2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım ben kendimce bugün bir liste yaptım.henüz alışverişe başlamadım cinsiyet netleşince bu listeye uymayı düşünüyorum :)
mantık doğru geldi bana

mart-nisan-mayıs-haziran = 0-3 aylık tulumlar ,zıbın setleri

temmuz-ağustos-eylül = 3-6 aylık yazlık badiler ,tulumlar

ekim-kasım-aralık = 6-9 aylık kalın tulumlar ,ikili kışlık takımlar

EVETT BENİMDE BİR LİSTEYE İHTİYACIM VARR MESELA BUGÜN 3-6 AYLIK POLAR TULUM ALDIM EVE GELDİM 3-6 AYDA ÇOCUK YAZ DÖNEMİNE GİRİYOR RAST GELE ALDIM HEPSİNİİ

ben de ne alacagımı nerden baslayacagimi bilmiyorum hiçç.. cinsiyet bilmeyince de zor zaten de.
biz de dun dayanamadık bebesımızın ilk kıyafetii aldık, çooook tatlı bir tulum ama ara renk, kız erkek fark etmez.
baska da bi sşey almadık ama yavasş yavaş başlamak lzaım.
ben özellikle ateş ölçer tırnak makası v.s gibi küçük detyalrı önceden halletmeyi düşünüyorum sonradan hepsi bir zor olacak

EVETT BENİMDE BİR LİSTEYE İHTİYACIM VARR MESELA BUGÜN 3-6 AYLIK POLAR TULUM ALDIM EVE GELDİM 3-6 AYDA ÇOCUK YAZ DÖNEMİNE GİRİYOR RAST GELE ALDIM HEPSİNİİ

işte ben de böyle kazalara meyil vermemek için yaptım listeyi bugün

aldıklarımız boşa gitmesin istiyorum hepsini hevesle alıcaz işe yarasın

bizde acele etmiyoruz canım

yavaş yavaş inş

aslında detaylar çok gerçekten sadece kıyafetlerle sınırlı değil..anne içinde alınması gerekenler var..bir can geliyor dünyaya ve ihtiyaaçların karşılanması gereken ne varsa hepsini alcaz inşallah yerimm yavruuuuu ben 8. ayıma girdiğimde herşeyin tamamlanmasını istiyorum inşallah..son ayda sadece şekerlerle,süs-püs işleriyle uğraşmak istiyorumm ha buarada ben kitap arıyorum bulamıyorum bebek bakımıyla ilgili..bakmadığım kitapçı kalmadı..nette bile stokta yok diyor..sınırlı sayıdamı geliyorda biitiyor yoksa hamile patlamasımı varr anlamadımm

Bebişler için gerekenler; hamileler beğendiklerimi koymaya çalıştım sizede fikir olsun diye kızlar sizde bana fikir verin yaa :26::26:
Fisher Price Yağmur Ormanı Ana Kucağı - e-bebek.com
Summer Infant Comfort Bath Support Banyo Minderi - e-bebek.com
VIB Banyo Matı ve Oturağı Whale - e-bebek.com
Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye - e-bebek.com
Tiny Love Gym Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com bunu çok beğendim özlliklede
Sunny Baby Alya Ana Kucağı - e-bebek.com buda çok şirin
Montana Sallanr Lks Oyun Park-Krmz- | | Bebefix.com
Kraft Full Oyun Park ( 70x110cm) Aliminyum-Krmz-Oyun Park Yata HEDYE-PR001 | | Bebefix.com
Kraft (504) Oyun Parkı - e-bebek.com kızım olursa düşünüyom bunu
Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas | | Bebefix.com
Exor lx oyunpark-Pembe-Oyun Park Yata HEDYE xrpm001 purple | | Bebefix.com buna hasta oldum ama yaa
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - e-bebek.com
Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com
Casaul Dream Ana Kuca ( %40 ndirim ile Bu Fiyata Sadece Bizde !) | | Bebefix.com
Babymoon Cibinlikli Park Yatak Yeşil Oyun Parkı Yatağı HEDİYE | | Bebefix.com
Baby2goCamino Oyun Park 40501 - Krmz( Oyun Park Yata HEDYEL ) | | Bebefix.com
Baby2go Sallanr Oyun Park-Krmz-Oyun Park Yata HEDYE-8423 | | Bebefix.com
Baby 2 Go Camino Oyun Park 40501 - Lila( Oyun Park Yata HEDYEL ) | | Bebefix.com

Bunlarda bebiş kıyafetleriii
Bebepan Marginal Bluz Tayt Takımı - e-bebek.com
Bebepan Friends Penye Takım 2`li - e-bebek.com
Bebepan Love Önden Patlı Tulum Tk 0 / 3 Ay - e-bebek.com
Bebepan Rabbit & Dog K. Tulum 3`lü 0 / 3 Ay - e-bebek.com
Chicco 2012 Yaz / Chicco 2012 Yaz / Atlet Tulum Mavi 1 Ay - e-bebek.com
Bebepan Love 3'lü K.Kol Body 0 / 3 Ay - e-bebek.com
Bebepan Smile Kısa Kol 3'lü Body 0 / 3 Ay - e-bebek.com
Bebepan Smile Çizgili 3'lü Tulum 0 / 3 Ay - e-bebek.com
Bebepan Rabbit & Dog 10'lu Set - e-bebek.com
Miniminiş Sweet Love Nakışlı 10`lu Hastane Çıkışı - e-bebek.com
Bebepan Love 10'lu Set - e-bebek.com
Bebepan Friends 5'li Set - e-bebek.com
Bebepan Friends 10'lu Set - e-bebek.com
Bebepan Smile 5'li Set - e-bebek.com
Bebepan Friends 3 'Lü Tulum - e-bebek.com
Baby and Kids Burç Baskılı Body - e-bebek.com
vipdukkan.com bu sitedede çok güzel kıyafetler varyaa

