o kremi çok öneriyorlar kullanmaya başladın mı sen ? bir de eczaneden mi aldın o fiyata ?
öğlenden beri canım tatlı birşeyler istiyordu aklıma geldikçe erteledim bulma şansım yok diye...hep saate bakıyordum akşam olsun eve gideyim tatlı birşeyler yiyeyim diye...az önce görevli ablamız elinde tatlıyla geldi....ay ağlıcaktımnasıl içten istemişim de yüce rabbim benim ve bebeğimin sesini duydu...bu kadar olabilir....
kan olunca tırsıyorum ben doktorunun telefonunu ara varsa.kızlar bişi soracağım az önce çamaşırımda çok ufak bi kan lekesi gördüm kahverengi ama ufak belki 1 cm bile yok sonra yine çok ufak bi kan geldi peçeteye ama anlamadım neden şimdiye kadar mide bulantım hariç hiç sıkıntım olmadı bugün bi tek karnım ağırdı hani böyle mekik falan çekersinizde karnınız acır ya onun gibi bişi. evhamlı değilim herşeyi kötüye yormamaya çalışırım ama korktum şimdi :18: fikri olan var mı yada başına aynı şey gelen
sorma ya içten istediklerin öyle bir oluyorki. kızımda bende hamileyken işyerindeyim şansım yok bulmaya canım kek istedi.alında bulma şansım var çalıştığım yer market zinciriydi ama ev yapımı istiyordum ben. ama içimden kimseye söylememiştim. inanırmısın işyerinden erkek arkadaşım geldi karısıda hamile kek yapmış banada getirdi hamilesin dedi bu senin hakkın dedi. birgünde canım yaprak sarma istemiş anneme bişide demedim he kadın sarmış beni aradı böyle böyle diye anneme nasıl gideceğimi şaşırmıştım. ben inanıyorum hamilelerin içten istediklerinin olduğuna.öğlenden beri canım tatlı birşeyler istiyordu aklıma geldikçe erteledim bulma şansım yok diye...hep saate bakıyordum akşam olsun eve gideyim tatlı birşeyler yiyeyim diye...az önce görevli ablamız elinde tatlıyla geldi....ay ağlıcaktımnasıl içten istemişim de yüce rabbim benim ve bebeğimin sesini duydu...bu kadar olabilir....
kızlar sacını boyatan varmı?? bn doktoruma sordum 3 ayı doldurdugum ıcın artık boyatabılırsın bı sakıncası yok yınede bıtkısel olanları tercıh et dedı bı kısıtlama getırmedı bnm dogum yapan bı cok arkadasım da boyattı hıc bı sıkıntı yasamadılar bnmde ole bı renkkı bıraksam bırakamam da yanı doktorumada guvenıorum aslında cok sakıncası olsa hyr dıyen bı doktorum var ole her defasında her ay boyatmıcam tabı eskısı gıbı yıne bole 3 ayda bır ztn 3 kere boyatabılırım anca 9 ay boyunca ama sızede sorum dedım ???
hello duygusal kardeş. bende gecen gun pepeyı ızlerken pepe annem sıırı okuyordu ay ben bır agla agla..esım geldı sen gerızekalımısın yau harbı bunamı aglıosun dedı gülerek ama cok duyguluydu yahu ..yada bız duygusallastık tatlıya pepeye ne olsa duygulanıyoruz
dayanamam gibi gelio bana o kadar meraktan yaparimhıımm gerek yok canım ultrasona o kadar para dökmeye boşver takılma o zaman hatta bence o teste de para verme alırsın yaparsın sonra öteki cinsiyet çıkar falan çünkü o testlerin de yanılma payı varmış ama eğlencesine yapmak istersen yap meraktan ölceğine
kızlar bişi soracağım az önce çamaşırımda çok ufak bi kan lekesi gördüm kahverengi ama ufak belki 1 cm bile yok sonra yine çok ufak bi kan geldi peçeteye ama anlamadım neden şimdiye kadar mide bulantım hariç hiç sıkıntım olmadı bugün bi tek karnım ağırdı hani böyle mekik falan çekersinizde karnınız acır ya onun gibi bişi. evhamlı değilim herşeyi kötüye yormamaya çalışırım ama korktum şimdi :18: fikri olan var mı yada başına aynı şey gelen
hello duygusal kardeş. bende gecen gun pepeyı ızlerken pepe annem sıırı okuyordu ay ben bır agla agla..esım geldı sen gerızekalımısın yau harbı bunamı aglıosun dedı gülerek ama cok duyguluydu yahu ..yada bız duygusallastık tatlıya pepeye ne olsa duygulanıyoruz
yok canım ya zaten oturarak çalışıyorum ben yorgunluktan değildir. acaba mantar falan mı oldum diye düşndüm bi kere daha olmuştu öyle hamilelikten önce ama mantar belirtiside yok kicanım başıma hiç gelmedi pek bilgim yok ama uzan dinlen istersen kötü düşünme inş..
