2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Selam canım Allah tamamına erdirsin inşallah... giden arkadaşlarımız yada buradaki diğer hamilelerin durumlarıyla kendini karşılaştırman yanlış olur zaten doktorun sana tedaviyi vermiş daha önce 3 düşük yaşayan biri olarak sana tavsiyem mümkün oldukça ayağa kalkma ayağının altına yastık koy ve öyle yat , sıvı tüket ve bol bol da dua et progestan kullanıyorum lekelenme olmadığı halde kullanıyorum 15 20 gündür dinleniyorum artık birşey olmaz diye ayaklandığım bir gün kahverengi leke geldi anladımki bizim durumumuzda olanlar için 3 ayı doldurana kadar fulll dikkat gerekiyor şikayetlerin devam ederse mutlaka doktoruna başvur

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum bende sürekli yatıyorum her işi eşim yapıyor temizlik+yemek ama o işteyken kalkmak zorunda kalıyorum akşamdan yemeğimide yapıyor ama mecburen kalkıyorum 2 kere 20 dk lık mesafeye yürüyerek gidip geldim kanama oldu az miktarda çok korktum 3-4 ay için çok zaman var o zamana kadar bebeğimi koruyabilirsem ne mutlu bana

çok sağol canım önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım ne kadar çok isterdim tehlikesiz bir hamilelik geçirmeyi hamile olduğumu unutuyorum diyenlere imreniyorum

geçmiş olsun Allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmanı ve iyi olan herşeyi yaşamanı nasip etsin inşallah

ahh canım allah sabır versin zor gerçekten bende yaşadım ama lütfen üzülme bak ben arkasından tam 1 ay sonra yine hamile kaldım kafana çok takmamaya çalış rabbim kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrunu kucağına vermeyi nasip etsin inşaallah geçmiş olsun cnm

cnm çok geçmiş olsun..rabbim sabrınıda versin inşallah..

bende çok korkuyorum bu kalp durmasından,ne sebep var nede belirti..

GÜZEL ANNİŞLER NASILSINIZ? NELER YAPIYORSUNUZ..MAŞALLAHHAFTALARIMIZ HERGEÇENGÜN İLERLİYOR..4. AYIMIZA GİRİCEZ NEREDEYSE..BEEBİŞİN KIPIRTILARINI FİLAN HİSSETMEYE BAŞLAYANLAR OLDUMU ACABA?.. BENDE HENÜZ BİŞİY YOK :26:

Bebeğini kaybeden ve boş gebelik yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun .Bunlarda bi imtihan Rabbim muhakkak en hayırısını en hayırlı zamanda nasip edecektir. Allah cc inşallh en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşaallh.

Bizde bugün kontrole gittik elh baya büyümüş 2 haftada eşimde çok şaşırdı bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyorduk doktor oynattıkça ayaklar kıpır kıpır oynuyor sonra bide elini kolunu oynattı doktorumuz diyorki babasına el sallıyor bu kadar hareketlenmesine çok şaşırdık gerçekten 11+6 bekliyorduk 12+3 olarak gözüküyor ultrasondaki ölçüm hesabından sanırım.cinsiyet için bişey sölemedi henüz 1 ay sonra tam netleşir diyor...Maşaallah Rabbime şükürler olsun görmede heyecan vericiydi ama ilk defa kollarını bacaj-klarını oynatması çok değişik geldi içimde bir canlı olduğunu artık daha iyi algıladım...Allah cc. cümlemize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenlere ve kaybedenlerede en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eylesin...Hayırlı geceler selamlar herkese

selam kizler nasilsiniz.yasemin ve bebekleri kaybeden diger kizlar.cok uzuldum.insallah en yakin zamanda yeniden saglikli bebisler gelir.

Oh oh bebislerini gorenler olmus.. Rabbimin mucizelerinden biride bebeklerimiz:)

Arkadaşlar merhaba,

Kısmetse bende mart annesi olacagım. Fakat dehşet şekilde üşütmüşüm metobolizman inanılmaz derecede hassaslaştı. Bogazlarım şiş ve yüksek ateş sıkıntın var. Gebeligin çok başında oldugum için ilaçta kullanamıyorum. Üstelik çalışıyorum ve çok yorucu geçiyor. Benimgibi olan varmı? Üşütmeden önce zaten şiddetli bulantı ve kusmalarım vardı ilaç ile giseriyordum şimdi üşütünce dahada arttı((

bende henuz bısı hıssetmıorum cnm elımı dayayıp beklıorumbazen ama sadece gaz gurultusu

ah cnm ne guzel anlatmıssın allah sanada kısa zamanda cok bekletmeden yenıden nasıp etsın ınsallah

arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım

cnm gecmıs olsun doktora gıdıp rapor alsana..boyle gecmezkı.eve gıt bol meyva meyva suyu ıc.dınlen.ıhlamur vs ıc.yada dr verecegı ılac varsa al.ama dr a gıt mutlaka.

ayy cnmn cok uzuldum allah sabır versın ve enkısa zamanda yenı bebegın hatta bebeklerın sana gelsın. dusuk yada kurtajdan sonra cok cabuk hamıole jkalkırsın..bak yazıyorum suraya en gec mayıs annesı olursun sen baharla beraber gelır bebegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…