Günaydın, 9'da okumaya başladım. Arada bir dolu iş çıktı. Tam iki saat sürmüş :)
Makara benim uydurmam :) Benim ayağımda kemik de çıkıyor, belki ondandır dediğim için denedim, işe de yaradı. Küçük dikiş makarasını baş parmağımın arasına koyuyorum. Bunun için satılan silikon bir şeyler de var. Eczane, ortopedik ayakkabı satan dükkanlar, büyük kozmetikcilerde falan bulabilirsin. Ama ben daha sert diye makarayı seviyorum. Hareket ettirme isteğimi kesiyor. Benim doktorum da magnezyum vermemişti, bu sorunu söyleyince verdi. Sen de bir daha ki kontrol de söyle. Bir de akşamları süt ve süt ürünleri benim rahatsızlıklarımı çok arttırıyor. Sen de bir dikkat et.
Teşekkür ederim kayracım. Şimdilik belli değil, ama sanki kız gibi anladım ben doktorun tutarsız konuşmalarından :)
Ben de 3,5 kilo vermişim. Tost yiyebiliyorum sadece, ya da peynir ekmek. Diğerlerini de bazen dayanamıyor yiyorum ama bu sefer o kadar kötü oluyorum ki... Ben de stok geniş olduğu için doktorum pek endişeli değil. Bebek şu anda senden beslenmiyor, 5. aya kadar kilo almasan olur ama 4. ayda beslenmene dikkat etmeye başlaman lazım dedi.
Bana da öyle dedi, vitamin verip boşuna iştahını açmayalım bile dedi.
Çatlak kremini verdi bana doktor bu ay. Göbek, kalça kenarı göğüs kenarına sür dedi. Mustela verdi.
İğneyi bilmiyorum ama hapını kullanıyordum. Benzer etkileri vardı.
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruuuuz :)
Hadi bakalım, inşallah beklediğin gibi çıkar.
Sonucunu yazmayı unutma, güzel haberlerini bekliyoruz.
Tecrübeliler var, buraya yazarsın şıp diye anlarlar. Özele mi gidiyorsun? Belki telefonla ya da faksla destek alabilirsin?
İnşallah güzel sonuçlar çıkacak. Dualarımız seninle.
GÜnaydıııın :)
2,5-3'ün üstü risk kabul ediliyormuş, sonuçta üste yakın gibi gözükse de normal limitlerin içinde. Bence boşuna üzüyorsun kendini de kuzunu da. Gör bak sonuçlar nasıl güzel çıkacak.
Nur, inşallah birleşirsiniz, güzel haberlerini bekliyoruz.