2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hanımlar bu arada 77. günümüzden itibaren cinsiyet belli oluyormuş 10 eylülden sonra öğrenebilicem bebiimin cinsiyetini 2 haftaya blliolcak demekki yuuppiiii :125:

arkadaslar selam
ikili testimi yaptirdim, doktor burun ense normal dedi, kan verdim sonuclar haftaya cikacak
fakat doktor ense kalinligina 0.3 mm dedi ki bu bana cok dusuk geldi ve hic bir sey ifade etmedi. aklim takildi cok fena bilen biri varsa lutfen beni aydinlatsin.

hayırlı akşamlar kızlar...
bende haberler biraz kötü,fena halde grip oldum,burnum akıyor,boğazımda yutkunma zorluğu var,hapşuruyorum...
ıhlamur limon içtim ama sanırım bu böyle geçmeyecek,yarın da resmi tatil,sağlık ocağı açık olmaz herhalde

sizde böyle durumla karşılaştınız mı?ne önerirsiniz?

canım bildiğim kadarıyla 3 mm den yüksek olması sakıncalı, düşük olması kötü değil. zaten olumsuz bir şey olsa doktorun söylerdi.

canım ben de geçen camı açıp uyumusum, sabaha karşı boğazımın acısıyla uyandım, bir hafta hapşurdum sürekli, baş ağrısı, geniz ve burun akıntısı. 10 gün oldu yeni yeni düzeliyorum. bol sıvı aldım sadece, bitki çayı filan da değil,bolca ılık ılık su içtim. ilaç kullanmak istemedim,zaten ateşim de yoktu. bolca dinlendim, geçirdim öyle. geçmiş olsun.....

ay hadi hayırlısı canım yaa güzel haberlerle gel bize inşallah bu arada 11+5 sinde altta niye 14 hafta yazıyoo sendemi geç yumurtladıydın yoksam :26: ben teey 20.günümde yumurtladım normalde benim satım 18 hazirandı 1 hafta 10 gün falan küçük bebiş diye bende 26 haziran olarak değiştirdim şimdi tam doğru çıkıyooo

canım tavsiyen için çok sağol,ben de dışardan içiyorum şimdi su,orta derecede sıcaklıkta,meyve suyu içeceğim birazdan,meyve fln zaten yiyordum da,yemeye devam edeceğim,yarn tatil,bolca yatacağım evde.

sanırım güzel sonuçların canım pek anlamam ama ense kalınlığından falan kötü bişii olsa söylerdi heralde

Hanımlar bu arada 77. günümüzden itibaren cinsiyet belli oluyormuş 10 eylülden sonra öğrenebilicem bebiimin cinsiyetini 2 haftaya blliolcak demekki yuuppiiii :125:
ben 12.haftamı doldurduğumda gittim,daha belli değil dedi. niyeyse hiç de merak etmiyorum, kız veya erkek olsun da demiyorum. hani bazılarının içinden geçer hisseder ya öyle bir şey de yok bende ,garip....

ben 12.haftamı doldurduğumda gittim,daha belli değil dedi. niyeyse hiç de merak etmiyorum, kız veya erkek olsun da demiyorum. hani bazılarının içinden geçer hisseder ya öyle bir şey de yok bende ,garip....

hadi yaa niye belli olduğu halde söylemezlerki sinir oluyom yaa bazen ben merak ediyom valla yaa bide başka doktora görüseydin keşke belkim o söylerdi :26::26:

canım bildiğim kadarıyla 3 mm den yüksek olması sakıncalı, düşük olması kötü değil. zaten olumsuz bir şey olsa doktorun söylerdi.

sanırım güzel sonuçların canım pek anlamam ama ense kalınlığından falan kötü bişii olsa söylerdi heralde

tesekkurler kizlar ama benim kafam cok bulandi cunku ben yurtdisindayim ve bir turlu bir doktora karar veremdim bu da bana guven vermmiyo sacma bi olcum yapti gibi geliyo, hic duymadim ben bu kadar dusuk. arastiryorum nette de bi sey bulmadim uff yaaaaaa

hadi yaa niye belli olduğu halde söylemezlerki sinir oluyom yaa bazen ben merak ediyom valla yaa bide başka doktora görüseydin keşke belkim o söylerdi :26::26:
tatildeyim zaten şuan ailemin yanında başka doktora gittim, 10 gün sonra da kendi doktoruma giderim. 15. haftaya girmiş oluruz, daha net birşeyler söyler. bazılarının doktoru %50 ihtimalle tahminde bulunmuş ya, zaten ya kız olacak ya erkek %50 ihtimalle öyle tahminde bulunacağına hiç bulunmasın.

çok takma canım kafana ,zaten bir süre sonra 3 lü test var onda da aynı şeylere bakılıyor. bu testi yaptırmamış olsan bile 3 lü tek başına yeterli, onu da yaptırırsın kafana takıldıysa. zaten bu tahlil ve ölçüm sonucuna göre olasılık hesaplıyorlar. bir kesinlik de söz konusu değil. içini ferah tut.

hadi yaa nette vardır mutlaka canım yaa iyi araştır üzme kendnide bu kadar sonuçları haftaya gittiğinde öğrenirsin artıkın :26:

cok saol canim ya:) evet ya benim de degistirmem lazim benim sat 27 mayis ama 8 haziran dogru tarih dur duzelteyim sen aklima sokmusken.. insallah yarin guzel haber verebilirim :)

kıvırcık 2gündür merak içindeyim ne yaptı bu kız dieşükür olsunki bi sorun yok çok sevindim ,darısı biz gitmeyenlerin başına inşaallah

bencede zaten ikisinin olma ihtimalide %50 kii nasıl tahminse artık :26::26: kesin belli olur canım artık senin ozamanaa

ben yarin doktora gitcem ya kiz sorayim bakayim senin icin sicagi sicagina uzulme hem yuksek degil kii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…