2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende 5.haftada progestan kullanmıştım,bol bol uyumuştum..o zamanda iştahım yoktu ama geçen hafta tatilde acıkmıştım,o derece iştahım normale dönmüştü.dünden beri korkuyorum yine eskisi gibi olurum diye..çünkü bebeğim artık benden besleniyo.

kaçırmışım canım mesajı görmedim ben yarın arıcam epilasyoncumu.ama bana kesinlikle jilet yok dedi kesinlikle..ben sadce birinci seansa başlarken jiletleyip 10 gün sonra gitmiştim bir dahada kullanmadım...senin epilasyoncu değişikmiş:)))))tamam haberdar edelim birbirimizi...

o kadar heyecanluyimki yarin sabah ikili test randevum var..lutfen dua edermisinuz arkadaslar.
ay canım benim inşallah bize hayırlı haberlerle gelirsin çok sağlıklı dünya tatlısı hyırlı bi bebişinolsun inşallaah

hmm iyi ozaman yakınsa yaa oraya gideyim ozaman bi ara randevu alayım bari ne zaman gitsemki bebişimi görmeye ya 2 hafta sonramı acabaa :26: 3li testim ekimdemi olcak benim acabaa :26:

nie ikili yaptırmadan üçlüyü istiyorsun.bence 3 hafta sonra git daha çok minicik bebişin...yada 2 hafta sonra git..11-12 haftalar arasında yani:)((

İyi geceler dostlar..umarım herkes cok cok ıyıdır.fındık kurtlarınızda öyle.yarn 2li teste gdcek arkdslara allah ıyı hberler duymayı nasıp etsn.bend yarın snucu alcm.ınsallah hayırlı olur.bu sıcak hava cok yordu benı.cok sukur hamılelgmzn agr zamanlarnda kış olack.bide canlar gogus uclarm kuruyo.ne sursem faydasız.su desenız ıcıyorum.yavaş yavas annelge hazrlyo vucut sanırım.hepnze ıyı geceler..saglıkla kalın..

İyi geceler,pek yazamasam da paylaşımlarınızdan epeyce faydalanıyorum..herkesin huzurlu ve sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim. sizlerden dua istiyorum ben ve benim gibi yarın eş durumu atamasını bekleyen herkes için..inşallah eşimin/eşlerimizin yanında olabilriz.çok zor bi süreç ve inşallah hayırlı sonuçlanır..sevgiyle kalın..

sagol canim benim insallahhhhh

Oyy canım benim yaa.. inşaallah bian önce geçerde rahata erersin.. çok kilo vermişsin dikkat et.. gerçi doktorun iyi senin önlemini alır hemen..

yani biraz kafama göre besleniyorum o yüzden dedim sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun başka bişi istemem zaman da geçmiyor daha 2 haftam var 2li test için bebeğimi görmeyi özledim

Güzel besleniyorsun canım.. böyle devam et ama dikkat et kendin alma kiloyu

hihihihiii aksilik üstüne aksilik yaşamışsın.. benim başıma gelseydi sinirden kudururdum

Ay sende atlatsaydın bi şü zor günlerii Acaba muayene ücreti falan ne kadardır ki neyse googledan bi araştırıyım hastaneyi.. olmazsa arar sorarım.. bu cuma 14 bitiyor ya gözükrmü ki cinsiyeti :44:
Sorma teyzesi yok canım ya eşim gece çalışıyo öglen 12de gidip gece 2de geliyor.. Kaynanam diyaliz hastası zaten kendine zor bakıyor.. yine ben ilgileniyorum yani.. Allahım sağlık versinde tek haşetimi çıkarsın hastalanmasın kuzum
Tamam rahat olmaya çalışacağım :44:

Geçmiş olsun canım.

o kadar heyecanluyimki yarin sabah ikili test randevum var..lutfen dua edermisinuz arkadaslar.

benimde 3 te.hayırlı haberlerle gel canım:)))))))))

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelinnn

Canım lierac kremi kullan derim.. ben ilk gebeliğimde kullandım karnımda hiç çatlak yok. gogus uçlarınada oluyor o krem.

Allah gönlünüzdekini versin canım..Hayırlısı olsun

Son düzenleme:
surmeli merhaba oncelikle gecmis olsun yavruna
bebegini gorup rhtlamana sevindim

lierac in bi zarari yok dimi canim bir de ne zmn baslamistin kullanmaya ona gore alayim

bnmde yarin sabah[/QUOTE]

hayırlı haberlerle gel canım..

benim göğüs uşlarımda pul pul..ve iğrenç kapkara oldu..sanada iyi geceler canım.

amin canım inşallah...sende eşine kavuşursun inşallah..

insallah canim.hersey yolunda bebegin cok saglikli cumlesini insallah duyarim yarin

insallah anladigim kadariyla onceki gebeliginde sorun yasamissin ama uzulme yarin icini ferah tut allaha sigin insallah guzel hbrer alcan.. inan herkesin korkusu kaygisi bebeginin sagligi yonunde insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz

sürmeli 14 hafta canım ya..%100 söyler.11 haftayken bile söleniyor ama seninki uyuzmuş.birde ankara araştırma hastanesine çok iyi diyorlar arkadaşım 12 haftalıkken sölemiş cinsiyetini...bir düşün istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…