2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hanımlar kaç tane okuyacaksınız onuda söyleyin ve ne zamana kadar okuyalım bu arada dualamasını ben yapamam daha önce hiç yapmadım.. Normal hatim duasımı yapılıyordu ? neyse ben 3 tane alıyımda açığımız olursa alırım yine..

41 yasin okuyacakların listesi:

Kayra
Surmeli 3
Sifaa
sweet85 1
nur
tweety_07
rose_21
gizemm79
sudee
maralgozlu
bahar616
eceli54
mihs
cilek7879
porselen bebek
gullusah83

nifado bengisu begum gizem nuriş ebah ve diğer hanımlar okuyacakmısınız sizde :44:

canım benide eklermisin

slm kizlar biraz once ultrasondan geldim. Rabbimin mucizesine sahit oldum:KK16::KK16: elleri ayaklari burnu agzi Allahim ne buyuksun. doktor degerler normal dedi. ense kalinligi hatirladim kadariyla 1.13 cikti. boyuda 5.80. 3 gun onden gidiyormusuz. onemli degil o dedi. cinsiyet ogrenmek icin de randevuyu taaaaaaaaaaa 7 hafta sonraya verdiler:KK4: burda en son bn ogrencem heralde:KK50:

senin de gözünaydııınn:) aman canım 7 hafta beklenirmi çok pahalı olmayan bi özele gidersin tabi önceden araştır cinsiyeti erken söyleyen bir doktor falan bul dayanamazsın diim ben:)

kızlar bir şey soracağım. benim doktorla randevum 7 eylülde. daha ne demire başladım ne de vitamine. çok mu geç kalıyorum kullanmakta??

hayır canım ya rahat ol bu ilaçlar annede eksiklik olduğunda gereksinim olduğunda veriliyor aslında bebek ihtiyacı olanı alıp anneyi halsiz hasta hale getirmesin diye önlem olarak yani bir de eğer beslenme düzenli değil kusmaların falan oluyorsa

Hanımlar kaç tane okuyacaksınız onuda söyleyin ve ne zamana kadar okuyalım bu arada dualamasını ben yapamam daha önce hiç yapmadım.. Normal hatim duasımı yapılıyordu ? neyse ben 3 tane alıyımda açığımız olursa alırım yine..

41 yasin okuyacakların listesi:

Kayra
Surmeli 3
Sifaa
sweet85 1
nur
tweety_07
rose_21
gizemm79
sudee
maralgozlu
bahar616
eceli54
mihs
cilek7879
porselen bebek
gullusah83

nifado bengisu begum gizem nuriş ebah ve diğer hanımlar okuyacakmısınız sizde :44:

ben de 3 tane alırım ne zamana kadar okucaz peki onu da netleştirelim

senin de gözünaydııınn:) aman canım 7 hafta beklenirmi çok pahalı olmayan bi özele gidersin tabi önceden araştır cinsiyeti erken söyleyen bir doktor falan bul dayanamazsın diim ben:)
cnm malesef bn yurtdisindayim burda 3 ten fazla koymuolar ultrasona. sigorta karilamiyormus cunku.kendin odemeye kalksan 500 dolar civaridir bir ultrason. bnde nasil dayanicam bilmiorum. su idrarla bakilan testi alicam artik ne yapayim

slm kizlar biraz once ultrasondan geldim. Rabbimin mucizesine sahit oldum:KK16::KK16: elleri ayaklari burnu agzi Allahim ne buyuksun. doktor degerler normal dedi. ense kalinligi hatirladim kadariyla 1.13 cikti. boyuda 5.80. 3 gun onden gidiyormusuz. onemli degil o dedi. cinsiyet ogrenmek icin de randevuyu taaaaaaaaaaa 7 hafta sonraya verdiler:KK4: burda en son bn ogrencem heralde:KK50:

gözün aydın canım sağlıklı olsunda geç olsun boşver önemli olan o :nazar:

