• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum,havalardayım şu an..rahimdeki kanama da bitmiş,herşey yolunda dedi.çok şükür Allahıma inşallh herkes mutlu haberlerle gelir.
şu öksürüğümden de kutulursam meleğim daha rahat edecek içimde :)
beni de listeye ekleyiinnn :))
sat:26 mayıs
ilk bebekimm :))

SURMELI...

Ben sana yazdım canım.. Yanlış hesaplamışım mart annesi olacakmışım beni listeden sil dedim.. Görmemiş olabilirsin.. :34:

OKIS TATLIM SURMELI...belkide gormemis ola bilirim. o zaman seni listeden silicem.
BIDE SENIN LISTENDE nbd3460 var,oda mart annesi ama benim listeye kayitli subat annelerine
o zaman ben onuda siliyim.
insallah seninde bebisinden iyi haberler gelir.
bu topigi arada takib edicem.
ARTIK BIZDE IKILI TESTLER VE CINSIYETLER KONUSULUYOR.
:9:
HEPINIZE SAGLIKLI HAMISLIKLER
:6:

slm hanımlar benimde ikinci bebişim ama henüz kesesini göremedik bu hafta tekrar gitcem inş görürüz. benide listeye eklerseniz sevinirim. 23 yaşındayım 2. bebeğim sat 29 mayıs

Ayy canlarım benim yaa yerim ben siziii ilginiz için tşk ederiz bebişimizlee:16: :48:

aç karnına idrara sıkışık gittim veeeeeeeeeeee Bebişimi gördükkkk kızlaaarrr :62::62::62: :69:

Yalnızz kesenin etrafında kanama varmış.. progestan verdi.. günde 3 kere alacağım..

ilişki yasak, bol sıvı tüket, istiraat et dedi doktorum :42:

Bu arada doktorun odasındaki ultrasonun görüntüsü iyi değilmiş.. Dünkü doktora çok kızdım vallahi boştan yere korkuttu bizi.. :50:Annemleride telaşlandırdık :47:

yaaaaaaaa bak ıste ne guzel olduuuu ayy cok sevındım yaaaa :32::32:
haydı aramıza hosgeldın tekrarrr :49:

kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum,havalardayım şu an..rahimdeki kanama da bitmiş,herşey yolunda dedi.çok şükür Allahıma inşallh herkes mutlu haberlerle gelir.

cok sevındım canım haydı hayırlı olsun :8::29:

çok sevindim umarım 9 ayın sorunsuz bir şekilde geçer hayırlı ve sağlıkla bebeciğini kucağına alırsın.....

Hepberaber inşaallah canımm:16:

saol canım bende yarın 6+1 oluyorum inş mutlu haberlerle dönerim sizlere :16:

ayy çok sevindim içimden bi ses diyordu iyi haberler vereceğini rabbim sağlık versin bebişine :nazar:

Yoksa bebişin mi diyordu :1: Sağol gülümmm :71:

bende varım bende varım :54::54::54::54::54::54:

sat: 9.06.2012
tahmini doğum tarihi 16.03.2013
1. bebek

Hoşgeldin canım.. Ekledim senide:34:

Gözün aydın. Cidden ben de çok emindim bir sorun olmadığına. Kanamayı da dert etme. İyice dinlen geçer.

Tşk ederim gececimm..Öyle yapacağım artık :34:

Ekledimm :34::16:

SURMELI...

Ben sana yazdım canım.. Yanlış hesaplamışım mart annesi olacakmışım beni listeden sil dedim.. Görmemiş olabilirsin.. :34:

OKIS TATLIM SURMELI...belkide gormemis ola bilirim. o zaman seni listeden silicem.
BIDE SENIN LISTENDE nbd3460 var,oda mart annesi ama benim listeye kayitli subat annelerine
o zaman ben onuda siliyim.
insallah seninde bebisinden iyi haberler gelir.
bu topigi arada takib edicem.
ARTIK BIZDE IKILI TESTLER VE CINSIYETLER KONUSULUYOR.
:9:
HEPINIZE SAGLIKLI HAMISLIKLER
:6:

Teşekkürler canım :34:

slm hanımlar benimde ikinci bebişim ama henüz kesesini göremedik bu hafta tekrar gitcem inş görürüz. benide listeye eklerseniz sevinirim. 23 yaşındayım 2. bebeğim sat 29 mayıs

Hoşgeldin canım görürsünüz inşallah :34:

yaaaaaaaa bak ıste ne guzel olduuuu ayy cok sevındım yaaaa :32::32:
haydı aramıza hosgeldın tekrarrr :49:

hoşbuldummmm çilekimm :16:

sevindim canım rabbim sağlık nasip etsin inş :16:

içerden sesleniyordu bebişim arkadaşım sağlıklı diyordu :1: :1: benim 6.hissim kuvvetlidir de ondan dediydim :17:

Hoşgeldin canım.. Ekledim senide:34:

Tşk ederim gececimm..Öyle yapacağım artık :34:

Ekledimm :34::16:

Teşekkürler canım :34:

Hoşgeldin canım görürsünüz inşallah :34:

hoşbuldummmm çilekimm :16:

ayyy surmeli teyzesi aşkolsun bizimde kalbimiz atıo pıt pıtt ama listewde yokuz sen telaştan bizi okumadınmııı :31::49::nazar::nazar:

cnm benim tekrar hayırlı olsun cok mutlu oldum inan. bebişlerimiz cok şanslı bizim gibi anneleri var yuppy
sürmeli buarada benide unutma 26 yaşındayım sat 24 mayıs ist da oturuyorum ilk bebişim allahın izniyle 55 kiloyum

ayyy surmeli teyzesi aşkolsun bizimde kalbimiz atıo pıt pıtt ama listewde yokuz sen telaştan bizi okumadınmııı :31::49::nazar::nazar:

Ayy pardon teyzecim yaa arada kaynadınız :1: düzenledim :16:

cnm benim tekrar hayırlı olsun cok mutlu oldum inan. bebişlerimiz cok şanslı bizim gibi anneleri var yuppy
sürmeli buarada benide unutma 26 yaşındayım sat 24 mayıs ist da oturuyorum ilk bebişim allahın izniyle 55 kiloyum

Eklendin tatlişş :16:

kızlarrrr dr dan geldim şimdi
hemen koştum haber vereyim dedimmm
miniğimin kalbi pıt pıt pıt atıyor,şükürler olsun Rabbime..:14::14::14::16:
hala ağlıyorum,ekranı bile göremiyorum yanlış yazdysam kusura bakmayım..
destek olan dua eden canlarım sizede çok teşekkür ediyorum,bitanesiniz...:54:
Yüce Mevlam herkese nasip etsin inşallah...
O duaları hakkıyla işitendir...
O ol der,ve olur...
Rabbim,yerin ve göğün içindekilerle birlikte sahibi olan Allah ımmmmm..
Yarattıkların adedince sana şükürler olsun...
Allahhh diye seni zikreden her nesne hürmetine herkese nasip et Ya Rabbimmm:16::16:

Ayy canlarım benim yaa yerim ben siziii ilginiz için tşk ederiz bebişimizlee:16: :48:

aç karnına idrara sıkışık gittim veeeeeeeeeeee Bebişimi gördükkkk kızlaaarrr :62::62::62: :69:

Yalnızz kesenin etrafında kanama varmış.. progestan verdi.. günde 3 kere alacağım..

Bu arada doktorun odasındaki ultrasonun görüntüsü iyi değilmiş.. Dünkü doktora çok kızdım vallahi boştan yere korkuttu bizi.. :50:Annemleride telaşlandırdık :47:

kızlar çok sevindim acil kan misali güzel haberler duymak çok iyi geldi :nazar::nazar::nazar:
bebişlerinizle birlikte sağlıklı doğumlar nasip etsin Allahım :26:

bende haftaya gidicem sizler gibi güzel haberler ile geliriz buraya :26:

kızlar doktora gidiyorum,dualarını eksik etmeyin,meleğimin kalp atışlarını duyayım,akıntım son bulsun,kasıklarımdaki ağrı normal çıksın.heyecandan korkudan dayanamicam ağlicam.

