2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayy cnmn cok uzuldum allah sabır versın ve enkısa zamanda yenı bebegın hatta bebeklerın sana gelsın.:KK49: dusuk yada kurtajdan sonra cok cabuk hamıole jkalkırsın..bak yazıyorum suraya en gec mayıs annesı olursun sen baharla beraber gelır bebegın:KK49:

inşallah canım teşekkür ederim inşallah iyi dileklerin gerçek olur:KK16::KK16::KK16:

arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef:KK50::KK50: 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım:KK31::KK31::KK31:

:KK43::KK43:

iki kere geçmiş olsun canım söylenicek pek birşey yok en kısa zamanda tekrar allahım nasip etsin :KK50:

günaydın anneler ve yaramaz bebeleri :KK49::emir_bebek:

bu sabah keyifsiz uyandım kasıklarımda sancımı bu yoksa kasıklarıma vuran gaz sancısımı anlamadım belden aşağısı ağrıyor,c.tesi kontolümüz var geçen haftaki kazadan sonra inşallah birşey olmamıştır,bu sancılar büyüme sancısıdır
bu arada bugün ilk defa hamile pantalonu giydim ne rahatmış belim açıldı,düğme karnımı acıttı derdi yok arada bir belini kaldırıyorum o kadar.ablam sağ olsun 2 tane pantalon verdi gerisini ben tamamlarım....

herkese günaydın.. yasemin'in şokunu henuz üstümden atamadan arka arkaya bir cok arkadasımın kayıp haberını okuyorum her sabah girdiğimde artık korkuyla acar oldum kk'yı... ne desem hangi söz teselli eder bilmiyorum sadece herkesin zamana ihtiyacı var biliyorum ...kayıbı olan tüm arkadaşlarım tek tek size cevap yazmıyorum bu ilgisizlik yada dikkatsizlik değil her yazınızı okuduğumda içim sızlıyo, kilitlenip kalıyorum belkide yanlış yapıyorum ama kızmayın bana kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar o "an"larmış ...

arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef:KK50::KK50: 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım:KK31::KK31::KK31:

:KK14:Ne söylenebilirki şu saatte hangi temenni seni rahatlatır..Okuyunca canım acıdı arkadasım senı o kadar ıyı anlıyorumkı aynı şeyleri yaşamış biri olaraktan gercı senin acın ikitane birden ama bişi diyeyimmi samimiyetime ne kadar inanırsın bilmiyorum cok zor geçecek bir zaman süreci var önünde ama inanki geçiyor eger atlatamazsan sakın psıklojık yardım almaktan çekinme bana çok iyi geldi belki bildiğim şeyleri söyledi ama dr agzından duymak daha rahatlattı beni ve 5 ayın üstüne bak tekrar hamileyim rabbim ol dedi oldu şimdi sıra sende herşeyde vardır bir hayır canım mevla herşeyin hayırlısını versin ama çok zor biliyorum dualarımdasın....

Bebeklerini kaybeden bütün annelerimize geçmiş olsun RABBİM tez zamanda yeni haberlerle aramızda olmanızı nasip etsin..Bizlerinde ne olacağı belli değil endişelerimiz anne olduğumuz sürece devam edcektir MEVLAM heppimizin hakkında hayırlısını versin bu mübarek şevval ayı yüzü suyu hürmetine :KK14:

çok geçmiş olsun cnm çok kafana takmama çalış lütfen ve kendini etkilememeye çalış yaşadığım için biliyorum kürtajdan 1 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim rabbim tekrar nasip eder inşaallah..

günaydın anneler
bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha sağlık versin herkese.
bizde dün ikili testimizi olduk kanımızı verdik sonuçlar haftaya maalesef :KK25: doktorum bana demir ve vitamin hapı verdi folikasiti kesti. ferrum fort ve elevit sabah kahvaltıyla yutulacak yazmış eczacı yanlız ben bu hapların mide bulantısı yaptığını duymuştum kullanan annişler acaba nasıl kullanıyor. zaten midem yeni yeni kendine geliyor yeniden coşturmasa bari bu haplar :KK52:

Arkadaşlar merhaba,

Kısmetse bende mart annesi olacagım. Fakat dehşet şekilde üşütmüşüm metobolizman inanılmaz derecede hassaslaştı. Bogazlarım şiş ve yüksek ateş sıkıntın var. Gebeligin çok başında oldugum için ilaçta kullanamıyorum. Üstelik çalışıyorum ve çok yorucu geçiyor. Benimgibi olan varmı? Üşütmeden önce zaten şiddetli bulantı ve kusmalarım vardı ilaç ile giseriyordum şimdi üşütünce dahada arttı:KK43:((

geçmiş olsun mutlaka doktora gitmelisin gebelikte ateş önemli aynı enfeksiyonu 15 gün önce bende geçirdim ilaç kullanmadan olmuyor :KK43:((

