bana da eşim getirdi...köylere gittiğinde toplamış...biraz yedim...birazını poşetleyip dolaba attım...ilerleyen zamanlarda kaynatıp suyunu içerim diye...hurmayı bilmiyodum ama aldırıp ben de yicem...ben her gün azıcık fındık,ceviz,badem,kuru kayısı falan yiyorum...şifa olsun yavrularımıza
ask olsun ama yaa, ikili testim var bugun sans dileyin dedim kaynattiniz beni arada....
anlamam birakmam pesinizi dua edin, sans dileyin aksama kadar vaktiniz var
malatya kaysı yeri olduğu iin ben şimdilik akşamları meyveyle beraber 1-2 tane yiyorum taze kayısıyı birazda gün kuruusu olarak kuruttum sonrada onlar tüketcem bende fındığı cevizi bademi yemeye çalışıyom kurularını çok sevmediğim için az tüketiyom şimdilik ama hele bi yaş ceviz çıktın günde 5 tane falan yerim heralde en azşimdilik elimizde fındığın yaşı var onu yiyom bol bol bende sürekli kendime taze meyve suları komposlular falan yapıyom geçende meyve aşuresi yaptım meselaaa normal aşure yapcam ama bi ara bir sürü vitamini bi aradada almış olucam hemde çok severim tavsiye ederim hanımlar sizede bakliyat desen var kuru meyveler desen var içinde limon yada portakal kabuğu rendeside güzel oluyo 1 bardakta portakal suyu koyuyoz zaten fındığı fıtığıda bo 3-4 vitamin grubunu bi arada tüketebiliyoz bulursanız kaçırmayın yiyin valla yapmmayı bilenlr varsada yapsın hatta şekerini koymadan iyice pişirin bi kısmını küçük porsiyonlar haalinde ayırıp soğuyunca buzluğada atabilirsiniz sonrada çıkarıp eriyince şekerle biraz daha kaynatıp içine incirini ekleyin ve üstüne fındığını fıstığını vs.sini koyup her istediğinizdeyiyebilirsiniz buda benden size pratik bi bilgi aynı taze yapılmış gibi oluyo vallaa
hayırlı güzel haberlerle dön inş canım
ne güzel tarifler vermişsiniz ben hiçbir şey yapamıyorum yemek yapıyorum o kadar....
benım sağlıksız bebemmi olacak şimdi
ask olsun ama yaa, ikili testim var bugun sans dileyin dedim kaynattiniz beni arada....
anlamam birakmam pesinizi dua edin, sans dileyin aksama kadar vaktiniz var
ne alakası var canım benım bende onların hıcbırını yapmıyorum sutunu etını yogurdunu sebzenı meyvenı yıomusun doktorunun verdıgı folık asıtını demırını vıtamınını alıomusun tamamdır hepımız dıkkatlı annelerız hepımızın cok saglıklı bebeklerı olucak ıns
hala bulantı çeken var mı yoksa tek gariban ben mi kaldım
Herkese mrblar.umarım herkesler iyidir.
ne güzel tarifler vermişsiniz ben hiçbir şey yapamıyorum yemek yapıyorum o kadar....
hala bulantı çeken var mı yoksa tek gariban ben mi kaldım
ben varım hala yemek yapamıyorum temizlik bile yapamıyorum sabahları çıkartıyorum ama öğleden sonra biraz geçti öğleden sonraları yemek yiyorum anca
ben varim, eskisi kadar degil ama var bulanti hala, istah da yok pek, bir kilo bile alamadim hamileligimin basindan beri, ama doktorum daha zaman var, acilicak istahin diyo, hayirlisi insallah
Selam hosgeldiiinnnnnnHerkese mrblar.umarım herkesler iyidir.
ay canim sacmalama, sen istersen hic beslenme o yine beslenecek senden senin yediklerin sana yariyor bebekten cok o depodan somurup aliyor merak etme. hepimizin zaman zaman endiseleniyoruz ama benim doktorum beni cok rahatllatti bu konuda, ozellikle dedi kullandigin multivitramin sayesinde hic bir eskigi kalmiyor bebeginin.ben de calisiyorum aksam 8 de evde oluyorum ben. cumartesi dahil calisiyorum hem de. ne ara yemk yapyim duzenli. bi gun olsa bi gun olmuyo. ama ise 1 torba meyve getriyiroum habire onlari yiyorum al yanina sen de. kuruyemis, meyve vs.ne güzel tarifler vermişsiniz ben hiçbir şey yapamıyorum yemek yapıyorum o kadar....
zaman zaman oluyo, dun gece mesela vardi benim de.hala bulantı çeken var mı yoksa tek gariban ben mi kaldım