haydaaaa buyur burdan yak
aman yha neye inanacağımız şaşırdık...
saldım çayıra mevlam kayıra dicen hiç bişey olmaz o zaman
hepimizin yavruları Allaha emanet nurcum tabiiide bunu duydum hemen kullanan varsa söylemek istedim mide bulantısı çekmekte çok zor biliyorum ama bir yandanda bu ilaç(((
dün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim ordaki kendini dr amca eee sen kaçç haftalık hamilesin neden elevit kullanıyorsun biz önermiyorzzzz bu vitaminlerin zararları var üffffff yane dr dan dra da herşey değişiyor maallesef((
canım benim sağolll....
RABBİM kimsenin gönlünü gücendirmesinn inşallah...
seninde haberini bekliyorum sabırsızlıkla...
bide kayranın haberini duysaydım:13:
içmeyeyim o zaman gülüm ben zaten elevittede varmış
tabi biraz yaptı ama temizlik yaparken orayıda alıyorum göbişimin altı sadece tüylü. ama ben kremler için çok para verme gibi lüksüm olmadığından badem yağı kullanıyorum. bünyeyede faydalı olduğunu düşünüyorum. hatta şimdi gidiyimde unutmadan süreyimnuriscan ; badem yağı tüylenme yaptı mı ilk hamileliğinde? ben şuan da bebe yağı kullanıyorum ama... badem yağı tüylendiriyor dediler.
tünaydın arkadaşlar bulunduğu mevkide yağmur yağan tüm hamişlerin gözü aydın. benim içim ferahladı inşallah sizde aynı durumdasınızdır. birde dün akşam elevit kullandım yatmadan geçe bir midem bulantıki sormayın 1 saat tuvalette kaldım uyuyamadım. allah hamişlere sabır versin
geçende internette bir sitede çok tahıllı ekmeğin hamilelerefaydalı olduğunu okumuştum şimdi kafam karıştı. ahırda satılan taze süt olsada neysede sokakta satılan sütün kaliteli olduğunu düşünmüyorum. yumurtada köyde yaşasam bulurumda buradalarda nasıl bulacamki. pazarda bazen köy yumurtası diye satıyorlar tazemidirki?
çok tahıılı yada tahıllı ekmek bulursan tabiki olurda... walla bende sokak sütü derken onu kastetmiştim şimdi araştıyorum bulursam sağma süt alacağım tabiiii önce güvenilir birilerini bulmam lazımmm
ben kızımada aynı doktotra gittim. bana eleviti ozamanda 10. haftadan sonra verdi kızımda hiç bişi yok çok şükür gayet sağlıklı. çok nadir hastalanır maaşallah. her doktorun düşündüğü tez farklı.
41 yasin okuyacakların listesi:
Kayra
Surmeli 1
Sıfaa
başka kimler okuyacak ?
ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kullanıyorum eleviti ...
tabiki beeenn
şimdi nasıl olacak okuyup bağışlıcaz mı yokss kişi kişi mi okuyacaz tatluumm
ben ilk zaman kullanmaya başlamıştım doktorum mide bulantısı yapar içme dedi şimdi tekrar verdi.
Kayra
Surmeli 1
Sıfaa
başka kimler okuyacak ?
ben de okurum
merhaba arkadaslar.cok sukur ense kalinligimiz normal cikti..hafta ya ikili test sonucunu alacagiz..insallah o da sorunsuz cikar..dualariniz icin tesekkur ederim..
Kayra
Surmeli 1
Sıfaa
başka kimler okuyacak ?