yorucu bir iş falan yaptın mı bugün ?
son adetim 1 hazirandı bir iki gün oynardı normalde de acaba ondanmıdır kicnm regl dönemine mi denk geliyo onu bi kontrol et istersen,eğer devam ederse hemen doktoruna ulaş bence..
bana öyle bişey demedi ama bunu öğrendiğim iyi oldu arkadaşım sağolbenim doktorum plesentan aşağıda cinsel ilişki sonrasında yada çok hoplayıp,çok hareket edersen sancı ve kanama olur korkma ama dikkat et demişti....acaba böyle birşey olabilirmi
kan olunca tırsıyorum ben doktorunun telefonunu ara varsa.
ufak bi lekeydi şimdilik bişey yok bu korku insanı nasıl evhamlı yapıyorcnm bnm 3 ay boyunca arada geldi leke halada gelior ama senin ilk olmussa bi doktoruna sor bnce.
canım ben ve ofıstekı arkadaslarım alısverıs yaptık bu sıteden hıc bı sorunla karsılasmadık urunlerde 1 hafta ıcınde gelıo
bende mart 2013 annesi olcam inşallah
son adet tarihi 13 haziran
doğum 21 mart kısmetse
ilk bebişimiz olcak
Bursadayım :)
bende mart 2013 annesi olcam inşallah
son adet tarihi 13 haziran
doğum 21 mart kısmetse
ilk bebişimiz olcak
Bursadayım :)
hadi ya iyi bari o tvetyli sarı patiğe içim gitti yaaalmam lazım bebişimee kızada ekeğede olur nasılsa hatta mavisinide aliim oda olur kızada kotun altına falan noolcakkii bi kaçta kıyafet beğendim kargo ücreti ayrımı acaba ordaki fiyatlardan :26::26:
günaydın güzel anneler ve bebişleri.....
kayrammm
güzel haberlerini bekliyorum canımın içi....
bugün tayin kuramız var.eş durumundan...
Rabbim inşallah bu kez birleştirir bizi...
sabırsızlıkla açıklanmasını bekliyorummmm:
fatmagül ben konyadayım canım...
kızlar bişi soracağım az önce çamaşırımda çok ufak bi kan lekesi gördüm kahverengi ama ufak belki 1 cm bile yok sonra yine çok ufak bi kan geldi peçeteye ama anlamadım neden şimdiye kadar mide bulantım hariç hiç sıkıntım olmadı bugün bi tek karnım ağırdı hani böyle mekik falan çekersinizde karnınız acır ya onun gibi bişi. evhamlı değilim herşeyi kötüye yormamaya çalışırım ama korktum şimdi :18: fikri olan var mı yada başına aynı şey gelen
öğlenden beri canım tatlı birşeyler istiyordu aklıma geldikçe erteledim bulma şansım yok diye...hep saate bakıyordum akşam olsun eve gideyim tatlı birşeyler yiyeyim diye...az önce görevli ablamız elinde tatlıyla geldi....ay ağlıcaktımnasıl içten istemişim de yüce rabbim benim ve bebeğimin sesini duydu...bu kadar olabilir....
gerçekten çok güzel şeyler var..ah bi cinsiyetimiz kesinleşseydi