Günaydın, 9'da okumaya başladım. Arada bir dolu iş çıktı. Tam iki saat sürmüş :)
sanirim huzursuz bacak sendromu dedigin gibi, hamile degilken de olurdu ben de bu o zamanlar haberim olmustu bu sendromdan ama uzun suredir rahatsiz etmiyodu yine basladi. surekli bacaklarini kipirdatma istegi. magnezyum ya da diger vitaminlere baslamadim ben daha sadece folik asit aliyorum..
su makara isini tam anlamadim canim biraz acikalr misin???
Makara benim uydurmam :) Benim ayağımda kemik de çıkıyor, belki ondandır dediğim için denedim, işe de yaradı. Küçük dikiş makarasını baş parmağımın arasına koyuyorum. Bunun için satılan silikon bir şeyler de var. Eczane, ortopedik ayakkabı satan dükkanlar, büyük kozmetikcilerde falan bulabilirsin. Ama ben daha sert diye makarayı seviyorum. Hareket ettirme isteğimi kesiyor. Benim doktorum da magnezyum vermemişti, bu sorunu söyleyince verdi. Sen de bir daha ki kontrol de söyle. Bir de akşamları süt ve süt ürünleri benim rahatsızlıklarımı çok arttırıyor. Sen de bir dikkat et.
gece canımmmm gözün aydın testlerin temiz çıkmış.darısı başımıza diyelim..kızdı değilmi senin kuzu??rabbim hep güzel haberler aldırsın inşallah..
Teşekkür ederim kayracım. Şimdilik belli değil, ama sanki kız gibi anladım ben doktorun tutarsız konuşmalarından :)
canım ilaç kullanma özürlüsü olduğum için söleyemedim ama bugün kilomu görünce aradım.haftaya bebek benden besleneceği için sıkıntılı.kilo kayım olmaya devam ederse serum dedi
((
Ben de 3,5 kilo vermişim. Tost yiyebiliyorum sadece, ya da peynir ekmek. Diğerlerini de bazen dayanamıyor yiyorum ama bu sefer o kadar kötü oluyorum ki... Ben de stok geniş olduğu için doktorum pek endişeli değil. Bebek şu anda senden beslenmiyor, 5. aya kadar kilo almasan olur ama 4. ayda beslenmene dikkat etmeye başlaman lazım dedi.
banada vitamin verdi bir doktor kendi doktorum gerek yok at gitsin dedi.gerçi bir önceki hamileliğimdede bana kullandırmamışlardı.valla gülüm sanmıyorum yediğim ekmeğin kabuğu peynir,,,aradada et...bunlardan ibaret.sen düşün artık....
Bana da öyle dedi, vitamin verip boşuna iştahını açmayalım bile dedi.
Tweety antalyada hangi doktora gidiyosun
Dogumu nerde dusunuyosun?
Bide badem yagiya catlak kremini hangi aydan sonra kullanmak gerekir ?
Cinsiyet ogrenen anneleri kutluyorum
İyi geceler
Çatlak kremini verdi bana doktor bu ay. Göbek, kalça kenarı göğüs kenarına sür dedi. Mustela verdi.
kızlar selam,
dün kasık ağrısı nedeniyle acile gittim,doktor ne olur ne olmaz diye progestan tarzı düşük iğnesi yaptı.ama dünden beri midem felaket,açılan iştahım bi anda kapandı.her an kusacak gibiyim.bu tarz iğne kullanan ya da bu iğnenin yan etkisi ile ilgili bilgisi olan var mı?
İğneyi bilmiyorum ama hapını kullanıyordum. Benzer etkileri vardı.
o kadar heyecanluyimki yarin sabah ikili test randevum var..lutfen dua edermisinuz arkadaslar.
benimde 3 te.hayırlı haberlerle gel canım:)))))))))
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruuuuz :)
İyi geceler,pek yazamasam da paylaşımlarınızdan epeyce faydalanıyorum..herkesin huzurlu ve sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim. sizlerden dua istiyorum ben ve benim gibi yarın eş durumu atamasını bekleyen herkes için..inşallah eşimin/eşlerimizin yanında olabilriz.çok zor bi süreç ve inşallah hayırlı sonuçlanır..sevgiyle kalın..
Hadi bakalım, inşallah beklediğin gibi çıkar.
İyi geceler dostlar..umarım herkes cok cok ıyıdır.fındık kurtlarınızda öyle.yarn 2li teste gdcek arkdslara allah ıyı hberler duymayı nasıp etsn.bend yarın snucu alcm.ınsallah hayırlı olur.bu sıcak hava cok yordu benı.cok sukur hamılelgmzn agr zamanlarnda kış olack.bide canlar gogus uclarm kuruyo.ne sursem faydasız.su desenız ıcıyorum.yavaş yavas annelge hazrlyo vucut sanırım.hepnze ıyı geceler..saglıkla kalın..
Sonucunu yazmayı unutma, güzel haberlerini bekliyoruz.
günaydın kızlar
güzel bir gün olsun çabucak geçip bitsin inş,özellikle çalışanlar için.
benim ikili testimin sonucuda yarın çıkıcak ama belki bir sonraki kontrolüme gösterebilirim doktora gidemeyebilirim arada bakalım
Tecrübeliler var, buraya yazarsın şıp diye anlarlar. Özele mi gidiyorsun? Belki telefonla ya da faksla destek alabilirsin?
günaydın kızlarr,daha önce bahsetmiştim bebeğimin eşinden parca aldılar diye sonuclar 3 hafta sonra cıkacak banada dua edermisiniz aklınıza geldikce
İnşallah güzel sonuçlar çıkacak. Dualarımız seninle.
güzel bir istanbul sabahından günaydın tüm annişkolara vee miss kokulu bebişlerine..rabbimin yar ve yardımcımız olsun cümle dualarımızı kabul etsin selamı daima üzerimize olsun inşaallah...
GÜnaydıııın :)
benım 2.3 dedı doktor ama usg dekı kagıttakı olcumde1.8 yazıo testımızın sonucu hafta sonu cıkıcak bıraz panıgım ıste ama bu degerlerde veya daha yuksek cıkıp kan testınde sorunsuz cıkan ve saglıklı doguran bı cok kısı warmıs dua edıorum test sonuclarıma sadece...
2,5-3'ün üstü risk kabul ediliyormuş, sonuçta üste yakın gibi gözükse de normal limitlerin içinde. Bence boşuna üzüyorsun kendini de kuzunu da. Gör bak sonuçlar nasıl güzel çıkacak.
günaydın güzel anneler ve bebişleri.....
kayrammm güzel haberlerini bekliyorum canımın içi....
bugün tayin kuramız var.eş durumundan...
Rabbim inşallah bu kez birleştirir bizi...
sabırsızlıkla açıklanmasını bekliyorummmm: fatmagül ben konyadayım canım...
Nur, inşallah birleşirsiniz, güzel haberlerini bekliyoruz.