- 19 Mayıs 2012
- 210
- 0
- 39
Yuuppii şimdi baktımda eklenmişim ben
oleeeyy listeye eklenmisim tesekkürler sürmelii
SÜRMELİ... özel mesaj gönderemiyorum ki hala nasıl göndereyim bilgilerimi ben eklenemeyecek miyim şimdi listeye???
kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık. bunun yanında idrar kültürü ve tam kan sayımı da yaptı bana. uzun zaman olmuş yapılmasının uzerinden dedi. 1 ay başka bir doktora gitmiştim çünkü memlekette olduğum için. 10 gün sonra ikili testin sonuçları çıkacak. ancak biz bir dahaki kontrolümüzde alabileceğiz. malum konya merkeze 3,5 saatlik uzaklıktayım. ama bugün yol çok sarstı yaaa.... karnıma sancılar giriyor inanın ki... 12 + 5 olması lazım bebişimin sat'a göre ama 12 + 2 çıktı teyzeleri ultrason yaşı :) ense kalınlığımız da 1.6... ultrasonla bakmaya başladı ve hemen şunları söyledi :" hay maşallah hopluyor zıplıyor şuna bak"
bir daha ki randevumuz 19 ekimde.bakalım o zaman cinsiyeti söyler herhalde. bugün de sordum ama ben söylemem kesinleşmeden dedi. tahminde mi yok dedim... hayır dedi. ben de napayım kabullendim...
bu arada o kadar kötü grip oldum ki... ya bir insan arka arkaya 15 defa hapşırabilir mi??? hapşırabilirmiş. biraz önce yaşadım.