2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

En azından ekmeğin arasına peynir salatalık koyup yanına al börek yağlı olur iyi bari mideni yakmıyor.ben bugün yedim sabah eşimle evde ekmek yok diye bi pastanede yedik yaktı midemi en güzeli yağlı ballı peynirli zeytinli kahvaltı.yanına onları al bence börek kilo yapar hergün hergün bence

ben de eskisi gibi deliksiz uyuyamıyorum dolanıyorum odalarda..

sıcaklardan sanıyordum inş hava serinledikçe düzene girer :26:

burdaki devlet hastanesi de facia resmen...içeri bi sürü kişiyi aynı anda alıyolar...kimi çatalda bekliyo,kimi yatakta göbek açık bekliyo,kimi sıraya girniş göbek açık ultrason için bekliyo aralarda perde var güya ama herkes herkesi görüyo...şimdi kalkıp da oraya nasıl gidilir
ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum,sizin haftalarınıza gelince naparım :18: ateş basıyo sürekli,siz de öyle misiniz? bi de kaç haftadır bulantılardan adam akıllı kahvaltı yapamadım

ben 8. Haftaan beri elevit ve omg3 kullanıyorum ve bana hala folbiol al diyo eşim akşam getireyim dedi ama aklım karıştı benim yaaaa:18:
canım hangisini kullanıyorsun hap şeklinde olanlardan mı? Bende kullanmak istiyorum birara araştırdım eczaneleri kocaman haplar nasıl yutcam..zaten elevitide çiğniyorum,bu çiğnenmiyormuş..o yüzden yağ şeklinde ya da şurup şeklinde olanalrdan varmı ki?:26:
41 yasin okuyacakların listesi:

Kayra
surmeli 1
sıfaa

başka kimler okuyacak ?

canım allahın izniyle bende okuyabilirim

Nihayet görev yerimize geldik kızlar. 12 saatlik uzun bir yolculuktan sonra sağ salim kvuştuk evimize. ehh tabiii bu defa da temizlik derdi başladı. 4 güne anca biter herhalde.

Uyku problemi bende de vardı. manisa'da sıcaktan zannediyordum. ama alakası yokmuş dün gece anladım. görev yaptığımız yer yayla gibi yüksek. burada yorgan ve battaniyeyi hiç kaldırmıyoruz yatarken. o kadar serin olmasına rağmen ben yine şeytana pabuç diktim gece.ilk haftalarda bile böyleyse son haftaları hiç düşünemiyorum :)

haftaya cuma gideceğiz ikili test için. sizinkileri okudukça heyecanlanıyorum. kendi günüm geldiğinde ne yaparım artık bilmiyorum:26::26::26::26:

Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun...

slm herkese ,livircik canim hayirli haberlerle gelirsin insALLAH,

hala bulantı çeken var mı yoksa tek gariban ben mi kaldım
olmaz olurmu canim ayni bende o bulanti cekenlerdenim,doktorum fitil yazdi onu yaptigim zaman biraz rahatliyorum fitil sayesindede biraz yemek yemeye basladim ,ama yinede bulantilarim var
ben varım hala yemek yapamıyorum temizlik bile yapamıyorum sabahları çıkartıyorum ama öğleden sonra biraz geçti öğleden sonraları yemek yiyorum anca
bende temizlik yapamiyorum canim evimden resmen midem bulaniyor,zorla yapiyorum ama kac saatimi aliyor

uyku sorunu bendede var canim bende geceleri uyaniyorum kac defa hatta ,bazen kusuyorum bile o derece ,insALLAH saglikli olsunlarda bebeklerimiz bugunler gelip gecici ,bazen hic gecmeyecegini dusunsemde :18::18:

Kızlar dr bana decavit diye bir vitamin hapı verdi.kocaman haplar.içtiğim gibi geri çıkarıyorum.böyle faydası olmaz sanırım.kullanan var mı acaba.değiştirsemmi ilacı
bana da aynı ilacı verdi doktor, ilk 2 gün birkaç tanesini ziyan ettim, midem bulandı çok yutana kadar. şimdi öğrendim yutmayı, çok susamayı bekliyorum,sonra suyla gidiyor bir şekilde.

