2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kizlar biraz once ultrasondan geldim. Rabbimin mucizesine sahit oldum elleri ayaklari burnu agzi Allahim ne buyuksun. doktor degerler normal dedi. ense kalinligi hatirladim kadariyla 1.13 cikti. boyuda 5.80. 3 gun onden gidiyormusuz. onemli degil o dedi. cinsiyet ogrenmek icin de randevuyu taaaaaaaaaaa 7 hafta sonraya verdiler burda en son bn ogrencem heralde

Son düzenleme:
kızlar bir şey soracağım. benim doktorla randevum 7 eylülde. daha ne demire başladım ne de vitamine. çok mu geç kalıyorum kullanmakta??
hepsinin yan etkisi mide bulantısıymış o hapların folik asit dışında bir şey vermiyor ilk 3 ay, tabi beslenememe gibi bir durum yoksa. bana da yeni vitamin verdi.

Hanımlar kaç tane okuyacaksınız onuda söyleyin ve ne zamana kadar okuyalım bu arada dualamasını ben yapamam daha önce hiç yapmadım.. Normal hatim duasımı yapılıyordu ? neyse ben 3 tane alıyımda açığımız olursa alırım yine..

41 yasin okuyacakların listesi:

Kayra
Surmeli 3
Sifaa
sweet85 1
nur
tweety_07
rose_21
gizemm79
sudee
maralgozlu
bahar616
eceli54
mihs
cilek7879
porselen bebek
gullusah83

nifado bengisu begum gizem nuriş ebah ve diğer hanımlar okuyacakmısınız sizde :44:

Son düzenleme:
hepsinin yan etkisi mide bulantısıymış o hapların folik asit dışında bir şey vermiyor ilk 3 ay, tabi beslenememe gibi bir durum yoksa. bana da yeni vitamin verdi.

kizlar herkes degisik degisik haplar verdi diyor doktor. burda prenatal vitamins diye bisey var doktorlar ondan baska hap yada vitamin vermiyorlar

elisa84 cnm bilgilerini yazda ekleyim listeye..

hoş geldin buarada...

maşallah ne güzel, ben 12 haftalıkken gitmiştim,5.45cm dedi boyuna.

cnm bn simdilik 1 tane okuyayim. bugun okurum. kalirsa okurum yine

kızlar ne zamandır aklıma takılıyor, iki ayrı doktora gittim özel hatanede, ikisi de benden kan tahlili almadı, 4 haftalıkken dahiliyeye gittim, hemogram almıştı başka da tahlil yapılmadı, ne toksoplazma, ne rubella. herhalde vakti gelmedi, sonra isterler dedim ama 13 hafta doluyor yarın,14 e giriyorum. yarın 2li test sonucumu alıcam, sorayım bakalım, ben istemeden yapmıycaklar herhalde....

teşekkür ederim canım. folik asite devam ediyorum zaten de. ne bileyim herkes başlayınca ben de meraklandım..

SÜRMELİmmm. önceki sayfalara bakma şansım olmadı bugün. ki bakamam da sanırım çünkü tatilde epey ilerlediniz. senin bu iletin sayesinde gördüm. yasin mi okuyoruz? ne için? ne kadar verirseniz ben alırım fark etmez, 5-10... ne zamana kadar okuyoruz?

ask olsun ama yaa, ikili testim var bugun sans dileyin dedim kaynattiniz beni arada....
anlamam birakmam pesinizi dua edin, sans dileyin aksama kadar vaktiniz var

ben yeni gördüm nasıl geçti peki inşallaaaah normaldir degerler. benim de perşembe günü çoook heyecanlıyım ..

5 tane al şimdilik canım.. ne kadar çabuk okursak iyidir.. doğuma kadar yapalım böyle bi kaç kez bence

arkadaşlar uyarmadan geçemeyeceğim burada dua paylaşımı , liste güncellenmesi ( dua listesi ) v.s. paylaşımı yasak bununla ilgili dua bölümü var http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle-f1200/ burada dua listemiz ve paylaşımlarımız gerçekleşebilir sürmeli arkadaşımız oraya konumuzla ilgili topik açıyor birazdan link verecektir tekrar tekrar hatırlamaya gerek kalmasın diye belirteyim dedim

ellerine sağlık tatlım sadece burda değil tüm topiklerde dua paylaşımı yasak ve dua paylaşımı yapılması üzere dua bölümü açıldı kurallara uymak zorundayız hem böyle daha iyi oldu burada gözden kaçan mesajlar oladabilirdi :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…