Herkese merhaba arkadaşlar..Uzunca bir tatil sonrası tekrar sizlerle olmak güzel.Tüm anneler ve melekleri iyidir umarım.Ayın 18'inde 2'li test için gitmemiz gereken randevuyu kaçırmıştık bayram tatili için memlekete gitmek gerekince.Bugün gidebildik çok şükür yoğun doktorumuzdan randevu bulabilip.Her şey yolunda imiş şükürler olsun.Darısı sizlere.Bu arada geçmişi çok takip edemedim ama,cinsiyet öğrenen arkadaşlar var aramızda ve topik bolca mavi görebildiğim kadarıyla :) Ne derece doğru bunu zaman gösterecek ama,bir tahmin de bizim doktorumuzdan geldi 13+2 itibariyle ve erkek olabileceğini söylüyor :) Ailecek ikinci bir kız sevmek isteğimiz her ne kadar depreşik olsa da,bu fikir de bizi heyecanlandırmadı desem yalan.Sağlıklı,sıhhatli her şeyden evvel.Rabbim cümlemize hayırlısını versin inşallah.

canım ben istanbulda yaptırıcam ama henüz zamanım var özel medipol üniversitesi hastanesine gidiyorum kontroller için 2li ve 3lü testide sormuştum her 2side 70 tl

cnm koşuyolundaki medipol mü?o kadar ucuz mu ya o hastane?ben yıllar önce gitmiştim o zaman özel sigortam yoktu bayaa pahalı gelmişti bana.şimdi sen 70 deyince şaşırdım :)

bugün eşim beni annesine bırakırken arabaya arkadan çarptılar
biraz sarsıldık yani çok değil ama biraz belim acıdı
ve şu anda çok panik yapıyorum bişey olur mu ki bebeğe?
artı bi sancı falan yok dünkü gibi hafif sancılar var
belim acıyo biraz ama akıntı falan da yok
doktora gitsem mi yaaaaa

gecmişi de okuyamadım telden bağlantım cok kötü

ask olsun ama yaa, ikili testim var bugun sans dileyin dedim kaynattiniz beni arada....
anlamam birakmam pesinizi dua edin, sans dileyin aksama kadar vaktiniz var:KK9::KK49:

canım ikili testin nasıl geçti neler yaptılar neler dediler? :26: umarım güzel haberlerle gelmişsindir :KK16::KK16:

cnm koşuyolundaki medipol mü?o kadar ucuz mu ya o hastane?ben yıllar önce gitmiştim o zaman özel sigortam yoktu bayaa pahalı gelmişti bana.şimdi sen 70 deyince şaşırdım :)

yok cnm koşuyolu değil bizim bu tarafa bağcılara da açıldı ama koşuyolundan gayet uygun ve çok kapsamlı bir hastane

günaydın güzel anne adayları ve kalbi atan minik bebekleri :) dün gece gördüğüm dehşet rüyayı sizinle paylaşmak istiyorum doktoruma gidiyorum rüyamda kalbi atmıyor bebeğinin git bir hafta sonra gel eğer yine atmıyorsa alalım diyor ben ağlaya hıçkıra çıkıyorum ama nasılım bitik yani benim bebeğimi ilk gören doktora koşa koşa gidiyorum adama siz bana bebeğim olacağı müjdesini vermiştinz şimdidie kalbi tekrar atıyor müjdesini verin diye yalvarıyorum adam bana kocaman bir kalp çıkarıyor ikiye bölüyor ve bak bu kalp bir haftatda bu meyvelerin vitaminleriyle besleniyor bunları yemediğin için böyle olmuş diyor bense yiyorum diye karşılık veriyorum adam kocaman bir iğne içinde yeşil mi jel enjekte ediyor bu vücuduna girince kalbi çalışacak diyor korkuyorum ama nafile çalışsında bişey olmaz diyorum adam ayak parmağımdan jeli enjekte ediyor hadi ultraona al bakalım atıyomu diye söylüyorum adam beni ayağa kaldırıyor heryerim uyuşmuş ağlamaya mecalim yok uzan diyo bekleyelim uyuşman geçsin ben bir kaçıyorum ordan elimde birden bi tüp kan ağzımla kapağı açmaya çalışırken döküyorum üzerime sağlık ocağına koştum en son hemşire uzattı beni ben hala ağlıyorum telefonun alarmı çaldı ve uyandım :KK43:( çok feci bir rüyaydı allah bir daha göstermesin rüya bile olsa :KK43:

