ayy cnmn cok uzuldum allah sabır versın ve enkısa zamanda yenı bebegın hatta bebeklerın sana gelsın.dusuk yada kurtajdan sonra cok cabuk hamıole jkalkırsın..bak yazıyorum suraya en gec mayıs annesı olursun sen baharla beraber gelır bebegın
arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım
arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım
Arkadaşlar merhaba,
Kısmetse bende mart annesi olacagım. Fakat dehşet şekilde üşütmüşüm metobolizman inanılmaz derecede hassaslaştı. Bogazlarım şiş ve yüksek ateş sıkıntın var. Gebeligin çok başında oldugum için ilaçta kullanamıyorum. Üstelik çalışıyorum ve çok yorucu geçiyor. Benimgibi olan varmı? Üşütmeden önce zaten şiddetli bulantı ve kusmalarım vardı ilaç ile giseriyordum şimdi üşütünce dahada arttı((
inşallah hayırlı haberler alırsın gülüm test sonucundan ben de bugün gittim ikili test için heycandan ölcektim bebişimi görcemgünaydın anneler
bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha sağlık versin herkese.
bizde dün ikili testimizi olduk kanımızı verdik sonuçlar haftaya maalesefdoktorum bana demir ve vitamin hapı verdi folikasiti kesti. ferrum fort ve elevit sabah kahvaltıyla yutulacak yazmış eczacı yanlız ben bu hapların mide bulantısı yaptığını duymuştum kullanan annişler acaba nasıl kullanıyor. zaten midem yeni yeni kendine geliyor yeniden coşturmasa bari bu haplar
ense kalınlığında sıkıntı çıkmadı çok şükür normalmiş kan tahlilini bekliyoruz sadece biz. inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım. ben doktorun odasına girerken ellerim titriyordu heyecandaninşallah hayırlı haberler alırsın gülüm test sonucundan ben de bugün gittim ikili test için heycandan ölcektim bebişimi görcemdiye ama doktorun bugün doğum yaptırma günüymüş yarın gel dediler çok merak ediyorum bebişimi en son 7+3 de görmüştüm soruna gelince eleviti bende kullanıyorum ama acayip bulantı ve baş dönmesi yapıyo bana doktorum uyucağında iç dedi ben öyle yaptım hiç bi sorunum yok sabaha etkisi kalmıyo sende öyle yap
bebe aspirini hiç duymadım ama bende ağrı kesici olarak hangi ilacı alabileceğimi sordum parol diye bi ilaç varmış onu önerdi doktorumselamün aleyküm günaydınlar herkese...
Arkadaşlar dün doktora gittiğimi yazmıştım bi bilgi paylaşmak istedim doktorumm bana bebe aspirini tavsiye etti doğuma 1 ay kalana kadarda devam etmemi istedi bebeğin gelişimi kan dolaşımı falan için faydalı olcağını söledi dah önce hiç duymammıştım ayrıca benim ufak tefek rahatsızlıklarım olursa onada iyi geleceğini söledi ne düşünüyosunuz bu konuda?
hihihiiiiiense kalınlığında sıkıntı çıkmadı çok şükür normalmiş kan tahlilini bekliyoruz sadece biz. inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım. ben doktorun odasına girerken ellerim titriyordu heyecandansabah kahvaltı sırasında içtim eleviti şimdilik bi sıkıntı yok gibi yani midemde bulantı var ama o hep oluyor. bende akşamlari içeyim bundan sonra. peki aç mı içiyorsun yemek sırasında mı nasıl içiyorsun arkadaşım
bebe aspirini hiç duymadım ama bende ağrı kesici olarak hangi ilacı alabileceğimi sordum parol diye bi ilaç varmış onu önerdi doktorum
günaydın anneler
bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha sağlık versin herkese.
bizde dün ikili testimizi olduk kanımızı verdik sonuçlar haftaya maalesefdoktorum bana demir ve vitamin hapı verdi folikasiti kesti. ferrum fort ve elevit sabah kahvaltıyla yutulacak yazmış eczacı yanlız ben bu hapların mide bulantısı yaptığını duymuştum kullanan annişler acaba nasıl kullanıyor. zaten midem yeni yeni kendine geliyor yeniden coşturmasa bari bu haplar
kızlarrr göbüşler ne alemdebüyüdümü