Yuuppii şimdi baktımda eklenmişim ben
oleeeyy listeye eklenmisim tesekkürler sürmelii
o zaman bence üni hastanesine git,devlet hastaneleri biraz özensizler,hepsi aynı değil gerçi ama..
SÜRMELİ... özel mesaj gönderemiyorum ki hala nasıl göndereyim bilgilerimiben eklenemeyecek miyim şimdi listeye???
kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık. bunun yanında idrar kültürü ve tam kan sayımı da yaptı bana. uzun zaman olmuş yapılmasının uzerinden dedi. 1 ay başka bir doktora gitmiştim çünkü memlekette olduğum için. 10 gün sonra ikili testin sonuçları çıkacak. ancak biz bir dahaki kontrolümüzde alabileceğiz. malum konya merkeze 3,5 saatlik uzaklıktayım. ama bugün yol çok sarstı yaaa.... karnıma sancılar giriyor inanın ki... 12 + 5 olması lazım bebişimin sat'a göre ama 12 + 2 çıktı teyzeleri ultrason yaşı :) ense kalınlığımız da 1.6... ultrasonla bakmaya başladı ve hemen şunları söyledi :" hay maşallah hopluyor zıplıyor şuna bak"
bir daha ki randevumuz 19 ekimde.bakalım o zaman cinsiyeti söyler herhalde. bugün de sordum ama ben söylemem kesinleşmeden dedi. tahminde mi yok dedim... hayır dedi. ben de napayım kabullendim...
bu arada o kadar kötü grip oldum ki... ya bir insan arka arkaya 15 defa hapşırabilir mi???hapşırabilirmiş. biraz önce yaşadım.
İyi akşamlar canlar.. Şuan milli takımımızın hollandayla maçına bakıyorum..
Porselencim bendede o batmalar var çizir çizir yanıyor sanki.. İste o gerilmeden ve rahimin büyümesinden kaynaklanıyor.
Bende cok yoruluyorum dila bı yandan evin temizligi bir yandan pestilim çıkıyor akşam dilosu 10da yatırınca bende hemen yatıyorum.
Skrn ve diğer listeye eklenmek isteyen arkadaslar; bilgilerinizi ozel mesajla yollayın ekleyim...
Son 2 haftamız kaldi.. 21 Eylül'de baska kimlerin kontrolü var kizlar??
evet sana katlıyorum..bugün ben de devlet hastanesine 2li tarama icin gittim..fabrika gibi sen gir,ötekii cıksın..doktor ultrasonla baktı bana göstermedi bile ben üstümü toparladım yanına gidince su kagıt senin cıkabilirsin dedi ya..ee iyi mi kötü mü durum ne dedim demesem hic bi acıklama yok
cinsiyetler belli olmaya başladı maşaallah..
sen ne zaman öğreneceksin canım
21 Eylül canikomm
Sende öğrenemedin değil mi?
bana doktor kıza benziyor pipi göremiyorum dedi ama 2 hafta sonra netleşecek inş
ay ekler misin yerine ELER misin yazmışım. Allah korusun...
bende bugün sırf batma yüzünden doktora gittim,dayanamadım.ama herşey normal çıktı,doktor rahim büyürken hep aynı doğrultuda büyümez zamanla sağa ve sola baskı yapar dedi.rahatladım :) seninle zamanımızda yaklaşık birbirine,dün yazmış olsaydın inan doktora gitmezdim
bende o fılmı arıyorum dvd cıdenmı aldın sen ?cok merak edıyorum o fılmı bende yaaa
kızlar bu arada yarın dokıtora gıdıcem bana afp ye bakcakmıs kandan..3.taramanın bır kısmı bu hepsıne gerek yok dedı afp bakcam dedı , nettede afp ye bakılmalı mutlaka yazıyor..varmı baktıran aranızda..:44:
yoluk kafalı şöyle oluyor kıvırcık saçlı saçını toplatmayan şişko yanaklı hatta yürüken yanakları hop hop yapan küçük sevgili....adını unuttum kuzucuğun yoluk kafa aşağı yoluk kafa yukarı ablam bile yoluk kafa gel buraya diyor....
ben teteeeyim ama ara peppeeee oluyorum bazen kardeşi beebbeee bazen dedesi deddeee bazen ninesi nenneee.....tettteee arada kaynıyor....
kızlar selam herkese..bugün kasık ağrılarıma dayanamadım ve ayın 11 ine evlilik yıldönümüme aldığım randevumu bekleyemeyerek doktora gittim..çok şükür herşey yolundaydı ve paşam kesinleşti.doktor çok net dedi ama bize gösteremedi.sakladı bacaklarının arasında sıpa.dedim doktora saklayanlar genelde kız oluyor,yok dedi kesin erkek..kocaman olmuş bebeğim,ölçümleride yaptı.ultrasonda da 15+5 haftalık çıktı,ama ben 14+6 dayım.3 haftada 1,5 kilo almışım,çok dedi doktorum ama sen fit hamile olacaksın dedi :) kasık ağrısı içinde progesteron vermek istedi,rahimin genişlemesini de sağlıyormuş ama ben almadım.zaten elevitle demir yetiyor dedim.ben ağrıyı çekerim herşey yolunda olsunda dedim.doktorumda herşey yolunda merak etme dedi.nasıl sevindik anlatamam,eşim ultrasonu cep telefonuyla kameraya çekti,delikızkardeşimde geldi,oda dayanamadı ağladı kuzum.
şimdi bi geçmişi okuyayım,inşallah herkesde herşey yolundadır..
SÜRMELİ... özel mesaj gönderemiyorum ki hala nasıl göndereyim bilgilerimiben eklenemeyecek miyim şimdi listeye???
kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık. bunun yanında idrar kültürü ve tam kan sayımı da yaptı bana. uzun zaman olmuş yapılmasının uzerinden dedi. 1 ay başka bir doktora gitmiştim çünkü memlekette olduğum için. 10 gün sonra ikili testin sonuçları çıkacak. ancak biz bir dahaki kontrolümüzde alabileceğiz. malum konya merkeze 3,5 saatlik uzaklıktayım. ama bugün yol çok sarstı yaaa.... karnıma sancılar giriyor inanın ki... 12 + 5 olması lazım bebişimin sat'a göre ama 12 + 2 çıktı teyzeleri ultrason yaşı :) ense kalınlığımız da 1.6... ultrasonla bakmaya başladı ve hemen şunları söyledi :" hay maşallah hopluyor zıplıyor şuna bak"
bir daha ki randevumuz 19 ekimde.bakalım o zaman cinsiyeti söyler herhalde. bugün de sordum ama ben söylemem kesinleşmeden dedi. tahminde mi yok dedim... hayır dedi. ben de napayım kabullendim...
bu arada o kadar kötü grip oldum ki... ya bir insan arka arkaya 15 defa hapşırabilir mi???hapşırabilirmiş. biraz önce yaşadım.