2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
CANIM NEGÜZEL SORUN ÇIKMAMIŞHAMİLELİK BOYUNCA SORUNSUZ GECER İNŞALLAH HEPİMİZİN MELEKLERİİ..DR.UM BANADA ÖYLE DEDİ 20.HAFTADAN ÖNCE ZORMUŞ HİSSETMEK..
Bu arada prensesim olacakmışşşşşş
AYYY PRENSESLERDE GELMEYE BAŞLADIII

CADILAR YAA YOLUK KAFALI NASIL OLUYOOO GÜLDÜM ÇOOKK YERİM YERİMMMBENİMDE İKİ YEĞENİM VAR KOCA SIPA OLDU 4 YAŞINDA ERKEK BANA TEYZE DEMİYOR DEDE DİYORR DEFALARCA DÜZELTMEME KARŞIN TEYZEE DİYORUM ÇOCUĞUN DİLİ DÖNMÜYOR DEDEE DİYOO HALAA

geçmiş olsun canım,kızçen de sağlıkla hayırla gelsin inşallah..
hiç kafanı bulandırma dr una güvenn..
bugün bende 3 lü testi reddettim...
kendi açımdan konuşuyorum bence gerek yok,tecrübeyle sabit bi konu benim için.
kızımda yaptırdım %97 down sendromu teşhisi konuldu,arkasından amniosentez falan fıstık...
ama gel görki hiç bişeyi yokmuş yavrucağımın...
endişeyle geçen bi 9 ay...
doğunca can parçama bakamadım bile,korkudan
bu yavrumda da dr söyler söylemez gerek yok diye geri çevirdm kadını...
ama tabiki kendi tercihi herkesinn saygım sonsuz

yoluk kafalı şöyle oluyor kıvırcık saçlı saçını toplatmayan şişko yanaklı hatta yürüken yanakları hop hop yapan küçük sevgili....adını unuttum kuzucuğun yoluk kafa aşağı yoluk kafa yukarı ablam bile yoluk kafa gel buraya diyor....
ben teteeeyim ama ara peppeeee oluyorum bazen kardeşi beebbeee bazen dedesi deddeee bazen ninesi nenneee.....tettteee arada kaynıyor....

Ayy ağlamaktan telef oldum bendee doğum hikayeleriine.. Rabbim bizede hayırlı güzel doğumlar nasip etsin miniklerimiz gelsin sağlıklı sıhatli kucaklarımıza inşallahh

Ayy ağlamaktan telef oldum bendee doğum hikayeleriine.. Rabbim bizede hayırlı güzel doğumlar nasip etsin miniklerimiz gelsin sağlıklı sıhatli kucaklarımıza inşallahh

ben her bir hikayede dudağımı büke büke ağladım biri görseydim gülmekten ölürdü...ama çok dokunaklı ilk karşılaşma....kendimi hayal etmeye çalıştım daha çok ağladım

canım sınır dedıgı kac cıktı ense kalınlıgı?

kıızlar 2li testi yaptırmasam ne olur ki yapılmasa da lolur sanırım haftaa gittiğimde doktorumla konuşucam eğer oda desteklerse yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama sizlerin fikri?

canım sınır dedıgı kac cıktı ense kalınlıgı?

ense kalınlığı 1.9-2 çıktı.2 risk yazıyodu.1 tanesi 1/250 idi 1 taneside 1/765 ti.diğer dr normal demişti.bu sınır dedi.3 lü test yapalım diyincede sadece onda 1 kan değeri var o yeterli dedi.haftaya gidicem işte

Hadi gözün aydın cnm.. Çok sevindim iyi haber aldığına.. Üçlü testi kafana takma bazı dr lar 2lisi iyi çıkana 3 lü testi yapmayım direk ayrıntılı usg yaptırıyor zamnaı gelince.. Hem gerçekten yapılmasa ne olur ki.. RABBİM e emanet hepsi..
Kızın olucakmış :) Hadi hayırlısı.. sağlıklı uslu sakin bir kız çocuğun olsun inşallah.. :)

kafanın rahatlamasına ve biraz olsa huzurlu olmana sevindim canım inş hep böyle gider

Rabbim darda koymadı ne güzel zaten başka kimimiz var sesimizi duyacak senin adına çok sevindim canım

gözün aydın canımm

benim mesai bitti kızlar, artık pazartesi okurum yazdıklarınızı..

özpolatcım sen yarın gidiceksin 2li teste tarihlerimiz aynı bende ona göre bi daha düşüneyim...

Allaha emanet olun

kıızlar 2li testi yaptırmasam ne olur ki yapılmasa da lolur sanırım haftaa gittiğimde doktorumla konuşucam eğer oda desteklerse yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama sizlerin fikri?

bende aynı düşüncedeydim sudeecim sonra buradaki arkadaşlar beni teşvik ettiler,sonra o gün doktorla uzun uzun konuştuk sadece dawn sendromuna bakılmıyor zeka durumuna bakılıyor ve doktorun anlattıklarının içinde iyi durumda olan zeka hastalığının dawn sendromu olduğunu öğrendik tahlili bize bıraktı bizde hemen o gün yaptırdık.çünkü ense kalınığı yapıldığı gün kan alınması gerekiyormuş.bebek sürekli büyüdüğü için bekleme süresi yokmuş....birkaç gün sonra kan vermiş olsaydım tekrar ense ölçümü alması gerekiyormuş....

2dııl 3 sınır ztn bnm 2,3 cıkmıstı 11.haftada 13. haftada 1.7 ye ınmıstı gercı ınıo zamanla sanırım ztn yaptırdıgımada pısman oldum tereduttlu konusmalar sunlar bunlar yanı o hafta dıılde sonrakı hafta gtseymısım 1,7 cıkıcakmıs ne bıcım test anlamadım takılma hıc tatlım benım

ikili testimizi yaptırdık geldik şükür herşey normalmiş ense ölçümü yapıyormuş sadece kana gerek yok dedi demir ilacına başlıyoruz 3 hafta sonrada kontrolümüz var

Ayy bukadar ağlamak yeterr:18:kızlarr ben otururken ve kalkarken özellikle kasıkta yoğunluk şeklinde batma ve acı hissediyorum..yani bebeğimi hissediyorum ama sanki tırmalıyor beni gibi..:26:???? Yaşayanlar varmı ? Acaba normalmi acı çekiyorumm

çok sevindim cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah

benim mesai bitti kızlar, artık pazartesi okurum yazdıklarınızı..

özpolatcım sen yarın gidiceksin 2li teste tarihlerimiz aynı bende ona göre bi daha düşüneyim...

Allaha emanet olun

aynen canım stres başladı bende :18:aslında testi geçtim de bebeğimi görücem ya heyecan var inşaallah sorunsuz geçer herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…