- 16 Haziran 2008
- 5.174
- 2
Bugün dayanamadımm gittim bebişe bişiyler aldım :)) 1 hastane çıkışım vardı 2 tanede 5 li zıbın seti aldım..aslında zıbın takımım çok oldu toplasan 10 tane vardır..şimdikiler genelde takımlı oluyor çünkü benimde takımlılar hoşuma gidiyor..inşallah sağlıklı sıhhatli giydirmek nasip olurbirde bende 20 -25 tane çıtçıtlı badi var...(annem,ablam birde ben alınca haliyle arttı) tecrübeli annelerden öğrenmek istiyorum şimdi 0-3 aldım çoğunu toplasan üstlü altı 3-4 tane 3-6 aldım birde..kaç aya kadar alıcaz bunlardan? Birde genelde nelere ihtiyaç oluyor??
canım ben kendimce bugün bir liste yaptım.henüz alışverişe başlamadım cinsiyet netleşince bu listeye uymayı düşünüyorum :)
mantık doğru geldi bana
mart-nisan-mayıs-haziran = 0-3 aylık tulumlar ,zıbın setleri
temmuz-ağustos-eylül = 3-6 aylık yazlık badiler ,tulumlar
ekim-kasım-aralık = 6-9 aylık kalın tulumlar ,ikili kışlık takımlar
EVETT BENİMDE BİR LİSTEYE İHTİYACIM VARR MESELA BUGÜN 3-6 AYLIK POLAR TULUM ALDIM EVE GELDİM 3-6 AYDA ÇOCUK YAZ DÖNEMİNE GİRİYORRAST GELE ALDIM HEPSİNİİ
ben de ne alacagımı nerden baslayacagimi bilmiyorum hiçç.. cinsiyet bilmeyince de zor zaten de.
biz de dun dayanamadık bebesımızın ilk kıyafetii aldık, çooook tatlı bir tulum ama ara renk, kız erkek fark etmez.
baska da bi sşey almadık ama yavasş yavaş başlamak lzaım.
ben özellikle ateş ölçer tırnak makası v.s gibi küçük detyalrı önceden halletmeyi düşünüyorum sonradan hepsi bir zor olacak
valla midem bulana bulana çiğniyom napiimKan gibi kokuyorr çok kötü tadı var birde dilim simsiyah oluyor sonrasında Ama kan ilacını çiğnemem mümkün değilmiş acıymış Gynoferon adı..pembe bolibon şekeri gibi görüntüsü..canım çekip almıştımm
Hayırlısı olsun.. Kız cocuğu bambaşka oluyor yaa.. Herkes bana bide oglun olsun diyor bende hayırlısını istiyorum diyorum. Rabbim hayirli olanı versin.
Bugün dayanamadımm gittim bebişe bişiyler aldım :)) 1 hastane çıkışım vardı 2 tanede 5 li zıbın seti aldım..aslında zıbın takımım çok oldu toplasan 10 tane vardır..şimdikiler genelde takımlı oluyor çünkü benimde takımlılar hoşuma gidiyor..inşallah sağlıklı sıhhatli giydirmek nasip olurbirde bende 20 -25 tane çıtçıtlı badi var...(annem,ablam birde ben alınca haliyle arttı) tecrübeli annelerden öğrenmek istiyorum şimdi 0-3 aldım çoğunu toplasan üstlü altı 3-4 tane 3-6 aldım birde..kaç aya kadar alıcaz bunlardan? Birde genelde nelere ihtiyaç oluyor??
annişkolar günaaydınnn benim için çok heyecanlı bir sabah 2li test imiz var kuzumu görücem dualarınızı bekliyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
gözünaydın canım hayırlı olsun