benimde 3 te.hayırlı haberlerle gel canım:)))))))))
2009 yilindan beri oyle zor gunler gecirdimki..o yuzden bu kadar heyecanliyim ve sizden dua istiyorum arkadaslar..
Gecmis olsun 5.haftadan beri 1kez igne ve hala ilacini kullaniyorum
Progestan ilacinin Yan etkilerinde uyuklama hali yada gecici bas donmesi yaziyor simdi baktim
Hemen gecsin insallah belki normal bulantilardir
Kayra hakkaten pek resmi yazmisim :)))))))) bu arada gecmis olsun
uzulme yaa killar bizi degil biz onlari kontrol ediciiizzzbenim epilasyoncum biraz uzun gittigimde onlar heryerimi jiletliyordu ki hic artis olmadi ben de gebelik oncesi.. hatta dur ben yrn arayim bida sorayim yazarim burdan. sana da ozelden yazcam gittgim yerin adini. gobek fena sorma sorma bakip bakip : ah yavrum anneni ayiya ceviriyosun diyorum:)) jilet isi arastirmya deger bence
ay canım benim inşallah bize hayırlı haberlerle gelirsin çok sağlıklı dünya tatlısı hyırlı bi bebişinolsun inşallaaho kadar heyecanluyimki yarin sabah ikili test randevum var..lutfen dua edermisinuz arkadaslar.
boşver sevmiyorum işte :)))doğu garajına inince sor hemen arkasında zaten.sıtmapınarında özel gözde hastanesi ismil evren...
hoşgeldin canım yüreğimizde yerin var.benim ikinci bebeğim deneyimliyim yani:)))))allah bir daha yaşatmasın gülüm...sağlıkla al kucağına...her zaman urada ol..sezeryan olursan zaten mart annesi olacaksın:))))))))))
ay canım benim inşallah bize hayırlı haberlerle gelirsin çok sağlıklı dünya tatlısı hyırlı bi bebişinolsun inşallaah
hmm iyi ozaman yakınsa yaa oraya gideyim ozamanbi ara randevu alayım bari ne zaman gitsemki bebişimi görmeye ya 2 hafta sonramı acabaa :26: 3li testim ekimdemi olcak benim acabaa :26:
2009 yilindan beri oyle zor gunler gecirdimki..o yuzden bu kadar heyecanliyim ve sizden dua istiyorum arkadaslar..
nie ikili yaptırmadan üçlüyü istiyorsun.bence 3 hafta sonra git daha çok minicik bebişin...yada 2 hafta sonra git..11-12 haftalar arasında yani:)((
bnmde yarin sabaho kadar heyecanluyimki yarin sabah ikili test randevum var..lutfen dua edermisinuz arkadaslar.
ay canım benim inşallah bize hayırlı haberlerle gelirsin çok sağlıklı dünya tatlısı hyırlı bi bebişinolsun inşallaah
hmm iyi ozaman yakınsa yaa oraya gideyim ozamanbi ara randevu alayım bari ne zaman gitsemki bebişimi görmeye ya 2 hafta sonramı acabaa :26: 3li testim ekimdemi olcak benim acabaa :26:
insallah son sikintili gunun bu gecen olur evham yaptiginla kalirsin canim gonlunden ne geciyorsa onlari duyar onlari gorursun insallah yarin
İyi geceler
selammm..çok kötüyüm valla kızlar,başımı kaldıramıyorum iki gündür..midem öldürdü beni..hızla kilo kaybediyorum.doktorumu aradım böle giderse serum takviyesi verecekmiş.65 le başladım şu an 61 im.düşünün yani((sizler nasılsınız???geçmişe bakamayacağım çok uzun.....
