duyarsın bu pıt pıtları.:16:
hayırlı haberlele gel inşallahhh:16:

saol canım bende yarın 6+1 oluyorum inş mutlu haberlerle dönerim sizlere :16:

ayy çok sevindim içimden bi ses diyordu iyi haberler vereceğini rabbim sağlık versin bebişine :nazar:

Kendi telaşımdan listeye ekleneceklere bakamadım kızlar.. kimse kırılmasın lütfen eklenecekler bir daha yazarlarsa çok sevinirim :17:

Gözün aydın. Cidden ben de çok emindim bir sorun olmadığına. Kanamayı da dert etme. İyice dinlen geçer.

Back