canıın hapmı çektiii kız bzı haplrı ağızda çiğnemek çok tehlikelii meselaa ağrı kesicileri belkim vitaminde tehlikelidir :18: 2ye falan bölüpte yutsaydın bari kız doktorunada sor bakaım çiğnemenin bi zararı olurmu o hapı diyee :18::18:

Hayırlısı olsun.. Kız cocuğu bambaşka oluyor yaa.. Herkes bana bide oglun olsun diyor bende hayırlısını istiyorum diyorum. Rabbim hayirli olanı versin.

hayırlısı olsun inş canım rabbim gönlümüze göre versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olurlar inş ilk çocuğun kız olması başka diyor annem ben ilk çocuğum çevremde de gördüğüm duyduğum bu hele bir de böyle cimcime olmuyorlar mı
senin de bir kızın var bir de oğlun oldu mu süper elbette rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin

Canım mrb bizim başlık yerine yalnışlıkla buraya girdim mesajını gördüm cvp yazmak istedim.
Bende 2012 mart annesiyim hep 0-3 ay çıtçıtlı badi aldım hemde bissürü,kızım miniminaccık doğdu bide gittim erken doğan bebekler için olanlardan aldım,kızım hemen toparladı ve o çıtçıtlar çıtlanmamaya başladı çıtlanmayınca da bi işe yaramıyor bi iki defa kucağına alıp koyunca hepsi çıkıyor o minicik göbüşleri dışarda kalıyor:)0-3 ay yeter bence biraz daha 3-6 ve 6-9 al emin ol ne ara büyüyorlar anlamıyorsun bile.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin minişini,hayırlı doğumlar.

annişkolar günaaydınnn benim için çok heyecanlı bir sabah 2li test imiz var kuzumu görücem dualarınızı bekliyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

annişkolar günaaydınnn benim için çok heyecanlı bir sabah 2li test imiz var kuzumu görücem dualarınızı bekliyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

günaydın hayırlı haberlerle gelirsin inş belki de cinsiyetini bile öğrenirsin

Günaydın kızlarrr..,

Benim kuzucuk dün pes etti ve sonunda gösterdi kendini..Erkekim geliyorrrrrr...

Ben daha evlenmeden hep erkek çocuğum olacak diye hissederdimmm..

Eşim de bana hep kız diyordu ama meğer erkek istermiş olmazsa ben üzülmeyeyim diye kız demiş.O da uçtu erkek babası oluyo diye...

Kereta çok uğraştırdı ama sonunda gözümüze soktu.:)) doktorda fotosunu çekip eşimin eline verdi al albime koyarsın diye.

maşallah..paşalar almış yürümüş...herkesin bebeği hayırlı olsun:)))sanırım kayra haklı çıkacak.bu topikten kız çok az çıkacak diyordu bakalım...ha gayret prensesler:)))

günaydın anneler
yine bir hafta bitiyor,sürmelicim benimde cinsiyet için kontrol tarihim 22/09 heyecanla takvime bakı duruyorum hem miniğimi görücem hem artık kız annesi yada erkek annesiyim diyebilicem hayırlısıyla
ozpolat bebeğine doya doya bak bugün 2'li testinde sıkıntısız geçecek emin ol kendini yalnızca bebeğine odakla kıpır kıpır oluyorlar artık bu haftalarda
kıvırcık demekki sende yeğenim gibi yoluk kafasın bende kızımın öyle olmasını isterdim ama babamız ince telli az,düz saçları var bana benzerse saçları yoluk değil yoluk yoluk olur salt saç
cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun inşallah paşalarınız prensesleriniz....
porselen-bebeg yataktan kalkarken yada koltuktan ayağa kalkarken sağ yada sol kasığıma kramp giriyor,test sonucunu almaya gittiğimde doktora söyledim adet sancısı gibi sancı yoksa kanaman yoksa korkma normaldir kasların genişliyor dedi....demekki endişe edilecek birşey yok....

selam kıslarrrrrr:) nasılsınız inşallah. ananızgiller babanızgiller komşunuzgiller hemşonuzgiller iyisiniz miii?ben size bi şey sorcam. liste ne listesi. ben bura yazsam olar mı bilgileri. hatayda yaşıyorum. yaş 26 ilk bebek büyük ihtimalle kız bebek. başka ne yazmam gerekiyo. sürmeli beni de ekle istediğin yere:)bi de kızlar şu angelsound ev doppler ini kullananlarınız var mııııı? işe yarıyor mu gerçekten. öpüyorum hepinizi kıslar. cevap yazın olur mu bana da. imla hatalarım için özür dilerim:) ben de öğretmenim:) ki tam bir kitap kurduyum. ama samimi yazdığımı siz de hissedin diye şive yada farklı ses oyunları ile yazabiliyorum:) kısmayın banaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…