günaydın anneler
bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha sağlık versin herkese.
bizde dün ikili testimizi olduk kanımızı verdik sonuçlar haftaya maalesef :KK25: doktorum bana demir ve vitamin hapı verdi folikasiti kesti. ferrum fort ve elevit sabah kahvaltıyla yutulacak yazmış eczacı yanlız ben bu hapların mide bulantısı yaptığını duymuştum kullanan annişler acaba nasıl kullanıyor. zaten midem yeni yeni kendine geliyor yeniden coşturmasa bari bu haplar :KK52:
inşallah hayırlı haberler alırsın gülüm test sonucundan ben de bugün gittim ikili test için heycandan ölcektim bebişimi görcem:emir_bebek::KK52: diye ama doktorun bugün doğum yaptırma günüymüş yarın gel dediler çok merak ediyorum bebişimi en son 7+3 de görmüştüm soruna gelince eleviti bende kullanıyorum ama acayip bulantı ve baş dönmesi yapıyo bana doktorum uyucağında iç dedi ben öyle yaptım hiç bi sorunum yok sabaha etkisi kalmıyo sende öyle yap:KK34:

bebeklerini kaybeden anneler çok başınız saolsun çok üzüldüm ALLAHIM tez zamanda sizi yeniden anne yapar inşallah bu sefer hayırlısıyla kucaklarınıza almak nasip olsun

selamün aleyküm günaydınlar herkese...
Arkadaşlar dün doktora gittiğimi yazmıştım bi bilgi paylaşmak istedim doktorumm bana bebe aspirini tavsiye etti doğuma 1 ay kalana kadarda devam etmemi istedi bebeğin gelişimi kan dolaşımı falan için faydalı olcağını söledi dah önce hiç duymammıştım ayrıca benim ufak tefek rahatsızlıklarım olursa onada iyi geleceğini söledi ne düşünüyosunuz bu konuda?

inşallah hayırlı haberler alırsın gülüm test sonucundan ben de bugün gittim ikili test için heycandan ölcektim bebişimi görcem:emir_bebek::KK52: diye ama doktorun bugün doğum yaptırma günüymüş yarın gel dediler çok merak ediyorum bebişimi en son 7+3 de görmüştüm soruna gelince eleviti bende kullanıyorum ama acayip bulantı ve baş dönmesi yapıyo bana doktorum uyucağında iç dedi ben öyle yaptım hiç bi sorunum yok sabaha etkisi kalmıyo sende öyle yap:KK34:
ense kalınlığında sıkıntı çıkmadı çok şükür normalmiş kan tahlilini bekliyoruz sadece biz. inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım. ben doktorun odasına girerken ellerim titriyordu heyecandan :KK52: sabah kahvaltı sırasında içtim eleviti şimdilik bi sıkıntı yok gibi yani midemde bulantı var ama o hep oluyor. bende akşamlari içeyim bundan sonra. peki aç mı içiyorsun yemek sırasında mı nasıl içiyorsun arkadaşım

selamün aleyküm günaydınlar herkese...
Arkadaşlar dün doktora gittiğimi yazmıştım bi bilgi paylaşmak istedim doktorumm bana bebe aspirini tavsiye etti doğuma 1 ay kalana kadarda devam etmemi istedi bebeğin gelişimi kan dolaşımı falan için faydalı olcağını söledi dah önce hiç duymammıştım ayrıca benim ufak tefek rahatsızlıklarım olursa onada iyi geleceğini söledi ne düşünüyosunuz bu konuda?
bebe aspirini hiç duymadım ama bende ağrı kesici olarak hangi ilacı alabileceğimi sordum parol diye bi ilaç varmış onu önerdi doktorum

ense kalınlığında sıkıntı çıkmadı çok şükür normalmiş kan tahlilini bekliyoruz sadece biz. inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım. ben doktorun odasına girerken ellerim titriyordu heyecandan :KK52: sabah kahvaltı sırasında içtim eleviti şimdilik bi sıkıntı yok gibi yani midemde bulantı var ama o hep oluyor. bende akşamlari içeyim bundan sonra. peki aç mı içiyorsun yemek sırasında mı nasıl içiyorsun arkadaşım
hihihiiiii:KK52: tok yemekten sonra benim midem hiç boş kalmaz süt içerim meyve yerimm çikilota yerim yerimde yerim yani karnım tıka basa dolu oluyo:KK52: inşallah yarın bakınabilirim doktora gülüm ya bu sefer bi aksilik çıkmaz inşallah doktor bebişin cinsiyeti hakkında bişi demedimi?:emir_bebek:

kızlarrr selam, ben çok kötü bir gün geçiriyorum bugün. sabah işe gelmek için hazırlanırken kendimi lavobaya zor attım.. sonra ağzıma bir iki lokma birşeyler atayım dedim onuda çıkardım o arada servisi kaçırdım,
sonra otobüsle geldim ol boyunca da istifra ettim allahtan poşetle dolaşıyorum. iş erine geldim hala devam etti. hiç bu kadar çok kusmamıştım :KK14::KK14::KK14: mahfoldum :KK14:
birde ilaç içmiştim mide bulantısı için hemen arkasndan kusunca sanırım ilaçta gitti tekrar içeceğim zararı olmaz sanırım :26::26:

günaydın anneler

ferrum fort ve eleviti bende kullanıyorum, kesinlikle gece yatmadan al. dün gece içmeyi unutmuşum sabah namazına kalkınca içtim sabah uyandığımda sonuç hüsrandı...

X