Bebegini kaybeden anneler olmus, cok uzuldum.Ins yakin zamanda tekrar hamile kalirlar.
Bebegini hisseden anneler varmis benim gibi. Ben de bebegi hissediyorum icim rahatliyor o zaman.
Dr eylulde cagirdi testleri o zaman yaptiracagiz.
Bulantilara gelince onceki gibi degil ama hala var
hala eşim ve ben karar veremedik dün akşam yine konusu açıldı öylece birbirimize baktık o az duyulur sesle ne yapalım dedi bende kısık sesle bilmiyorum dedim konu açıldığı gibi kapandı yine....
EBAH kaçırmı olabılırım yazdıklarını onceden..ıkılı test yaptırmama sebebın neki canım?:44:nasıl dayanacaksın bu meraka.ya mudahale edılmesı gereken bır durum varsa onceden bılınse bırsey yapabılırdık deseler.ne bılım.o zaman kötü olmazmısın..bence dr ların bıldıgı bırsey varkı bunca ınsan yaptırıyor.yaptır bence.bırsey yokkı ultrasona bakıo sende o bakarken bebısı ızlıosun cok zevklı.sonraben cd bıle aldım
endişelenmekte hepimiz haklıyız ama bu ölçümü farklı çıkartan doktorlar var kimisine göre riskli çıkan test sonucu kimisine göre normal çıkıyor ben nette bakınırken bu ikili testler için kk farklı bi anne topluluğunda yazmış bir kaç kişi test riskli çıktı başka doktora yaptırdık normal çıktı diye tabi ki bilime teknolojiye hepimiz güveniyoruz ama ne biliyim sadece bu testi baz alarak hareket etmemek gerekir diye düşünüyorum. mesela benim kuzenim hamileyken bebeğinin başının olağandan büyük olduğunu yani bebeğin özürlü olduğunu öleceğini doğsa bile çok yaşamayacağını söylemiş bi doktor ve hemen almalıyız demiş. kuzenim kabul etmedi bebeğimiz doğdu kafası gayet normalçok kararsızım sorun var derse aldıracak mıyım yoksa sorunu bile bile 9 ayı tamamlayacak mıyım?aldırmayacaksam bilmeme gerek varmı acaba??c.tesi gününe 2 gün kaldı ne yapıcaz bilmiyoruz :44: anne karnında sorunlu olan bebeğe de müdahale edemiyorlar offf
benim de bundan önceki kontrolüm 7. haftadaydı, hiç bir şey belli değildi o zaman, 1 santimcikti sadece, insan şaşırıyor , hayret ediyor, 5 haftada herşeyi oluşmuş bebeğimin, gözlerini bile gösterdi doktor.bende merak ediyorum bebişimi en son 7. haftada görmüştüm kıpırdıyomudur benim meleğimde hiç hissettirmiyo ki kendini annem beni merak eder demiyokiacaba ne kadar olmuştur yarın bidaha gitcem inşallah doktor vardır:18:
hoşgeldin.....nasıl hissediyorsun peki??ne yapıyor nasıl birşey??ben niye hissetmiyorum ki :44:
ikili test yaptıran arkadaşlar bebişinizin ense ölçüsünü hatırlıyor musunuz?
11+4 haftada benim 0,7 mm idi..
ikili test yaptıran arkadaşlar bebişinizin ense ölçüsünü hatırlıyor musunuz?
11+4 haftada benim 0,7 mm idi..
selam kizlar, isten anca basimi kaldirip gelebildim..
kayiplari olan arkadaslar var yine, cok ust uste geldi bu ara. Allah hepsine sabir versin ve en kisa zamnda
zamnda tekrar bu duyguyu tattirsin.
ikili test yaptiran arkadaslarda insallah guzel sonuclar alirlar. benim de haftaya.bi sey sorucam sadece ense kalinligimi olculdu/
burun kemigi olcumu de yapilmiyomuydu??
burun kemigini olcuyorlar mi bilmiyorum sadece var mi yok mu diye bakiyorlar sanirim.selam kizlar, isten anca basimi kaldirip gelebildim..
kayiplari olan arkadaslar var yine, cok ust uste geldi bu ara. Allah hepsine sabir versin ve en kisa zamnda
zamnda tekrar bu duyguyu tattirsin.
ikili test yaptiran arkadaslarda insallah guzel sonuclar alirlar. benim de haftaya.bi sey sorucam sadece ense kalinligimi olculdu/
burun kemigi olcumu de yapilmiyomuydu??
benim doktor burun kemiği ölçümü yapmadı sanırım,sadece ense kalınlığını söyledi bana da....
benim doktorum 2 lii testle ilgili hiç birşey söylemedi. yapalım yapmayalım hiç lafı geçmedi bu zamana kadar
benim doktor burun kemiği ölçümü yapmadı sanırım,sadece ense kalınlığını söyledi bana da....
burun kemigini olcuyorlar mi bilmiyorum sadece var mi yok mu diye bakiyorlar sanirim.