2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kıslarrrrrr:) nasılsınız inşallah. ananızgiller babanızgiller komşunuzgiller hemşonuzgiller iyisiniz miii?ben size bi şey sorcam. liste ne listesi. ben bura yazsam olar mı bilgileri. hatayda yaşıyorum. yaş 26 ilk bebek büyük ihtimalle kız bebek. başka ne yazmam gerekiyo. sürmeli beni de ekle istediğin yere:)bi de kızlar şu angelsound ev doppler ini kullananlarınız var mııııı? işe yarıyor mu gerçekten. öpüyorum hepinizi kıslar. cevap yazın olur mu bana da. imla hatalarım için özür dilerim:) ben de öğretmenim:) ki tam bir kitap kurduyum. ama samimi yazdığımı siz de hissedin diye şive yada farklı ses oyunları ile yazabiliyorum:) kısmayın banaaa:)

en doplerini porselen-bebeg kullanıyor işe yaradığını bebeğin kalp sesini duyduğunu söyledi :KK34:

en doplerini porselen-bebeg kullanıyor işe yaradığını bebeğin kalp sesini duyduğunu söyledi :KK34:

ben de istiyorum da babası duyamazsak psikopata bağlarız diye almadı korkudan. onun için nasıl kullanıldığını falan da sorcam. teşekküe ederim canım arkadaşım

günaydın ....deliksiz olmamakla beraber dana gibi yaklaşık 12 saat uyumuşum :))))

uyumayı okadar çok özledim ki sabah kalktığımda çok yorgun uyanıyorum. Allahım nihayet pazar günü geldi
yarın bende uyicam aaa ama ben kaynanamlardayım offf yaaa gene erken kalkcam :KK43:((

hayır eltim Hataylı orda yaşıyorlar

anlatmıştır o zaman nasıl bi sıcakla boğuştuklarını:) benim buradaki 4. yılım ilk kez bu yıl beyaz kaldım. simsiyah olur güneşten burada yaşayan:) şu anda türkiyenin bi çok yeri ılıkken biz hala akşamları ancak çıkıyoruz balkona ya da dışarıya. eğer eltin antakyada ise biraz daha şanslı orada sürekli bi rüzgar var çünkü.

anlatmıştır o zaman nasıl bi sıcakla boğuştuklarını:) benim buradaki 4. yılım ilk kez bu yıl beyaz kaldım. simsiyah olur güneşten burada yaşayan:) şu anda türkiyenin bi çok yeri ılıkken biz hala akşamları ancak çıkıyoruz balkona ya da dışarıya. eğer eltin antakyada ise biraz daha şanslı orada sürekli bi rüzgar var çünkü.

kuşum bende antalyada olduğumdan sizin sıcaklar bize hava , civa gelir :))))) bende ilk defa bu sene açık tonlarda kaldım :)))) evet bir kere gelmek kısmet oldu antakyada yaşıyorlar

Ayy yok yaa haksızlık edemem kadın bana bir bardak bile kaldrıtmıo allah razı olsun 2 yıldır evliyim 3 senede nişanlılık süremiz vardı heral toplam 10 defa anca bulaşık yıkamışımdır kaynanamlarda allah raaı olsun hiç kıyamaz bana kayınbabam huysuzdur yarın eğer erken kalkarsam tek sebebi kayınbabam olur :)

kuşum bende antalyada olduğumdan sizin sıcaklar bize hava , civa gelir :))))) bende ilk defa bu sene açık tonlarda kaldım :)))) evet bir kere gelmek kısmet oldu antakyada yaşıyorlar

:) haklı olabilirsin:) ne diyim Allah kolaylık versin herkese sıcakta çalışmak zorunda olanlara yaşamak zorunda olanlara:) antakyaya bi daha gelirsen nasip olur da ayakkabılarını hep burdan al. ben en çok künefe ve ayakkabısını sevdim antakyanın:))))

Ayy yok yaa haksızlık edemem kadın bana bir bardak bile kaldrıtmıo allah razı olsun 2 yıldır evliyim 3 senede nişanlılık süremiz vardı heral toplam 10 defa anca bulaşık yıkamışımdır kaynanamlarda allah raaı olsun hiç kıyamaz bana kayınbabam huysuzdur yarın eğer erken kalkarsam tek sebebi kayınbabam olur :)

maşallahhh Allah bozmasın:nazar::nazar: boşver yaa dinleneceğin noktaya kadar uyu bence kayınvaliden idare eder:KK34:

:) haklı olabilirsin:) ne diyim Allah kolaylık versin herkese sıcakta çalışmak zorunda olanlara yaşamak zorunda olanlara:) antakyaya bi daha gelirsen nasip olur da ayakkabılarını hep burdan al. ben en çok künefe ve ayakkabısını sevdim antakyanın:))))

evet canım antalyada bide nem yüksek olduğundan felaket 24 saat klima çalışıyor bizim evde mecburen :KK43:(( antakyaya bayramda belki gelebiliriz künefeyi biliyorumda ayakkabıyı yeni duydum yaa özelliği neki?

evet canım antalyada bide nem yüksek olduğundan felaket 24 saat klima çalışıyor bizim evde mecburen :KK43:(( antakyaya bayramda belki gelebiliriz künefeyi biliyorumda ayakkabıyı yeni duydum yaa özelliği neki?

istediğin fiyata istediğin kalite ayakkabı bulabilirsin. yılın modasını takip eder oradaki üreticiler. yazın başında alırsın ayakkabını bi duyarsın bu yılın modası bilmem ne ayakkabı modelleri diye:) çok güzel olur ve çok sağlam. benim kız kardeşim gelip buradan alıp gider her ayakkabı ihtiyacını:) ben de özellikle kapalı çarşısından alırım hep.

istediğin fiyata istediğin kalite ayakkabı bulabilirsin. yılın modasını takip eder oradaki üreticiler. yazın başında alırsın ayakkabını bi duyarsın bu yılın modası bilmem ne ayakkabı modelleri diye:) çok güzel olur ve çok sağlam. benim kız kardeşim gelip buradan alıp gider her ayakkabı ihtiyacını:) ben de özellikle kapalı çarşısından alırım hep.

aaaa hakkaten senden yeni öğrendim neyse bayrama gelirsem artık kendime bakayım 1 numara büyük ayakkabı :))))

herkese güzel günler arkadaşlar...bugün kontrolüm var ve ben çok korkuyorum...daha önce bu haftada aynı koltuğa yattığımda kötü haberler almıştım...dua edin ne olur bizim için bu sefer bebişim için bizim için herşey güzel olsun...

sürmeliiii benide listeye eklermisin...yaş 29 eskişehir son adet t. 13 haziran b.doğum t. 20 mart ilk bebek...

X