hiihiii iyi demişinbenim göbek biraz dışarda da eşim diyor ki 3 cm lik bebek bu kadar olamaz senin ki normal göbeğe benziyobende dedim kusura bakma ne olsa adım hamile artık içime çekemem hiç
içim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.
kızlar, güzel anneler,
ne bebeğinizin odasını, ne mide bulantılarınıza ne bazen kabalaşan kocalarınızı, bebeğinize bir şey almayan veya sizi tebrik etmeyen akrabaları/arkadaşları, alacağınız kiloları, genişleyen bedeninizi aklınıza takın.
sadece ve sadece sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirip bebişinizi kucağınıza almaya bakın. bunu umursayın!!! rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın. benim bebeğim biz istemeden habersiz aniden geldi ve işte yine öyle gitmiş.
her şey eksik olabilir, planlarınız tutmayabilir; ama umursadığınız tek şey bebeğinizin sağlığı ve huzurunuz olsun. gerisi boşmuş. insan kaybedince anlıyor. malesef.
rabbim mart annelerini, tüm anneleri ve anne olmak isteyenleri üzmeden bekletmeden hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inş.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum, rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlatlar nasip etsin hepimize inş.
canim benim allah sabirlar versin..bende 2 kez kalbu durdugu icin 2.5aylik bebeklerimi kaybettim..zaman gercekten cok buyuk bir ilac..hersey zamanlahafifliyor.dua et sadrce..rabbim enkisa zamanda tekrar nasip etsin ins...bu bebegimdede ayni seyleri yasayacagim diye cok korkuyorum ama elden bisey gelmiyor.rabbime emanetiziçim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.
kızlar, güzel anneler,
ne bebeğinizin odasını, ne mide bulantılarınıza ne bazen kabalaşan kocalarınızı, bebeğinize bir şey almayan veya sizi tebrik etmeyen akrabaları/arkadaşları, alacağınız kiloları, genişleyen bedeninizi aklınıza takın.
sadece ve sadece sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirip bebişinizi kucağınıza almaya bakın. bunu umursayın!!! rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın. benim bebeğim biz istemeden habersiz aniden geldi ve işte yine öyle gitmiş.
her şey eksik olabilir, planlarınız tutmayabilir; ama umursadığınız tek şey bebeğinizin sağlığı ve huzurunuz olsun. gerisi boşmuş. insan kaybedince anlıyor. malesef.
rabbim mart annelerini, tüm anneleri ve anne olmak isteyenleri üzmeden bekletmeden hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inş.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum, rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlatlar nasip etsin hepimize inş.
kızlarrr selam, ben çok kötü bir gün geçiriyorum bugün. sabah işe gelmek için hazırlanırken kendimi lavobaya zor attım.. sonra ağzıma bir iki lokma birşeyler atayım dedim onuda çıkardım o arada servisi kaçırdım,
sonra otobüsle geldim ol boyunca da istifra ettim allahtan poşetle dolaşıyorum. iş erine geldim hala devam etti. hiç bu kadar çok kusmamıştımmahfoldum
birde ilaç içmiştim mide bulantısı için hemen arkasndan kusunca sanırım ilaçta gitti tekrar içeceğim zararı olmaz sanırım :26::26:
ferrum fort ve eleviti bende kullanıyorum, kesinlikle gece yatmadan al. dün gece içmeyi unutmuşum sabah namazına kalkınca içtim sabah uyandığımda sonuç hüsrandı...
içim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.
kızlar, güzel anneler,
ohh yarasın o zaman sana ama ben pek iştahlı değilim insanın hiç mi bişey canı çekmez canı istemezhihihiiiiitok yemekten sonra benim midem hiç boş kalmaz süt içerim meyve yerimm çikilota yerim yerimde yerim yani karnım tıka basa dolu oluyo inşallah yarın bakınabilirim doktora gülüm ya bu sefer bi aksilik çıkmaz inşallah doktor bebişin cinsiyeti hakkında bişi demedimi?
ayy geçmiş olsun canım istifra etmek çok zorluyor insanı iyice halsiz kalıyorsunferrum fort ve eleviti bende kullanıyorum, kesinlikle gece yatmadan al. dün gece içmeyi unutmuşum sabah namazına kalkınca içtim sabah uyandığımda sonuç hüsrandı...
