2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
SELAM KIZLAR..EBAHÇIM SEVİNDİM DURUMLARIN BİRAZ OSUN DÜZELMESİNE..İNŞALLAH YUVALARIMIZDAN MUTLULUK,HUZUR EKSİK OLMAZ,EKSİK OLDUĞU ZAMAN NEFES ALMAK BİLE ZOR OLUYOR ÇÜNKÜ..BENDE BU AYIN 10 UNDA 3 LÜ TESTE GİDİCEM..SANIRIM ARANIZDA 3 LÜ TESTE YAKIN OLAN YOK:KK31: YAVRUMU ÇOOK ÖZLEDİM BÜYÜMÜŞTÜR KOCAMAN OLMUŞTUR İNŞALLAH ANNESİNİN KUZUSU:emir_bebek: BİRDE Bİ ARKADAŞ YAZMIŞ 13+4 TE BOYU 12 CM DİYE :nazar:MAŞALLAHHH UZUN BOYLU OLACAK HERHALDE BENİM 14+4 TE 11 CM Dİ:emir_bebek::nazar: BAKALIM ŞİMDİ KAÇ CM OLDU:KK76::KK76: DEMİR İLACI KONUSUNA GELİRSEK DR.A SORUCAM ŞURUP YAZSIN DİYE 3 GÜN SONRA İNŞALLAH..ELEVİTİ ÇİĞNEDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM BİŞİY DEMEDİ DR...

Elevit i ben de bütün yutamiyorum. Kırıyorum öyle yutuyorum.

selamun aleyküm canlarım....:KK16:
inşallah iyisinizdir..sayfalar çokk ilerlemiş okuyamadım,özür dilerim hepinizden,tek tek cevap yazmak isterdim hepinize:KK17:
1 haftadır giremiyorum nete..
mağlum gidip tekrar yerleştik çalıştığım köye maalesef:KK14::KK14:

ben bugün dr kontrolüm olduğu için sevkle konyaya geldim çalıştığım köyden..
evimdeyim yanii...:KK3:
bu hafta içinde lekelenmem oldu ufak bişey..
ama ömrüm sonlandı sandım..
doktor kontrol etti bugün,ALLAH ıma sonsuz şükür hiç bişey yok,ama eşimiz rahim ağzına yerleşmiş durumda...
ufak bi sarsıntıda basınç yapıp damar çatlaması yapıormuş,o da lekelenme olarak kendini gösterio..:KK14:
dikkat etmezsen rahim tıkacını açabilir dedi:18:
bi ilçeye bağlı bi köyde çalışıyorum 15 km...
otobüs geçmez,dolmuş servis gitmez..
hergün kendi arabamla takur tukur köy yolunda git gel 30 km yapıyorum:KK14:
oda haliyle sarsıyor ve problem çıkarıyor..:18:
ama bence en güzel haber;
"20. haftanda çalışamaz raporu verecem.bu şekilde kilometrelerce yolculuk yapman bebeğin yaşamını resmen göz göre göre riske atmaktır"dedi...:KK20::KK20::KK20:
yani 3 hafta sonra evime dönecem kızlar...rapor bitince de doğum iznim başlıcak YÜCE RABBİM müsade ederse:KK16:
tayinim çıkmadı ama RABBİM zor bir durumda olsa başka bir kapı açtı...:KK16:
emrine şükür YA RABBİMM.:KK16:

ha bu arada benim sıpacığımın pipisi olduğu gibi duruyor,hala erkek yanee:KK9::KK9:

ayy çok geçmiş olsun canım maşallah minik erkeğine de :KK16: rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar işte örneği de sensin Allah sağlık nasip etsin inş :KK19:

inşallah iyisinizdir..sayfalar çokk ilerlemiş okuyamadım,özür dilerim hepinizden,tek tek cevap yazmak isterdim hepinize:KK17:

