- 4 Şubat 2009
- 1.187
- 1
canım havuzda mı yüzüyosun.. bende yüzmeye gitmek istiyorum ama mikrop kaparsın vs. diyorlar. ben spor olarak yapmak istiyorum, bi spor merkezine gideyim diiyorum ama sizce?
bidaha ki kontrolüm comartesi günü vitaninde alıyorum ama hadi içelim bakalım ama kan çok bende ya elim ağağım ateş topu gibi dudaklarım çatladı patladı burnum kanıyo kan kaynıyo bendebn toplamda ıkı kutu ıctım gecen hafta bıttı demır ve vıtamıne gectı doktorum canım aslında sanada artık vermemesı gerek bunlara gecmesı gerek bı bıldıgı vardr belkı her doktor farklı oluo belkı bı ay daha ıcıcrıcektır kutunun bıtmesını beklemıcektır bı dahakı kontrolunde demıre gecer
bişey olmaz tatlım sonuçta açıkta değilya bu bebiş rabbim ne güzel yaratmış nasıl korumalı rahimin içinde bi kesede rahim ağzında mukozadan koruma yani tıkacı var bence bişi olmaz su yutma yetercanım havuzda mı yüzüyosun.. bende yüzmeye gitmek istiyorum ama mikrop kaparsın vs. diyorlar. ben spor olarak yapmak istiyorum, bi spor merkezine gideyim diiyorum ama sizce?
Günaydın, 9'da okumaya başladım. Arada bir dolu iş çıktı. Tam iki saat sürmüş :)
Nur, inşallah birleşirsiniz, güzel haberlerini bekliyoruz.
içinizde mide bulantısıyla ilgili "zofer" kullanan varmı?
ben 8. haftaan beri elevit ve omg3 kullanıyorum ve bana hala folbiol al diyo eşim akşam getireyim dedi ama aklım karıştı benim yaaaa:18:
Güvenilir temiz görünen bir yer ise benim doktorum tavsiye ediyor. İlaçlamayı hangi gün yaptıklarını öğren ve o gün gitme dedi. Bir de havuzdan çıkınca mayo ile çok kalma, duşta da sebamed gibi genital bölge için özel üretilmiş bir duş jeli ile temizlen dedi.
Doğuma da yardımcıymış.
beeennn...
ama kesiyor mu hayır
beeennn...
ama kesiyor mu hayır
canım tabiii drun uygun görmüş vermiş ama yarar/zarar ilişkisine bakıldığında pek kullanılması tavsiye edilmiyormuş((
günaydın güzel anneler ve bebişleri.....
kayrammm
güzel haberlerini bekliyorum canımın içi....
bugün tayin kuramız var.eş durumundan...
Rabbim inşallah bu kez birleştirir bizi...
sabırsızlıkla açıklanmasını bekliyorummmm:
kızlar ya siz hala folik asit alıyomu sunuz ben dün bitirmiştim folbiolü şimdi tlfn açtım doktora bi kutu daha al dedi ama 12. haftadan sonra kullanmaya gerek yok diye duymuştum ben sonuçta 13 haftalık olduk bi kutuda da 50 tane var 2 ay daha mı içcez
Eveet bu hafta Allah kısmet ederse çoook sevmesemde keçiboynuzu pekmezi içmeye başlayacağımmmm kızlar sizde içinnn gebelik döneminde üzüm pekmezinden çok faydalı kullanan gebe arkadaşlarım vardı demir hapı bile kullanmalarına gerek kalmadı
günaydın canım nasılsın oğluşun ne alemde rabbim ne güzel gönlüne göre verdi darısı başımıza diyelim tayin için de hakkında hayırlısı olsun canım inş birleşirsiniz bebişiniz siz birlikteyken doğar
pekmezee en çok benim ihtiyacım var kan değerlerim çok düşük ama bi ara içiyorum düzenli sonra bırakıyorum of yabelkide ondan bu kadar halsizim
içmeyeyim o zaman gülüm ben zaten elevittede varmışgünaydın canım nasılsın oğluşun ne alemde rabbim ne güzel gönlüne göre verdi darısı başımıza diyelim tayin için de hakkında hayırlısı olsun canım inş birleşirsiniz bebişiniz siz birlikteyken doğar
canım ben 9.haftamdan bu yana elevite geçtim folbiolu içmiyorum zaten ilk 12 hafta kullanılıyor sonrasında etkisi yok kullanmanın genelde de doktorlar vitaminlere geçiyor zaten
iğnem ve vitaminim dışında hiç birini düzenli kullanmıyorum tatlım zaten...
