- 28 Haziran 2011
- 585
- 0
CANIM NEGÜZEL SORUN ÇIKMAMIŞKızlar drden geldim ben.dahiliye dr miz ilacı yarıma düşürdü.3 hafta sonra tekrar kan tahlillerini yap gel dedi.kadın doğumcumuzda 2 li test sınırda çıkmış dedi.çok şükür iyiyiz.ilaçlara devam.bol su iç,dinlen dedi.hareketini hissetmediğimi söyledim normal 20 haftadan önce zor dedi.3 lü test yapmayacakmış.sadece 1 kan testi isteyecekmiş.o yeterliymiş.kafam karıştı
AYYY PRENSESLERDE GELMEYE BAŞLADIIIBu arada prensesim olacakmışşşşşş
ayyy ebah inanmıyorum nasıl güzel tasvir etmişsin bi anda gözümde canlandı yeğenin
yoluk kafalı haaa,,yerlere yattım gülmektençok yaşa emii
aynı bu vasıflarda bide benim yeğenim var,hakkaten yoluk kafalı
kızımmmm öyle yapma ama hiç yakışmıyor diyorum..
ama zeeze (buda ben) çok güzel oluyooooo.sende yap diyo
bende hee olur herkesin içinde burnumun derinleiklerinde geziye çıkayım diyorum;böyle bakıyo...
alemler yha.
Kızlar drden geldim ben.dahiliye dr miz ilacı yarıma düşürdü.3 hafta sonra tekrar kan tahlillerini yap gel dedi.kadın doğumcumuzda 2 li test sınırda çıkmış dedi.çok şükür iyiyiz.ilaçlara devam.bol su iç,dinlen dedi.hareketini hissetmediğimi söyledim normal 20 haftadan önce zor dedi.3 lü test yapmayacakmış.sadece 1 kan testi isteyecekmiş.o yeterliymiş.kafam karıştı
ayyy ebah inanmıyorum nasıl güzel tasvir etmişsin bi anda gözümde canlandı yeğenin
yoluk kafalı haaa,,yerlere yattım gülmektençok yaşa emii
aynı bu vasıflarda bide benim yeğenim var,hakkaten yoluk kafalı
kızımmmm öyle yapma ama hiç yakışmıyor diyorum..
ama zeeze (buda ben) çok güzel oluyooooo.sende yap diyo
bende hee olur herkesin içinde burnumun derinleiklerinde geziye çıkayım diyorum;böyle bakıyo...
alemler yha.
Bu arada prensesim olacakmışşşşşş
Ayy ağlamaktan telef oldum bendee doğum hikayeleriine.. Rabbim bizede hayırlı güzel doğumlar nasip etsin miniklerimiz gelsin sağlıklı sıhatli kucaklarımıza inşallahh
Kızlar drden geldim ben.dahiliye dr miz ilacı yarıma düşürdü.3 hafta sonra tekrar kan tahlillerini yap gel dedi.kadın doğumcumuzda 2 li test sınırda çıkmış dedi.çok şükür iyiyiz.ilaçlara devam.bol su iç,dinlen dedi.hareketini hissetmediğimi söyledim normal 20 haftadan önce zor dedi.3 lü test yapmayacakmış.sadece 1 kan testi isteyecekmiş.o yeterliymiş.kafam karıştı
canım sınır dedıgı kac cıktı ense kalınlıgı?
ben geldim kızlar...dün yoktum biraz kendimi dinledim son raund için hazırlandım o olayı çözdüm ve geldim....hemde kazasız belasız....tabiki hala kırgınım tabiki o hala daha olayı küçümsüyor ama artık uzatmamın bir anlamı yok dün epey bir korktu iyi oldu silkindi kendine geldi....akşam şöyle bir ohh çektim ılık duş yapıp yattım bu sabah kaç gün sonra huzurla uyandım hatta rüya bile görmeden derin uyumuşum.....benden haberler böyle kızlar birlik olduğumuzu yalnız olmadığımızı bana en zor günümde desteğinizle gösterdiniz çok teşekkür ederim yardımlarınız için....
selamun aleyküm canlarım....
inşallah iyisinizdir..sayfalar çokk ilerlemiş okuyamadım,özür dilerim hepinizden,tek tek cevap yazmak isterdim hepinize
1 haftadır giremiyorum nete..
mağlum gidip tekrar yerleştik çalıştığım köye maalesef
ben bugün dr kontrolüm olduğu için sevkle konyaya geldim çalıştığım köyden..
evimdeyim yanii...
bu hafta içinde lekelenmem oldu ufak bişey..
ama ömrüm sonlandı sandım..
doktor kontrol etti bugün,ALLAH ıma sonsuz şükür hiç bişey yok,ama eşimiz rahim ağzına yerleşmiş durumda...
ufak bi sarsıntıda basınç yapıp damar çatlaması yapıormuş,o da lekelenme olarak kendini gösterio..
dikkat etmezsen rahim tıkacını açabilir dedi:18:
bi ilçeye bağlı bi köyde çalışıyorum 15 km...
otobüs geçmez,dolmuş servis gitmez..
hergün kendi arabamla takur tukur köy yolunda git gel 30 km yapıyorum
oda haliyle sarsıyor ve problem çıkarıyor..:18:
ama bence en güzel haber;
"20. haftanda çalışamaz raporu verecem.bu şekilde kilometrelerce yolculuk yapman bebeğin yaşamını resmen göz göre göre riske atmaktır"dedi...
yani 3 hafta sonra evime dönecem kızlar...rapor bitince de doğum iznim başlıcak YÜCE RABBİM müsade ederse
tayinim çıkmadı ama RABBİM zor bir durumda olsa başka bir kapı açtı...
emrine şükür YA RABBİMM.
ha bu arada benim sıpacığımın pipisi olduğu gibi duruyor,hala erkek yanee
kıızlar 2li testi yaptırmasam ne olur ki yapılmasa da lolur sanırım haftaa gittiğimde doktorumla konuşucam eğer oda desteklerse yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama sizlerin fikri?
ense kalınlığı 1.9-2 çıktı.2 risk yazıyodu.1 tanesi 1/250 idi 1 taneside 1/765 ti.diğer dr normal demişti.bu sınır dedi.3 lü test yapalım diyincede sadece onda 1 kan değeri var o yeterli dedi.haftaya gidicem işte
ikili testimizi yaptırdık geldikşükür herşey normalmiş ense ölçümü yapıyormuş sadece kana gerek yok dedi demir ilacına başlıyoruz 3 hafta sonrada kontrolümüz var
çok sevindim cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallahBu arada prensesim olacakmışşşşşş
benim mesai bitti kızlar, artık pazartesi okurum yazdıklarınızı..
özpolatcım sen yarın gidiceksin 2li teste tarihlerimiz aynı bende ona göre bi daha düşüneyim...
Allaha emanet olun
gözünaydın canım