2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
surmeli merhaba oncelikle gecmis olsun yavruna
bebegini gorup rhtlamana sevindim

lierac in bi zarari yok dimi canim bir de ne zmn baslamistin kullanmaya ona gore alayim

Sağol canım.

Ben 3. aydan sonra başladım Heryerime sürdüm hayır bi zararı olmaz üstündede yazıyordu gögüs uçları içinde uygun diye..

sen yinede bi oku almadan önce

erikkkkkkkkdeliiiiiii

Çankayadaymış canım baktım sitesine adresi falan kaydettim.. Yarın arıyacağım bi ücreti ne kadarmış falan bi ögreniyim

İvitttt eriiikkkk mii kiraz mııı enemmmm canım istedi haa

Kayramm canım ben kaçıyorumm namaz kılıp hemen yatcam ayy namaz dedimde aklıma düştü yasin başlatalım artıkın yaa :44::44:

bende yatayım.rabbime emanetsin,iz anneler ve minik kuzuları....selametle kalın...

namazında banada dua et((içim sıkılıyor.başlatalım kuzum ne zaman istersen....

Edeyim cnm inşaallah Rabbim ferahlık verir

Yarın yasini başlatalım kızlar okumak isteyenlere duyurulurrr

iyi geceler sabah görüşmek dilegiyle

Edeyim cnm inşaallah Rabbim ferahlık verir

iyi geceler sabah görüşmek dilegiyle
cnm 41 yasin hatmi mi yapcaz. ben okurum ins bir tane. ben baslamistim kendime 41 yasin ve 71 enbiya. Allah kabul etsin ins

edeyim cnm inşaallah rabbim ferahlık verir

Iyi geceler sabah görüşmek dilegiyle

ayy canımm süper olur valla nasıl yapcaz? Benim aslında mevlüt yapmam lazım adağım vardı,3 ay geçsin yapıcam diye..onuda gerçekleştirmem lazım en yakın zamanda..bu arada baş ağrısından kuduruyorum,artık öyle arttıki konusmakta bile güçlük ceker oldum ılık duş aldım biraz hafifledi gibi Ilaçta kullanamıyorum,birde aşırı ağrıdan bulantım oldu kustum Ben yeni hamile oluyorum herhaldee

ya cok ozur dilerim gecmiste goremedim ama genetik testi sizin ozel bir durumunuzdan dolayi mi yoksa hepimiz yaptiracakmiyiz.
genetik test dediginiz ikili , uclu testler mi????? aciklarsaniz sevinirim[/QUOTE]

cnm benım bebekte kalp atışı durdugu ıcın alındı
o sebeple bu testlerı yaptırıyorum
sıze gerek yok
olmasın da ısallah...

GEBELİKTE MUTLAKA HURMA TÜKETİN

Kuran'da da sayısız faydasından söz edilen hurma, hamilelikte mutlaka tüketilmesi gereken gıdalar arasında sayılıyor.

TRT-1 ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan İyi "Fikir" programının salı günü konuğu Uzm. Dr. Murat Topoğlu idi.

Topoğlu programda, hurma içersinde B12 Vitamini ve folikasitin olduğunu ve hamilelikte mutlaka tüketilmesi gerektiğini vurguladı.

Hurma da "yok, yok!" diyen Topoğlu kansızlık ve kemik erimesi ile ciddi sorun yaşayan kadınların da şifa kaynağı hurmayı mutlaka tüketmeleri gerektiğini söyledi.

Hamilelere faydaları neler?

Vücutta yeni kan hücresi yapımında, vücudun yapı taşı olan amino asitlerin yapımında ve hücrelerin yenilenmesinde önemli görevler üstleniyor.

Hamilelikte meydana gelen uzun süreli bulantı ve fiziksel tepkimeleri engeller.

Hamilelikte kansızlığı engeller. Çok fazla demir içermesi sebebiyle, bir insan günde 15 tane hurma yiyerek vücudunun demir ihtiyacını karşılayabilir ve demir eksikliğinden kaynaklanan rahatsızlıklardan korunmuş olur.

