2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sezeryana girecekti , konuşamadım sadece 4lünün daha detaylı olduğunu biliyorum

anladım canım :KK19: bende 3lüyü yaptırcam sonra da detaylı ultrasona girecem öyle dedi doktorum bakalım detaylıyı merak ediyorum bebişimin herşeyini organlarını damarlarına kadar gösteriyorlarmış bir de cinsiyeti net olarak o zaman belli oluyormuş yanılma yokmuş 2 hafta geçmez bana :KK1::KK1:

4 lü test doppler yani ayrıntılı usg oluyor kızlar.. Ve usg de damarlarına kadar bakılıyor bebeğin.. Ve çok net herşeyini sizde göreceksiniz.. :) Benim arkadaşımın cd ni vermişlerdi :)
ozpolat sende hayırlı haberler alırsın inşallah..
Testler için şöyle düşünmek lazım aslında.. Eğer kötü bişey çıksa aldırabilirmiyiz ?
Genelde cvp hayır.. O yüzden çok takılmasak iyi olur, gerçi ister istemes düşünüyor insan. Ama gerçekten bazen en iyisi yaptırmamak galiba :)

ayy bukadar ağlamak yeterr:18::KK5::KK5:kızlarr ben otururken ve kalkarken özellikle kasıkta yoğunluk şeklinde batma ve acı hissediyorum..yani bebeğimi hissediyorum ama sanki tırmalıyor beni gibi..:26:???? Yaşayanlar varmı ? Acaba normalmi acı çekiyorumm

benim durumumu yaşayan yok sanırımm:26::KK30:

anladım canım :KK19: bende 3lüyü yaptırcam sonra da detaylı ultrasona girecem öyle dedi doktorum bakalım detaylıyı merak ediyorum bebişimin herşeyini organlarını damarlarına kadar gösteriyorlarmış bir de cinsiyeti net olarak o zaman belli oluyormuş yanılma yokmuş 2 hafta geçmez bana :KK1::KK1:

Allah gönlüne göre verir inşallah şekerim

benim durumumu yaşayan yok sanırımm:26::KK30:

yaşamadım ama bildiğim kadarıyla normalmiş tatlım rahim genişledikçe kaslar ve damarlar geriliyormuş bir de özellikle sağ kasık ve belde ağrı ve batmalar olurmuş öyle demişti doktorum öyle olursa sıkıntı yapma diye :KK34:

4 lü test doppler yani ayrıntılı usg oluyor kızlar.. Ve usg de damarlarına kadar bakılıyor bebeğin.. Ve çok net herşeyini sizde göreceksiniz.. :) Benim arkadaşımın cd ni vermişlerdi :)
Testler için şöyle düşünmek lazım aslında.. Eğer kötü bişey çıksa aldırabilirmiyiz ?
Genelde cvp hayır.. O yüzden çok takılmasak iyi olur, gerçi ister istemes düşünüyor insan. Ama gerçekten bazen en iyisi yaptırmamak galiba :)

sekercikk çok sağol inşaallah sizlere hayırlı haberler getirim acaba bende cinsiyet öğrenebilecekmiyim birde onun merakı var:44:

ben geldim kızlar...dün yoktum biraz kendimi dinledim son raund için hazırlandım o olayı çözdüm ve geldim....hemde kazasız belasız....tabiki hala kırgınım tabiki o hala daha olayı küçümsüyor ama artık uzatmamın bir anlamı yok dün epey bir korktu iyi oldu silkindi kendine geldi....akşam şöyle bir ohh çektim ılık duş yapıp yattım bu sabah kaç gün sonra huzurla uyandım hatta rüya bile görmeden derin uyumuşum.....benden haberler böyle kızlar birlik olduğumuzu yalnız olmadığımızı bana en zor günümde desteğinizle gösterdiniz çok teşekkür ederim yardımlarınız için....
cnm cok sevindim senin adina rabbim bir daha yasatmasin boyle huzursuzluklar ins
Kızlar drden geldim ben.dahiliye dr miz ilacı yarıma düşürdü.3 hafta sonra tekrar kan tahlillerini yap gel dedi.kadın doğumcumuzda 2 li test sınırda çıkmış dedi.çok şükür iyiyiz.ilaçlara devam.bol su iç,dinlen dedi.hareketini hissetmediğimi söyledim normal 20 haftadan önce zor dedi.3 lü test yapmayacakmış.sadece 1 kan testi isteyecekmiş.o yeterliymiş.kafam karıştı
hayirli olsun cnm cinsiyeti de ogrenmissin sorunda yokmus sukur