karar senin tabi ki ama bence yaptır en azından için rahat eder. ben yaptırdım kötü bişey çıksaydı aldıracak mıydın bebeğini dersen asla öyle bişey düşünmedim ama önceden hazırlanmakta fayda var bence. he heegeçmiş olsun sudee....benimde bugün kasıklarım ağrıyor neden acaba :44: evhamlı biri değilim ama merak ediyorum c.tesi konrolüm var o yüzden biraz rahatım ama hala karar veremedik burun ve ense ölçümü yaptırıp yaptırmamaya.....(şunu da koyunca canım sigara istiyor )
evet gülüm demirin süt ürünleriyle tüketilmemesi gerekiyo emilimini zorlaştırıp demir vitamini öldürüyomuş benimde canım istemiyo ama midem bulanana kadar yiyorum yoksa sabahtan akşama kadar aç kalsam hiç bişi yiyesim gelmiyoohh yarasın o zaman sana ama ben pek iştahlı değilim insanın hiç mi bişey canı çekmez canı istemezsanırım demir hapını süt ve süt ürünleri ile tüketmeyin yazıyordu ben mi yanlış okudum acaba:44: cinsiyeti sordum 13. haftadan sonra belli olabilir dedi sanırım emin olmadan bişey demek istemedi doktorum. sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama ben hep kız istemişimdir bayılırım kızlara
ayy geçmiş olsun canım istifra etmek çok zorluyor insanı iyice halsiz kalıyorsunhapları bu sabah içtim olmazsa bu gece hiç içmiyim yarın akşam içmeye başlıyım bende.
arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım
günaydın anneler
bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha sağlık versin herkese.
bizde dün ikili testimizi olduk kanımızı verdik sonuçlar haftaya maalesefdoktorum bana demir ve vitamin hapı verdi folikasiti kesti. ferrum fort ve elevit sabah kahvaltıyla yutulacak yazmış eczacı yanlız ben bu hapların mide bulantısı yaptığını duymuştum kullanan annişler acaba nasıl kullanıyor. zaten midem yeni yeni kendine geliyor yeniden coşturmasa bari bu haplar
arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım
sağlıkla sıhatle bebişini kucağını alman dileğiyle canımkızlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum bende sürekli yatıyorum her işi eşim yapıyor temizlik+yemek ama o işteyken kalkmak zorunda kalıyorum akşamdan yemeğimide yapıyor ama mecburen kalkıyorum 2 kere 20 dk lık mesafeye yürüyerek gidip geldim kanama oldu az miktarda çok korktum 3-4 ay için çok zaman var o zamana kadar bebeğimi koruyabilirsem ne mutlu bana
çok geçmiş olsun. bir an önce diğer bebeğine hamile kalman dileğiyle......içim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.
kızlar, güzel anneler,
benim karnımda balık gezinir gibi bişiler oluyor arada erkek bebek bu zamanlarda kendini gösterir diyorlar ama kısmet.GÜZEL ANNİŞLER NASILSINIZ? NELER YAPIYORSUNUZ..MAŞALLAHHAFTALARIMIZ HERGEÇENGÜN İLERLİYOR..4. AYIMIZA GİRİCEZ NEREDEYSE..BEEBİŞİN KIPIRTILARINI FİLAN HİSSETMEYE BAŞLAYANLAR OLDUMU ACABA?.. BENDE HENÜZ BİŞİY YOK :26:
allahım ya çok geçmiş olsun bu kayıpları duyunca çok üzülüyorum çok geçmiş olsun canım. tekrar hamile kalman dileğiyle....mart ayı annesi olamıycam malesef8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım
çok geçmiş olsun canım ya bide çalışmak zorundasın. allah sabır versin tatlım benim doktorumda eleviti vermedi midem bulanıyor diye bir kaç hafta daha geçsin öyle vercem dedi belki önümüzdeki hafta gidecem verir ozaman.kızlarrr selam, ben çok kötü bir gün geçiriyorum bugün. sabah işe gelmek için hazırlanırken kendimi lavobaya zor attım.. sonra ağzıma bir iki lokma birşeyler atayım dedim onuda çıkardım o arada servisi kaçırdım,
sonra otobüsle geldim ol boyunca da istifra ettim allahtan poşetle dolaşıyorum. iş erine geldim hala devam etti. hiç bu kadar çok kusmamıştımmahfoldum
birde ilaç içmiştim mide bulantısı için hemen arkasndan kusunca sanırım ilaçta gitti tekrar içeceğim zararı olmaz sanırım :26::26:
ferrum fort ve eleviti bende kullanıyorum, kesinlikle gece yatmadan al. dün gece içmeyi unutmuşum sabah namazına kalkınca içtim sabah uyandığımda sonuç hüsrandı...
kızlarrr göbüşler ne alemdebüyüdümü
karar senin tabi ki ama bence yaptır en azından için rahat eder. ben yaptırdım kötü bişey çıksaydı aldıracak mıydın bebeğini dersen asla öyle bişey düşünmedim ama önceden hazırlanmakta fayda var bence. he heehem minicik burnu varmış onu görmüş olursun işte