sealmun aleyküm güzel temiz pak anneler.........
benim tayinim çıkmadı,çokk üzüldüm ama nasip....
RABBİM,benim için hayırlı olsaydı nasip ederdi..
Onun adaleti bir an bile şaşamaz elhamdülillah...
selam ve duayla inşallahh...
tüh dört gözle bekliyordun bende üzüldüm şimdi hayırlısı olsun canım ya.
canım ya çok korkmuşsun belli. kan bozar derler rüyayı. hamileyken butür rüyalar çok görülür. bende kızımda kızım doğdu gece sürekli emziriyorum ya neyse yatırmışım yatağına gece rüyamda yanımda yorganın arasında kaybettim zannettim bir çığlık cemre nerde cemre nerde diye bir panik eşimde yatağında görmüyormusun diyor. annelik duygusu yani sürekli bir tedirginlik anlayacağın.
günaydın anneler ve bebekleri,
bu sabah sözünüzü dinledim sandviç getirdim yedim doymadım
bende sağlıklı besleniyorum işin şakasıydı o yanımda meyveleri v.s. getiriyorum arabanın arkasını yiyecekle dolduruyorum işyerine geliyorum ama neticede sanayi yemeği yiyorum evde olsam farklı beslenirim...çalışınca biraz zor şuan çalışmayan yada okullar açılınca çalışmaya başlayacak olan arkadaşlar beni daha iyi anlayacak 3 ay öncesi ile bugün arasında dağlar kadar fark var,gece doğru dürüst uyku alamadan işe gelip,tüm gün kafamı koyacak ayaklarımı uzatacak yer arayıp eve gelip yalnızca akşam yemeğini yapsam kardır diyip yaşıyorum...çünkü eski enerjim ve hareketim kalmadı....evde olsam yata kalka yapardım ama allah biliyor ve görüyor elimden bu kadarı geliyor....dün akşam saat 22.00 tv.seyrederken uyuyakaldım eşimede üzülüyorum evde olsam dinlenirim uyurum akşam ona zaman ayırırım....elimden geldiğince kendime bebeğime ve eşime iyi şeyler yapmaya çalışıyorum elimden gelen bu...kendimi suçlamıyorum eski halimi ve şuanki halimi bildiğim için aslında ne kadar bocaladığımın farkındayım....
bu arada kaza yapan arkadaş geçmiş olsun geçen hafta ben kaza yaptım epey sarsıldım direksiyonla emniyet kemeri arasına karnım sıkıştı neyseki c.tesi kontrolde bebeğimizin iyi olduğunu gördük...yüce rabbim onları bize bağışlasın bebeğin içinde bulunduğu plesenta onu tüm darbelerden koruyor...iyi düşün iyi olsun....
saol canım benim bende ciğer olayını bilmiyordum çok vitaminli diye annemde öyle diyince şaşırdım. belkide batıl inançtır ne biliiim ya. olacağı vardı belkide sıkma canını bişi olmaz merak etme ben daha sonraları yemiştim.
dr,nin telefonu yokmu sorsan ?
bencede söyle benim doktorum bütün hepsini 2li tarama testiyle beraber vereceğini söyledi.
olmadı sağlık ocağına git. için rahatlar
vipdukkan.com kızlar şunlara bakın bi çok tatlı şeyler var/campaign/veo-baby/7418
çok güzel şeyler vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrcnm bır yerde okudum en ufak bır kazada bılehemen dr a gıdın kontrole denıyor gıtbır gorun,gecmıs olsun
onun adeletı şaşmaz muhakkak, ancak ınsanlardada olsa bıraz adaletcok uzuldum canım.ne dıyelım.
anaa dur bakım kızzz
ayakları patikli tulumlar hiç kullanışlı olmuyor . çok güzel salopetler varya erkekler içinde varmış. görümcem kızıma almıştı çok tatlı oluyor yazın ne giydirilir heeevipdukkan.com kızlar şunlara bakın bi çok tatlı şeyler var/campaign/veo-baby/7418
hayır olsun gülüşüm önceden bende acayip rüyalar görürdüm ama geçti artık ayetel kürsi okumadan uyuma çok faydası olur kabus görmezsin
haklısınız yüz üstü uyuyorum diye hep zarar veriyorum gibi geliyor o psikolojiden olsa gerek eşim de sabah çok düşünüyorsun ondan oluyor dedi ama elimde değil ki
ayakları patikli tulumlar hiç kullanışlı olmuyor . çok güzel salopetler varya erkekler içinde varmış. görümcem kızıma almıştı çok tatlı oluyor yazın ne giydirilir heee
ay bir cinsiyetleri belli olsada başlasak sadece bakmaktan sıkıldım( hepsinden alası geliyor insanın :)) annem bişeyler örmüş hepsini beyaz yaptırdım cinsiyet belli olsa artık renklenmeye başlicaz aslında benim ki bellidir ama kontrolüme daha 15 gün var beklicem mecbur
aynen Ebahcım. Ben midem yüzünden hic bir şey yiyemiyorum da yapamıyorum da. Çalışmak da çok etkiliyor, ama haftasonu da bir şey yapamıyorum. Ben hep erken yatardım ama sabah 6'da kalkar işimi yapardım. Evden neredeyse 9'da cikiyorum. ama şimdi 8.30'a kadar kalkamıyorum. evde 2 aydır yemek pişmedi 3-5 sefer dışında. Eşim geç yatar, bazen salonda uyuyakalıyor, onu yatağa getiriyorum, ama bana afakanlar basıyor, ben kalkıp oturma odasına gidiyorum. Aynı işte çalışıyoruz da toplantılarda falan görüşüyoruz en azından :)
vipdukkan.com kızlar şunlara bakın bi çok tatlı şeyler var/campaign/veo-baby/7418