2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım havuzda mı yüzüyosun.. bende yüzmeye gitmek istiyorum ama mikrop kaparsın vs. diyorlar. ben spor olarak yapmak istiyorum, bi spor merkezine gideyim diiyorum ama sizce?

Güvenilir temiz görünen bir yer ise benim doktorum tavsiye ediyor. İlaçlamayı hangi gün yaptıklarını öğren ve o gün gitme dedi. Bir de havuzdan çıkınca mayo ile çok kalma, duşta da sebamed gibi genital bölge için özel üretilmiş bir duş jeli ile temizlen dedi.
Doğuma da yardımcıymış.

bidaha ki kontrolüm comartesi günü vitaninde alıyorum ama hadi içelim bakalım ama kan çok bende ya elim ağağım ateş topu gibi dudaklarım çatladı patladı burnum kanıyo kan kaynıyo bende

canım havuzda mı yüzüyosun.. bende yüzmeye gitmek istiyorum ama mikrop kaparsın vs. diyorlar. ben spor olarak yapmak istiyorum, bi spor merkezine gideyim diiyorum ama sizce?
bişey olmaz tatlım sonuçta açıkta değilya bu bebiş rabbim ne güzel yaratmış nasıl korumalı rahimin içinde bi kesede rahim ağzında mukozadan koruma yani tıkacı var bence bişi olmaz su yutma yeter ben bilirsin belki olimpos çıralıya gidiyorum denize tertemiz dibine bak balıkları gör 1 ay düzenli gitcez nasipse kayın validemde romatizma var ve oranın kumuna dömünce iyi geliyo bana da iyi oldu spor eğlence bi araa ama doktoruna danış ve git bence

günaydın tatlı hamişler

bikaç gündür giremedim sayfalar akmış gitmiş geçmişi okuyamadım

umarım kötü haberler yoktur herkesin keyfi yerindedir..

kaçırdığım birşey varsa bana süleyin

cinsiyet falan kesinleşen var mı ?

Günaydın, 9'da okumaya başladım. Arada bir dolu iş çıktı. Tam iki saat sürmüş :)
Nur, inşallah birleşirsiniz, güzel haberlerini bekliyoruz.

ALLAH razı olsun tatlımm...
inan herkese tek tek yorum yazmak istiyorum ama mümkün olmuyor...
gerçekten yazdıklarını ve diğer arkadaşların yazdıklarını çok önemsiyorum dikkatle okumaya çalışıyorum..
herkesin derdi sevinci... merak ediyorum endişeleniyorum ama işte cvp her zaman çok mümkün olmuyor..
yeri gelmişken herkese söyleyeyim dedim...

sonuçların için çok sevindimm canımm...
dr kıza benzetmiş ama ben erkek olacak gibi hissediyorum senin bebeğini...
RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallahh..

ben 8. haftaan beri elevit ve omg3 kullanıyorum ve bana hala folbiol al diyo eşim akşam getireyim dedi ama aklım karıştı benim yaaaa:18:

bence doktoruna sor o zaman.. o sana söyler sonuçta ne kullanman gerektiğini... havuzla ilgilide dediğin gibi bir araştırayım ben

evet seamedin likit jeli var her banyoda kullanıyorum çok güzel... havuzun temzliğindende pek emin olamıyorum işte ama ne bileyim biraz düşeneyim ben :26:

içinizde mide bulantısıyla ilgili "zofer" kullanan varmı?

ben draminine kullanıyorum biraz sersemlik yapıyor. içmediğim gün kusuyorum ama yinede 2 günde bir içiyorum napayım. zaten sayılı bir ilaç doktor zorda kalmadıkça kullanmada dedi...benim kötü geçiyor biraz mecbur içiyorum... zofer nasıl iyi mi

Eveet bu hafta Allah kısmet ederse çoook sevmesemde keçiboynuzu pekmezi içmeye başlayacağımmmm kızlar sizde içinnn gebelik döneminde üzüm pekmezinden çok faydalı kullanan gebe arkadaşlarım vardı demir hapı bile kullanmalarına gerek kalmadı

beeennn...
ama kesiyor mu hayır

nurcum bütün ilaçlar böyle sanırım bunu yaşacağız demekki mecburen.. çünkü bende draminine kullanıyorum. hatta bildiğim kadarıyla sürmelide kullanıyordu...

