2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bol bol armut yeyn hem kansızlığa iyi geliyomuş hem kusmayı azaltıyomuş ve daha bir sürü faydası var çok yediğim meyveleri araştırıyorum da

tam da armut zamanı,armut ağacı çıkacak içimden neredeyse...hergün 1-2 tane yiyorum.azbuçuk bıkma başladı...

canım benim aile hekimim böyle bir şey demedi bir tek sağlık ocağındaki hemşire senin aşı takibini yapıcaz ve bizde seni zamanı geldiğinde arıcaz dedi yani diğer türlü kendi doktorum söylüyor ne zaman test yapılcağını:26:

beni doktorum yönlendiriyor aile hekimiyle gidip kayıt yaptırmak haricinde herhangi bir iletişime geçmedik maalesef ama bazı hekimler ve ebeler çok ilgiliymiş belki o yüzden sana aile hekimin zamanını söyler. bence sen yinede test zamanlarını doktoruna danış

ben ilçede oturuyorum...kontrole ile gidicem cmt günü...o zaman doktorum söyler inş...geçen sefer hamile kaldığımda ilçedeki doktor iltihap olduğunu anlamadığından,bebek gelişmeyi bırakmıştı...boş gebelik oluşmuştu,kürtaj olmak zorunda kalmıştım...bu kez işi sıkı tutmaya çalışıyorum canım...o yüzden sizin topiği takip ediyorum...

sağlık ocağındaki doktor çok ilgiliydi...ilk gittiğimde bi sürü test yaptı...biz seni sürekli arayıp testlerini takip edicez,yönlendiricez dedi...ama yine de doktora soruyum o zaman...

teşekkürler kızlar

Bengisu yarin hemen hurma alacagim. :)

Yasini yarin baslatalim ins.

ben bugünden şiparişimi verdim bile kocişe yarım veye 1 kilo falan al didim hazır merkeze iniyodu bugün asker götürmeye neyse bişii diycem ama çok yemeyin şimdi haa bi kaç tane yeseniz yeter doğum zamanı bol bol yiyin özelliklede rahmi açıyor doğumu kolaylaştırıyor oyüzden erkenden fırtlatmak istemiyosanız bebeği 2-3 tane vitaminini almak için yeterli olur sanırım şu anda aklınızda byulunsun hanımlar doğum zamanıda bol yiyin hatta doğuma giderken zemzemde götürün yanınızda şifaa niyetine içersiniz ben öle yapcam

tam da armut zamanı,armut ağacı çıkacak içimden neredeyse...hergün 1-2 tane yiyorum.azbuçuk bıkma başladı...

ye kız ye armutta çok faydalı fosfor kalsiyum potasyum var içinde hem bğırsaklarıda çalıştıryo ne güzel kabızda olmazsın bende son zamanlarda böğürtlene sardım burda her yae böğürtlen ağacı nerde görsem hemen dalıyom ağacına her yerim çizik içinde kaldı ellerimde am olsun yarasın bebeme ondada faydalar say say bitmiyo küçücük bi kavanoz reçel yaptımki daha sonrada yiyebileyim vitaminini alabileyim diyeee

bana da eşim getirdi...köylere gittiğinde toplamış...biraz yedim...birazını poşetleyip dolaba attım...ilerleyen zamanlarda kaynatıp suyunu içerim diye...hurmayı bilmiyodum ama aldırıp ben de yicem...ben her gün azıcık fındık,ceviz,badem,kuru kayısı falan yiyorum...şifa olsun yavrularımıza

ask olsun ama yaa, ikili testim var bugun sans dileyin dedim kaynattiniz beni arada....
anlamam birakmam pesinizi dua edin, sans dileyin aksama kadar vaktiniz var

sesimi duyan yok muuuu ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdınız ?

canım ben özelde muayne oluyorum eylülde randevum var belki sadece 2li yaptırırm fiyat alırım pahalı derse devlet hastanesine giderim. sen karşıdasın sanırım ben avrupa yakasındayım. vakıf guraba, çapa vs. berbatmış o yüzden elit kesimlerin devlet hastaneleri özel gibi oluyormuş. örneğin başakşehir. ama sana ters baya...

kızlar bol bol armut yeyn hem kansızlığa iyi geliyomuş hem kusmayı azaltıyomuş ve daha bir sürü faydası var çok yediğim meyveleri araştırıyorum da

ayy yaşasın bende armutu çok seviyorum..

ya birde hurmayla ilgili birşeyler yazılmış geçen sayfalarda çok faydalı vs diyede. ama ilk aylarımızda burda kızlarla yazışırken demişlerdi ki hurma doğuma hazırlıormuş bu aylarda yersek erken doğum riski olabilirmiş kafam karıştı :18::18::18:

begümcüm alıntı yapamadım, bebe yağını banyodan sonra göğüslerime, karnıma belime, baldırlarıma ve popoma sürüyorum. özellikle arkalarınızı unutmayın dediler.

Son düzenleme:
ask olsun ama yaa, ikili testim var bugun sans dileyin dedim kaynattiniz beni arada....
anlamam birakmam pesinizi dua edin, sans dileyin aksama kadar vaktiniz var

Allaaah yardımcın olsun tatlımm, gönlüne göreee olsun herşeyyy bize güzel haberler getir

seni çok iyi anlıyorum bnmde bebeğimin kalbi oluşmadığı için kürtaj olmuştum , gebeliğini takip ettiği için testlerini muhtemelen kendi doktorun takip eder diye söyledim aile hekiminin böyle ilgilenmesi güzel gerçekten şaşırdım gebeliğin başlarında dr um bir takım testler istemişti sağlık ocağına gitmiştim aile hekimim bana dr un neden böyle bir test istedi demişti hey allahım ya içimden dr sensin niçin bana soruosun be adam demiştim hamileyim ondan dedim bazı dr lar gerçekten komedi ya

bende araştırdım canım netten tüm meyve sebze et ve kuruyemişleri hangisind hangi vitamin var not aldım hepsini Bu arada gebeyken cennet hurmasını mutlaka yemek gerekiyormuş onda yok yok yaani biissürü vitamin var alanyada daha yeni çıkıyo arkadaşıma sipariş verdim o yollıycak artıkın bana sooonracığıma size mutlaka yemeniz gerekenleri yazyım belki faydalanmak isteyenler olur günde en az 2 ceviz bikaç badem yenmeli, her sabah 1 yumurta yemeliyiz özelliklede haşlanmışını ayrıca domatesi bol yeşillik (ilk üç ay maydanoz yasak ama) , elma, incir, böğütlen, ananas, özelliklede havuç, soğan-sarımsak (aynı anda tüketildiğinde birbirinin vitaminini çalabiliyomuş ama dikkat), (taze fasülye veya kuru baklagil haftada 2 kez yeterli olur bu),kavun, ıspanak,ciğer,bezelye,pekmez,polenli bal, hatta pancar suyu bilem çok faydalı kışında bol bol brokoli, greyfurt,kivi,nar,havuç,lahana vs. vs. bunlar okadar faydlıki bizim için anlatamam

Son düzenleme:

testlerin neden yapıldığını o bilmiyosa sen nerden bileceksin ilde doktora gitmedim hiç...sadece sağlık ocağından aldığım test sonuçlarını gösterdim,bi de karından ultrasonla bakıp keseyi gösterdiler...1,5 hafta geçti üzerinden...ordaki ultrason sonucuna göre cmt günü 8. haftama giricem...o güne randevu aldım özelden...şu an bebişi hiç görmedim,geçen sefer de görememiştik,merak ediyorum şimdi allahım bize bi daha öyle acılar yaşatmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…