2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba kızlar inş herkes mutlu huzurlu bir gün geçiriyordur

benim ara ara belime bir ağrı giriyor ani hareket falan yapınca mı anlayamıyorum :26:

O bende de başladı... Sürekli yok ama ara ara oluyor. Doktorum rahim genişledikçe bel ağrıların olacaktır demişti. Sanırım ondan kaynaklanıyor..

merhaba kızlar inş herkes mutlu huzurlu bir gün geçiriyordur

benim ara ara belime bir ağrı giriyor ani hareket falan yapınca mı anlayamıyorum :26:

ben geldim kızlar...dün yoktum biraz kendimi dinledim son raund için hazırlandım o olayı çözdüm ve geldim....hemde kazasız belasız....tabiki hala kırgınım tabiki o hala daha olayı küçümsüyor ama artık uzatmamın bir anlamı yok dün epey bir korktu iyi oldu silkindi kendine geldi....akşam şöyle bir ohh çektim ılık duş yapıp yattım bu sabah kaç gün sonra huzurla uyandım hatta rüya bile görmeden derin uyumuşum.....benden haberler böyle kızlar birlik olduğumuzu yalnız olmadığımızı bana en zor günümde desteğinizle gösterdiniz çok teşekkür ederim yardımlarınız için....

canım ben emin adımlarla sert çıkışlarımla gidiyorumseside çıkmıyor benimkinin şuan için bir sorun yok ben bugün hiç iyi değilim midem boğazımda çok kötüyüm şuan yarın bnmde 2li testim var onunda heyecanı var inşaallah herşey güzel olur bizler için

mesaj atıcaktım canım sana bize bir haber ver seni merak ediyoruz diye bu kadar olur sevindim senin adına canım olay tatlıya bağlanmış inşaallah bir daha böyle huzursuzluk olmaz aranızda

mesaj atıcaktım canım sana bize bir haber ver seni merak ediyoruz diye bu kadar olur sevindim senin adına canım olay tatlıya bağlanmış inşaallah bir daha böyle huzursuzluk olmaz aranızda

hepimiz için ozpolatcım ama benim huyum belli onun huyu belli....ya böyle kabul edicez ya bu diyardan gidicez hep orada takılıp kalıyorum....iyiliğine sevinip kötülüğüne üzülmemek gerek demekki....

hepimiz için ozpolatcım ama benim huyum belli onun huyu belli....ya böyle kabul edicez ya bu diyardan gidicez hep orada takılıp kalıyorum....iyiliğine sevinip kötülüğüne üzülmemek gerek demekki....

valla ben gütmeyi tercih ettim ne giderim nede kabul ederim artık huyunu suyunu dün de söyledim sen kendini adam edememişsin ama ben seni adam edicem nasıl edicen diyor görüceksin dedim

birde dün akşam tv izliyorum yattım gelmiş karnımı okşuyor bak kızım diyor sen annene benzeme susmasını bil sonra kocanda sana kızar gelip bana şikayet etme diyor tipin benzesin huyun benzemesin diyor....o seni duymaz beni duyar ve anlar dedim...sus elif cevap verme he de nasılsa susar dedim konuştu kendi kendine gitti....benim gibi ol yumuşak huylu,sessiz,sakin diyor gülme krizine girdim...odadan çıktım annesiyle konuşurken bağrınmaya başladım içeri girdim senmi yumuşak huylu sakinsin dedim çıktım.....oofff valla ne yapıcam bilmiyorum sabır diliyorum yalnızca.....

Kızlar sizi bi azimli gördüm ... Ve çok takdir ettim.. Bence siz onların hakkından geliceksiniz :)
Ebah seni merak etmiştik gerçekten.. Habersiz bırakma bizi..
Çok sevindim huzurlu olmana.. Umarım hep böyle devam eder.. Ben eminim bişeyler olucak.. Sadece sabır düşüyor sizlere..

boşversene canım erkekler için hamile olmamız ekstra özen gösterilecek bir durum değil gibi geliyor oysa biz ayrı bir özen istiyoruz ama malesef olan bize oluyor sen sakinliğini korumaya çalış elinden geldiğince

Slm kızlar
2li testin sonuclarını telefonla öğrenicem salı gunü. Çok heyecanlıyım.