ay aynen vallaaa bende hiç kışlık hazırlamazdım annem verirdi genelde ey bebek sen nelere kadirsin neler yapıyoz senin için habiree bende kaynatmadan vişneli limonlu meyve konsantresi hazırlayıp attım buzluğa biri karadutlu vişneli oldu bide kaynatıp yaptığım kırmızı meyvelerden var sonracığıma kışlık patlıcanlrımı domatesimi kuruttum böğürtlenden reçel yaptım accıkta, patlıcanlı ve domatesli iki çeşit sos hazırladım dahada domates konservesi yapcam kışlık haylaa bitmez bu hazırlıklar yaa habire bebişe çalışıyoz bakalım :26::26:

canım benim bence sabahlar güzece kahvaltı yapmadan çıkma daha erken kalkıver kahvaltını güzelce yap öyle git işe yanında meselaa fındık ceviz badem vs. götür küçük paketler halinde tek porsiyonluk süt ayran veya yoğurt al ara öğünlerde içersin ha tostmu yedin yanında ayran iç meselaa ama demirle beraber tüketme sakın süt ürünleri ve çayı demirin ettksini zaltıyor çünkü ne biliim çantana 1-2 çeşit meyve at meselaa elmanı mandalinini şeftalini vs. çalışsan bile iy beslenmek senin elinde canım benim arkadaşın dediği gibi sandviç götür meselaa domatesli salatalıklı peynirli yeşilikli falan yanınada el yapımı meyve suyu yada evde olan meyvelerden hoşaf falan yap meselaa küçük şişelerede koy götür yanında ister arada iç ister yemeğinle falan mesela ıspanaklı börek falandayapıp götürebilirsin sonracığımaa salata türü bişiiler yapıpta koy küçük saklama kabına onu götür meselaa bol yeşillikli havuçlu falan bi patates salatası herşey sana kalmış ee artık beslenmeni yanında taşıycan canım malesef çalışırsam öyle yapıcam bende artıkın naapalım

sıvı balık yağlarında daha çok etken madde var, limonlusu portakallısı içilebilir gibi. eşim kullanıyor baya araştırdı hepsinin içeriğini kontrol etti oradan biliyorum, 1 tatlı kaşığında hapların 3 katı kadar var bizim kullandığımızda. bizim kullandığımızda dedim ama ben bir iki defa kullandım hoşuma gitmedi, zorlıycam ama kendimi, limon portakal aromalı ama hissediliyor balık tadı. dişlerimi fırçalar, bir meyve yerim artık üstüne geçer.

Bol şanşlar sana tatlım

evet bende öle yapıyorum

ee hepsi var zati beurda :))

çokmu erken gidiyosun ki işe tatlım

yok canım been daha sadece en faydalılarnı yazdım yoksam dahaa biissürü meyve sebze vs. var yazmadığım ee hepsinden yemeye çalışcaz tabi naapalım

aa saahimiii bende yediydm bi ere hamile kaldıktan sonra kan yapsın diyee ama herkesde olmuyodur dimi o yaa hem herşeye bi bahane buluyolarki çilek yiyip biyerini kaşıma bebeğin orasında leke olur yok gül koklama bebeğin gülğ olur vs. vs saçma diilmi ama bunlar yaa :26::26: ay tırstım ama genede tee 2-3 hafta oldu ben yiyeli küçücük çocukta bişiii yapmamıştır zannımca yaa :18::26::26: o brokoliyi haşlanmış tüketemiyosan çorbasını yap yoğurtlu falan çok güzel olyo bellide olmuyo sonracığımaa salatalarada çiğ olarak o yeşil kısmı küçük küçük doğranıyor çokda güzel oluyo yaa bence karışık bi salatada yiyebilirsin çiğ olarak

Son düzenleme:
kızlar bir şey soracağım. benim doktorla randevum 7 eylülde. daha ne demire başladım ne de vitamine. çok mu geç kalıyorum kullanmakta??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…