- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
herkese güzel günler arkadaşlar...bugün kontrolüm var ve ben çok korkuyorum...daha önce bu haftada aynı koltuğa yattığımda kötü haberler almıştım...dua edin ne olur bizim için bu sefer bebişim için bizim için herşey güzel olsun...
sürmeliiii benide listeye eklermisin...yaş 29 eskişehir son adet t. 13 haziran b.doğum t. 20 mart ilk bebek...
he hee eklemeyi becermişsinEki Görüntüle 506165 bakalım eklemeyi becerebildimmi?
arkadaşlar karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.sürekli uzanıyorum tansiyonum da düşüyor.geçmezse hafta içi tekrar dr gidicem.dayanamıyorum çünkü
Hayırlısı olsun.. Kız cocuğu bambaşka oluyor yaa.. Herkes bana bide oglun olsun diyor bende hayırlısını istiyorum diyorum. Rabbim hayirli olanı versin.
Bugün dayanamadımm gittim bebişe bişiyler aldım :)) 1 hastane çıkışım vardı 2 tanede 5 li zıbın seti aldım..aslında zıbın takımım çok oldu toplasan 10 tane vardır..şimdikiler genelde takımlı oluyor çünkü benimde takımlılar hoşuma gidiyor..inşallah sağlıklı sıhhatli giydirmek nasip olurbirde bende 20 -25 tane çıtçıtlı badi var...(annem,ablam birde ben alınca haliyle arttı) tecrübeli annelerden öğrenmek istiyorum şimdi 0-3 aldım çoğunu toplasan üstlü altı 3-4 tane 3-6 aldım birde..kaç aya kadar alıcaz bunlardan? Birde genelde nelere ihtiyaç oluyor??
herkese güzel günler arkadaşlar...bugün kontrolüm var ve ben çok korkuyorum...daha önce bu haftada aynı koltuğa yattığımda kötü haberler almıştım...dua edin ne olur bizim için bu sefer bebişim için bizim için herşey güzel olsun...
sürmeliiii benide listeye eklermisin...yaş 29 eskişehir son adet t. 13 haziran b.doğum t. 20 mart ilk bebek...
Günaydın kızlarrr..,
Benim kuzucuk dün pes etti ve sonunda gösterdi kendini..Erkekim geliyorrrrrr...
Ben daha evlenmeden hep erkek çocuğum olacak diye hissederdimmm..
Eşim de bana hep kız diyordu ama meğer erkek istermiş olmazsa ben üzülmeyeyim diye kız demiş.O da uçtu erkek babası oluyo diye...
Kereta çok uğraştırdı ama sonunda gözümüze soktu.:)) doktorda fotosunu çekip eşimin eline verdi al albime koyarsın diye.
doktoruna sordunmu peki ?
yokk canımm mecburen çiğniyorum o hapı çiğneyerek..çocuk avutur gibi camdan başımı çıkarıyorum sağa sla bakıyorum öyle oyalayıp içiyorum midem bulanıyor napiimm :)) doktoruma söledim canım bişiy demedi yorumsuzdu ..ama aynı durumu kan hapında yapamıyorum malesef..bakalımm surubunu yazdırcam dr a..canıın hapmı çektiiikız bzı haplrı ağızda çiğnemek çok tehlikelii meselaa ağrı kesicileri belkim vitaminde tehlikelidir :18: 2ye falan bölüpte yutsaydın bari kız doktorunada sor bakaım çiğnemenin bi zararı olurmu o hapı diyee :18::18:
canım bende bol bol 0-3 ay gurubu aldım ama biryandanda düşünüyorum bebişler çabuk büyüyor..bundan sonra 3-6 ile 6-9 arası alıcam inşallah hatta 1 yaş gurubunu da almak istiyorumCanım mrb bizim başlık yerine yalnışlıkla buraya girdim mesajını gördüm cvp yazmak istedim.
Bende 2012 mart annesiyim hep 0-3 ay çıtçıtlı badi aldım hemde bissürü,kızım miniminaccık doğdu bide gittim erken doğan bebekler için olanlardan aldım,kızım hemen toparladı ve o çıtçıtlar çıtlanmamaya başladı çıtlanmayınca da bi işe yaramıyor bi iki defa kucağına alıp koyunca hepsi çıkıyor o minicik göbüşleri dışarda kalıyor:)0-3 ay yeter bence biraz daha 3-6 ve 6-9 al emin ol ne ara büyüyorlar anlamıyorsun bile.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin minişini,hayırlı doğumlar.
selam kıslarrrrrr:) nasılsınız inşallah. ananızgiller babanızgiller komşunuzgiller hemşonuzgiller iyisiniz miii?ben size bi şey sorcam. liste ne listesi. ben bura yazsam olar mı bilgileri. hatayda yaşıyorum. yaş 26 ilk bebek büyük ihtimalle kız bebek. başka ne yazmam gerekiyo. sürmeli beni de ekle istediğin yere:)bi de kızlar şu angelsound ev doppler ini kullananlarınız var mııııı? işe yarıyor mu gerçekten. öpüyorum hepinizi kıslar. cevap yazın olur mu bana da. imla hatalarım için özür dilerim:) ben de öğretmenim:) ki tam bir kitap kurduyum. ama samimi yazdığımı siz de hissedin diye şive yada farklı ses oyunları ile yazabiliyorum:) kısmayın banaaa:)
arkadaşlar karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.sürekli uzanıyorum tansiyonum da düşüyor.geçmezse hafta içi tekrar dr gidicem.dayanamıyorum çünkü
Yaa kızlar bana nazar değdi ya bulantım falan yok diyodum ya iki gündür iştahsızım ve accayip başım ağrıyoo çatlıycak gibim minoset yada parol kullanılabiiyo diye biliyom arkadaştan parol buldum ama kullansammı bilemedim yaa sizce kullanayımmı dayanamıycam artııık
antalya da olan arkadaşlara bir sorum var,
hangi doktora gidiyorsunuz, ben gittiğim doktorla biraz sıkıntı yasadım ve değiştirmek istiyorum ama karar veremedim
o kadar hastane ve doktor var ki, kafam çok karıştı
dedemanda yelda hanıma gidiyorum çok memnunum sen kime gidiyordun?
Kızlar benim doktor 2li testten sonra 4lu test dedi meteor ne değildir yaptıran bilen var mı 3 lu test değil 4lu olacakmış
Kızlar benim doktor 2li testten sonra 4lu test dedi meteor ne değildir yaptıran bilen var mı 3 lu test değil 4lu olacakmış