OFF COK SIKILDIMMM
evde olmak ıstıorum uzanıp sacma sapan ne kadar dızı turk fılmı varsa ızlemek gobegımı kasımak ıstıyorum
bıtsın bugun artıkkkkkkk kımseyı duymak ıstemıorum
yarın olsunda baby napıo gormek ıstıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benımmm cok sevındım he şöyle işte üzme kendını ... artık bebegımız bızı hıssedıyo bızımle beslenıo bız uzulunce oda uzuluo rahat olmaya calıs ...en kotu gununde tabıkı yanındayız en gusel gunlerındede olucam bebısını zıyaret gelıcem senın yakınımdaydın sen :)

bende az önce odamdan çıktım camdan bakıp aynı şeyi söyledim sesli olarak....eve gitmek istiyorum hava bulutlu kanepe uzanıp bir sürü dizi,kadın programı varsa türk flimi izlemek istiyorum....

SELAM KIZLAR..EBAHÇIM SEVİNDİM DURUMLARIN BİRAZ OSUN DÜZELMESİNE..İNŞALLAH YUVALARIMIZDAN MUTLULUK,HUZUR EKSİK OLMAZ,EKSİK OLDUĞU ZAMAN NEFES ALMAK BİLE ZOR OLUYOR ÇÜNKÜ..BENDE BU AYIN 10 UNDA 3 LÜ TESTE GİDİCEM..SANIRIM ARANIZDA 3 LÜ TESTE YAKIN OLAN YOK YAVRUMU ÇOOK ÖZLEDİM BÜYÜMÜŞTÜR KOCAMAN OLMUŞTUR İNŞALLAH ANNESİNİN KUZUSU BİRDE Bİ ARKADAŞ YAZMIŞ 13+4 TE BOYU 12 CM DİYE MAŞALLAHHH UZUN BOYLU OLACAK HERHALDE BENİM 14+4 TE 11 CM Dİ BAKALIM ŞİMDİ KAÇ CM OLDU DEMİR İLACI KONUSUNA GELİRSEK DR.A SORUCAM ŞURUP YAZSIN DİYE 3 GÜN SONRA İNŞALLAH..ELEVİTİ ÇİĞNEDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM BİŞİY DEMEDİ DR...

Alın benden de o kadar.. Şu cuma günlerini çok seviyorum ama akşamlarını tabiki :) Bugün geçmek bilmiyor ne hikmetse banada.. Evde olup keyif yapmak vardı şimdi yaaaa :)

bende az önce odamdan çıktım camdan bakıp aynı şeyi söyledim sesli olarak....eve gitmek istiyorum hava bulutlu kanepe uzanıp bir sürü dizi,kadın programı varsa türk flimi izlemek istiyorum....

canım sen 3lü test yaptırıcan ben daha 2liyi yaptırmadım yarın inşaallah yaptırıcam hayırlısıyla bebeğimide çok merak ediyorum çok özledim en son gördüğümde daha ayakları elleri tomurcuk halindeydi şimdi nasıl acaba

selamun aleyküm canlarım....
inşallah iyisinizdir..sayfalar çokk ilerlemiş okuyamadım,özür dilerim hepinizden,tek tek cevap yazmak isterdim hepinize
1 haftadır giremiyorum nete..
mağlum gidip tekrar yerleştik çalıştığım köye maalesef

ben bugün dr kontrolüm olduğu için sevkle konyaya geldim çalıştığım köyden..
evimdeyim yanii...
bu hafta içinde lekelenmem oldu ufak bişey..
ama ömrüm sonlandı sandım..
doktor kontrol etti bugün,ALLAH ıma sonsuz şükür hiç bişey yok,ama eşimiz rahim ağzına yerleşmiş durumda...
ufak bi sarsıntıda basınç yapıp damar çatlaması yapıormuş,o da lekelenme olarak kendini gösterio..
dikkat etmezsen rahim tıkacını açabilir dedi:18:
bi ilçeye bağlı bi köyde çalışıyorum 15 km...
otobüs geçmez,dolmuş servis gitmez..
hergün kendi arabamla takur tukur köy yolunda git gel 30 km yapıyorum
oda haliyle sarsıyor ve problem çıkarıyor..:18:
ama bence en güzel haber;
"20. haftanda çalışamaz raporu verecem.bu şekilde kilometrelerce yolculuk yapman bebeğin yaşamını resmen göz göre göre riske atmaktır"dedi...
yani 3 hafta sonra evime dönecem kızlar...rapor bitince de doğum iznim başlıcak YÜCE RABBİM müsade ederse
tayinim çıkmadı ama RABBİM zor bir durumda olsa başka bir kapı açtı...
emrine şükür YA RABBİMM.

ha bu arada benim sıpacığımın pipisi olduğu gibi duruyor,hala erkek yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…