inşallah duyarsınız canım :26: dua edicem sende içini ferah tut Allah yardıcınız olsun:26:

kızlar ben geçen hafta çarşamba gittim kese göründü minicik. peki sizce nezaman kalp atışı duyulur yani kese göründükten sonra ben cuma gidicem

biz 5+5te kalp atislarini duymadik, benim ilk kizimda da duymamistik zaten, herkesin farkli oluyo, ben 31 temmuzda gidicem tekrar, 9. haftada yani

kızlarrrr dr dan geldim şimdi
hemen koştum haber vereyim dedimmm
miniğimin kalbi pıt pıt pıt atıyor,şükürler olsun Rabbime..:14::14::14::16:
hala ağlıyorum,ekranı bile göremiyorum yanlış yazdysam kusura bakmayım..
destek olan dua eden canlarım sizede çok teşekkür ediyorum,bitanesiniz...:54:
Yüce Mevlam herkese nasip etsin inşallah...
O duaları hakkıyla işitendir...
O ol der,ve olur...
Rabbim,yerin ve göğün içindekilerle birlikte sahibi olan Allah ımmmmm..
Yarattıkların adedince sana şükürler olsun...
Allahhh diye seni zikreden her nesne hürmetine herkese nasip et Ya Rabbimmm:16::16:

gozun aydin canim, her doktordan gelisin boyle mutlu olsun insallah, amin:)

keşke bende 6.7. haftada olsam.... beklemek ne kadar zor yaaa

canim daha dur 40 hafta bekliicez, belki 40+lari, bu daha ne ki:49:

Günaydın taze anne adayları...

Ben de kendimde belirti arıyorum ama henüz sadece göğüslerim şişti.Açıkçası çokta hoşuma gidiyor keşke hep böyle kalsa:17:

Bir de ben ayağa kalkarken gözüm kararıyor,acaba kansızlık mı var yoksa hamilelikten mi?

Yarın kesemizi görücez inş..

hamileliktendir bence, kansizlik belirtileri icin daha cok erken

günaydın kuzucuklar ve anneleri..umarım iyisinizdir....

iyiyiz canim, bulanti var, mide yanmasi var, halsizlik var, cok sukur Allah'a:1: sen nasilsin?

kızlar doktora gidiyorum,dualarını eksik etmeyin,meleğimin kalp atışlarını duyayım,akıntım son bulsun,kasıklarımdaki ağrı normal çıksın.heyecandan korkudan dayanamicam ağlicam.

hersey yoluna giricek insallah, dualarimiz seninle

bende varım sonradan bi aksilik olmazsa inşallah...

hosgeldin canim

Kızlar benim bugün 4. hafta + 1. günüm..
Dün doktora gitmiştim, bir sürü test istedi, onlar için kan verdim.,
Ama ultrasonda keseyi göremedi henüz..
Ben daha çok erken demiştim..
Jeli sürdü, acızık baktı, 'cok ugrasmıcam, zaten sen de erken demiştin, şu an görünmüyor', dedi.
Ben zaten asıl doktoruma haftaya gitmeyi planlıyorum, yani 21. temmuz da..
Burası devlet hastanesı ve yakın dıye gıttım.
Test sonuclarımı haftaya alıcam, o sonuclarla gıdıcme doktoruma..
Geç kalmış olmam di mi?
5 hafta+5. gün gitmiş olucam bu durumda..
Ne dersiniz?

ben de 5+5te gittim, aslinda daha gec planlamistim ama neyse kesemizi gorduk, testlerimin sonuclarini 20 gun sonra vericem doktora, gec degil kesinlikle

lbayrak;25443523]Ben çok kötüyüm arkadaşlar sabah 8 de uyandım bulantılar la beraber hala aynıyım hiç bir şey yiyemiyorum su bile içsem öğürmeye başlıyorum bunun bebeğime bir zararı olurmu?[/QUOTE]

asla olmaz, bulantilar yuzunden beslenme bozukluguna ugrayip hastaneye yatanlar bile oluyo, bebislere bisey olmuyo, bizi yiyiyolar onlar su anda:9: yedigimizle yemedigimizle pek ilgileri yok