3-4 kere ancak içmişimdir inşallah bişey olmaz ALLAH ıma emanet yavrum..
hepimizin yavruları Allaha emanet nurcum tabiiide bunu duydum hemen kullanan varsa söylemek istedim mide bulantısı çekmekte çok zor biliyorum ama bir yandanda bu ilaç(((
dün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim ordaki kendini dr amca eee sen kaçç haftalık hamilesin neden elevit kullanıyorsun biz önermiyorzzzz bu vitaminlerin zararları var üffffff yane dr dan dra da herşey değişiyor maallesef((
ben çıktım ortalık karışmış. hem cevap veriyoruz hemde bebeğimizin hareketini hissediyoruz diye dalga geçiyoruz eğitimsiz oluyoruz. neyse arkadaşlar cvplarını verdiği için konuyu uzatmayacağım herkezin yolu açık olsun.İyi ki bişey sorduk ha!! Siz napiyosunuz burda??amaç ne??kendime hamile elbisesi aldim oyyy guluumm ben de aldim,amaann ben almadim ama ben de bebek arabasi alcam muhabbeti mi yapiliyo burda daha ilk uc ayi bile doldurmadan?? Yoksa bi kac kisi bir araya gelip arkadas olmus birbirlerini pofpoflaya pofpoflaya sadece birbirleriyle mi ilgileniyo??amaç ne yani ben anlamadim??biri bisey yazmis 3 gun cevap verilmemis..madem boyle bi baslik actiniz sacma sapan muhabbetler yapmak yerine birbirinizin derdini,sıkıntısını paylasin..burda biraz da bilgi paylasin.. Genel konuştum,herkesi itham etmiyorum..ne acaip bi sayfa burasi ya!!
çok sevindim canım benim ya dün hep seni düşündüm.Millet ben geldimmm
Öğlen sonu hastaneye gittim. Ultrason doktoruyla konuştum anlattım durumu.. Oda sağolsun gel bakalım dedi.
Şükür bebişim iyiymiş.. o ağrında darbeden değil suyu az içtiğndendir suyu bol iç dedi
Bebişimi gördüm rahatladım, kalbinide dinledim
ben badem yağı kullanıyorum. ilk gebeliğimdede kullandım önceden fitnes yapıyordum ondanmı vücudumun özelliğindemi yoksa yağdanmı bilmiyorum ama çatlağım olmadı hiçbn badem yagi suruyorum her gece yarari olucak mi gorucez artik
geçende internette bir sitede çok tahıllı ekmeğin hamilelerefaydalı olduğunu okumuştum şimdi kafam karıştı. ahırda satılan taze süt olsada neysede sokakta satılan sütün kaliteli olduğunu düşünmüyorum. yumurtada köyde yaşasam bulurumda buradalarda nasıl bulacamki. pazarda bazen köy yumurtası diye satıyorlar tazemidirki?aaaa kaç gündür söyleyeceğim unuttum bir doç drdan edindiğim bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum kepekli ekmek kesinlikle yememek gerekiyormuş, çavdarıda çok önermediğini söyledi ( aslında gebelik döneminde ekmek olayına biraz karşı amca :)) pastörize süt yerine sokakta satılan sütlerden içmeliymişiz (çok iyi kaynatmak şartıyla) birde taze yumurta bulmaya çalışın dedi kontrolden geçmiş raflarda depolarda beklemiş yumurta olmamalıymış.....belki çoğunuzun bildiği şeyler ama bilmeyenler varsa diye paylaşmak istedim aklımdakiler bunlar oldukça paylaşırım
birde bir arkdaşım söyledi oda bir ebeden öğrenmiş önceleri geceleri çok wc ye kalkıyordum idrar yaparken öne doğru eğilmek gerekiyormuş tam boşalmasını sağlamak için denedim geceleri kalkmıyorum artık :))))
ooooooooohhh maşallah ben yemek pişiremediğimden sebze et tavuk balık pişmiş yemeğini yiyemiyorum bugün annem gelirse pişirir artık. 14. haftaya kadar inşallah mide bulantılarım geçercanişim ben kahvaltıda yumurta beyaz peynir domates zeytin den başka birşey yiyemiyorum öğünlerdede sebze su meyve tüketiyorum yemeğimide yiyorum akşam yatmadan öncede süt tüketiyorum,balık kırmızı et yani onlardan da alıyorum yeterlimi yoksa azmı bu konuda yardımcı olurmusun
geçmiş olsun canım.kızlarr halime güleyimmi,ağlıyımmı şaşırdımm :))) az önce markete gittim alışveriş yaptım eve geldim bir baktım ki yoğurdun skt gecmiş hadi al fişi tekrar evden cık derken ben anahtarı evde unuttum,cep telini,cüzdan hepsi evde yani ortada kalakaldım
şaşırdım dışarı çıktım üstüne yağmur yağdı birdee inadına olur gibi havada rüzgar dondumm :))) gittim markete yoğurt yüzünden dışarda kaldım diye söylendimbereket telefon buldum da sağolsun babam kurtardı beni eşimde işte sabah gelcekk :)) ay allahımm pişmiş tavukmu,ıslak tavukmu oldumm bende anlamadımm haha
hay allahım kimseyi dışarda bırakmasın ne zormuşş..
kayracım sanada geçmiş olsunselammm..çok kötüyüm valla kızlar,başımı kaldıramıyorum iki gündür..midem öldürdü beni..hızla kilo kaybediyorum.doktorumu aradım böle giderse serum takviyesi verecekmiş.65 le başladım şu an 61 im.düşünün yani((sizler nasılsınız???geçmişe bakamayacağım çok uzun.....
hamiellere tampon yasak değilse kullanabilirsin.canım havuzda mı yüzüyosun.. bende yüzmeye gitmek istiyorum ama mikrop kaparsın vs. diyorlar. ben spor olarak yapmak istiyorum, bi spor merkezine gideyim diiyorum ama sizce?