canim sagolasin iste sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim, 1in altinda rsikli diyolar ama benim doktor kendinden emin degil gibi, 0.3 mm nedir ki yaa. burda cok onemsemiyolar bu tsetleri belki ilk defa ban yapti bilmiyorum yani. kan degerlerini mi beklesem baska bi doktora mi gitsem bilmiyorumkıvırcık 2gündür merak içindeyim ne yaptı bu kız dieşükür olsunki bi sorun yok çok sevindim ,darısı biz gitmeyenlerin başına inşaallah
ayyy gulsah nolur sor ya, kurban olayim ulkemin doktorlarina. canim oyle bi sey yaparsan coook sevinirim. seni dort gozle beklicem yarinnben yarin doktora gitcem ya kiz sorayim bakayim senin icin sicagi sicagina uzulme hem yuksek degil kii..
canim sagolasin iste sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim, 1in altinda rsikli diyolar ama benim doktor kendinden emin degil gibi, 0.3 mm nedir ki yaa. burda cok onemsemiyolar bu tsetleri belki ilk defa ban yapti bilmiyorum yani. kan degerlerini mi beklesem baska bi doktora mi gitsem bilmiyorum
ayyy gulsah nolur sor ya, kurban olayim ulkemin doktorlarina. canim oyle bi sey yaparsan coook sevinirim. seni dort gozle beklicem yarinn
sorarim ya nolcek kardesim yurt disinda gidemiyo surekli 0.3 mm demisler ense kalinligina diye sorarim varmi baska bi durum canim senin? tatli kadindir cevap verir diye umuyorum aksam 5 te randevum eve gelir gelmez yazcam
cok saol canim ya:) evet ya benim de degistirmem lazim benim sat 27 mayis ama 8 haziran dogru tarih dur duzelteyim sen aklima sokmusken.. insallah yarin guzel haber verebilirim :)
hmm şimdi oldu o haldeyoksa büyük çıkar aşşada tam takip edemezsin
ayy yanimda olsan bi sarilirdim sana simdi....bu degerin dogru olma olasilgi var mi onu sorar misin canim. baska bi sey yok simdilik.
cooook tesekkur ederimmm
bu arada haftamiz ayni olmus senle, sat benimde 8 haziran. insallah sen de cok guzel habelerle donsersinn
kızlar hepinize mrb ben 6 haftalık hamileydim bugün kahverengi akıntım oldu doktora gittim kalp atısı olması lazımdı yok dedi kanamam başlamış düşük olucak dediler..Çok üzgünüm inş ikincide herşey normal olur..Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
kızlar hepinize mrb ben 6 haftalık hamileydim bugün kahverengi akıntım oldu doktora gittim kalp atısı olması lazımdı yok dedi kanamam başlamış düşük olucak dediler..Çok üzgünüm inş ikincide herşey normal olur..Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
oldu evet sonundahergun hamilelik takvimine girip bakiodum deli gibi:)
cok uzuldum canim, zor bir durum. insallh tekrar yakin zamanda hamile kalip, kucagina alirsin.
tesekkurler kizlar ama benim kafam cok bulandi cunku ben yurtdisindayim ve bir turlu bir doktora karar veremdim bu da bana guven vermmiyo sacma bi olcum yapti gibi geliyo, hic duymadim ben bu kadar dusuk. Arastiryorum nette de bi sey bulmadim uff yaaaaaa
canım 0,7 çıkan 2 arkadaş vardı burada çok net hatırlıyorum, gayet normal demiş doktorları, kan tahliliyle birlikte yapılan değerlendirme sonucunda yüksek risk çıkmıştır belki o nedenle yapmışlardır. zaten 3 lü testi de yapmadan amniyosentez yapmazlar. paniğe kapılma, strese girme hemen.simdi internetten bakiyorum birinin 0.97 cikmis 1 den dusuk diye amniyosentez yapilmis. bence benimkinde kesin bi yanlislik var.
olamaz bu kadar dusuk. acaip risk orani cikiyo yani.tee alllahim yaaa, doktor olasim geldi alip kendim olccem rahatlicam.
bebsim ne guzle de takla atiyodu resmen. nolur doktorum sacmalamis olsunnnn
canım 0,7 çıkan 2 arkadaş vardı burada çok net hatırlıyorum, gayet normal demiş doktorları, kan tahliliyle birlikte yapılan değerlendirme sonucunda yüksek risk çıkmıştır belki o nedenle yapmışlardır. zaten 3 lü testi de yapmadan amniyosentez yapmazlar. paniğe kapılma, strese girme hemen.
geçmiş olsun , ne yap et dinlenmeye bak, gerçi durumunu bilmiyorum, özel sektörde çalışıyorsundur ,çok acımasız olabiliyorlar maalesef...gunaydin
dun lekelenmem oldu. cok yogun cok stresli calisiyorum. doktorum da dinlenmen lazim diyor ama mumkun degil. moralim bozuk. 13. haftadayim artik ya ne lekelenmesi bu