- 28 Mayıs 2012
- 115
- 0
hadi bakalımmm güzel haberlerle gelirsin inşallahh :)) erkek mi istiyosun ? Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin..tabiki önce sağlıklı olsunlarr
canım sık çıkıyorum dışarıya yürüyorum bebiş parka gidiyor.halsiz değilim şükür ama baş ağrısı yanma bulantı...yemek aklıma gelmiyorki..bakalım gülüm ya sağol tavsiyen için canısım..
yok be canım bir kız bir erkek istemiyorum ben.tek kızım o yüzden sıkıntı çok yaşadım...aynı cins,iyetten olması yavrularım için daha uygun olur benim kadar yalnız olmazlar.ama yüce mevlam görelim neyler???rabbim ne verirse başımın tacıdır...bebeğim zaten en çok yoran ama allah annemden razı olsun birgün evde birgün annemde kalır benim yavru uyumaz yarasa gibi.allah başımdn eksik etmesin...sağol canım senin içinden geçen güzellikte seni bulsun inşallah sağlıkla...
canım benim epilasyoncum dedi asla jilet olmaz yayar ve kalınlaştırı diye.benim bitmişti nerdeyse.kolaltım bitti mesela bıyık falan.bacaklarımda 8 ayda falan çıkardı şimdi bir gör çok gülersin.orman gibi...özel bölgedede çok yok allahtan...bir bacaklar göbek çok kötü yaa((((((((((
canım sık çıkıyorum dışarıya yürüyorum bebiş parka gidiyor.halsiz değilim şükür ama baş ağrısı yanma bulantı...yemek aklıma gelmiyorki..bakalım gülüm ya sağol tavsiyen için canısım..
yok be canım bir kız bir erkek istemiyorum ben.tek kızım o yüzden sıkıntı çok yaşadım...aynı cins,iyetten olması yavrularım için daha uygun olur benim kadar yalnız olmazlar.ama yüce mevlam görelim neyler???rabbim ne verirse başımın tacıdır...bebeğim zaten en çok yoran ama allah annemden razı olsun birgün evde birgün annemde kalır benim yavru uyumaz yarasa gibi.allah başımdn eksik etmesin...sağol canım senin içinden geçen güzellikte seni bulsun inşallah sağlıkla...
canım benim epilasyoncum dedi asla jilet olmaz yayar ve kalınlaştırı diye.benim bitmişti nerdeyse.kolaltım bitti mesela bıyık falan.bacaklarımda 8 ayda falan çıkardı şimdi bir gör çok gülersin.orman gibi...özel bölgedede çok yok allahtan...bir bacaklar göbek çok kötü yaa((((((((((
Tweety antalyada hangi doktora gidiyosun
Dogumu nerde dusunuyosun?
Bide badem yagiya catlak kremini hangi aydan sonra kullanmak gerekir ?
Cinsiyet ogrenen anneleri kutluyorum
İyi geceler
yok be kayra ben de epilasyon yaptirdim 5-6 seans filan hatta jilet kullaniyorum hamile kalmadan once de yapardim seansim gelene kadar ben cok guzel bir yerde de yaptirmistim yuz disinda tum vucuda jilet kullaniliyor. gayet de guzel oluyor tuy tuy oldugu icin gec de cikiyor hic agda yapip killarini guclendirmeyesin derim ben
İyi geceler
ay evet ya, o peynir kokusuda fena. zaten ben öncedende herşeyden tiksinirdim :) şimdi tam oldu ama şükür beklediğim kadar değil. inş canım birkaç haftaya geçer seninkide bizimkilerde :) ebişler sinyal veriyo bize bunlarla :)evet tek diilsin canım yaa kokusu ççok berbaatha bide kokulu peynirlerden tiksinir oldum biraz :26:
hımm anladım canım göbeğimde epilasyon yok. ozman gönül rahatlığıyla yapabilrim ağdayı.bacaklarımda ve bikini bölgem epilasyonlu ve yarım kalmış.bu durumda onlarada sürmemeliyim ama artırıyo diye kalınlaşıyo diye ilk ağdalarınmı yaptım.neyse artık bidaha baştan sona yaptırım olmadı epilasyonu.teşekkürler canımepilasyon yaptirdiysan gobegine eger, agda yapinca guclendirmis oluyosun o yuzden jilet kullansan daha iyi olur canim ya ki kalinlasir artar diye korkma gebelik surecinde hormonel bir killanmamiz oluyor rahat ol:) ama epilasyonlu degilsen agda yap tabiki de :)
İyi geceler
sevgi hastanesini sevmiyorum ben ya hiç düşünmedimde...özlem hanım insanı çok korkutuyor bebek geliyo aa ölçüm eksik falan fıstık..ismaili şiddetle tavsiye ederim senden çok eşinle konuşur oda kıskanmaz yani.ama işinin ehli harika bir adamdır...
