2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benim kızımın da 2.6 çıktı canım
çok şükür sapasağlam doğdu,şimdi kardeşini bekliyoruz
üçlü testi yaptırmadım bile korkma

ahhhh canım cok tesekkur ederım cevap yazdıgın ıcın ıcım rahatlıyo boyle duyunca ıns bnde hafta sonu alıcam sonuclarımı su sıralar tek duam sorunsuz degerler gormek...

özpolat canım gecmısı okudum ılacarı konusmussunuz sanırım banada bu hafta elevıt ve demır verdı doktorum ama bnde ılac ıcemıorum demırı cok denedım gecmıo bogazımdan aradım dün doktorumu tek ıcımlık surup seklınde olan sıselerı var bu kutuda on tane onunla degıstırdım cok mutluyum sımdı :) demırı yazarken doktoruna sole canım sıvılardan yazsın elevıttıde bn suyla ılac ıcemıorum yemek yerken yutmadan agzıma koyuorum gıdıo çıgnemeden tabı:))))))demır ac karnına ıcılmesı gerektıgı ıcın onu lokmayla yutamıodum aklında bulunsun hap ıcemeyenlere demır ıcın bu surupları verıolar canım

tum ıkılı test e gırecek arkadaslarım ıns sonuclarınız gusel cıkar...

yasin okuyalım denmıs sürmeli ve kayra bende hepimiz için seve seve okurum :)

günaydınlar herkese minikleriniz iyidir inşallah :KK16: :KK16:
bu arada Sürmeli bende varım Yasini okurum kaç tane olursa :KK34:

günaydıne kızlarrrr;

kayracım şekerim geçmiş olsıun inş biran önce geçerde sende normal yaşamına döner rahat bir nefes alırsın :KK16::KK16:

yasin bende okuyabilirim benide ekleyebilirmisiniz ....

evet gülüm not etmiştim 1.15mm çıktı senin?:KK49:

benım 2.3 dedı doktor ama usg dekı kagıttakı olcumde1.8 yazıo testımızın sonucu hafta sonu cıkıcak bıraz panıgım ıste ama bu degerlerde veya daha yuksek cıkıp kan testınde sorunsuz cıkan ve saglıklı doguran bı cok kısı warmıs dua edıorum test sonuclarıma sadece...

benım 2.3 dedı doktor ama usg dekı kagıttakı olcumde1.8 yazıo testımızın sonucu hafta sonu cıkıcak bıraz panıgım ıste ama bu degerlerde veya daha yuksek cıkıp kan testınde sorunsuz cıkan ve saglıklı doguran bı cok kısı warmıs dua edıorum test sonuclarıma sadece...
aklına kötü şeyler getirme bitanem iyi çıkcak sonuçlar benim kağıtta bişi yazmıyo doktor doldurduğu forma 1.15 mm ense kalınlığı yazdı bende öyle gördüm benimde pazartesi çıkcak sonuçlar inşallah hepimizin bebişleri turp gibidir cumarteside tekrar kontrole gitcem bakalım nasıl bebiş ben hergün denize giriyorum dalıyorum da bişey olcak diye çok korkuyorum:18:

ahhhh canım cok tesekkur ederım cevap yazdıgın ıcın ıcım rahatlıyo boyle duyunca ıns bnde hafta sonu alıcam sonuclarımı su sıralar tek duam sorunsuz degerler gormek...

özpolat canım gecmısı okudum ılacarı konusmussunuz sanırım banada bu hafta elevıt ve demır verdı doktorum ama bnde ılac ıcemıorum demırı cok denedım gecmıo bogazımdan aradım dün doktorumu tek ıcımlık surup seklınde olan sıselerı var bu kutuda on tane onunla degıstırdım cok mutluyum sımdı :) demırı yazarken doktoruna sole canım sıvılardan yazsın elevıttıde bn suyla ılac ıcemıorum yemek yerken yutmadan agzıma koyuorum gıdıo çıgnemeden tabı:))))))demır ac karnına ıcılmesı gerektıgı ıcın onu lokmayla yutamıodum aklında bulunsun hap ıcemeyenlere demır ıcın bu surupları verıolar canım

tum ıkılı test e gırecek arkadaslarım ıns sonuclarınız gusel cıkar...

