2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kıvırcık 2gündür merak içindeyim ne yaptı bu kız dieşükür olsunki bi sorun yok çok sevindim ,darısı biz gitmeyenlerin başına inşaallah
canim sagolasin iste sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim, 1in altinda rsikli diyolar ama benim doktor kendinden emin degil gibi, 0.3 mm nedir ki yaa. burda cok onemsemiyolar bu tsetleri belki ilk defa ban yapti bilmiyorum yani. kan degerlerini mi beklesem baska bi doktora mi gitsem bilmiyorum

ben yarin doktora gitcem ya kiz sorayim bakayim senin icin sicagi sicagina uzulme hem yuksek degil kii..
ayyy gulsah nolur sor ya, kurban olayim ulkemin doktorlarina. canim oyle bi sey yaparsan coook sevinirim. seni dort gozle beklicem yarinn

bende bugün gittim dr ense kalınlığının boyutunu söylemedi sadece çok güzel ince dedi.bence takılma kötü bişey olsa söylerdi.11+2 deyim cinsiyeti de söyledi kesin değil ama emin olmasam söylemezdim dedi.bazı dr söylemiyormuş benim dr söyledi hemde sormadım kendisi söyledi erkek dedi.

simdi internetten bakiyorum birinin 0.97 cikmis 1 den dusuk diye amniyosentez yapilmis. bence benimkinde kesin bi yanlislik var.
olamaz bu kadar dusuk. acaip risk orani cikiyo yani.tee alllahim yaaa, doktor olasim geldi alip kendim olccem rahatlicam.
bebsim ne guzle de takla atiyodu resmen. nolur doktorum sacmalamis olsunnnn

sorarim ya nolcek kardesim yurt disinda gidemiyo surekli 0.3 mm demisler ense kalinligina diye sorarim varmi baska bi durum canim senin? tatli kadindir cevap verir diye umuyorum aksam 5 te randevum eve gelir gelmez yazcam

sorarim ya nolcek kardesim yurt disinda gidemiyo surekli 0.3 mm demisler ense kalinligina diye sorarim varmi baska bi durum canim senin? tatli kadindir cevap verir diye umuyorum aksam 5 te randevum eve gelir gelmez yazcam

ayy yanimda olsan bi sarilirdim sana simdi.... bu degerin dogru olma olasilgi var mi onu sorar misin canim. baska bi sey yok simdilik.
cooook tesekkur ederimmm
bu arada haftamiz ayni olmus senle, sat benimde 8 haziran. insallah sen de cok guzel habelerle donsersinn

Son düzenleme:

ay canim ne demek ya cok iyi anliyorum seni bi de sen oralarda caresizmissin bu konuda sen huzursuzken huzurlu oturulurmu hic. ben yarin sorcam zaten yanlis olma olasiligi varsa soler direkt.

bende az once baktim ense kalinligi olcumlerine internetten dr dan dr a cok degisken oldugunu farkettim boyle olmamasi lazim sonucta onemli bir olcum bu ya. kalin dedikleri ince ince dedikleri kalin cikiomus herkes yazmis bisiler. hatta bence sen sevinmelisin asla kalin degildir senin ki cunku:) yarin ikimiz icin de iyi haberlerle donerim insallah.

kızlar hepinize mrb ben 6 haftalık hamileydim bugün kahverengi akıntım oldu doktora gittim kalp atısı olması lazımdı yok dedi kanamam başlamış düşük olucak dediler..Çok üzgünüm inş ikincide herşey normal olur..Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

cok uzuldum canim, zor bir durum. insallh tekrar yakin zamanda hamile kalip, kucagina alirsin.

ay canım benim yaa çok üzüldüm çok geeçmiş olsun inşallah dediğin gibi bundan sonraki sağlıklı olurda üzmez seni

kıvırcık,ense ölçümünde 3 mm diye bişiy olmaz. Dr un yanlış ölçmüş bence..iyice araştır bu konuyu ya 1.3 tür yada 30 mm dir.. 3 mm diye bir ense ölçümü ilk kez duyuyorumm..

canım 0,7 çıkan 2 arkadaş vardı burada çok net hatırlıyorum, gayet normal demiş doktorları, kan tahliliyle birlikte yapılan değerlendirme sonucunda yüksek risk çıkmıştır belki o nedenle yapmışlardır. zaten 3 lü testi de yapmadan amniyosentez yapmazlar. paniğe kapılma, strese girme hemen.

günaydın herkese.....
spor yapanınız var mı içinizde?? ben yürüyüş yapıyorum günde 45 dk, plates de yapmak istiyorum. ama yalnız sırtım için, ilerleyen aylarda ağrım olmasın, sırt kaslarım güçlensin diye. öğretmenim ,işim ayakta, doğum sonrası ızni artırmazlarsa son haftalara kadar çalışmak zorunda kalıcam. büyük ihtimalle zorlanıcam ağrılarım olucak , önlemini alayım diyorum. yapan yapmayı düşünen var mı benim gibi??

biri benim. bır olcumde 0.7 olctu digerinde 1.1. bunlari tam dogru olcmek zor onemli olan 3un altinda olmasi dedi. ortalama 1mis zaten, amniyosentez yapilan o kadina bosuna yapmislar ya da tahlili kotu cikmistir. kivircik endiselenme lutfen

gunaydin
dun lekelenmem oldu. cok yogun cok stresli calisiyorum. doktorum da dinlenmen lazim diyor ama mumkun degil. moralim bozuk. 13. haftadayim artik ya ne lekelenmesi bu

gunaydin
dun lekelenmem oldu. cok yogun cok stresli calisiyorum. doktorum da dinlenmen lazim diyor ama mumkun degil. moralim bozuk. 13. haftadayim artik ya ne lekelenmesi bu
geçmiş olsun , ne yap et dinlenmeye bak, gerçi durumunu bilmiyorum, özel sektörde çalışıyorsundur ,çok acımasız olabiliyorlar maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…