2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım Rabbim güzel haberler nasip eder inşallah...

Selam arkadaşlar..
Umarım herkes iyidir. Kontrole gidiceklere ALLAH yardımcı olsun. Gidip de cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun..:)
ozpolat dan da hayırlı haberler bekliyoruz.
Herkes alışverişe başolamış yavaş yavaş bende bugün yada yarın gitmeyi düüşünüyorum :)
Bugün baya yoruldum kızlar. Baya bi temizlik yaptım... Koltuğa gömülmüş durumdayım şuanda:)))
Hepinize çok güsel,mutlu,huzurlu haftasonları dilerim...:)

Anne olmak : Umut etmek demektir...
Anne olmak : Asla vazgeçmemek demektir...
Anne olmak : Hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak : Sorumluluk demektir...
Anne olmak : Sadece KENDİNİ düşünmekten ÖMÜR BOYU VAZGEÇMEK DEMEKTİR
... Anne olmak : Her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak : Dünyanın öbür ucunda da olsa ÇOCUĞUNUN SIKINTISINI HİSSETMEK DEMEKTİR..
Anne olmak : Kaç yaşına gelmi......ş olursa olsun çocuğunun AÇ OLUP OLMADIĞINDAN endişelenmek demektir...
Anne olmak : Çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak : Uykusuz geceler demektir...
Anne olmak : Sınav kapılarında beklemek, yeniden ÖĞRENCİ olmak hatta ASKER olmak demektir...
Anne olmak : Hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak : Güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak : BAMBAŞKA BİRŞEYDİR ...!

arkadaşlar karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.sürekli uzanıyorum tansiyonum da düşüyor.geçmezse hafta içi tekrar dr gidicem.dayanamıyorum çünkü

Hayırlısı olsun.. Kız cocuğu bambaşka oluyor yaa.. Herkes bana bide oglun olsun diyor bende hayırlısını istiyorum diyorum. Rabbim hayirli olanı versin.

aynen canim, hele de ilk bebek kiz olunca baska bi tatli oluyo benim buyuk kizim bana yardim bile etmeye basladi ev islerinde:))) tabiki oncelikle Allah saglikli hayirli evlatlar nasib etsin hepimize, amin.

masallah erkenciyiz baya alisveriste, heves ediyo tabi insan, hele de ilk oluncakisa kollu citcitli badiler cok lazim oluyo, gunde 5-6 tane degistirdigi oluyo insanin bazen, kusmalar, sirta kadar cikan ishaller bol olabiliyo ilk aylar, ustune alt ust takimlar olabilir, tulumlari da ben kullanisli bulmustum, aman sirti acildi derdi olmuyo, ah bi liste yapsak sayfalar dolar tabi, coraplar, onlukler, sapkalar... mart biraz rest olur, pantalon icine kilotlu corap da lazim olabilir gibi geliyo bana, neyse Allah'in izniyle zamanimiz bol, rahat rahat yetistiririz alisverisimizi insallah

canim insallah guzel haberlerle gelirsin, allah yardimcin olsun.

ozpolat ve gayet
Guzel haberlerle donersiniz ins Allah yardimciniz olsun

hayirli olsun cnm Rabbim saglikli sihatli dogduklarini gormeyide nasip etsin ins

Yaa kızlar bana nazar değdi ya bulantım falan yok diyodum ya iki gündür iştahsızım ve accayip başım ağrıyoo çatlıycak gibim minoset yada parol kullanılabiiyo diye biliyom arkadaştan parol buldum ama kullansammı bilemedim yaa sizce kullanayımmı dayanamıycam artııık

yokk canımm mecburen çiğniyorum o hapı çiğneyerek..çocuk avutur gibi camdan başımı çıkarıyorum sağa sla bakıyorum öyle oyalayıp içiyorum midem bulanıyor napiimm :)) doktoruma söledim canım bişiy demedi yorumsuzdu ..ama aynı durumu kan hapında yapamıyorum malesef..bakalımm surubunu yazdırcam dr a..
canım bende bol bol 0-3 ay gurubu aldım ama biryandanda düşünüyorum bebişler çabuk büyüyor..bundan sonra 3-6 ile 6-9 arası alıcam inşallah hatta 1 yaş gurubunu da almak istiyorumrabbim sağ sağlim giydirmeyi nasip etsin inşallah..çook sağol canım inşallah tüm annelerin doğumları hayırlı olur..sağlıklı olur hemen bebişimizi kucağımıza sağ sağlim almak nasip olurr

iyiyler anazgiller babazgiller sizingiller nasıl giller canım ben aldım el dopplerini adı:angeltalk..memnunum araştırmada yapmıştım netten zararı olmadığını yazmış herkes hatta dr.larına danışmışlar problem yaratmayağını söylemişdr.lar.ama ben yine de cok sık dinlememye gayret gösteriyorum günde 1 bazen 2 günde 1 kez dinliyorum kalbişinihemen duyduğum gibi kapatıryorumm

arkadaşlar karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.sürekli uzanıyorum tansiyonum da düşüyor.geçmezse hafta içi tekrar dr gidicem.dayanamıyorum çünkü

bugün sabahtır kasıklarımda ağrım var benimde..adet olacakmış gibiyim..korkmaya başladım bacaklarıma vuruyor ağrım..:18:dinlenmeye çalısıyorum..tansiyon için ayran yap canım içine biraz tuz koy iç.sonrada uzan ayakların altına yastık koy biraz yüksekte kalsın ayakların hemen kendine gelirsin inşallah..

ben bundan 1 hafta öncesinde delircek gibi baş ağrısı çektim ama ilaç hiç kullanmadım bebeğe zarar verebilir diye..dr.a danıştım oda içmemden yana değildi.bu haftalarda baş ağrısı olması normalmiş hormonarın yükselmesinden kaynaklanıyor..mecburen biraz dişini sık.ben ılık duş alıyordum,saçlarımı fazla kurutmuyordum..biraz hafifliyordu(dr.un tavsiyesi )

antalya da olan arkadaşlara bir sorum var,
hangi doktora gidiyorsunuz, ben gittiğim doktorla biraz sıkıntı yasadım ve değiştirmek istiyorum ama karar veremedim
o kadar hastane ve doktor var ki, kafam çok karıştı

antalya da olan arkadaşlara bir sorum var,
hangi doktora gidiyorsunuz, ben gittiğim doktorla biraz sıkıntı yasadım ve değiştirmek istiyorum ama karar veremedim
o kadar hastane ve doktor var ki, kafam çok karıştı

dedemanda yelda hanıma gidiyorum çok memnunum sen kime gidiyordun?

Kızlar benim doktor 2li testten sonra 4lu test dedi meteor ne değildir yaptıran bilen var mı 3 lu test değil 4lu olacakmış

Kızlar benim doktor 2li testten sonra 4lu test dedi meteor ne değildir yaptıran bilen var mı 3 lu test değil 4lu olacakmış

benim gittiğim doktorda 3lü değil 4lü test istedi, 4lü test 3lü testin biraz daha kapsamlısı,
bu sebebten bazı doktorlar 3 yerine 4lü testi yaptırıyorlar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…