2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende senınle aynıyım canım benım bnde aynen borek sımıt yıorum o kahvaltıları anca haftasonu yapabılıorum yumurtalı ballı olanları yanı ılk 3 ay ztn bızım depolarımızla beslenıyodu asıl sımdıden sonra dıkkat etmemız gerekıo sabahları sandvıc yap yanına bende yapıcam artık ıcıne peynırını salatalıgını koy oglen yogurdunu ye yemegınle aksamda yemegını ye sutunu ıc meyvenı ye bıde yanına cevız al ısyerınde arada yersın ıyı oluo bol suyunu iç tamamdır :)uzulme bebegını uzme boyu kılosu normal cıkıosa kontrollerınde sorun yok işte bıde pekmez ıyıymıs kısın alalım bı kasık ıcelım hergun kızlar :)

arkadaslar bende yeniyim hep geziniyodum buralarda ama butopigi yeni farkettim benide araniza alirsaniz sewinirim

İştah önemli değil de ne kadar sürcek bu bulantılar ya kilo veriyorum ben

canim hamilelikten hamilelige degisiyo, benim ilk kizimda 7.haftayla baslamisti, ama ne baslama, yataga dusmustum, kizim dogana kadar da her sabah kustumikinci kizimda ise tama tersi hic bulantim olmadi, aman ne rahat bi hamilelikti ya Rabbimbu ise 12.haftada baya bi hafiflemesine ragmen hala hissettiriyo kendisini, bide vitamine basladim ben 12.haftada, sanki o tetikledi gibi geliyo, ondan beri artti baya, biraktim bende, doktorum bi bakalim vitaminle mi alakali dedi, henuz bi degisiklik yok ama, neyse saglikli olsun da bebeklerimiz, bunlar sorun degil

Kızlar dr bana decavit diye bir vitamin hapı verdi.kocaman haplar.içtiğim gibi geri çıkarıyorum.böyle faydası olmaz sanırım.kullanan var mı acaba.değiştirsemmi ilacı

üsküdar'da özel yunus emre hastanesinde 145 tl'ye yapıyolar. ben de bu cuma orada yaptırıcam inşallah. (sgklıyım bu arada, sgklı fiyatı sanırım bu da) normalde muayene de 27 tl.
koşuyolu'ndaki medipolde 300küsüre yapıyolar.
benim sağlık ocağındaki hemşirem söylemişti, alo sağlık hattı varmış 182, orayı arayıp ücretsiz test için zeynep kamilden gün alabilirsin ama en az 2-3 hafta öncesinden araman lazım demişti, ben zeynep kamile hiç sormadım o yüzden..

ask olsun ama yaa, ikili testim var bugun sans dileyin dedim kaynattiniz beni arada....
anlamam birakmam pesinizi dua edin, sans dileyin aksama kadar vaktiniz var

Bol şanşlar sana tatlım

evet bende öle yapıyorum

ee hepsi var zati beurda :))

çokmu erken gidiyosun ki işe tatlım

selam şekerler
ay okumaktan yanıt yazamadım pes ettım
bır ıkı sey gozume carptı
once yenı katılanlara selam
bende yıyebıldıgımce meyve yıyorum muz cok faydalıymıs.bırde eksıye taktım eksı elma cıktı onu yıyorum yesıl
hergun sebze yıyorum z.yaglı
sabah kahvaltı vs.sutten tıksındım 1 haftadır ıcmıorum ya :18:
ıkılı testı memorıalda yaptırdım oraya gıdıorum zaten 450 tl.ama benım sıgortam var ben 80 tl odedım.
yasini ben turkce harflerle okuyabılırım bende okurum aslında.41 tanemı okuycam 15 gunde okurum heralde .ıyı olur ısterım okumak.

