2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
seni en iyi anlayanlardan biri benim canım. ben de bu bayramı kutlayamayanlardan biri olarak arefe günü 12 haftalık hamile olduğumu sandığım halde aslında 10 haftalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenip hemen o gün kürtaj oldum.Normalde muayene günüm yarındı ama arefe günü böbrek ağrılarım sebebiyle dr um çağırdı.Şu anda neler düşündüğünü kafandaki karışıklığı soru işaretlerini hormonlarının alt üst durumda olduğunu herşeyi çok iyi anlıyorum inan.Biliyorumki çok daha büyük acılar yaşayanlar var daha büyük bebeklerini kaybdenler de rabbim kimseye göstermesin burdaki bütün arkadaşlarımdan uzak tutsun. Ama bazı insanların acımı küçümsemesine de dayanamıyorum.İnsanlardan uzak durmaya çalışıyorum bu ara :KK43:

saol arkadaşım allah razı olsun rabbim sanada sabırlar versin kulübe girince yalnız olmadımın tek ben olmadımın farkındayım.2. tedavimdi bu artık 3. ye ne zaman başlarım bilmiyorum art arda oldugu için çokkk yıprandım dinlenmem lazım..rabbim öbür dünyada şefaatçi eyler inşallah bizlere.:KK31::KK31:

Selamlar sabah 8.30da hastaneye gittim.. kilo-tansiyon ölcüldü daha sonra ultrasona girdim ikili tarama yapıldı sonra kan verdim.. sonuç pazartesi cıkacak.. cinsiyeti belli mi dedim dr daha küçük bi dahaki ayda belli olur dedi..:KK34:

21 eylülde bi dahaki randevum..:KK9:

bebişim şükür sağlıklıymış bir sorun yok dedi dr..

Son düzenleme:
Bu aralar bulantılar yüzünden nadir giriyorum siteye.:KK25:Biraz bakıyım diye son güçle geldim ama keşke gelmeseydim de haberleri duymasaydım.Bebeğini kaybedenler için çok üzülüm hepinize sabır diliyorum her gün aklımdan geçirdiğim ve hep korktuğum birşey bu.Her kontrolde doktordan önce ben bakıyorum ekrana kalbinin attığını görmek için düşünmek bile kötüyken yaşamayı hayal bile edemiyorum.

Dünden itibaren doktorum düşük ilacımı kesti en son günde 1 tane alıyordum zaten ama akşam almama rağmen aşırı etkileniyordum bulantılar dayanılmaz hale gelmişti:KK50:.Bugün sabah yine kustum ama dün ya da önceki gibi çok aşırı bulantı yaşamıyorum biraz tedirgin oldum bir yandan ilacı kestiğim için olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama diğer yandan da ya bişey olduysa diye geriliyorum sürekli.Sanırım hasta da olcam hepsi üst üste biniyor:KK43:Hamileliğin bu kadar erken döneminde bebeği hisseden sayısı çok azmış ki şansıma çok hafif de olsa bebeğimin hareketini hisediyorum.İlk başlarda inanmadım yanlış hissediyorum dedim ama annem de 2 aylık hamileyken hissetmeye başlamış:KK52:.Bugün daha hareket hissetmedim inşallah hissederim de korkuyu bugünlük atlatırım.Kızlar sabah kustuğuma göre bir problem yoktur dimi?:44:

Bu aralar bulantılar yüzünden nadir giriyorum siteye.:KK25:Biraz bakıyım diye son güçle geldim ama keşke gelmeseydim de haberleri duymasaydım.Bebeğini kaybedenler için çok üzülüm hepinize sabır diliyorum her gün aklımdan geçirdiğim ve hep korktuğum birşey bu.Her kontrolde doktordan önce ben bakıyorum ekrana kalbinin attığını görmek için düşünmek bile kötüyken yaşamayı hayal bile edemiyorum.

Dünden itibaren doktorum düşük ilacımı kesti en son günde 1 tane alıyordum zaten ama akşam almama rağmen aşırı etkileniyordum bulantılar dayanılmaz hale gelmişti:KK50:.Bugün sabah yine kustum ama dün ya da önceki gibi çok aşırı bulantı yaşamıyorum biraz tedirgin oldum bir yandan ilacı kestiğim için olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama diğer yandan da ya bişey olduysa diye geriliyorum sürekli.Sanırım hasta da olcam hepsi üst üste biniyor:KK43:Hamileliğin bu kadar erken döneminde bebeği hisseden sayısı çok azmış ki şansıma çok hafif de olsa bebeğimin hareketini hisediyorum.İlk başlarda inanmadım yanlış hissediyorum dedim ama annem de 2 aylık hamileyken hissetmeye başlamış:KK52:.Bugün daha hareket hissetmedim inşallah hissederim de korkuyu bugünlük atlatırım.Kızlar sabah kustuğuma göre bir problem yoktur dimi?:44:

seni tekrar burada görmek güzel inşallah en kısa sürede iyileşirsin aramıza katılırsın mide bulantıların bebeğe birşey olmasından değil artık belirtilerin azalacak olmasından çoğumuzun belirtileri azaldı arık hepimiz bu duruma alıştık hele ben ve benim gibi baş dönmesi mide bulantısı tiksinme bilmeyenler arada sancı olursa hamile olduğumuzu hatırlıyoruz....içini ferah tut son 1 haftan kalmış bu saate kadar birşey olmadıysa bundan sonra hiç olmaz