Hamilelikte A vitaminine olan ihtiyaç da artar. Hurma, içindeki A vitamini sayesinde, görme gücünü ve vücut direncini artırır, kemik ve dişlerin güçlenmesini sağlar.

Diğer faydaları...

İçeriğinde bulunan bol miktarda potasyum vücuttaki su dengesi düzenler.

Beyne oksijen gitmesine yardımcı olur.

Zehirli vücut atıklarını dışarı atması için böbrekleri uyarır.

Yüksek kan basıncını düşürmeye yardım eder ve sağlıklı deri oluşumunu sağlar.

İçeriğindeki kalsiyum ve fosfat, iskelet oluşumu ve vücudun kemik yapısının dengelenmesi sağlar. Kemik zayıflığına karşı bünyeyi korur ve bu hastalıkların azaltılmasına yardım eder.

Stres ve gerginliği giderici etkisi bulunur.

İçeriğindeki B6 vitamininin ve kasların çalışmasında önemli rol oynar

Bir günde yenilen 2-3 tane hurma vücudun magnezyum ihtiyacını karşılayabilir.

İçerdiği B1 vitamini ile sinir sisteminin sağlıklı olmasını kolaylaştırır. Vücuttaki karbonhidratların enerjiye çevrilmesine, protein ve yağların vücudun diğer ihtiyaçları için kullanılmasına yardımcı olur.

B2 vitaminiyle de, vücudun enerji sağlaması ve hücrelerin yenilenmesi için protein, karbonhidrat ve yağların yakılmasına yardımcı olur.

Vücuttaki betakarotenin hücrelere saldıran moleküllerini kontrol altına alır, kanseri önleyici özelliğe sahiptir.

İçeriğindeki protein sayesinde vücudun hastalıklara ve enfeksiyonlara karşı korunmasını sağlar, hücreleri yeniler ve vücut sıvısını dengeler.

Bengisu yarin hemen hurma alacagim. :)

Yasini yarin baslatalim ins.

günaydınn güzel anneler.inşallah hepiniz çok güzel bir güne uyanırsınız..ayy ben heyecankıyım bugün ikili testin sonucu çıkacak dua edin bana dostlar.ben hepinizin duacısıyım..

benim kızımın da 2.6 çıktı canım
çok şükür sapasağlam doğdu,şimdi kardeşini bekliyoruz
üçlü testi yaptırmadım bile korkma

GÜNAYDIN HERKEZE HUZUR DOLU BİRGÜN DİLİYORUM

KIZLAR YASİN OKUMAKTAN BAHSETMİŞSİNİZ BENDE OKURUM HABERİNİZ OLA

günaydın kızlar
güzel bir gün olsun çabucak geçip bitsin inş,özellikle çalışanlar için.

benim ikili testimin sonucuda yarın çıkıcak ama belki bir sonraki kontrolüme gösterebilirim doktora gidemeyebilirim arada bakalım

günaydın kızlarr,daha önce bahsetmiştim bebeğimin eşinden parca aldılar diye sonuclar 3 hafta sonra cıkacak banada dua edermisiniz aklınıza geldikce

günaydın kızlarr,daha önce bahsetmiştim bebeğimin eşinden parca aldılar diye sonuclar 3 hafta sonra cıkacak banada dua edermisiniz aklınıza geldikce

güzel bir istanbul sabahından günaydın tüm annişkolara vee miss kokulu bebişlerine..rabbimin yar ve yardımcımız olsun cümle dualarımızı kabul etsin selamı daima üzerimize olsun inşaallah...

Tweety antalyada hangi doktora gidiyosun
Dogumu nerde dusunuyosun?

Bide badem yagiya catlak kremini hangi aydan sonra kullanmak gerekir ?

Cinsiyet ogrenen anneleri kutluyorum

İyi geceler

günaydınnn; dr yelda doğana gidiyorum birde medikalde timur beye gitmiştim geçen ay ama bir daha gitmicem sendemi antalyadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…