2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
markasını hatırlamıyorum ama sarı lacivert bi kutusu vardı 37 tl ye aldım 60 tane var içinde

çokmuş yahu
ben medicabill de 42 tl ye muayene oluyorum 25 tl ye ikili teste para ödedim.
sigortalıyım
uvvv bende 60 lısını 25 tlye aldım benimkide bbeyaz kutuda heryeri koyu mavi etiketli baya iyi bişeymiş diye duymuştum ama bena doktor yemekten bir saat sonra iç dedi:KK56:

markasını hatırlamıyorum ama sarı lacivert bi kutusu vardı 37 tl ye aldım 60 tane var içinde

çokmuş yahu
ben medicabill de 42 tl ye muayene oluyorum 25 tl ye ikili teste para ödedim.
sigortalıyım

ama medical parkta doktorum özel çalışıyor SGK faydalanamıyorum.muayene ve tahliller SGK üzerinden değil.....

ebaaahhh kız zaten duygularım tavanda geziyor gözlerim doldu yazını okuyunca ALLAH senden razı olsun canım...
samimiyetin düşünceliliğin hassaslığın için teşekkür ederim..
RABBİM seninde muradını versinn inşallah...
şimdi tayin çıkmazsa pılıyı pırtıyı toplayıp ALLAH ın dağına gitcem 3-5 gün içinde:KK14:
ve bu halde:KK43::KK43:
RABBİM duyuyor sesimi biliyorum:2:

bence kesin olur çünkü kulaklarımı dört açıp dinledim eşleri ayırmayacaklarmış özel sektör değilse eşin yanına gidebilecekmişsin...hadi bakalım inşallah hayırlısı olur....

siz 2'li testleri çok ucuza yaptırmışsınız benim çok fazlaymış....eşim duymasın okumasın araştırmasın adamın yüreğine oturur kalbi tekler rengi değişir :KK9::KK1::KK52:

selam kızlarrr...

ben geldim,doktordan randevumu aldım kuşlar gibi hafifim.12 eylülde doktora gidiyorum kısmetse 3lü tarama ve ense kalınlığı fln ölçülecek muhtemelennnn ve inşallah bebiş gösterirse cinsiyetini öğrenceğiz...İçimden erkek geçiyor,Rabbi'm sağlıklısını sıhhatlisini hayırlısını nasip etsin inşallah.:nazar::nazar:
cinsiyetler öğrenilmeye başlandı,hadi bakalım kızlar,darısı başımıza...:KK16::KK16::KK52::KK52:

ama medical parkta doktorum özel çalışıyor SGK faydalanamıyorum.muayene ve tahliller SGK üzerinden değil.....

siz 2'li testleri çok ucuza yaptırmışsınız benim çok fazlaymış....eşim duymasın okumasın araştırmasın adamın yüreğine oturur kalbi tekler rengi değişir :KK9::KK1::KK52:

olsun sağlık olsun ama başka bi hastanede yaptırıp sonuçlarını götürebilirdin belki

bence kesin olur çünkü kulaklarımı dört açıp dinledim eşleri ayırmayacaklarmış özel sektör değilse eşin yanına gidebilecekmişsin...hadi bakalım inşallah hayırlısı olur....

canımmm çok sağol inşallah 1-2 saat içinde burdan müjdeyi verebilirim:KK52:

sesimi duyan yok muuuu :KK14: ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdınız ?
hepsinde var mıdır bilemem arkadaşım ama devlet hastanelerinde artık ücretsiz diye biliyorum. ben bu testi devlet hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim zaten orda daha önce muayene olduğum ve çok memnun kaldığım doktorum vardı o yaptı ölçümü kan tahlilimde 4 gün sonra çıkacak inşallah :nazar:

hele birde böyle olduğunu duyarsa ki inşallah duymaz :KK52::KK52: ne yapar tahmin bile etmek istemiyorum :18::18:

kızlar vitamin damlaya başladım ve kan hapı(demir-folik vb içeriği) içmeye başladım.sizlerde ilaç durumları nasıl

selamlar herkese, bugun benim de ikili testim var ama doktor randevum taa aksama isten sonra, kalbim gup gup
dua edin bana da her sey normal ciksin. sonuclari normal cikan arkadaslari da tebrik ederim, ins. benim gibi bekleyenler de guzel sonuclar alir..

cnm benım bebekte kalp atışı durdugu ıcın alındı o sebeple bu testlerı yaptırıyorum sıze gerek yok olmasın da ısallah..[/QUOTE .!.:
gecmis olsun canim, insaalh saglikla alirsin bu sefer kucagina

