2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
o kremi çok öneriyorlar kullanmaya başladın mı sen ? bir de eczaneden mi aldın o fiyata ?

bugun sıparıs verdım unnodo sıtesınden yok kullanmadım ama bırkere daha kampanyası olmustu 79 dan 37 ye dusmustu almamıstım erken dıe bugun yıne baslamıs eylulun ılk haftasına kadar ama stoklarla sınırlı.

hello duygusal kardeş. bende gecen gun pepeyı ızlerken pepe annem sıırı okuyordu ay ben bır agla agla..esım geldı sen gerızekalımısın yau harbı bunamı aglıosun dedı gülerek ama cok duyguluydu yahu ..yada bız duygusallastık tatlıya pepeye ne olsa duygulanıyoruz

kan olunca tırsıyorum ben doktorunun telefonunu ara varsa.
sorma ya içten istediklerin öyle bir oluyorki. kızımda bende hamileyken işyerindeyim şansım yok bulmaya canım kek istedi.alında bulma şansım var çalıştığım yer market zinciriydi ama ev yapımı istiyordum ben. ama içimden kimseye söylememiştim. inanırmısın işyerinden erkek arkadaşım geldi karısıda hamile kek yapmış banada getirdi hamilesin dedi bu senin hakkın dedi. birgünde canım yaprak sarma istemiş anneme bişide demedim he kadın sarmış beni aradı böyle böyle diye anneme nasıl gideceğimi şaşırmıştım. ben inanıyorum hamilelerin içten istediklerinin olduğuna.

ben daha cesaret edemiyorum geçende saçımı kestirdim kuaför karısının saçını 4. ayda organikle boyamış. ama ben cesaret edemem sanırım.

bende herşeyeee ağlıyorum ama gizli gizli eşim dalga geçmesin diye

dayanamam gibi gelio bana o kadar meraktan yaparim

cnm bnm 3 ay boyunca arada geldi leke halada gelior ama senin ilk olmussa bi doktoruna sor bnce.

çok güldürdün beni....ablam kızına pepenin annem şarkısını söylüyordu yanaklarını birleştirmişler sallanıyorlar yeğenimde mırıldanıyor herkes gülüyor benim gözlerim doldu sesim titriyor bu durum daha ne kadar ileri gidebilir durup dururken ağlama krizine kadar gider mi acaba ??

canım başıma hiç gelmedi pek bilgim yok ama uzan dinlen istersen kötü düşünme inş..

yorucu bir iş falan yaptın mı bugün ?
yok canım ya zaten oturarak çalışıyorum ben yorgunluktan değildir. acaba mantar falan mı oldum diye düşndüm bi kere daha olmuştu öyle hamilelikten önce ama mantar belirtiside yok ki
cnm regl dönemine mi denk geliyo onu bi kontrol et istersen,eğer devam ederse hemen doktoruna ulaş bence..
son adetim 1 hazirandı bir iki gün oynardı normalde de acaba ondanmıdır ki
benim doktorum plesentan aşağıda cinsel ilişki sonrasında yada çok hoplayıp,çok hareket edersen sancı ve kanama olur korkma ama dikkat et demişti....acaba böyle birşey olabilirmi
bana öyle bişey demedi ama bunu öğrendiğim iyi oldu arkadaşım sağol
kan olunca tırsıyorum ben doktorunun telefonunu ara varsa.
cnm bnm 3 ay boyunca arada geldi leke halada gelior ama senin ilk olmussa bi doktoruna sor bnce.
ufak bi lekeydi şimdilik bişey yok bu korku insanı nasıl evhamlı yapıyor kötü bişey olursa hemen acile gitmeyi düşünüyorum yinede hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım

kızlar 15 gündür yoktum takip edemedim.bugün dr gittik hala memleketteyiz cinsiyeti belli oldu.kesin değil ama erkek dedi.11+2 günlük ikili testini yaptırdık 1 hafta içinde belli olacak.sizlerden hiç haberim yok.pazartesi dönücez eve anca o zaman geçmişi okurum.

kızlar ya bu midedeki gazdan nasıl kurtulucam ben yediklerimden bişey anlayamıyorum,sürekli gaz gaz

canım ben ve ofıstekı arkadaslarım alısverıs yaptık bu sıteden hıc bı sorunla karsılasmadık urunlerde 1 hafta ıcınde gelıo

hadi ya iyi bari o tvetyli sarı patiğe içim gitti yaa almam lazım bebişimee kızada ekeğede olur nasılsa hatta mavisinide aliim oda olur kızada kotun altına falan noolcakkii bi kaçta kıyafet beğendim kargo ücreti ayrımı acaba ordaki fiyatlardan :26::26:

Sürmelicim 3 tane okudum rabbım kabul etsin..nasılda geçiyo günler.bu zamanın aktgı gbi dogumumuzda kolay su gbi geçsin..rabbım saglıkla sarıp sarmalayi aile huzurumuzla cocuklarımızı büxutmeyı nasip etsin..

gerçekten çok güzel şeyler var..ah bi cinsiyetimiz kesinleşseydi

canım merhaba konyada hangi doktoro gidiyorsun hangi hastane

benim bir arkadasiminda 14. haftada olmustu doktor ona 3. aydan sonra plesanta artik isleve basladigi icin yeri ile ilgili sikinti olabilir demisti biraz asagida olabilirmis yani. progestanlar varya ondan vermisti ve cinsel iliskiyi yasaklamisti simdi 6.ayinda yasagi yeni kalkti. onun bir sefer kanamasi olmustu. bence dr git canim mutlaka ama telaslanmada artik dusuk riskinden korkma :)

sen kiz istiooon kizin mi olcak yoksam

gerçekten çok güzel şeyler var..ah bi cinsiyetimiz kesinleşseydi

evet yaa ama ben ufaktan başladım vallaa hem kıza hem erkeğe olabilecek bikaç bişeye belki çok acele ediyom ama naapiim görünce dayanamıyor insan ayrıcana ufaktan ufaktanda başlamak lazım sonra hepsini birden alması çok zor olucaak :26::26:

kizlar ben yarin bebegimi gormeye gidicem insallah iyidir onu o kadar cok ozledim ki dusundukce kalbim pirpir atiyor. ense kalinligi ve burun kemigi yarin bakilack sanirim (11+5 im). insallah normal sonuclar duyarim cok heyecanliyim yaaa. allah hepimizin daha cok yardimcisi olsun bu surecte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…