hergün sürmeni tavsiye ederim.
benide testler konusunda aradılar. özel doktorum istediğinde soracam kan tahlilini falan sağlık ocağında ikiliyi devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim diye. benim gittiğim hastanenin ikili testi ne kadar oldu acaba 2 hafta sonra soracam
dualarım seninle inşallah iyi haberler getirirsin.
söylediğin yaz meyveleri dışında bişi yiyemiyorum.brokoliden kızıma gebeyken tiksindim mide bulantım kesilsin yine denemeyi düşünüyorum. ama ciğerden kastın koyun dana ciğeriyse ben aldım bir güzel yedim. kızımı doğurdum arka bel kısmında mosmor leke vardı annem ben söylemeden sen ciğermi yedin diye bana bir bağırdı.
ödüm patladı allahtan yüzünde çıkmadı dua et dedi şimdi yayıldı ama hala var
öyle düşünme gerçi bende hala öyle düşünmeden alıkoyamıyorumda kendimi neyse bende pek bişi yiyemiyorum. ama kıvırcığın dediği gibi vitaminler destekliyor bizi allahın izniyle. ben şimdi evdeyim yine meyvemi falan yiyorum. ilk gebeliğimde kahvaltım simitti eve gidip yemek yapamıyordum ayrıntılı allahım daha fenaydım yani ama kızımmm maaşallah nazar değmesin turpppp gibi bi şekilde vitaminlerini alıyorlar onlar.
olmazmı sırf bulantı herşeyden tiksiniyorum fena yani.
sürmeliye özelden bilgilerini mesaj at.
bebde şuan türkçeden okuyabiliyorum. arap alfabesini okumayı unuttum sınavlarım bitsin bunun üzerine yoğunlaşmak istiyorum. ama türkçeden olursa bende okumak isterim.