2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yuuppii şimdi baktımda eklenmişim ben

oleeeyy listeye eklenmisim tesekkürler sürmelii

SÜRMELİ... özel mesaj gönderemiyorum ki hala nasıl göndereyim bilgilerimi ben eklenemeyecek miyim şimdi listeye???

kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık. bunun yanında idrar kültürü ve tam kan sayımı da yaptı bana. uzun zaman olmuş yapılmasının uzerinden dedi. 1 ay başka bir doktora gitmiştim çünkü memlekette olduğum için. 10 gün sonra ikili testin sonuçları çıkacak. ancak biz bir dahaki kontrolümüzde alabileceğiz. malum konya merkeze 3,5 saatlik uzaklıktayım. ama bugün yol çok sarstı yaaa.... karnıma sancılar giriyor inanın ki... 12 + 5 olması lazım bebişimin sat'a göre ama 12 + 2 çıktı teyzeleri ultrason yaşı :) ense kalınlığımız da 1.6... ultrasonla bakmaya başladı ve hemen şunları söyledi :" hay maşallah hopluyor zıplıyor şuna bak"

bir daha ki randevumuz 19 ekimde.bakalım o zaman cinsiyeti söyler herhalde. bugün de sordum ama ben söylemem kesinleşmeden dedi. tahminde mi yok dedim... hayır dedi. ben de napayım kabullendim...

bu arada o kadar kötü grip oldum ki... ya bir insan arka arkaya 15 defa hapşırabilir mi??? hapşırabilirmiş. biraz önce yaşadım.

o zaman bence üni hastanesine git,devlet hastaneleri biraz özensizler,hepsi aynı değil gerçi ama..

evet sana katlıyorum..bugün ben de devlet hastanesine 2li tarama icin gittim..fabrika gibi sen gir,ötekii cıksın..doktor ultrasonla baktı bana göstermedi bile ben üstümü toparladım yanına gidince su kagıt senin cıkabilirsin dedi ya..ee iyi mi kötü mü durum ne dedim demesem hic bi acıklama yok

çok geçmiş olsun bende öyleydim canım geçenlerde hatta çok korktum bebeğime bişey olur diye şükür ki olmamış bol bol portakal limon tüket limonata iç portakalı sık suyunu iç ben öyle yaptım 3 günde kendimee geldim ilaçsız
cinsiyet netleince söylese daha iyi zaten tedirginlik acabalık olmaz bari

teşekkürederim kızlar pazartesi bakıcam özel hastanelerde 200 tl civarında dolaşıyor fiyatlar. üniversite hastaneleri de çok ileriye tarih veriyor iyi bi devlet hastanesine kendimi teslim edicem :)

bu arada bende hafif kaşınmalar var fazla kilo almadım daha ama çok zayıf olduğum için göbek çıktı :) güreşe hazırlanır gibi haftada 2-3 yağlanıyorum çok rahatlatıyor tavsiye ederim :)

bende listeye eklenmek istiyorummmmm :) 25 yaşındayım istanbulda oturuyorum ilk bebeğim son adet tarihim 12 haziran 2012 ve tahmini doğum tarihimiz 19 mart 2013 cinsiyetimiz ve ismimiz henüz belli değil :)

teşekkürler

bende şubatta bi ameliyat olmuştum sskdan maaş alabilmek için raporumu devlet hastanesine onaylatmak zorundaydım,ameliyatlı olunca anacığım ben hallederim dedi,sıra aldı gitti doktora olmaz demiş doktor kendi gelsin.sonra ben o halimle gittim 2 saat sıra bekledim sonra bırakın muayeneyi beyefendi suratıma bile bakmadan onaylamıştı raporumu..o zaman bikez daha lanet ettim devlet hastanelerine..arada iyileri çıksada..

il: konya
ilk bebek
cinsiyet belli degil
beklenendoğum tarihi 18 mart

bana doktor kıza benziyor pipi göremiyorum dedi ama 2 hafta sonra netleşecek inş

Hayırlısı olsun.. Kız cocuğu bambaşka oluyor yaa.. Herkes bana bide oglun olsun diyor bende hayırlısını istiyorum diyorum. Rabbim hayirli olanı versin.

TÜHH KEŞKE DÜN YAZSAYDIMYOK ŞAKA ŞAKA İYİ OLMUŞ BAK BEBİŞİNİ GÖRMÜŞSÜN HAYIRLI OLSUN CANIM...BENİM AĞRILARIMI BİR GÖRSENİZZ BENİM KUYRUK SOKUMUM SEBEBİ BELLİ OLMADAN KAYDI:18:SÜREKLİ ACI ÇEKİYORUM O YÜZDEN..BİRDE KASIK BATMALARIDA EKLENİNCE YÜK AĞIRLAŞTI ÖZELLİKLE KUYRUK SOKUMUM KAYMASI BENİ ÇOK ETKİLİYOR DR.A ÇIKTIM YAPÇAK BİŞİY YOK FASTJEL VERDİ AMA SÜRMÜYORUM ZATEN 1 KEZ SÜRDÜM İYİDE GELMEMİŞTİ:26: RABBİM TEZ ZAMANDA BU AĞRILARDAN KURTARSIN İNŞALLAH...YOKSA DOĞUMA KADAR ÇEKERSEM BU AĞRIYI YANDIMM

hayyy masallah ne konusmussunuz bugun ya oku oku bıtıremdım
cinsiyet ogrenenlere hayırlı olsun diyorum. prenses haberlerı de gelmeye başladı yavaş yavaşş.
benım daha kontrole 2 hafta var. anca o zaman ogrenecez.

canım filimi netten buldu eşim ben takmiştim da izliycem diye bi siteden bulmuşş, alt yazılı:))))

yoluk kafalı ben oluyorum işteben şişko yanaklı degilim ama küçüklüğümden beri saclarımdan dolayı adım ya yoluk kafalı ya da paça başlı Mülkiye idi ki bu sebeple kuzenlerım benı Mülkiye diye cağırır
bu arada işleri yoluna koymana sevindim EBAH. dediğin gibi onlarla yasamaya alışmak lazım bi yerde..

ya ben usuttum galıba tuvalet ısı sacmaladı benim. abartısız 5 dakikada bir ama abartmıyorum her 5 dk. da bir tuvelete gidiyorum ve baya bildiğin 1 litre yapıyorum yani evde corapla gezmeye basladım ayaklarımı usutunce boyle olduş sınırlerım oynadııııııı

Bugün dayanamadımm gittim bebişe bişiyler aldım :)) 1 hastane çıkışım vardı 2 tanede 5 li zıbın seti aldım..aslında zıbın takımım çok oldu toplasan 10 tane vardır..şimdikiler genelde takımlı oluyor çünkü benimde takımlılar hoşuma gidiyor..inşallah sağlıklı sıhhatli giydirmek nasip olurbirde bende 20 -25 tane çıtçıtlı badi var...(annem,ablam birde ben alınca haliyle arttı) tecrübeli annelerden öğrenmek istiyorum şimdi 0-3 aldım çoğunu toplasan üstlü altı 3-4 tane 3-6 aldım birde..kaç aya kadar alıcaz bunlardan? Birde genelde nelere ihtiyaç oluyor??

hayırlı olsun paşan canım

geçmiş olsun canım ben de hep öyleyim burun akıntısı hapşuruk gına geliyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…