aa saahimiii bende yediydm bi ere hamile kaldıktan sonra kan yapsın diyee ama herkesde olmuyodur dimi o yaa hem herşeye bi bahane buluyolarki çilek yiyip biyerini kaşıma bebeğin orasında leke olur yok gül koklama bebeğin gülğ olur vs. vs saçma diilmi ama bunlar yaa :26::26: ay tırstım ama genede tee 2-3 hafta oldu ben yiyeli küçücük çocukta bişiii yapmamıştır zannımca yaa :18::26::26: o brokoliyi haşlanmış tüketemiyosan çorbasını yap yoğurtlu falan çok güzel olyo bellide olmuyo sonracığımaa salatalarada çiğ olarak o yeşil kısmı küçük küçük doğranıyor çokda güzel oluyo yaa bence karışık bi salatada yiyebilirsin çiğ olarak :KK1:
saol canım benim bende ciğer olayını bilmiyordum çok vitaminli diye annemde öyle diyince şaşırdım. belkide batıl inançtır ne biliiim ya. olacağı vardı belkide sıkma canını bişi olmaz merak etme ben daha sonraları yemiştim.
kızlar bir şey soracağım. benim doktorla randevum 7 eylülde. daha ne demire başladım ne de vitamine. çok mu geç kalıyorum kullanmakta??
dr,nin telefonu yokmu sorsan ?

kızlar ne zamandır aklıma takılıyor, iki ayrı doktora gittim özel hatanede, ikisi de benden kan tahlili almadı, 4 haftalıkken dahiliyeye gittim, hemogram almıştı başka da tahlil yapılmadı, ne toksoplazma, ne rubella. herhalde vakti gelmedi, sonra isterler dedim ama 13 hafta doluyor yarın,14 e giriyorum. yarın 2li test sonucumu alıcam, sorayım bakalım, ben istemeden yapmıycaklar herhalde....
bencede söyle benim doktorum bütün hepsini 2li tarama testiyle beraber vereceğini söyledi.
bugün eşim beni annesine bırakırken arabaya arkadan çarptılar
biraz sarsıldık yani çok değil ama biraz belim acıdı
ve şu anda çok panik yapıyorum bişey olur mu ki bebeğe?
artı bi sancı falan yok dünkü gibi hafif sancılar var
belim acıyo biraz ama akıntı falan da yok
doktora gitsem mi yaaaaa

gecmişi de okuyamadım telden bağlantım cok kötü

olmadı sağlık ocağına git. için rahatlar

günaydın güzel anne adayları ve kalbi atan minik bebekleri :) dün gece gördüğüm dehşet rüyayı sizinle paylaşmak istiyorum doktoruma gidiyorum rüyamda kalbi atmıyor bebeğinin git bir hafta sonra gel eğer yine atmıyorsa alalım diyor ben ağlaya hıçkıra çıkıyorum ama nasılım bitik yani benim bebeğimi ilk gören doktora koşa koşa gidiyorum adama siz bana bebeğim olacağı müjdesini vermiştinz şimdidie kalbi tekrar atıyor müjdesini verin diye yalvarıyorum adam bana kocaman bir kalp çıkarıyor ikiye bölüyor ve bak bu kalp bir haftatda bu meyvelerin vitaminleriyle besleniyor bunları yemediğin için böyle olmuş diyor bense yiyorum diye karşılık veriyorum adam kocaman bir iğne içinde yeşil mi jel enjekte ediyor bu vücuduna girince kalbi çalışacak diyor korkuyorum ama nafile çalışsında bişey olmaz diyorum adam ayak parmağımdan jeli enjekte ediyor hadi ultraona al bakalım atıyomu diye söylüyorum adam beni ayağa kaldırıyor heryerim uyuşmuş ağlamaya mecalim yok uzan diyo bekleyelim uyuşman geçsin ben bir kaçıyorum ordan elimde birden bi tüp kan ağzımla kapağı açmaya çalışırken döküyorum üzerime sağlık ocağına koştum en son hemşire uzattı beni ben hala ağlıyorum telefonun alarmı çaldı ve uyandım :KK43:( çok feci bir rüyaydı allah bir daha göstermesin rüya bile olsa :KK43:

canım ya çok korkmuşsun belli. kan bozar derler rüyayı. hamileyken butür rüyalar çok görülür. bende kızımda kızım doğdu gece sürekli emziriyorum ya neyse yatırmışım yatağına gece rüyamda yanımda yorganın arasında kaybettim zannettim bir çığlık cemre nerde cemre nerde diye bir panik eşimde yatağında görmüyormusun diyor. annelik duygusu yani sürekli bir tedirginlik anlayacağın.

hayır olsun gülüşüm önceden bende acayip rüyalar görürdüm ama geçti artık ayetel kürsi okumadan uyuma çok faydası olur kabus görmezsin:KK53:

X