bazen fayda veriyor bazen vermiyor. mideyi uyuşturuyormuş sadece... şu bulantılar bitsede yemek yesem artık

canım tabiii drun uygun görmüş vermiş ama yarar/zarar ilişkisine bakıldığında pek kullanılması tavsiye edilmiyormuş ((

iğnem ve vitaminim dışında hiç birini düzenli kullanmıyorum tatlım zaten...
3-4 kere ancak içmişimdir inşallah bişey olmaz ALLAH ıma emanet yavrum..

günaydın canım nasılsın oğluşun ne alemde rabbim ne güzel gönlüne göre verdi darısı başımıza diyelim tayin için de hakkında hayırlısı olsun canım inş birleşirsiniz bebişiniz siz birlikteyken doğar

canım ben 9.haftamdan bu yana elevite geçtim folbiolu içmiyorum zaten ilk 12 hafta kullanılıyor sonrasında etkisi yok kullanmanın genelde de doktorlar vitaminlere geçiyor zaten

pekmezee en çok benim ihtiyacım var kan değerlerim çok düşük ama bi ara içiyorum düzenli sonra bırakıyorum of ya belkide ondan bu kadar halsizim

canım benim sağolll....
RABBİM kimsenin gönlünü gücendirmesinn inşallah...
seninde haberini bekliyorum sabırsızlıkla...
bide kayranın haberini duysaydım:13:

içmeyeyim o zaman gülüm ben zaten elevittede varmış

iğnem ve vitaminim dışında hiç birini düzenli kullanmıyorum tatlım zaten...
3-4 kere ancak içmişimdir inşallah bişey olmaz ALLAH ıma emanet yavrum..

hepimizin yavruları Allaha emanet nurcum tabiiide bunu duydum hemen kullanan varsa söylemek istedim mide bulantısı çekmekte çok zor biliyorum ama bir yandanda bu ilaç (((
dün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim ordaki kendini dr amca eee sen kaçç haftalık hamilesin neden elevit kullanıyorsun biz önermiyorzzzz bu vitaminlerin zararları var üffffff yane dr dan dra da herşey değişiyor maallesef ((

haydaaaa buyur burdan yak
aman yha neye inanacağımız şaşırdık...
saldım çayıra mevlam kayıra dicen hiç bişey olmaz o zaman

tünaydın arkadaşlar bulunduğu mevkide yağmur yağan tüm hamişlerin gözü aydın. benim içim ferahladı inşallah sizde aynı durumdasınızdır. birde dün akşam elevit kullandım yatmadan geçe bir midem bulantıki sormayın 1 saat tuvalette kaldım uyuyamadım. allah hamişlere sabır versin
ben çıktım ortalık karışmış. hem cevap veriyoruz hemde bebeğimizin hareketini hissediyoruz diye dalga geçiyoruz eğitimsiz oluyoruz. neyse arkadaşlar cvplarını verdiği için konuyu uzatmayacağım herkezin yolu açık olsun.
çok sevindim canım benim ya dün hep seni düşündüm.
bn badem yagi suruyorum her gece yarari olucak mi gorucez artik
ben badem yağı kullanıyorum. ilk gebeliğimdede kullandım önceden fitnes yapıyordum ondanmı vücudumun özelliğindemi yoksa yağdanmı bilmiyorum ama çatlağım olmadı hiç
geçende internette bir sitede çok tahıllı ekmeğin hamilelerefaydalı olduğunu okumuştum şimdi kafam karıştı. ahırda satılan taze süt olsada neysede sokakta satılan sütün kaliteli olduğunu düşünmüyorum. yumurtada köyde yaşasam bulurumda buradalarda nasıl bulacamki. pazarda bazen köy yumurtası diye satıyorlar tazemidirki?
ooooooooohhh maşallah ben yemek pişiremediğimden sebze et tavuk balık pişmiş yemeğini yiyemiyorum bugün annem gelirse pişirir artık. 14. haftaya kadar inşallah mide bulantılarım geçer
geçmiş olsun canım.
kayracım sanada geçmiş olsun
hamiellere tampon yasak değilse kullanabilirsin.
içinizde mide bulantısıyla ilgili "zofer" kullanan varmı?

hiç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…