doktor kontrol etti bugün,ALLAH ıma sonsuz şükür hiç bişey yok,ama eşimiz rahim ağzına yerleşmiş durumda...
ufak bi sarsıntıda basınç yapıp damar çatlaması yapıormuş,o da lekelenme olarak kendini gösterio..:KK14:
"20. haftanda çalışamaz raporu verecem.bu şekilde kilometrelerce yolculuk yapman bebeğin yaşamını resmen göz göre göre riske atmaktır"dedi...:KK20::KK20::KK20:
yani 3 hafta sonra evime dönecem kızlar...rapor bitince de doğum iznim başlıcak YÜCE RABBİM müsade ederse:KK16:

ha bu arada benim sıpacığımın pipisi olduğu gibi duruyor,hala erkek yanee:KK9::KK9:

gitmiş olmana rağmen keyfinin yerinde olmasına sevindim....benimde plesentam aşağıdaymış dikkatli ol kanama ve sancı yapabilir demişti,dikkat etmiyorum ama bizim işyeri yolları neyseki düzgün :KK1: seninki pipili erkek,bizimkiler ne acaba,pipi yok dedi ama biryerlerden çıkıpta aaa buradaymış demeyelim....22/09 kontrolüm var o güne kadar pipisi yok sayıyorum çocuğumu :KK1:

bu arada 2012 annelerinin doğum hikayeleri var onları okudum....çok ağladım ya gerçekten yazılanlar çok duygusal çok etkileyici yada ben hassasım....tavsiye ederim annelik,ilk heyecan,il karşılaşma,ilk temas ancak böyle güzel anlatılır :KK5::KK5:

Çok geçmiş olsun, aynı zamanda hayırlı olsun izininiz :)
Gerçekten zor şartlardasınız. RABBİM yardımcınız olsun..
Bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..

ayy çok geçmiş olsun canım maşallah minik erkeğine de :KK16: rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar işte örneği de sensin Allah sağlık nasip etsin inş :KK19:

sağol canım benim:KK19:evet resmen bi kapının ardından bi kapı açtı bana RABBİM:KK5:ÇOKK ŞÜKÜR...ÇOKK...

gitmiş olmana rağmen keyfinin yerinde olmasına sevindim....benimde plesentam aşağıdaymış dikkatli ol kanama ve sancı yapabilir demişti,dikkat etmiyorum ama bizim işyeri yolları neyseki düzgün :KK1: seninki pipili erkek,bizimkiler ne acaba,pipi yok dedi ama biryerlerden çıkıpta aaa buradaymış demeyelim....22/09 kontrolüm var o güne kadar pipisi yok sayıyorum çocuğumu :KK1:

napıyım ebahhcım yha,normalde çarçabuk karalar bağlardım ama şimdi karnımdaki can herşeyden önemlii,sadece onun için mutlu olmayı başarabildiğime inanamıyorum..:KK9:çok şükür o sağlıklı:KK5:150 gr olmuş maşşallahh barekallah sübhanallah:nazar::nazar::nazar:
seninkini erkek düşünmüştüm ben:KK19:ama dediğin gibi bi yerlerden pipi çıkabilr:KK52::KK52:
tabela yazdıralım dikkat pipi çıkabülür:KK9::KK9::KK9:

Çok geçmiş olsun, aynı zamanda hayırlı olsun izininiz :)
Gerçekten zor şartlardasınız. RABBİM yardımcınız olsun..
Bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..

ALLAH razı olsun:KK16:
aslında durum daha vahim hem sağlığım açısından hem bulunduğumuz yer ve imkanlar açısından ama,burda herşeyi yazarak insanları üzmek istemiyorum.neticede hepimiz hamileyiz,çabuk üzülüyoruz.şahsen benim durumumda olan birisi için kolayca gözyaşı dökebilrim ben:KK5:
ama RABBİM var,herşey var dedim ona sığındım,çok şükür;bakan ömer bey(!)kapıları kapattıkça,RABBİM "BEN VARIM" der gibi kapıları açıyor çok şükür bin şükür:21::21:
duana taa içimden hepimiz için AMİNN diyorumm:KK16:

Ben de öğretmenim ve ben de 30 dk gidiyorum 30 dk geliyorum. Karnım iyice büyüyünce nasıl araba kullanıcım bilmiyorum.
Gecmis olsun sana.

bu arada 2012 annelerinin doğum hikayeleri var onları okudum....çok ağladım ya gerçekten yazılanlar çok duygusal çok etkileyici yada ben hassasım....tavsiye ederim annelik,ilk heyecan,il karşılaşma,ilk temas ancak böyle güzel anlatılır :KK5::KK5:

bende sımdı dogum hıkayelerını okuodumda dıkkatımı ceken bısı oldu nerdeyse herkes 34,35 en gec 37.haftada dogurmus normalmı 34. hafta cok erken dıılmı bızdede bole olursa sanırım bızler subat annesı olucas
:KK49:

bende sımdı dogum hıkayelerını okuodumda dıkkatımı ceken bısı oldu nerdeyse herkes 34,35 en gec 37.haftada dogurmus normalmı 34. hafta cok erken dıılmı bızdede bole olursa sanırım bızler subat annesı olucas
:KK49:

çok az bebek 40 haftasını dolduruyor,bu demir hapları,vitaminler,folik asitler mi acaba bebeği kıpır kıpır yapıyorda erkenden çıkıp geliyorlar acaba?çıkıncada maşallah yerlerinde durmak bilmiyorlar şişt pişşt anlamıyorlar :KK1::KK1::KK1:

çok az bebek 40 haftasını dolduruyor,bu demir hapları,vitaminler,folik asitler mi acaba bebeği kıpır kıpır yapıyorda erkenden çıkıp geliyorlar acaba?çıkıncada maşallah yerlerinde durmak bilmiyorlar şişt pişşt anlamıyorlar :KK1::KK1::KK1:

canım sen 3lü test yaptırıcan ben daha 2liyi yaptırmadım yarın inşaallah yaptırıcam hayırlısıyla:nazar: bebeğimide çok merak ediyorum çok özledim en son gördüğümde daha ayakları elleri tomurcuk halindeydi şimdi nasıl acaba:KK9:
CANIM GÖRECEKSİN BAK HERŞEYİ OKADAR NET GÖRECEKSİN Kİ SENDE BUKADAR BÜYÜMESİNE ŞAŞIRACAKSIN..:emir_bebek:ELLERİ KOLLARI SANKİ YENİ DOĞMUŞ BEBEK GİBİ OYNATIYORLAR..İZLEMEYE DOYAMIYORSUN..İNŞALLAH HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN CANIMM..:KK76:

BENDE BİR İKİ OKUMUŞTUM SONRA OKUYAMADIM..ÇOK KORKUYORUM DOĞUMDAN:KK53:RABBİM BU OKUNAN EZANIN YÜZÜHURMETİNE KOLAY SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN..BEN EPUDURAL NORMAL DÜŞÜNÜYORUM..HATTA ONU YAPABİLİRİM SADECE BUNA İNANIYORUM..AMA BURADA DA YAPAN YOK:KK31:NASIL OLCAK NEYPICAĞIMI BENDE BİLMİYORUMM RABBİME EMANETİZ İNŞALLAHH

he yhaa....:13:bununla bi alakası varmı acep:KK1:

anacım bizim gözümüze bi baktımı olduğumz yere ......çivilenirdik:KK52:
şimdi şişt pişt hak getire sıpacıklara:KK52::KK52::KK9:

he yhaa....:13:bununla bi alakası varmı acep:KK1:

anacım bizim gözümüze bi baktımı olduğumz yere ......çivilenirdik:KK52:
şimdi şişt pişt hak getire sıpacıklara:KK52::KK52::KK9:

ablamın 2 yaşında pıtırcık yoluk kafalı kızı var benim minik sevgilim yerinde durmuyor şişşşşttt yapıyorum önce bakıyor şaşkın şaşkın :KK53: gülüp tetteeee (o tetteee benim teyze :KK1:) diyor :KK52::KK52: ne oldu benim ciddiyetle çıkardığım şişşşşttte :KK31:

CANIM GÖRECEKSİN BAK HERŞEYİ OKADAR NET GÖRECEKSİN Kİ SENDE BUKADAR BÜYÜMESİNE ŞAŞIRACAKSIN..:emir_bebek:ELLERİ KOLLARI SANKİ YENİ DOĞMUŞ BEBEK GİBİ OYNATIYORLAR..İZLEMEYE DOYAMIYORSUN..İNŞALLAH HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN CANIMM..:KK76:

BENDE BİR İKİ OKUMUŞTUM SONRA OKUYAMADIM..ÇOK KORKUYORUM DOĞUMDAN:KK53:RABBİM BU OKUNAN EZANIN YÜZÜHURMETİNE KOLAY SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN..BEN EPUDURAL NORMAL DÜŞÜNÜYORUM..HATTA ONU YAPABİLİRİM SADECE BUNA İNANIYORUM..AMA BURADA DA YAPAN YOK:KK31:NASIL OLCAK NEYPICAĞIMI BENDE BİLMİYORUMM RABBİME EMANETİZ İNŞALLAHH

içim kıpır kıpır zaten normalde hastaneye gitmeyi sevmem ama bu çok enteresan bi duygu koşa koşa gidiyorum zaman çabucak geçsin hemen görmek istiyorum, allahım bu duyguyu herkese nasip etsin inşaallah:nazar:

hamilelikten önce bende okumuştum onları hatta o zaman çocuk bile düşünmüyordum işyerinde okudum evde olsam kesin salya sümük ağlardım. şimdi okumaya cesaret edemiyorum kesin zırlarım okurken :84::84::84:

Kızlar benim dün bir arkadaşım doğum yaptı.. 41. haftada.. Ve normal yaptı doğumu.. Bu size iyi bir haber olsun :) Olanlarda da var azda olsa.. ALLAH bizede nasip etsin. Hayırlı,sağlıklı doğumlarrr...

içim kıpır kıpır zaten normalde hastaneye gitmeyi sevmem ama bu çok enteresan bi duygu koşa koşa gidiyorum zaman çabucak geçsin hemen görmek istiyorum, allahım bu duyguyu herkese nasip etsin inşaallah:nazar:

Kızlar drden geldim ben.dahiliye dr miz ilacı yarıma düşürdü.3 hafta sonra tekrar kan tahlillerini yap gel dedi.kadın doğumcumuzda 2 li test sınırda çıkmış dedi.çok şükür iyiyiz.ilaçlara devam.bol su iç,dinlen dedi.hareketini hissetmediğimi söyledim normal 20 haftadan önce zor dedi.3 lü test yapmayacakmış.sadece 1 kan testi isteyecekmiş.o yeterliymiş.kafam karıştı

ablamın 2 yaşında pıtırcık yoluk kafalı kızı var benim minik sevgilim yerinde durmuyor şişşşşttt yapıyorum önce bakıyor şaşkın şaşkın :KK53: gülüp tetteeee (o tetteee benim teyze :KK1:) diyor :KK52::KK52: ne oldu benim ciddiyetle çıkardığım şişşşşttte :KK31:

ayyy ebah inanmıyorum nasıl güzel tasvir etmişsin bi anda gözümde canlandı yeğenin:KK52::KK16:
yoluk kafalı haaa,,yerlere yattım gülmekten:KK9::KK9:çok yaşa emii:KK9::KK9:

aynı bu vasıflarda bide benim yeğenim var,hakkaten yoluk kafalı:KK23::KK23::KK9::KK9:
kızımmmm öyle yapma ama hiç yakışmıyor diyorum..
ama zeeze (buda ben:KK1::KK51:) çok güzel oluyooooo.sende yap:KK49: diyo:KK1::KK1:
bende hee olur herkesin içinde burnumun derinleiklerinde geziye çıkayım diyorum;:KK53:böyle bakıyo...
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
alemler yha.

X