yasin okuyalım denmıs sürmeli ve kayra bende hepimiz için seve seve okurum :)

evet cnm büyük ilaçları yutamıyorum bir bardak su içiyorum ilaç hala ağzımda kalıyor:KK9::KK9::KK9:folik asit alıyorum şükür onun hapları küçük çocuk asprini gibi, ikili teste gittiğimde zannediyorumki folik asite devam ettirmicek ama vitamin yazarsa söylerim cnm

:KK3:günaydın güzel anneler ve bebişleri.....

kayrammm

güzel haberlerini bekliyorum canımın içi....

bugün tayin kuramız var.eş durumundan...
Rabbim inşallah bu kez birleştirir bizi...
sabırsızlıkla açıklanmasını bekliyorummmm:
:KK52:

fatmagül ben konyadayım canım...

Son düzenleme:
aklına kötü şeyler getirme bitanem iyi çıkcak sonuçlar benim kağıtta bişi yazmıyo doktor doldurduğu forma 1.15 mm ense kalınlığı yazdı bende öyle gördüm benimde pazartesi çıkcak sonuçlar inşallah hepimizin bebişleri turp gibidir cumarteside tekrar kontrole gitcem bakalım nasıl bebiş ben hergün denize giriyorum dalıyorum da bişey olcak diye çok korkuyorum:18:

ayşecim yüzmek iyide dalmak yasak canım:KK45:

yüzmek hem anne hem bebek ıcın cok ıyı dıolar ama dalmayı bılmıorum basınc falan oluo ya ona dıkkat et canım ama ımkanın varken bol bol yuz en gusel spor hamılelıkte

günaydın kızlarrr,

sabah kahvaltı yapıyodum keyfili keyifli, bianda hepsini çıkardım çok afedersiniz :KK14:

ya ben geceleri çok huzursuzum kızlar her akşam çok şiddetli baş ağrıları yaşıyorum bütün gece saçlarımı yolucaktım migrenim mi var acaba :44: ve birde sağa dönüyorum sola dönüyorum sürekli bir huzursuzluk aşırı baş dönmesi... bazı arkadaşlarda da olmuş sıkışarak uyanıyorum hep tuvalete patlıcak gibi...

eşimi geceleri sürekli ittiriyorum dokunmasını bile istemiyorum dün gece söyleniyodu karımı kaybettim diye :KK17:

gündüzleri daha iyiyim, acaba yatmadan ilaç içiyorum ya o mu yapıyor böyle?

günaydın anneler ve minicik bebeleri :KK49::emir_bebek:

güne sinir stres içinde başladım yavrum içinde fır dönüyordur :KK4::KK4: sus kadın sus diyordur :KK1:
kayracım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin bebekleri olanlar için daha zor bizim en azından şuanda şu halde ilgilenmek zorunda olduğumuz kimse yok....allah size kolaylık versin....
gün içinde ara ara uğrar sizlere bakarım....hoşçakalın.çç:KK3::KK3:

kızlar ya siz hala folik asit alıyomu sunuz ben dün bitirmiştim folbiolü şimdi tlfn açtım doktora bi kutu daha al dedi ama 12. haftadan sonra kullanmaya gerek yok diye duymuştum ben sonuçta 13 haftalık olduk bi kutuda da 50 tane var 2 ay daha mı içcez:KK53:

kızlar ya siz hala folik asit alıyomu sunuz ben dün bitirmiştim folbiolü şimdi tlfn açtım doktora bi kutu daha al dedi ama 12. haftadan sonra kullanmaya gerek yok diye duymuştum ben sonuçta 13 haftalık olduk bi kutuda da 50 tane var 2 ay daha mı içcez:KK53:

ben folikasit kullanıyodum 9+3 te doktora gittim, vitamin istedim birde çok midem bulandığı için mide bulantısı hapı istemiştim.. doktor dedi ki o zaman folikasiti keselim hepsi birden ağır gelir. ferro sanol (kan hapı), birde elevit(elevitin içinde folikasit varmış) kullanıyorum.. folik asiti kesti ama vitaminin içinde folik asit bulunduğu için..