COK SUKUR ALLAH'A!!! :46:gordun mu iste, ben hep soyluyorum GUVENMEYIN BU DOKTORLARIN HER SOZUNE!!!!:19: bosu bosuna korkutuyolar insani, cok ama coooooook sevindim canim, Rabbim hayirlisiyla bebisini bagislasin sana:16:

ben ilk kez bugün gittim keseyi gördüm, 5+2'yim şimdi. ama öncesinde kan tesi yaptırıp değerlerimin artıp artmadığını kontrol ettik.

hayirli olsun canim, masallah:)

hadi gozun aydin hayatim:16:

hayirli olsun zeyas, sen de hosgeldin

ayyyyyyyyy tatlim cok sevindim Allaha sukur:emir_bebek::nazar::nazar:
ama doktora cok kizdim:47::47::47:ne demek goruntu iyi degilmis ya bebek bu, ota agaca mi bakiyosun:47::47::47::47:

Kızlar biraz da ilk günlerde hayatınızda neler değişti onlardan konuşalım mı?
Bebişlerin sağlıklı olması için hayatınızdan neleri çıkarttınız, neleri eklediniz..
O'nun için bugünlerde hayatınızda nasıl düzenlemeler yaptınız..

Benim için beslenmeme daha dikkat etmek olduğunu söyleyebilirim en büyük değişikliğin.
Zaten dikkat ederdim ama şimdi planlı olmaya başladım.
Balık yemeye başladım, bol su içiyorum..
Sebze yoğun besleniyorum.
Meyve de az ama her gün yiyorum.

Semizotu nda omega 3 çok yoğun, mutlaka yemek gerek..
Şimdi tam da mevsimi.
Bir de pekmez ve kuru üzüm önemli kızlar.
Kan miktarı %45 artacak.
Bu kanın oluşması için kan yapıcı besinlere öncelik vermeliyiz.

Yemeklerde zeytinyağından başka kullanmıyorum.
Ayçiçek yağı-mısırözü vs hepsi palavra..
En sağlıklısı z.yağı.

Bunlar yeme içmeyle ilgili,
yakında bulantılar da başlar, o zamana dek bari iyi besleniyim,
istiyorum..

Sizler neler yapıyorsunuz..
Bulantılar ne zaman başlıyor, 6. hafta diye duydum, doğru mu?

Selam kizlar. Bugun keseyi gördük cok şükür. İnsallah iki kafta sonrada kalp atışlarını duyacağız.:16::16:

Sürmeli berisini görmene cok sevindim.allah bebislerimizi bize bagislasin:16:

Bebişlerin sağlıklı olması için hayatınızdan neleri çıkarttınız, neleri eklediniz..

Benim için beslenmeme daha dikkat etmek olduğunu söyleyebilirim en büyük değişikliğin.

Şimdi tam da mevsimi.
Kan miktarı %45 artacak.

En sağlıklısı z.yağı.

istiyorum..

benim bulantılarım dün itibari ile başladı aklıma tiksindiğim bişeyi getirmemeye çalışıyorum,hayatımda yaptığım en önemli değişiklik sigarayı bıraktım onun haricinde dengeli besleniyordum aynı şekilde devam ediyorum nisan ayından beri folik asit kullanıyorum vitamin ile beraber devam ediyorum,sabah,öğle,akşam nescafe molalarıma ara verdim.şuan beslenmenin bebeğe faydası yok zararlı olan uzak durmak yeterli bu sadece yemek değil yaşam tarzı olarak ta öyle....

Şimdi tam da mevsimi.
Kan miktarı %45 artacak.

En sağlıklısı z.yağı.

istiyorum..

günde 1 avuç fındık badem karışımı yiyorum
gece yatmadan önce 1 büyük bardak süt.
balığa bu hafta başlıyacağım.
ıspanakta folik asidden zengin
kuru fasulye bakliyatlarda öyle karpuzda

normal ekmek yemiyordum zaten tam tahıllı ekmeğe devam ediyorum.
çorbalara ağırlık verdim bugünlerde.

bulantılarım henüz yok inşallah olmaz :26:

Back