2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba canlarr..ikili testin sonucu çok iyi çıktı allahıma şükürler olsun.darısı haber bekleyen diğer arkadaşlarımın başına.üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam.ense kalınlığımız 2.1 di.yani ense kalınlığı yüksek çıkan arkadaşlar tedirgin olmasınlar.3 lü testi yaptırmama kararı aldık doktorumla.detaylı ultrasyon yeterli dedi.bende güveniyorum doktoruma.önce rabbime sonra doktoruma daha sonra da sizin gibi güzel melek annelerin dualarına güveniyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun..yasin bende okuyabilirim arkadaşlar haberiniz olsun..

günaydın kızlarr,daha önce bahsetmiştim bebeğimin eşinden parca aldılar diye sonuclar 3 hafta sonra cıkacak banada dua edermisiniz aklınıza geldikce

Ben kaçırmışım demekki bebğiminm eşinden parça aldılar ne demek ki,geçmiş olsun

ben geçen hafta çarşamba gittim doktora 12 haftam bitiyodu işte.
benden folik asiti kesti
elevit verdi.bide balık hapı içiyorum ben dünden beri başladım bakalım

evet özele gidiyorum yarın bi ararrım bakalım çıkmışmı ona göre sorarım.

nuriscan ; badem yağı tüylenme yaptı mı ilk hamileliğinde? ben şuan da bebe yağı kullanıyorum ama... badem yağı tüylendiriyor dediler.

bende başladım bebe yağı sürmeye ama hergün sürmüyorum 2 günde bir banyodan sonra genellikle,siz nasıl kullanıyosunuz?

sesimi duyan yok muuuu ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdınız ?

ben ankara başkent hastanesinde ücretsiz yaptırdım.çünkü başkent üniversitesinde personelim o nedenle ücret dahilinde değildi.ama arayıp hastanelerden fiyat alabilirsin.bana çok geldi ücreti abartmışlar sanırım biraz.araştır canımm

sesimi duyduğun için çok sağol tatlım :) araştırmaya devam ediyim o zaman inşallah zamanı kaçırmayız.

balık hapı bende içiyorum markası PULSE

sesimi duyduğun için çok sağol tatlım :) araştırmaya devam ediyim o zaman inşallah zamanı kaçırmayız.

kaçırmazsın inşallah içini ferah tut..üniversite hastanelerini araştır ben çok memnunum.bulunduğun ilde varsa bence düşün.ayrıca cuma günü verdim kanı hafta sonu girmesine rağmen bu sabah çıktı tahlillerim.uzun süre bekleyip stres yaşamıyor insan.

ayşecim yha balık hapını ne zaman verdi dr un bana hiçç bahsetmedi kadın
haftaya soracam neden vermedii
elin dr u taaaaaaaa şu andaki balıklar yenmez falan filan.. ayrıntıya giriyo,benimki ohh ben söylemesem haberi yok bişeyden

nur-şey-nur cum geçen gün M.E.Bakanı eş durumundan atamalar yalnızca Ağustos ayında yılda birkez yapılacak dedi eşim kanalı değiştiriyordu dur dur bir saniye dedim sana ne oluyor diyor bir arkadaşım var o eşinin yanına gitmek istiyor hemde hamile dedim ya yazık inşallah olur dedi burada arkadaş olduğumuzu bilmiyor zaten bana da sanki geçmişte arkadaşmışız da şimdi mecburiyetten internet üzerinden görüşüyormuşuz gibi geliyor....inşallah hayırlı haber alırsın.....

ben 8. haftadan beri içiyorum gülüm onlarıda içmesem ölürüm heralde çünkü bişey yiyemiyorum ben canım bişey istemiyo ama sanada vermesi lazım çünkü hem senin hemde bebişin için balık yağı çok önemli zaten doğru dürüst balıkta tüketmiyoruz bence gittiğinde bi sor derim ben

markasını hatırlamıyorum ama sarı lacivert bi kutusu vardı 37 tl ye aldım 60 tane var içinde

ben bursa'da medical parkta muayene 60 TL.2 li test 230 TL.c.tesi ücret ödedim....

çokmuş yahu
ben medicabill de 42 tl ye muayene oluyorum 25 tl ye ikili teste para ödedim.
sigortalıyım

kızlar selamlar.nasılsınız ne var ne yok ?
cok girip okuyamıyorum okusamda cvp yazamıyorum iş yerinde zor oluyor biraz.
fırsat buldukca girmeye calısıyorum.
ufaktan bi göz atayım neler konustunuz

:))elevit veriyorlar genelde canım kocaman
okuyunca aklıma geldi onu hiç yutamazsın

ben ilk hamileliğimde folik asit kullanmadım elevit ile başladım onunla bitirdim
şimdi de folik asitim bitti doktor eleviti verdi üstelik 9.haftadayım
12.haftada vitamin bence de verilir artık

ebaaahhh kız zaten duygularım tavanda geziyor gözlerim doldu yazını okuyunca ALLAH senden razı olsun canım...
samimiyetin düşünceliliğin hassaslığın için teşekkür ederim..
RABBİM seninde muradını versinn inşallah...
şimdi tayin çıkmazsa pılıyı pırtıyı toplayıp ALLAH ın dağına gitcem 3-5 gün içinde
ve bu halde
RABBİM duyuyor sesimi biliyorum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…