2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hepinize tek tek. bire birer tesekkur ediyorum...
hiiic kotu haberimiz olmasin insallahhh...

malatya kaysı yeri olduğu iin ben şimdilik akşamları meyveyle beraber 1-2 tane yiyorum taze kayısıyı birazda gün kuruusu olarak kuruttum sonrada onlar tüketcem bende fındığı cevizi bademi yemeye çalışıyom kurularını çok sevmediğim için az tüketiyom şimdilik ama hele bi yaş ceviz çıktın günde 5 tane falan yerim heralde en az şimdilik elimizde fındığın yaşı var onu yiyom bol bol bende sürekli kendime taze meyve suları komposlular falan yapıyom geçende meyve aşuresi yaptım meselaaa normal aşure yapcam ama bi ara bir sürü vitamini bi aradada almış olucam hemde çok severim tavsiye ederim hanımlar sizede bakliyat desen var kuru meyveler desen var içinde limon yada portakal kabuğu rendeside güzel oluyo 1 bardakta portakal suyu koyuyoz zaten fındığı fıtığıda bo 3-4 vitamin grubunu bi arada tüketebiliyoz bulursanız kaçırmayın yiyin valla yapmmayı bilenlr varsada yapsın hatta şekerini koymadan iyice pişirin bi kısmını küçük porsiyonlar haalinde ayırıp soğuyunca buzluğada atabilirsiniz sonrada çıkarıp eriyince şekerle biraz daha kaynatıp içine incirini ekleyin ve üstüne fındığını fıstığını vs.sini koyup her istediğinizdeyiyebilirsiniz buda benden size pratik bi bilgi aynı taze yapılmış gibi oluyo vallaa

canım aşure çekti anneciğim pek güzel yapar ben samsunda oturuyorum canım...burda taze kayısı yok maalesef...günkurusu yiyorum bende napim...dondurucumu kızılcık,kara erik,böğürtlen ve şeftaliyle doldurdum...kavanozlara da meyve suyu yaptım...kışın içerim,bebek doğunca da dondurucudaki meyveleri kaynatırım hiçbi kışa böyle hazırlanmamıştım

hayırlı haberlerle döneceksin
benim korktuğum ve endişelendiğim kendini sıkma ve üzme...ben önümüzdeki hafta kan tahlilini alıcam inşallah birşey çıkmayacak allahın izniyle...bizi haberdar et mutlaka....

ne güzel tarifler vermişsiniz ben hiçbir şey yapamıyorum yemek yapıyorum o kadar....
benım sağlıksız bebemmi olacak şimdi

kızlar cevaplar çok ama çok teşekkür ederim bulantılardan dolayı kadıköye filan gidemiyorum hospitalium hastanesinde yaptırcam sanırım muayene 25 test 90 tutuyormuş benim hastanemden daha hesaplı test için :)

selamlar guzel anneler ve anne adaylari, ay ben yine ne cok uzak kaldim kk'dan, arada bir girip bakmaya calistim ama masallah oyle bol muhabbet ki yetismek imaknasiz:))
bu arada bir grip oldum ki sorayin, 15 gun surundum resmen, hala da tam olarak iyilesebilmis degilim, doktorum bir hafta arayla iki test yapti enfeksiyon icin ama cikmadi, cok sukur antibiyotik icmek zorunda kalmadim, dun de rutin kontrolumuz vardi, cok sukur bebisim gayet iyi, gelisimi normal dedi doktorRabbim bebislerimizin saglikli hayirli evlatlar olmalarini nasib et, amin
hepinizi cok cooook opuyorum, sevgiler

ne güzel tarifler vermişsiniz ben hiçbir şey yapamıyorum yemek yapıyorum o kadar....

ne alakası var canım benım bende onların hıcbırını yapmıyorum sutunu etını yogurdunu sebzenı meyvenı yıomusun doktorunun verdıgı folık asıtını demırını vıtamınını alıomusun tamamdır hepımız dıkkatlı annelerız hepımızın cok saglıklı bebeklerı olucak ıns

işteyim ya sanki sağlıklı beslenemiyormuşum gibi,sabahları çoğu zaman börek yiyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum bende isterdim yumurtalı v.s. kahvaltı yapmak bazen vicdanım sızlıyor.öğlende iyi yiyemedim şimdi çok karnım acıktı diye tost yedim birde tostu yerken kompostoları bademleri duyunca kendim ve bebeğim adıma üzüldüm....

Herkese mrblar.umarım herkesler iyidir.

merhaba canim, iyiyiz cok sukur, sen nasilsin?

ay sorma ben de aynen ama niye sagliksiz olsun bebislerimiz, Allah'in izniyle turp gibiler masallah herseyden yeteri kadar yemek en saglikli beslenmek zaten, hamilelikte de normalde de, Allah'im sana emanet bebeklerimiz...

hala bulantı çeken var mı yoksa tek gariban ben mi kaldım

ben varim , eskisi kadar degil ama var bulanti hala, istah da yok pek, bir kilo bile alamadim hamileligimin basindan beri, ama doktorum daha zaman var, acilicak istahin diyo, hayirlisi insallah

ben varim , eskisi kadar degil ama var bulanti hala, istah da yok pek, bir kilo bile alamadim hamileligimin basindan beri, ama doktorum daha zaman var, acilicak istahin diyo, hayirlisi insallah

İştah önemli değil de ne kadar sürcek bu bulantılar ya kilo veriyorum ben

Herkese mrblar.umarım herkesler iyidir.
Selam hosgeldiiinnnnnn

ay canim sacmalama, sen istersen hic beslenme o yine beslenecek senden senin yediklerin sana yariyor bebekten cok o depodan somurup aliyor merak etme. hepimizin zaman zaman endiseleniyoruz ama benim doktorum beni cok rahatllatti bu konuda, ozellikle dedi kullandigin multivitramin sayesinde hic bir eskigi kalmiyor bebeginin.ben de calisiyorum aksam 8 de evde oluyorum ben. cumartesi dahil calisiyorum hem de. ne ara yemk yapyim duzenli. bi gun olsa bi gun olmuyo. ama ise 1 torba meyve getriyiroum habire onlari yiyorum al yanina sen de. kuruyemis, meyve vs.
hala bulantı çeken var mı yoksa tek gariban ben mi kaldım
zaman zaman oluyo, dun gece mesela vardi benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…