BeBegim daha demin kassigima bi tekme yolladi gerci yumrukta olabilir:KK4:

Kurban olurum seni verene bennn:KK16:

İNTROMTRACK endişelenme güzelim hemen ya..Gecmiş olsun merak etme bebegini etkilemezsin:)

seni tekrar burada görmek güzel inşallah en kısa sürede iyileşirsin aramıza katılırsın mide bulantıların bebeğe birşey olmasından değil artık belirtilerin azalacak olmasından çoğumuzun belirtileri azaldı arık hepimiz bu duruma alıştık hele ben ve benim gibi baş dönmesi mide bulantısı tiksinme bilmeyenler arada sancı olursa hamile olduğumuzu hatırlıyoruz....içini ferah tut son 1 haftan kalmış bu saate kadar birşey olmadıysa bundan sonra hiç olmaz

İyileşip bomba gibi gönmeyi istiyorum ben de :) Ferah tutmaya çalışıyorum ama aklıma isteğim dışında geliyor.:KK31:İnşallah 1 haftayı da atlatırız da derin bir nefes alırım bulantılardan da bir kurtulsam hastaneye gitmek işkence geliyor bana 1 aydır evden çıkamıyorum sokak çok kötü kokuyor ve hep tansiyonum düşük ayakta çok duramıyorum isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK14:

BeBegim daha demin kassigima bi tekme yolladi gerci yumrukta olabilir:KK4:

Kurban olurum seni verene bennn:KK16:

İNTROMTRACK endişelenme güzelim hemen ya..Gecmiş olsun merak etme bebegini etkilemezsin:)

Bugün ben de kıpraştığını hissetsem çok güzel olcak :KK16: Çok sağol tatlım normalde kolay kolay kafaya birşey takmam ama nedense bu aralar huyum suyum değişti :KK53:

kızlar ben çıkıyorum inşallah yakın zamanda yine düzenli girebilirim görüşürüz :)

bende merak ediyorum bebişimi en son 7. haftada görmüştüm kıpırdıyomudur benim meleğimde hiç hissettirmiyo ki kendini annem beni merak eder demiyoki:KK43: acaba ne kadar olmuştur yarın bidaha gitcem inşallah doktor vardır:18:

bende merak ediyorum bebişimi en son 7. haftada görmüştüm kıpırdıyomudur benim meleğimde hiç hissettirmiyo ki kendini annem beni merak eder demiyoki:KK43: acaba ne kadar olmuştur yarın bidaha gitcem inşallah doktor vardır:18:

anammm net donmuştu yazarken çıkcam deken aynı şeyi 10 kere yazmışız kusura bakmayınnnn:KK17:

kızlar merhaba...
bn 2012 haziran annesiyim:)) sizlerin yazdıklarını okudum biraz da eski günleri hatırladım. ikili testler, taramalar falan:KK34::KK34:
bunlar da güzel heyecanlar, içinizdeyken onun geleceği günü beklemek... heyecanla dra gitmek falan...
ama en güzeli onu kucağınıza alıp emzirmek, kokusunu içine çekmek harika bi duygu.
bnm şimdi çok güzel mis kokulu bi oğlum var. hatta bugün 2. ay aşılarını oldu biraz mızmız o yüzden.
uykusuz gecelerimiz de oluyor ama olsun. o herşeye değer.
siz de inşş hiç bir sorun yaşamadan alırsınız bebişleri kucaklarınıza.:KK34::KK34::KK34:
hepinize iyi beklemeler kızlarr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49:

bu kadar erken zamanda hissedilir mi hareketleri :44: benim bildiğim 20.haftada anca hissediliyor şuanda en fazla hissedilen gazdır gaz sıkışmasıdır :44: ultrasonda gösterirken ayaklarını kaldırıp indiriyor hareket ediyor o an bile hissetmedim ben daha çok küçükler mini mini bebeler...

Bebegini kaybeden anneler olmus, cok uzuldum. :KK43: Ins yakin zamanda tekrar hamile kalirlar.
Bebegini hisseden anneler varmis benim gibi. Ben de bebegi hissediyorum icim rahatliyor o zaman.
Dr eylulde cagirdi testleri o zaman yaptiracagiz.
Bulantilara gelince onceki gibi degil ama hala var :KK47:

arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef:KK50::KK50: 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım:KK31::KK31::KK31:
cnm cok gecmis olsun. rabbim cok bekletmeden saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip etsin ins

günaydın anneler
bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha sağlık versin herkese.
bizde dün ikili testimizi olduk kanımızı verdik sonuçlar haftaya maalesef :KK25: doktorum bana demir ve vitamin hapı verdi folikasiti kesti. ferrum fort ve elevit sabah kahvaltıyla yutulacak yazmış eczacı yanlız ben bu hapların mide bulantısı yaptığını duymuştum kullanan annişler acaba nasıl kullanıyor. zaten midem yeni yeni kendine geliyor yeniden coşturmasa bari bu haplar :KK52:
cnm bn ferrum kullandim kokusu falan olmadigi icin hic sorun olmamisti ama digerini hic bilmiyorum

X