2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlarr nasılsınız ne var ne yok?bugün yasin okucam bende... kayra yı çok merak ediyorum girmiyor kaç gündür en son konuştuğumuzda kötüydü dr böyle devam ederse serum vericeklerini söylemişti ne yaptı acaba durumunu bilen varmı?bende de bulantı çok oluyor ne zaman kaybolur bu belirti, geçen hafta hep acı acı çıkardım ama bu hafta bulantıya döndü...pantalon larım artık banada olmuyor daha rahat kıyafetler tercih ediyorum göbiş resmi eklicem bakalım değişiklik olmuşmu bu arada çikolata yediğinizde nasıl bir hareket hissediyorsunuz bende bir deniyeyim göğüs kenarları kaşınan varmı yoksa bir tek bendemi oluyor şööle tatlı tatlı

bende sarsılma oldu sanki sıpam depik atmış gibi hadi ekle göbüşünü bi bakak ayyy bende mi eklesem kiii

Son düzenleme:
Kızlar dün 2 li test sonucumu aldım.drye gözterdim ama ne demek istedi tam anlayamadın.ense kalınlığı 1.9 çıktı.riskte 1/765.yaşım 30 nasıl sizce.
eşik değeri 1/300 benim elimdeki tahlil kağıdında öyle yazıyor. normaldir herhalde eşik değerinin altında.

herkese selamlar nasılsınız bugün

ya ben hiç bişey hissetmiyorum benim bebişim çok üşengeç anlaşılan uyuşuk bişey olacak belli ki

Rabbim hayırlısıyla tekrarını yaşatsın inş.

geçmiş olsun canım

biri benim. bır olcumde 0.7 olctu digerinde 1.1. bunlari tam dogru olcmek zor onemli olan 3un altinda olmasi dedi. ortalama 1mis zaten, amniyosentez yapilan o kadina bosuna yapmislar ya da tahlili kotu cikmistir. kivircik endiselenme lutfen

diğeride benim..bende de kan değerleriyle herşey normal çıkmıştı.ilk defa 1 in altında tehlikeli olduğunu duydum.zaten sadece ense kalınlığı down sendromunu göstermez,kan değerleri de önemli..kaldı ki 3 ün üstünde çıkanlarda bile sorun olmuyor çoğu zaman..bence bu kadar endişelenme..

kızlar bebeğini hissedenler var,nasıl hissediyosunuz ben hiçbişey hissedemiyorum,bi tek arada kasığımda iğne gibi ağrı oluyo o kadar..çikolata yiyenler var,ben onuda yiyemiyorum midem kaldırmıyo..bende hissetmek istiyorum bebeğimi

ayyy artık biz de hissedebilsek ama daha var bizim hissetmemize...

ben de bebeğimi hissedemiyorum hala,annem şaşırıyor. 4 kardeşiz, hepiniz kıpır kıpırdınız 3 aydan sonra, hep hareket ederdiniz diyor.ocak şubat annelerine bakıyorum bazen, 20. haftaya kadar hissetmeyenler var.... herkeste farklı demek ki.

ben ilk olduğu için hissedemediğimi düşünüyorum ama bi taraftanda içim gidiyo hissetmek için

benim 3cü olmasina ragmen bende henüz hissetmedim, senin ilk hamileliginse gayet normal, ilklerde daha gec, ikincide birazdaha erken, gitgide her bebekte daha erken hissedilirmis diye duymustum

Evet yaaa düşüncesi bile heycanlandırıyo beni bebeğimin hareketlerini hissetmek sanki hiç geçmiyo yaaa çok uzak günlermil gibi gelio bebeğimi hissetmek karnımın büyümesi falan filan

Evet yaaa düşüncesi bile heycanlandırıyo beni bebeğimin hareketlerini hissetmek sanki hiç geçmiyo yaaa çok uzak günlermil gibi gelio bebeğimi hissetmek karnımın büyümesi falan filan

evet ama zaman çabuk geçiyo aslında daha dün gibi test yaptırışım,düşük tehlikesiyle ağlayışım..bak 14.haftadaydım,bikaç haftaya kalmaz tekmelerde başlar..

bütün sistemimiz alt üst olsada hayatımızın en güzel dönemlerinden birini yaşıyoruz,keyfini çıkarmamız lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…