2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Elevit i ben de bütün yutamiyorum. Kırıyorum öyle yutuyorum.

ayy çok geçmiş olsun canım maşallah minik erkeğine de rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar işte örneği de sensin Allah sağlık nasip etsin inş

gitmiş olmana rağmen keyfinin yerinde olmasına sevindim....benimde plesentam aşağıdaymış dikkatli ol kanama ve sancı yapabilir demişti,dikkat etmiyorum ama bizim işyeri yolları neyseki düzgün seninki pipili erkek,bizimkiler ne acaba,pipi yok dedi ama biryerlerden çıkıpta aaa buradaymış demeyelim....22/09 kontrolüm var o güne kadar pipisi yok sayıyorum çocuğumu

bu arada 2012 annelerinin doğum hikayeleri var onları okudum....çok ağladım ya gerçekten yazılanlar çok duygusal çok etkileyici yada ben hassasım....tavsiye ederim annelik,ilk heyecan,il karşılaşma,ilk temas ancak böyle güzel anlatılır

Çok geçmiş olsun, aynı zamanda hayırlı olsun izininiz :)
Gerçekten zor şartlardasınız. RABBİM yardımcınız olsun..
Bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..

ayy çok geçmiş olsun canım maşallah minik erkeğine de rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar işte örneği de sensin Allah sağlık nasip etsin inş

sağol canım benimevet resmen bi kapının ardından bi kapı açtı bana RABBİMÇOKK ŞÜKÜR...ÇOKK...

napıyım ebahhcım yha,normalde çarçabuk karalar bağlardım ama şimdi karnımdaki can herşeyden önemlii,sadece onun için mutlu olmayı başarabildiğime inanamıyorum..çok şükür o sağlıklı150 gr olmuş maşşallahh barekallah sübhanallah
seninkini erkek düşünmüştüm benama dediğin gibi bi yerlerden pipi çıkabilr
tabela yazdıralım dikkat pipi çıkabülür

Çok geçmiş olsun, aynı zamanda hayırlı olsun izininiz :)
Gerçekten zor şartlardasınız. RABBİM yardımcınız olsun..
Bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..

ALLAH razı olsun
aslında durum daha vahim hem sağlığım açısından hem bulunduğumuz yer ve imkanlar açısından ama,burda herşeyi yazarak insanları üzmek istemiyorum.neticede hepimiz hamileyiz,çabuk üzülüyoruz.şahsen benim durumumda olan birisi için kolayca gözyaşı dökebilrim ben
ama RABBİM var,herşey var dedim ona sığındım,çok şükür;bakan ömer bey(!)kapıları kapattıkça,RABBİM "BEN VARIM" der gibi kapıları açıyor çok şükür bin şükür
duana taa içimden hepimiz için AMİNN diyorumm

Ben de öğretmenim ve ben de 30 dk gidiyorum 30 dk geliyorum. Karnım iyice büyüyünce nasıl araba kullanıcım bilmiyorum.
Gecmis olsun sana.

bende sımdı dogum hıkayelerını okuodumda dıkkatımı ceken bısı oldu nerdeyse herkes 34,35 en gec 37.haftada dogurmus normalmı 34. hafta cok erken dıılmı bızdede bole olursa sanırım bızler subat annesı olucas

çok az bebek 40 haftasını dolduruyor,bu demir hapları,vitaminler,folik asitler mi acaba bebeği kıpır kıpır yapıyorda erkenden çıkıp geliyorlar acaba?çıkıncada maşallah yerlerinde durmak bilmiyorlar şişt pişşt anlamıyorlar

çok az bebek 40 haftasını dolduruyor,bu demir hapları,vitaminler,folik asitler mi acaba bebeği kıpır kıpır yapıyorda erkenden çıkıp geliyorlar acaba?çıkıncada maşallah yerlerinde durmak bilmiyorlar şişt pişşt anlamıyorlar

CANIM GÖRECEKSİN BAK HERŞEYİ OKADAR NET GÖRECEKSİN Kİ SENDE BUKADAR BÜYÜMESİNE ŞAŞIRACAKSIN..ELLERİ KOLLARI SANKİ YENİ DOĞMUŞ BEBEK GİBİ OYNATIYORLAR..İZLEMEYE DOYAMIYORSUN..İNŞALLAH HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN CANIMM..

