2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
nuriscan ; badem yağı tüylenme yaptı mı ilk hamileliğinde? ben şuan da bebe yağı kullanıyorum ama... badem yağı tüylendiriyor dediler.

ben kızımada aynı doktotra gittim. bana eleviti ozamanda 10. haftadan sonra verdi kızımda hiç bişi yok çok şükür gayet sağlıklı. çok nadir hastalanır maaşallah. her doktorun düşündüğü tez farklı.

canım benim sağolll....
RABBİM kimsenin gönlünü gücendirmesinn inşallah...
seninde haberini bekliyorum sabırsızlıkla...
bide kayranın haberini duysaydım:13:

inş canım bende haftaya kontrolüm var o zaman belki söyler 15.haftaya giriyorum çünkü hayırlısı bakalım

içmeyeyim o zaman gülüm ben zaten elevittede varmış

sen bilirsin canım ama bence içme artık bu arada şimdiye kadar bütün hamilelere veriyorlardı eleviti içenlerinkine bişey olmamış gördüğüm kadarıyla rabbime emanetler o korur annelerimiz ne içmişler ne yemişler bir de iş güçle ağır yüklerle geçmiş hamilelikleri biz pimpirikleniyoruz herşey rabbimden

41 yasin okuyacakların listesi:

Kayra
Surmeli 1
Sıfaa

başka kimler okuyacak ?

nuriscan ; badem yağı tüylenme yaptı mı ilk hamileliğinde? ben şuan da bebe yağı kullanıyorum ama... badem yağı tüylendiriyor dediler.
tabi biraz yaptı ama temizlik yaparken orayıda alıyorum göbişimin altı sadece tüylü. ama ben kremler için çok para verme gibi lüksüm olmadığından badem yağı kullanıyorum. bünyeyede faydalı olduğunu düşünüyorum. hatta şimdi gidiyimde unutmadan süreyim

r

ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kullanıyorum eleviti ...

kızlarr acil yardıma ihtiyacım var ikili test zamanımız geldi 29 agus - 5 eylül arası yaptırmam gerekiyor istanbul ümraniyedeyim yakınlarda yaptıranlar var mı erdem hastanesine gidiyorum doktorumuz orda ama 330 tl dediler zeynep kamil i düşündük onda da o zamana yer yok sanırım fikir verebilcek var mı ? nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...:18:

nuriscan canım inan bnmde arada annem yapıyor arada kaynanam ama her zamanda yanımda olmuyolar o zamanda el mecbur ben yemek yaparken şu drların yüzüne taktıkları maske varya ondan takıyorum işten gelince yemek bekliyen bi eşim var sebze yapmaya çalışıyorum özellikle benim için zaten önemli ama eşimde alışsın hep köfte patates pilav başka birşey yemiyor

merhaba arkadaslar.cok sukur ense kalinligimiz normal cikti..hafta ya ikili test sonucunu alacagiz..insallah o da sorunsuz cikar..dualariniz icin tesekkur ederim..

merhaba arkadaslar.cok sukur ense kalinligimiz normal cikti..hafta ya ikili test sonucunu alacagiz..insallah o da sorunsuz cikar..dualariniz icin tesekkur ederim..

sevindim canım gözünaydın valla dua listesini ve okuma süresini liste tamamlanınca sürmeli söyler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…