2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
markasını hatırlamıyorum ama sarı lacivert bi kutusu vardı 37 tl ye aldım 60 tane var içinde

çokmuş yahu
ben medicabill de 42 tl ye muayene oluyorum 25 tl ye ikili teste para ödedim.
sigortalıyım
uvvv bende 60 lısını 25 tlye aldım benimkide bbeyaz kutuda heryeri koyu mavi etiketli baya iyi bişeymiş diye duymuştum ama bena doktor yemekten bir saat sonra iç dedi

markasını hatırlamıyorum ama sarı lacivert bi kutusu vardı 37 tl ye aldım 60 tane var içinde

çokmuş yahu
ben medicabill de 42 tl ye muayene oluyorum 25 tl ye ikili teste para ödedim.
sigortalıyım

ama medical parkta doktorum özel çalışıyor SGK faydalanamıyorum.muayene ve tahliller SGK üzerinden değil.....

bence kesin olur çünkü kulaklarımı dört açıp dinledim eşleri ayırmayacaklarmış özel sektör değilse eşin yanına gidebilecekmişsin...hadi bakalım inşallah hayırlısı olur....

siz 2'li testleri çok ucuza yaptırmışsınız benim çok fazlaymış....eşim duymasın okumasın araştırmasın adamın yüreğine oturur kalbi tekler rengi değişir

selam kızlarrr...

ben geldim,doktordan randevumu aldım kuşlar gibi hafifim.12 eylülde doktora gidiyorum kısmetse 3lü tarama ve ense kalınlığı fln ölçülecek muhtemelennnn ve inşallah bebiş gösterirse cinsiyetini öğrenceğiz...İçimden erkek geçiyor,Rabbi'm sağlıklısını sıhhatlisini hayırlısını nasip etsin inşallah.
cinsiyetler öğrenilmeye başlandı,hadi bakalım kızlar,darısı başımıza...

ama medical parkta doktorum özel çalışıyor SGK faydalanamıyorum.muayene ve tahliller SGK üzerinden değil.....

siz 2'li testleri çok ucuza yaptırmışsınız benim çok fazlaymış....eşim duymasın okumasın araştırmasın adamın yüreğine oturur kalbi tekler rengi değişir

olsun sağlık olsun ama başka bi hastanede yaptırıp sonuçlarını götürebilirdin belki

bence kesin olur çünkü kulaklarımı dört açıp dinledim eşleri ayırmayacaklarmış özel sektör değilse eşin yanına gidebilecekmişsin...hadi bakalım inşallah hayırlısı olur....

canımmm çok sağol inşallah 1-2 saat içinde burdan müjdeyi verebilirim

sesimi duyan yok muuuu ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdınız ?
hepsinde var mıdır bilemem arkadaşım ama devlet hastanelerinde artık ücretsiz diye biliyorum. ben bu testi devlet hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim zaten orda daha önce muayene olduğum ve çok memnun kaldığım doktorum vardı o yaptı ölçümü kan tahlilimde 4 gün sonra çıkacak inşallah

hele birde böyle olduğunu duyarsa ki inşallah duymaz ne yapar tahmin bile etmek istemiyorum :18::18:

kızlar vitamin damlaya başladım ve kan hapı(demir-folik vb içeriği) içmeye başladım.sizlerde ilaç durumları nasıl

selamlar herkese, bugun benim de ikili testim var ama doktor randevum taa aksama isten sonra, kalbim gup gup
dua edin bana da her sey normal ciksin. sonuclari normal cikan arkadaslari da tebrik ederim, ins. benim gibi bekleyenler de guzel sonuclar alir..

Son düzenleme:
selam kızlar...
kiminiz 2'li 3'lü testler yaptırıyo,kiminiz cinsiyetini öğrenmiş ne güzel yaa...cumartesi günü benim de randevum var ama sadece minişi görürüz heralde...cinsiyetini öğreneceğim günü iple çekiyorum testlerin zamanını aile hekimim haber vericekmiş...sizi de sağlık ocağındaki aile hekiminiz mi yönlendiriyo :26:

kızlar bol bol armut yeyn hem kansızlığa iyi geliyomuş hem kusmayı azaltıyomuş ve daha bir sürü faydası var çok yediğim meyveleri araştırıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…