BENDE BİR İKİ OKUMUŞTUM SONRA OKUYAMADIM..ÇOK KORKUYORUM DOĞUMDANRABBİM BU OKUNAN EZANIN YÜZÜHURMETİNE KOLAY SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN..BEN EPUDURAL NORMAL DÜŞÜNÜYORUM..HATTA ONU YAPABİLİRİM SADECE BUNA İNANIYORUM..AMA BURADA DA YAPAN YOKNASIL OLCAK NEYPICAĞIMI BENDE BİLMİYORUMM RABBİME EMANETİZ İNŞALLAHH

he yhaa....:13:bununla bi alakası varmı acep

anacım bizim gözümüze bi baktımı olduğumz yere ......çivilenirdik
şimdi şişt pişt hak getire sıpacıklara

he yhaa....:13:bununla bi alakası varmı acep

anacım bizim gözümüze bi baktımı olduğumz yere ......çivilenirdik
şimdi şişt pişt hak getire sıpacıklara

ablamın 2 yaşında pıtırcık yoluk kafalı kızı var benim minik sevgilim yerinde durmuyor şişşşşttt yapıyorum önce bakıyor şaşkın şaşkın gülüp tetteeee (o tetteee benim teyze ) diyor ne oldu benim ciddiyetle çıkardığım şişşşşttte

içim kıpır kıpır zaten normalde hastaneye gitmeyi sevmem ama bu çok enteresan bi duygu koşa koşa gidiyorum zaman çabucak geçsin hemen görmek istiyorum, allahım bu duyguyu herkese nasip etsin inşaallah

hamilelikten önce bende okumuştum onları hatta o zaman çocuk bile düşünmüyordum işyerinde okudum evde olsam kesin salya sümük ağlardım. şimdi okumaya cesaret edemiyorum kesin zırlarım okurken :84::84::84:

Kızlar benim dün bir arkadaşım doğum yaptı.. 41. haftada.. Ve normal yaptı doğumu.. Bu size iyi bir haber olsun :) Olanlarda da var azda olsa.. ALLAH bizede nasip etsin. Hayırlı,sağlıklı doğumlarrr...

içim kıpır kıpır zaten normalde hastaneye gitmeyi sevmem ama bu çok enteresan bi duygu koşa koşa gidiyorum zaman çabucak geçsin hemen görmek istiyorum, allahım bu duyguyu herkese nasip etsin inşaallah

Kızlar drden geldim ben.dahiliye dr miz ilacı yarıma düşürdü.3 hafta sonra tekrar kan tahlillerini yap gel dedi.kadın doğumcumuzda 2 li test sınırda çıkmış dedi.çok şükür iyiyiz.ilaçlara devam.bol su iç,dinlen dedi.hareketini hissetmediğimi söyledim normal 20 haftadan önce zor dedi.3 lü test yapmayacakmış.sadece 1 kan testi isteyecekmiş.o yeterliymiş.kafam karıştı

ayyy ebah inanmıyorum nasıl güzel tasvir etmişsin bi anda gözümde canlandı yeğenin
yoluk kafalı haaa,,yerlere yattım gülmektençok yaşa emii

aynı bu vasıflarda bide benim yeğenim var,hakkaten yoluk kafalı
kızımmmm öyle yapma ama hiç yakışmıyor diyorum..
ama zeeze (buda ben) çok güzel oluyooooo.sende yap diyo
bende hee olur herkesin içinde burnumun derinleiklerinde geziye çıkayım diyorum;böyle bakıyo...

alemler yha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…