bi daha ki randevum 13. haftada devam et der mi bilmem...

bn toplamda ıkı kutu ıctım gecen hafta bıttı demır ve vıtamıne gectı doktorum canım aslında sanada artık vermemesı gerek bunlara gecmesı gerek bı bıldıgı vardr belkı her doktor farklı oluo belkı bı ay daha ıcıcrıcektır kutunun bıtmesını beklemıcektır bı dahakı kontrolunde demıre gecer

aaaaaa 5 gün oldu gergün öğle sonu gidiyoruz ve ben sürekli dalıyorum gerçi nefes almak için boru kullanıyorum ama bugün dalmıyayım bari bişey olmamıştır inşallah:KK43:

canım havuzda mı yüzüyosun.. bende yüzmeye gitmek istiyorum ama mikrop kaparsın vs. diyorlar. ben spor olarak yapmak istiyorum, bi spor merkezine gideyim diiyorum ama sizce?

Günaydın, 9'da okumaya başladım. Arada bir dolu iş çıktı. Tam iki saat sürmüş :)

sanirim huzursuz bacak sendromu dedigin gibi, hamile degilken de olurdu ben de bu o zamanlar haberim olmustu bu sendromdan ama uzun suredir rahatsiz etmiyodu yine basladi. surekli bacaklarini kipirdatma istegi. magnezyum ya da diger vitaminlere baslamadim ben daha sadece folik asit aliyorum..
su makara isini tam anlamadim canim biraz acikalr misin???

Makara benim uydurmam :) Benim ayağımda kemik de çıkıyor, belki ondandır dediğim için denedim, işe de yaradı. Küçük dikiş makarasını baş parmağımın arasına koyuyorum. Bunun için satılan silikon bir şeyler de var. Eczane, ortopedik ayakkabı satan dükkanlar, büyük kozmetikcilerde falan bulabilirsin. Ama ben daha sert diye makarayı seviyorum. Hareket ettirme isteğimi kesiyor. Benim doktorum da magnezyum vermemişti, bu sorunu söyleyince verdi. Sen de bir daha ki kontrol de söyle. Bir de akşamları süt ve süt ürünleri benim rahatsızlıklarımı çok arttırıyor. Sen de bir dikkat et.

gece canımmmm gözün aydın testlerin temiz çıkmış.darısı başımıza diyelim..kızdı değilmi senin kuzu??rabbim hep güzel haberler aldırsın inşallah..
Teşekkür ederim kayracım. Şimdilik belli değil, ama sanki kız gibi anladım ben doktorun tutarsız konuşmalarından :)

canım ilaç kullanma özürlüsü olduğum için söleyemedim ama bugün kilomu görünce aradım.haftaya bebek benden besleneceği için sıkıntılı.kilo kayım olmaya devam ederse serum dedi:KK43:((
Ben de 3,5 kilo vermişim. Tost yiyebiliyorum sadece, ya da peynir ekmek. Diğerlerini de bazen dayanamıyor yiyorum ama bu sefer o kadar kötü oluyorum ki... Ben de stok geniş olduğu için doktorum pek endişeli değil. Bebek şu anda senden beslenmiyor, 5. aya kadar kilo almasan olur ama 4. ayda beslenmene dikkat etmeye başlaman lazım dedi.

banada vitamin verdi bir doktor kendi doktorum gerek yok at gitsin dedi.gerçi bir önceki hamileliğimdede bana kullandırmamışlardı.valla gülüm sanmıyorum yediğim ekmeğin kabuğu peynir,,,aradada et...bunlardan ibaret.sen düşün artık....
Bana da öyle dedi, vitamin verip boşuna iştahını açmayalım bile dedi.

Tweety antalyada hangi doktora gidiyosun
Dogumu nerde dusunuyosun?

Bide badem yagiya catlak kremini hangi aydan sonra kullanmak gerekir ?