yani biraz kafama göre besleniyorum o yüzden dedimsağlıklı olsunda nasıl olursa olsun başka bişi istemem zaman da geçmiyor daha 2 haftam var 2li test için bebeğimi görmeyi özledim
kızlarr halime güleyimmi,ağlıyımmı şaşırdımm :))) az önce markete gittim alışveriş yaptım eve geldim bir baktım ki yoğurdun skt gecmiş hadi al fişi tekrar evden cık derken ben anahtarı evde unuttum,cep telini,cüzdan hepsi evde yani ortada kalakaldım
şaşırdım dışarı çıktım üstüne yağmur yağdı birdee inadına olur gibi havada rüzgar dondumm :))) gittim markete yoğurt yüzünden dışarda kaldım diye söylendimbereket telefon buldum da sağolsun babam kurtardı beni eşimde işte sabah gelcekk :)) ay allahımm pişmiş tavukmu,ıslak tavukmu oldumm bende anlamadımm haha
hay allahım kimseyi dışarda bırakmasın ne zormuşş..
canım benim yaaaaaaaaaaa iki gündür giremiyorumki canısım doğru düzgün..gitmişsin gerçi ama aynı sen gibiyim...kıyamam sana ya.ankarada özel başkent hastanesinde iyi doktorlar varmış hepsini önerdiler kuzum...bu arada diloş ayaklanmış allah yardımcın olsun en zor evredesin.hiç oturmak istemeyecek şimdi o.senden başka ilgilenecek yok mu????birde canım her an hareketli olamazlar biliyorsun bendede durdu desem yeridir...rahat ol azıcık...
kızlar selam,
dün kasık ağrısı nedeniyle acile gittim,doktor ne olur ne olmaz diye progestan tarzı düşük iğnesi yaptı.ama dünden beri midem felaket,açılan iştahım bi anda kapandı.her an kusacak gibiyim.bu tarz iğne kullanan ya da bu iğnenin yan etkisi ile ilgili bilgisi olan var mı?
o kadar heyecanluyimki yarin sabah ikili test randevum var..lutfen dua edermisinuz arkadaslar.
benimde 3 te.hayırlı haberlerle gel canım:)))))))))
İyi geceler
İyi geceler dostlar..umarım herkes cok cok ıyıdır.fındık kurtlarınızda öyle.yarn 2li teste gdcek arkdslara allah ıyı hberler duymayı nasıp etsn.bend yarın snucu alcm.ınsallah hayırlı olur.bu sıcak hava cok yordu benı.cok sukur hamılelgmzn agr zamanlarnda kış olack.bide canlar gogus uclarm kuruyo.ne sursem faydasız.su desenız ıcıyorum.yavaş yavas annelge hazrlyo vucut sanırım.hepnze ıyı geceler..saglıkla kalın..
İyi geceler,pek yazamasam da paylaşımlarınızdan epeyce faydalanıyorum..herkesin huzurlu ve sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim. sizlerden dua istiyorum ben ve benim gibi yarın eş durumu atamasını bekleyen herkes için..inşallah eşimin/eşlerimizin yanında olabilriz.çok zor bi süreç ve inşallah hayırlı sonuçlanır..sevgiyle kalın..
İyi geceler
İyi geceler dostlar..umarım herkes cok cok ıyıdır.fındık kurtlarınızda öyle.yarn 2li teste gdcek arkdslara allah ıyı hberler duymayı nasıp etsn.bend yarın snucu alcm.ınsallah hayırlı olur.bu sıcak hava cok yordu benı.cok sukur hamılelgmzn agr zamanlarnda kış olack.bide canlar gogus uclarm kuruyo.ne sursem faydasız.su desenız ıcıyorum.yavaş yavas annelge hazrlyo vucut sanırım.hepnze ıyı geceler..saglıkla kalın..
İyi geceler,pek yazamasam da paylaşımlarınızdan epeyce faydalanıyorum..herkesin huzurlu ve sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim. sizlerden dua istiyorum ben ve benim gibi yarın eş durumu atamasını bekleyen herkes için..inşallah eşimin/eşlerimizin yanında olabilriz.çok zor bi süreç ve inşallah hayırlı sonuçlanır..sevgiyle kalın..
insallah canim.hersey yolunda bebegin cok saglikli cumlesini insallah duyarim yarin