2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bişi soracağım az önce çamaşırımda çok ufak bi kan lekesi gördüm kahverengi ama ufak belki 1 cm bile yok sonra yine çok ufak bi kan geldi peçeteye ama anlamadım neden şimdiye kadar mide bulantım hariç hiç sıkıntım olmadı bugün bi tek karnım ağırdı hani böyle mekik falan çekersinizde karnınız acır ya onun gibi bişi. evhamlı değilim herşeyi kötüye yormamaya çalışırım ama korktum şimdi :18: fikri olan var mı yada başına aynı şey gelen

dun benim de oldu. gunumuz ayni sayilir. doktorum plesantanin tam bugunlerde olustugunu onun olustugu siralarda olabilecegini ama yinede dinlenmemi ve iliskiye girmememi istedi. ben de korkuyorum.

herkese günaydın kızlar ...

ben bugün saçlarımı kestiricem :KK49: ama hamilelikte sakıncalı mı saç kestirmek acaba :44:

çok uzun saçlarım ve baş ağrısı yapıyor size de bi sorayım dedim :44:

annem karnın büyümeden kestir dedi bende o yüzdn kestirmeyi düşünüyorum :KK52:

ben bugün saçlarımı kestiricem :KK49: ama hamilelikte sakıncalı mı saç kestirmek acaba :44:

herkese günaydınnnnnn:KK16:
gülüm kestir hem rahatlarsın hem bebişede faydası olur enerjini çeker saçlar protejininide çeker bi sakıncası yok hamilelikte saç kestirmenin:KK19:

herkese günaydınnnnnn:KK16:
gülüm kestir hem rahatlarsın hem bebişede faydası olur enerjini çeker saçlar protejininide çeker bi sakıncası yok hamilelikte saç kestirmenin:KK19:

saol canım ... bazıları kestirme hamilelikte kestirilmez dedi kafam karıştı ama rahatlarım hakkaten :KK16:

saol canım ... bazıları kestirme hamilelikte kestirilmez dedi kafam karıştı ama rahatlarım hakkaten :KK16:
yok gülüm ya saçma bi batıl inanç varya biliyosundur belki hamileyken saç kestirirsen bebeğin ömründen kestirirsin çocuğun ömrü kısa olur derler yok böyle bişey biri uydurmuş herkes inanmış bakma sen onlara:KK20:

ayyy kızlar ben hazırlandım sağlık ocağına gidiyodum sonra aklıma bugün zafer bayramı olduğu geldi kapalımıdır sizce:KK53:

Herkese gunaydinn, cok guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle.

kıvırcık,ense ölçümünde 3 mm diye bişiy olmaz. Dr un yanlış ölçmüş bence..iyice araştır bu konuyu ya 1.3 tür yada 30 mm dir.. 3 mm diye bir ense ölçümü ilk kez duyuyorumm..:KK53:
ben de ilk kez duyuyorum iste..

canım 0,7 çıkan 2 arkadaş vardı burada çok net hatırlıyorum, gayet normal demiş doktorları, kan tahliliyle birlikte yapılan değerlendirme sonucunda yüksek risk çıkmıştır belki o nedenle yapmışlardır. zaten 3 lü testi de yapmadan amniyosentez yapmazlar. paniğe kapılma, strese girme hemen.

yani belki uclu falan da yapilmisir ama ilk dedigi sey ense olcumunde risk saptandi bilmiyorum ki..

günaydın herkese.....
spor yapanınız var mı içinizde?? ben yürüyüş yapıyorum günde 45 dk, plates de yapmak istiyorum. ama yalnız sırtım için, ilerleyen aylarda ağrım olmasın, sırt kaslarım güçlensin diye. öğretmenim ,işim ayakta, doğum sonrası ızni artırmazlarsa son haftalara kadar çalışmak zorunda kalıcam. büyük ihtimalle zorlanıcam ağrılarım olucak , önlemini alayım diyorum. yapan yapmayı düşünen var mı benim gibi??

canim ben ayni zamanda sertifikali plates hocasiyim. burdan tum hamilelere sesleniyorum, pilates cok kapsamli bir spordur. oyle cd ile evden tek basiniza yapilamz. hamile olmayan insanlarda bile yapilan en ufak yanlis hareket cok ciddi sakatlanmalar sebep olabilir. bir cok olmazsa olmaz kurali vardir pilatesin ki hamileler icin bilincsiz yapildiginda cok tehlikeli. lutfen evde kendi basiniza yapmaya kalkmayin. normla pilates degil HAMILE PILATESI konusunda uzman olan biri yardimiyla yapin ya da kesinlile yapmayin.
senin icin demiyorum bu arad bilmiyorum belki sen bir merkezde yapican senin araciliginla uyramak istedim. merkezlerde de hmaile pilatesi var dendiginde lutfen hamile pilatesi sertifikasi sorunuz. benim yok mesela ve asla boyle bir sey yaptirmaya kalkismam. ama turkiyede ornekleri cok maalesef..