Günaydın, 9'da okumaya başladım. Arada bir dolu iş çıktı. Tam iki saat sürmüş :)

Makara benim uydurmam :) Benim ayağımda kemik de çıkıyor, belki ondandır dediğim için denedim, işe de yaradı. Küçük dikiş makarasını baş parmağımın arasına koyuyorum. Bunun için satılan silikon bir şeyler de var. Eczane, ortopedik ayakkabı satan dükkanlar, büyük kozmetikcilerde falan bulabilirsin. Ama ben daha sert diye makarayı seviyorum. Hareket ettirme isteğimi kesiyor. Benim doktorum da magnezyum vermemişti, bu sorunu söyleyince verdi. Sen de bir daha ki kontrol de söyle. Bir de akşamları süt ve süt ürünleri benim rahatsızlıklarımı çok arttırıyor. Sen de bir dikkat et.

cok sagol bilgi icin valla ben de deniyecem bakalim makarayi, ama huzrusuz bacak send. magnezyum eksikligi ile alaksi yok diye biliyorum ama bi sorayim bakalim. sut zaten yasak bana ulserden dolayi, icince olecek gibi oluyorum biraz da laktoz hassasiyetim var.

bişey olmaz tatlım sonuçta açıkta değilya bu bebiş rabbim ne güzel yaratmış nasıl korumalı rahimin içinde bi kesede rahim ağzında mukozadan koruma yani tıkacı var bence bişi olmaz su yutma yeter:KK52: ben bilirsin belki olimpos çıralıya gidiyorum denize tertemiz dibine bak balıkları gör :KK49: 1 ay düzenli gitcez nasipse kayın validemde romatizma var ve oranın kumuna dömünce iyi geliyo bana da iyi oldu spor eğlence bi araa:KK52: ama doktoruna danış ve git bence:KK34:

Güvenilir temiz görünen bir yer ise benim doktorum tavsiye ediyor. İlaçlamayı hangi gün yaptıklarını öğren ve o gün gitme dedi. Bir de havuzdan çıkınca mayo ile çok kalma, duşta da sebamed gibi genital bölge için özel üretilmiş bir duş jeli ile temizlen dedi.
Doğuma da yardımcıymış.

Arkadaslar size tavsiyem havuza girmeyin....cunku calistigim sektor dolayisi ile havuzlarin temizligi icin kullanilan malzemelri ve ne sartlarda temizlendikelrini cok iyi biliyorum. su donemde hassas oldugunuz mantar v.s gii enfeksiyonlari kapmaniz cok muhtemel, durduk yere basiniza is acmayin derim ben..ki ben normal zamnada havuza girip cok mantar oldugumu bilirim, bir keresinde klordan yuzum sisti 1 hafta balon gibi suratla gezdim, deniz imkaniniz varsa denize gidin.
gececim bilemiyorum ama benim doktoeumda bu genital bolge jellerini hic onermedigini soyledi ben cok kolay mantar vs. olan bi insanim bunladan kullandigimda daha sik oldugumu farkettim. doktorumun aciklmasi su oldu, bu tur jeller vajinadaki yararli bakterileri de oldurdukleri icin vajina hassaslasiyor ve her turlu zararli bakteri daha kolay uruyor cunku savunmasiz kaliyor dedi.....

nuriscan ; badem yağı tüylenme yaptı mı ilk hamileliğinde? ben şuan da bebe yağı kullanıyorum ama... badem yağı tüylendiriyor dediler.
badem yagi icin bilemem ama genel olarak tuylenme tum hamillerde oluyormus dun biraz arastirdim bu konuyu. kesinlikle ellmeyin almayin hamilelik sonrasi hemen dokuluyor deniyor...bosverin bence takilmayin tuylere, ben de parfumsuz bebe yagi kullaniyorum. kalcama bacagima her yerime suruyorum ve gobegim de killanma var... belli olmuyo yani

Son düzenleme:
selam kızlar...
kiminiz 2'li 3'lü testler yaptırıyo,kiminiz cinsiyetini öğrenmiş ne güzel yaa...cumartesi günü benim de randevum var ama sadece minişi görürüz heralde...cinsiyetini öğreneceğim günü iple çekiyorum :KK16: testlerin zamanını aile hekimim haber vericekmiş...sizi de sağlık ocağındaki aile hekiminiz mi yönlendiriyo :26:

kızlar bol bol armut yeyn hem kansızlığa iyi geliyomuş hem kusmayı azaltıyomuş ve daha bir sürü faydası var çok yediğim meyveleri araştırıyorum da:KK56::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X