kızlar selam,
dün kasık ağrısı nedeniyle acile gittim,doktor ne olur ne olmaz diye progestan tarzı düşük iğnesi yaptı.ama dünden beri midem felaket,açılan iştahım bi anda kapandı.her an kusacak gibiyim.bu tarz iğne kullanan ya da bu iğnenin yan etkisi ile ilgili bilgisi olan var mı?
niye sevmiyonki o hastaneyi ben daha hiç gitmedim arkadaş dediydi onun doktoruymuşta neyse senin dediğine gideyim bari nerde peki bu hastane pınarbaşımı nereyse ora nerde biz ilçeden geliyoz doğu garajında iniyoz ordan nasıl gitcez acaba o hastaneye :26:
yemek benim de aklıma gelmiyo canım...bu benim ikinci gebeliğim...ilki boş gebelikti aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım...o zaman 9. haftamdaydım ve çok istifra etmiştim...bu kez 7. haftama geldim ve henüz hiç istifra etmedimmidem bulanmaya başladığı an kraker,kuruyemiş falan atıştırıyorum...onlar midemi bastırıncada hafif bi yemek azıcık da olsa yiyebiliyorum...bence öyle yapmayı dene...bi de ev insanın midesini daha çok bulandırıyo...ben balkona falan çıkıyorum,derin nefes alıyorum,iyi geliyo...bu arada ben aslında nisan annesi olucam ama oraya pek kimse yazmıyo diye burayı daha çok okuyorum siz benden önde gittiğiniz için daha iyi oluyo
o kadar heyecanluyimki yarin sabah ikili test randevum var..lutfen dua edermisinuz arkadaslar.
ay evet ya, o peynir kokusuda fena. zaten ben öncedende herşeyden tiksinirdim :) şimdi tam oldu ama şükür beklediğim kadar değil. inş canım birkaç haftaya geçer seninkide bizimkilerde :) ebişler sinyal veriyo bize bunlarla :)
hımm anladım canım göbeğimde epilasyon yok. ozman gönül rahatlığıyla yapabilrim ağdayı.bacaklarımda ve bikini bölgem epilasyonlu ve yarım kalmış.bu durumda onlarada sürmemeliyim ama artırıyo diye kalınlaşıyo diye ilk ağdalarınmı yaptım.neyse artık bidaha baştan sona yaptırım olmadı epilasyonu.teşekkürler canım
canım sanırım 3. aydan itibaren kullanmaya başlanıyr ama badem yağı içinde mi aynı bimiyorum.yalnız direk süreme bademi, zeytinyağıyla karıştır.yoksa tüylenme yapabilir.
evt canım dahiliye..hayır gebelikte kesinlikle hiçbir zararı yok üstelik faydalı içinde sodyum olduğu için,bebeğin beyin gelişiminde önemli katkıları varmışçok kötü nette araştırdım..ama bizim çok yüksek değil neleri var allah korusun..basit bir ilaç tedavisiyle gecilecek bişiy..cok önemli nette araştırdım da neler yazıyoduu rabbim korusun