ikili testimizi yaptırdık geldik :emir_bebek:şükür herşey normalmiş:nazar::nazar: ense ölçümü yapıyormuş sadece kana gerek yok dedi demir ilacına başlıyoruz 3 hafta sonrada kontrolümüz var
gozun aydin cnm hersey sonuna kadar boyle guzel gitsin ins

yoook şekerim tamam 4lü ultrasonda varda 4 lü test denen bişi var kandan 4 değere bakılıyor

cnm cok sevindim senin adina rabbim bir daha yasatmasin boyle huzursuzluklar ins

hayirli olsun cnm cinsiyeti de ogrenmissin sorunda yokmus sukur

gozun aydin cnm hersey sonuna kadar boyle guzel gitsin ins

aminnn canımsın sağol inşallah hepimiz güzel haberler verelim:21::21:

kızlar selam herkese..bugün kasık ağrılarıma dayanamadım ve ayın 11 ine evlilik yıldönümüme aldığım randevumu bekleyemeyerek doktora gittim..çok şükür herşey yolundaydı ve paşam kesinleşti.doktor çok net dedi ama bize gösteremedi.sakladı bacaklarının arasında sıpa.dedim doktora saklayanlar genelde kız oluyor,yok dedi kesin erkek..kocaman olmuş bebeğim,ölçümleride yaptı.ultrasonda da 15+5 haftalık çıktı,ama ben 14+6 dayım.3 haftada 1,5 kilo almışım,çok dedi doktorum ama sen fit hamile olacaksın dedi :) kasık ağrısı içinde progesteron vermek istedi,rahimin genişlemesini de sağlıyormuş ama ben almadım.zaten elevitle demir yetiyor dedim.ben ağrıyı çekerim herşey yolunda olsunda dedim.doktorumda herşey yolunda merak etme dedi.nasıl sevindik anlatamam,eşim ultrasonu cep telefonuyla kameraya çekti,deli :KK9: kızkardeşimde geldi,oda dayanamadı ağladı kuzum.

şimdi bi geçmişi okuyayım,inşallah herkesde herşey yolundadır..

kızlar selam herkese..bugün kasık ağrılarıma dayanamadım ve ayın 11 ine evlilik yıldönümüme aldığım randevumu bekleyemeyerek doktora gittim..çok şükür herşey yolundaydı ve paşam kesinleşti.doktor çok net dedi ama bize gösteremedi.sakladı bacaklarının arasında sıpa.dedim doktora saklayanlar genelde kız oluyor,yok dedi kesin erkek..kocaman olmuş bebeğim,ölçümleride yaptı.ultrasonda da 15+5 haftalık çıktı,ama ben 14+6 dayım.3 haftada 1,5 kilo almışım,çok dedi doktorum ama sen fit hamile olacaksın dedi :) kasık ağrısı içinde progesteron vermek istedi,rahimin genişlemesini de sağlıyormuş ama ben almadım.zaten elevitle demir yetiyor dedim.ben ağrıyı çekerim herşey yolunda olsunda dedim.doktorumda herşey yolunda merak etme dedi.nasıl sevindik anlatamam,eşim ultrasonu cep telefonuyla kameraya çekti,deli :KK9: kızkardeşimde geldi,oda dayanamadı ağladı kuzum.

şimdi bi geçmişi okuyayım,inşallah herkesde herşey yolundadır..

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah :nazar:bugün 2 cinsiyet haberi ne güzel bir prenses ve birde paşa maşallah:nazar:

X