Cinsiyet ogrenen anneleri kutluyorum

İyi geceler

Çatlak kremini verdi bana doktor bu ay. Göbek, kalça kenarı göğüs kenarına sür dedi. Mustela verdi.

kızlar selam,

dün kasık ağrısı nedeniyle acile gittim,doktor ne olur ne olmaz diye progestan tarzı düşük iğnesi yaptı.ama dünden beri midem felaket,açılan iştahım bi anda kapandı.her an kusacak gibiyim.bu tarz iğne kullanan ya da bu iğnenin yan etkisi ile ilgili bilgisi olan var mı?

İğneyi bilmiyorum ama hapını kullanıyordum. Benzer etkileri vardı.

o kadar heyecanluyimki yarin sabah ikili test randevum var..lutfen dua edermisinuz arkadaslar.
benimde 3 te.hayırlı haberlerle gel canım:)))))))))

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruuuuz :)

İyi geceler,pek yazamasam da paylaşımlarınızdan epeyce faydalanıyorum..herkesin huzurlu ve sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim. sizlerden dua istiyorum ben ve benim gibi yarın eş durumu atamasını bekleyen herkes için..inşallah eşimin/eşlerimizin yanında olabilriz.çok zor bi süreç ve inşallah hayırlı sonuçlanır..sevgiyle kalın..
Hadi bakalım, inşallah beklediğin gibi çıkar.

İyi geceler dostlar..umarım herkes cok cok ıyıdır.fındık kurtlarınızda öyle.yarn 2li teste gdcek arkdslara allah ıyı hberler duymayı nasıp etsn.bend yarın snucu alcm.ınsallah hayırlı olur.bu sıcak hava cok yordu benı.cok sukur hamılelgmzn agr zamanlarnda kış olack.bide canlar gogus uclarm kuruyo.ne sursem faydasız.su desenız ıcıyorum.yavaş yavas annelge hazrlyo vucut sanırım.hepnze ıyı geceler..saglıkla kalın..
Sonucunu yazmayı unutma, güzel haberlerini bekliyoruz.

günaydın kızlar
güzel bir gün olsun çabucak geçip bitsin inş,özellikle çalışanlar için.

benim ikili testimin sonucuda yarın çıkıcak ama belki bir sonraki kontrolüme gösterebilirim doktora gidemeyebilirim arada bakalım
Tecrübeliler var, buraya yazarsın şıp diye anlarlar. Özele mi gidiyorsun? Belki telefonla ya da faksla destek alabilirsin?

günaydın kızlarr,daha önce bahsetmiştim bebeğimin eşinden parca aldılar diye sonuclar 3 hafta sonra cıkacak banada dua edermisiniz aklınıza geldikce :KK43:
İnşallah güzel sonuçlar çıkacak. Dualarımız seninle.

güzel bir istanbul sabahından günaydın tüm annişkolara vee miss kokulu bebişlerine..rabbimin yar ve yardımcımız olsun cümle dualarımızı kabul etsin selamı daima üzerimize olsun inşaallah...:nazar:
GÜnaydıııın :)

2,5-3'ün üstü risk kabul ediliyormuş, sonuçta üste yakın gibi gözükse de normal limitlerin içinde. Bence boşuna üzüyorsun kendini de kuzunu da. Gör bak sonuçlar nasıl güzel çıkacak.

:KK3:günaydın güzel anneler ve bebişleri.....

kayrammm

güzel haberlerini bekliyorum canımın içi....

bugün tayin kuramız var.eş durumundan...
Rabbim inşallah bu kez birleştirir bizi...
sabırsızlıkla açıklanmasını bekliyorummmm:
:KK52:

fatmagül ben konyadayım canım...
Nur, inşallah birleşirsiniz, güzel haberlerini bekliyoruz.

ben folikasit kullanıyodum 9+3 te doktora gittim, vitamin istedim birde çok midem bulandığı için mide bulantısı hapı istemiştim.. doktor dedi ki o zaman folikasiti keselim hepsi birden ağır gelir. ferro sanol (kan hapı), birde elevit(elevitin içinde folikasit varmış) kullanıyorum.. folik asiti kesti ama vitaminin içinde folik asit bulunduğu için..

bi daha ki randevum 13. haftada devam et der mi bilmem...
ben 8. haftaan beri elevit ve omg3 kullanıyorum ve bana hala folbiol al diyo eşim akşam getireyim dedi ama aklım karıştı benim yaaaa:18:

X