surmeli merhaba oncelikle gecmis olsun yavruna
bebegini gorup rhtlamana sevindim
lierac in bi zarari yok dimi canim bir de ne zmn baslamistin kullanmaya ona gore alayim
Sağol canım.
Ben 3. aydan sonra başladımHeryerime sürdüm hayır bi zararı olmaz üstündede yazıyordu gögüs uçları içinde uygun diye..
sen yinede bi oku almadan önce
sürmeli 14 hafta canım ya..%100 söyler.11 haftayken bile söleniyor ama seninki uyuzmuş.birde ankara araştırma hastanesine çok iyi diyorlar arkadaşım 12 haftalıkken sölemiş cinsiyetini...bir düşün istersen..
erikkkkkkkkdeliiiiiii
Kayramm canım ben kaçıyorumm namaz kılıp hemen yatcam ayy namaz dedimde aklıma düştü yasin başlatalım artıkın yaa :44::44:
namazında banada dua et((içim sıkılıyor.başlatalım kuzum ne zaman istersen....
cnm 41 yasin hatmi mi yapcaz. ben okurum ins bir tane. ben baslamistim kendime 41 yasin ve 71 enbiya. Allah kabul etsin insEdeyim cnm inşaallah Rabbim ferahlık verir
Yarın yasini başlatalım kızlar okumak isteyenlere duyurulurrr
iyi geceler sabah görüşmek dilegiyle
edeyim cnm inşaallah rabbim ferahlık verir
Yarın yasini başlatalım kızlar okumak isteyenlere duyurulurrr
Iyi geceler sabah görüşmek dilegiyle
kızlar doktora gttım bugun bebegın herseyı normal kollar bacaklar kıpır kıpır ıkılı test yaptırdım sonucları haftaya cıkıcakmıs ense olcumu 2,3 cıktı rısk grubu 3 ten snrasıymıs sanırım ama bana yınede cok yuksek geldı basladım doktorda aglamaya oda dedı ne alakası var her bebegın kılosu kemık yapısı farklıdır dıe kan testlerının sonucu cıkana kadar ben kendımı yer bıtırırım sanırım sans dıleyın dua edın ve bu olcumu yaptırım 2 nın ustunde ense kalınlıgı cıkıp test sonucu normal olan varsa lutfen bısıler yazsınnnnn
Tweety antalyada hangi doktora gidiyosun
Dogumu nerde dusunuyosun?
Bide badem yagiya catlak kremini hangi aydan sonra kullanmak gerekir ?
Cinsiyet ogrenen anneleri kutluyorum
İyi geceler