ben geldim kızlar...dün yoktum biraz kendimi dinledim son raund için hazırlandım o olayı çözdüm ve geldim....hemde kazasız belasız....tabiki hala kırgınım tabiki o hala daha olayı küçümsüyor ama artık uzatmamın bir anlamı yok dün epey bir korktu iyi oldu silkindi kendine geldi....akşam şöyle bir ohh çektim ılık duş yapıp yattım bu sabah kaç gün sonra huzurla uyandım hatta rüya bile görmeden derin uyumuşum.....benden haberler böyle kızlar birlik olduğumuzu yalnız olmadığımızı bana en zor günümde desteğinizle gösterdiniz çok teşekkür ederim yardımlarınız için....
Ayy bukadar ağlamak yeterr:18:kızlarr ben otururken ve kalkarken özellikle kasıkta yoğunluk şeklinde batma ve acı hissediyorum..yani bebeğimi hissediyorum ama sanki tırmalıyor beni gibi..:26:???? Yaşayanlar varmı ? Acaba normalmi acı çekiyorumm
kızlar selam herkese..bugün kasık ağrılarıma dayanamadım ve ayın 11 ine evlilik yıldönümüme aldığım randevumu bekleyemeyerek doktora gittim..çok şükür herşey yolundaydı ve paşam kesinleşti.doktor çok net dedi ama bize gösteremedi.sakladı bacaklarının arasında sıpa.dedim doktora saklayanlar genelde kız oluyor,yok dedi kesin erkek..kocaman olmuş bebeğim,ölçümleride yaptı.ultrasonda da 15+5 haftalık çıktı,ama ben 14+6 dayım.3 haftada 1,5 kilo almışım,çok dedi doktorum ama sen fit hamile olacaksın dedi :) kasık ağrısı içinde progesteron vermek istedi,rahimin genişlemesini de sağlıyormuş ama ben almadım.zaten elevitle demir yetiyor dedim.ben ağrıyı çekerim herşey yolunda olsunda dedim.doktorumda herşey yolunda merak etme dedi.nasıl sevindik anlatamam,eşim ultrasonu cep telefonuyla kameraya çekti,delikızkardeşimde geldi,oda dayanamadı ağladı kuzum.
şimdi bi geçmişi okuyayım,inşallah herkesde herşey yolundadır..
gözünaydım canım çok sevindim maşallah iyi bakmışsın bebişine paşa geliyo demek erkek senesi galiba gerçektenbende son 3 haftada neredeyse 1,5 kilo aldım şimdiye kadar ama normalmiş aslında niye çok dedi ki doktorun kaç kiloydun merak ettim benim doktorum iyi dedi ilk 3 ay 1-2 kilo alınması doğal dedi
sağol canım,herhalde bi an ağzından öyle çıktı,çünkü ilk 3 ayda 5-6 kilo vermiştim,bidaha ki kontrole 1 kilo almış olman lazım dedi,yarım kilonun lafını ettisanırım bi anlıktı :) 56 ile başladım en son 50 ye filan düştüm,şimdi 53 civarıyım..
bu haftalarda aşerme başlarmı ya deli olacağım.her saniye canım bişey çekiyor.200 kilo olacağım...
ooo maşallah iyisin iyisin ben 60 ile başladım 61,5 oldum hemen hemenboyum uzun da ordan kurtarıyorum
paşaya da hazırlık yaparsın artık bende netleşse alıcam hemen emin olmak için bekliyorum
bu haftalarda aşerme başlarmı ya deli olacağım.her saniye canım bişey çekiyor.200 kilo olacağım...
bende öyleyim bir de iştahım açıldı ye ye doymuyorumaşerme 3-4 aylarda artarmış
deli misin 2 aydır netleşsin diye bekliyorum,iğne bile almadım bugünü bekliyodum..eşim bile doktora diyo kesin deme masrafa sokacak beni
walla kızlar bende sizin gibi olmayı çok istiyorum,zorla yemek yiyorum.almam gereken miktarları sınırda alıyorum ama Allahtan bebişim normalden büyük
al al hemen ben geçen eşimle alışveriş yapıyorduk orda kıyafet bakarken bebek çocuk kıyafetleri var hayırdır bakmıyosun hiç dedi bende bir netleşsin gözünün yaşına bakmam dedim şok oldu önceden haber ver de kredi çekeyim bankadan dedibana da kıza benziyo dedi heveslendim ama 2 hafta sonra kesin desin hastaneden çıkıp alışverişe
seninki en güzeli işte bebiş alıyo sen almıyosun inş çok kilo almam da bebişim tosun olur
walla bi an kendi kocam canlandı gözümde,seninkiyle kumaşı aynı sanırsamya liste yaptım,çıktı almayı unuttum şirketten yoksa listenin yarısını bu hafta sonu halletmiştim senin kız olduğu için seçeneğin çok,kafayı yersin alışverişte,bunuda aliim şunuda aliim diye,eminim..
inşallah öyle olur yediklerimiz bebişe gider biz ham kilomuzla kalırız
erkeklerin hepsi böyle alışveriş seven kadından önce hevesle gideni görmedim en azından türk erkekleri öyle değilinş değişmezse seçeneğim çok ama al al bitmez inş canım ya bebişlerimiz büyüsün sadece bizim büyüdüğümüz yeter
dimi artık canımız karnımızdakilere :) yavaş yavaş bebişlerimiz gelmeden Allah'ın izniyle herşeylerini alırız..onlar bi sağlıkla doğsunlarda
inş canım rabbim kısmet ederse hayırlısıyla doğmadan herşeyini alırızama kış bebişleri olacağı için çoğunluğunu kışlıklar çıkınca alırız sanırım ağırlaşmadan çalışıyor olunca da aslında ufak ufak başlamak lazım
selam kızlar bizde heyecanlı bekleyişlere girdik :)
bugün doktor randevumda 2li test zamanının geldiğinden bahsetti devlet hastanesinde yapılıyor mu bu test bilgisi olan var mı? açıkçası özel hastanelerin gözü dönmüş para hırsına kapılmak istemiyorum :)
selam kızlar bizde heyecanlı bekleyişlere girdik :)
bugün doktor randevumda 2li test zamanının geldiğinden bahsetti devlet hastanesinde yapılıyor mu bu test bilgisi olan var mı? açıkçası özel hastanelerin gözü dönmüş para hırsına kapılmak istemiyorum :)