Bol şanşlar sana tatlım

evet bende öle yapıyorum

ee hepsi var zati beurda :))

çokmu erken gidiyosun ki işe tatlım

erken gitmiyorum ama gece 4 kez uyanıp zor uyuduğum için sabah sızıp kalıyorum,bir de sabah midem bulanıyor kahvaltı yapamıyorum canım birşey istemiyor işe gelinceye kadar acıktığımı hissediyorum bu kezde börek yiyorum ama pis yerden değil Sini'den alıyorum ıspanaklı börek,evdende peynir getiriyorum yiyorum yarasın bana ve bebeğime

ay bende gece 3-4 kez kalkıorum yanıyorum su ıcıyorum sureklı wc ye gıdıorum.yoruluorum valla kalkmaktan.
esım dıokı ya bı uyutmuosun fare gıbı dolanma ama altıma edıcem ole bı sıkısıorumkı.
arada sade ekmeklı kahvaltı ye.peynır domates koy arasına.yanınada kutu süt al.gercı ben ıcemıorum sen ıc

bende süt içemiyorum sanki ineğin memesinden içiyormuşum gibi leş gibi kokuyor :17çok tiksiniyorum bugüne kadar zorladım kendimi geçen akşam çıkardım sütü şimdi değil içmek kutusunu göresim yok

anaaa aynı ben. bi sağa dön bi sola dön...sürekli huzursuzum kocamıda uyutmuyorum...

kızlar benim tek adet edindiğim şey her günlük süt içiyorum sek'in. tadı güzel. bence onu deneyebilirsiniz.. ceviz olayını unutuyorum yine alıyyım. ama kabuklu alıcakmışız taze taze...

bende başladım bebe yağı sürmeye ama hergün sürmüyorum 2 günde bir banyodan sonra genellikle,siz nasıl kullanıyosunuz?

hergün sürmeni tavsiye ederim.

benide testler konusunda aradılar. özel doktorum istediğinde soracam kan tahlilini falan sağlık ocağında ikiliyi devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim diye. benim gittiğim hastanenin ikili testi ne kadar oldu acaba 2 hafta sonra soracam

ask olsun ama yaa, ikili testim var bugun sans dileyin dedim kaynattiniz beni arada....
anlamam birakmam pesinizi dua edin, sans dileyin aksama kadar vaktiniz var

dualarım seninle inşallah iyi haberler getirirsin.

söylediğin yaz meyveleri dışında bişi yiyemiyorum.brokoliden kızıma gebeyken tiksindim mide bulantım kesilsin yine denemeyi düşünüyorum. ama ciğerden kastın koyun dana ciğeriyse ben aldım bir güzel yedim. kızımı doğurdum arka bel kısmında mosmor leke vardı annem ben söylemeden sen ciğermi yedin diye bana bir bağırdı. ödüm patladı allahtan yüzünde çıkmadı dua et dedi şimdi yayıldı ama hala var

ne güzel tarifler vermişsiniz ben hiçbir şey yapamıyorum yemek yapıyorum o kadar....
benım sağlıksız bebemmi olacak şimdi
öyle düşünme gerçi bende hala öyle düşünmeden alıkoyamıyorumda kendimi neyse bende pek bişi yiyemiyorum. ama kıvırcığın dediği gibi vitaminler destekliyor bizi allahın izniyle. ben şimdi evdeyim yine meyvemi falan yiyorum. ilk gebeliğimde kahvaltım simitti eve gidip yemek yapamıyordum ayrıntılı allahım daha fenaydım yani ama kızımmm maaşallah nazar değmesin turpppp gibi bi şekilde vitaminlerini alıyorlar onlar.
hala bulantı çeken var mı yoksa tek gariban ben mi kaldım
olmazmı sırf bulantı herşeyden tiksiniyorum fena yani.
arkadaslar bende listeye yazilmak istiyorum yardimci olurmusunuz
sürmeliye özelden bilgilerini mesaj at.

bebde şuan türkçeden okuyabiliyorum. arap alfabesini okumayı unuttum sınavlarım bitsin bunun üzerine yoğunlaşmak istiyorum. ama türkçeden olursa bende okumak isterim.

uyku sorunu yalnızca bende var sanıyordum evin içinde dolanıyorum....uykumu almışım gibi geliyor uyanıyorum sonra zar zor uyuyorum yok tuvaletin geliyor yok kaşınıyorum,birden aklıma birşey geliyor takılıyor yarım saat debelen dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…