biri benim. bır olcumde 0.7 olctu digerinde 1.1. bunlari tam dogru olcmek zor onemli olan 3un altinda olmasi dedi. ortalama 1mis zaten, amniyosentez yapilan o kadina bosuna yapmislar ya da tahlili kotu cikmistir. kivircik endiselenme lutfen
benim sorunum su aslinda, doktora guvenmiyorum, burda 3 doktora gittim hicbiri guven vermedi. bi de bu boyle cikinca iyice delirdim. yani mantalite farkli biraz ben turkiyey gore gidiyorum ama burada daha farkli. zor yani, napicam bilmiyorum

gunaydin
dun lekelenmem oldu. cok yogun cok stresli calisiyorum. doktorum da dinlenmen lazim diyor ama mumkun degil. moralim bozuk. 13. haftadayim artik ya ne lekelenmesi bu
canim gecmis olsun, normalmis boyle ufak tefek lekelenmler, ben de korkuyorum bi yandan is stresi bi yandan bu cikti simdi..
moralini bozma isin aykta degilse stresini aaltmaya calis hos kelin merhemi hesabi benimki:))))

ben kestirdim ya cok uzundu, simdi cok rahat ettim yik cik hesabi. kivircik olunca bi de bin zahmet..kestir gitsin ya

dun benim de oldu. gunumuz ayni sayilir. doktorum plesantanin tam bugunlerde olustugunu onun olustugu siralarda olabilecegini ama yinede dinlenmemi ve iliskiye girmememi istedi. ben de korkuyorum.
bende şimdilik bişey yok çok şükür ama korktum bişi olacak diye.sadece karnım hala acıyor geriliyor sanki bebiş büyüyor diye mi acaba :KK52: benim daha önce böyle bi şikayetim olmadığı için sormadım doktoruma ama seninkinin dediği doğrudur :KK14:

herkese gunaydinn, cok guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle.

Ben de ilk kez duyuyorum iste..

Yani belki uclu falan da yapilmisir ama ilk dedigi sey ense olcumunde risk saptandi bilmiyorum ki..

Canim ben ayni zamanda sertifikali plates hocasiyim. Burdan tum hamilelere sesleniyorum, pilates cok kapsamli bir spordur. Oyle cd ile evden tek basiniza yapilamz. Hamile olmayan insanlarda bile yapilan en ufak yanlis hareket cok ciddi sakatlanmalar sebep olabilir. Bir cok olmazsa olmaz kurali vardir pilatesin ki hamileler icin bilincsiz yapildiginda cok tehlikeli. Lutfen evde kendi basiniza yapmaya kalkmayin. Normla pilates degil hamıle pılatesı konusunda uzman olan biri yardimiyla yapin ya da kesinlile yapmayin.
Senin icin demiyorum bu arad bilmiyorum belki sen bir merkezde yapican senin araciliginla uyramak istedim. Merkezlerde de hmaile pilatesi var dendiginde lutfen hamile pilatesi sertifikasi sorunuz. Benim yok mesela ve asla boyle bir sey yaptirmaya kalkismam. Ama turkiyede ornekleri cok maalesef..

Benim sorunum su aslinda, doktora guvenmiyorum, burda 3 doktora gittim hicbiri guven vermedi. Bi de bu boyle cikinca iyice delirdim. Yani mantalite farkli biraz ben turkiyey gore gidiyorum ama burada daha farkli. Zor yani, napicam bilmiyorum

canim gecmis olsun, normalmis boyle ufak tefek lekelenmler, ben de korkuyorum bi yandan is stresi bi yandan bu cikti simdi..
Moralini bozma isin aykta degilse stresini aaltmaya calis hos kelin merhemi hesabi benimki:))))

ben kestirdim ya cok uzundu, simdi cok rahat ettim yik cik hesabi. Kivircik olunca bi de bin zahmet..kestir gitsin ya

evet ya benmde çok çok uzun popomda resmen en iyisi kestirmek öğleden sonra kestiricem işten çıkayım da bi hayırlısı ile:KK1:

herkese günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok ?
herkesin zafer bayramı kutlu olsun.
resmi tatil olmasına ragmen ben bugün de calısıyorum maalesef.
sizler neler yapıyorsunuz ?

Gününüz aydın olsun kızlaaarr :KK3:

Sabah kızımla beraber 8.de kalktım kahvaltı falan yaptık.. Buğün bebeğim annesine günaydın tekmesi attı :KK1: Kurban oldugum 2 gündür hareketlerini net bi şekilde hisseder oldum..:KK49:

Ben artık eteklerimi giyemiyorum.. kızımda aldığım hamilelik pantolonlarımı ve hamileliklerimi giymeye başladım. Artık iyiden iyiye hamile oldugum anlaşılıyor :KK49:

Yavrumun bide cinsiyetini ögrenseydik.. :KK1:

Kızlar dün 2 li test sonucumu aldım.drye gözterdim ama ne demek istedi tam anlayamadın.ense kalınlığı 1.9 çıktı.riskte 1/765.yaşım 30 nasıl sizce.

Gününüz aydın olsun kızlaaarr :KK3:

Sabah kızımla beraber 8.de kalktım kahvaltı falan yaptık.. Buğün bebeğim annesine günaydın tekmesi attı :KK1: Kurban oldugum 2 gündür hareketlerini net bi şekilde hisseder oldum..:KK49:

Ben artık eteklerimi giyemiyorum.. kızımda aldığım hamilelik pantolonlarımı ve hamileliklerimi giymeye başladım. Artık iyiden iyiye hamile oldugum anlaşılıyor :KK49:

Yavrumun bide cinsiyetini ögrenseydik.. :KK1:
çikolata yee daha hızlı ve daha kıpır kıpır oluyo:21::emir_bebek:

X