2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayvareçeli ve yasmin06
ikinize de çok geçmiş olsun....inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bugünleri unutursunuz.....allah size güç kuvvet ve sabır versin....
kendinize iyi bakın....

arkadaslar benim ara ara kasik agrilarim oluyor...bunlar normal mi

benimde ara sıra sancım oluyor ilk zamanlarda daha çok şimdi kendimi zorladığımda oluyor,dün koltukta dengesiz oturmuşum hapşurdum ahh diye bağırdım sanki karnıma yumruk attılar kasıklarım çok acıdı

benim ilk kontrolümde 6+1 di son gittiğimde ben 10+2 diye hesaplarken 10+5 olmuş..

doktorum normal dedi ..içine kurt düşürecek birşey yok merak etme inş

benimki de onde gidiyor. sorun yokmuss.

sürmelii....
canım benide listeden çıkarabilirsinn boş gbelik kürtaj olacağımm bakalımm...

kizlarcok uzgunum. aranizdan ayriliyorum. bugun gittigim doktor bos gebelik oldugunu dogruladi. kurtaj olucam.
kendinize iyi bakin,allahim saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin...

cok uzuldum kizlar, isanirim ikinci kez bos gebelik tekrarlama olasiligi yokmus.. eminim en kisa zamnda tekrar hamile kalip saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alacaksiniz....

Son düzenleme:

gözün aydın canım

sürmelii....
canım benide listeden çıkarabilirsinn boş gbelik kürtaj olacağımm bakalımm...

kizlarcok uzgunum. aranizdan ayriliyorum. bugun gittigim doktor bos gebelik oldugunu dogruladi. kurtaj olucam.
kendinize iyi bakin,allahim saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin...

ikinizede geçmiş olsun kızlar

Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inş

içim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.

kızlar, güzel anneler,

ne bebeğinizin odasını, ne mide bulantılarınıza ne bazen kabalaşan kocalarınızı, bebeğinize bir şey almayan veya sizi tebrik etmeyen akrabaları/arkadaşları, alacağınız kiloları, genişleyen bedeninizi aklınıza takın.

sadece ve sadece sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirip bebişinizi kucağınıza almaya bakın. bunu umursayın!!! rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın. benim bebeğim biz istemeden habersiz aniden geldi ve işte yine öyle gitmiş.

her şey eksik olabilir, planlarınız tutmayabilir; ama umursadığınız tek şey bebeğinizin sağlığı ve huzurunuz olsun. gerisi boşmuş. insan kaybedince anlıyor. malesef.

rabbim mart annelerini, tüm anneleri ve anne olmak isteyenleri üzmeden bekletmeden hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inş.

hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum, rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlatlar nasip etsin hepimize inş.

Ayvareceli cok uzuldum Allah en kisa surede yeniden bebegine kavustursun. nasip
Tesekkurler basyazmalikiz

sanci konusunda bende panik oluyorum bazen ama normalmis galiba

benim canim hazir domates corbasi istiyo ama hazir corbalardan uzak
durmamiz gerekiyor dimi?
Ay herseyi soruyorum diye kizmayin :)))))))
Bi onay bekleme istegi bendeki :)

ahh arkadasim cok uzuldum ya, kac haftalikti?? bugun ust uste geldi uzucu haberler, allah en kisa zamanda saglikli bi bebek nasip etsin.
demek ki siz sagliklisiniz esinle, hamile kalabilirsin tekrar yani. karamsarliga dusme sakin

Rabbim bebegini kaybeden arkadaslara sabarlar versin tekrar ayni acilari yasatmasin ins. en kisa zamanda da saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

cnm bn yurtdisinda oldugum icin burasi biraz garip. herkes yaziyor erkenden cinsiyet falan ogreniyorlar. burda en erken 17. haftada soyluyorlar yaaikili testi de biz ultrasonlu istedik ondan yapiyorlar. 3 ten fazla ultrasona koymuyolar

Yasmin, ayvareceli ve hypatia geçmiş olsun kızlar.. Rabbim inş. en kısa zamanda birdaha versin..

kendin yapıver canım.. evet hazırlardan uzak dur

yasminn,ayvareceli rabbim size sabır gücü versin inşallah..allahım en yakın zamanda göbüşlerinize minik bebişler versin ve sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasşp etsin..çok çok üzüldüm hepinize canım,rabbime sığın ondan iste sadece ona sığınıp,ondan istiyoruz cünkü biz onun kullarıyız o hakkımızda hayırlısını ne istediyse o oluyor..bazen acı çekiyoruz ama belkide bizim için hayırlısı buymuş belkide ilerde daha farklı,büyük bişiyler çıkacaktı rabbim erkenden önlemini aldı bunu bu şekilde düşünmekte fayda var ..allahım yardımcınız olsun acınızı paylaşıyorum en derin duygularımlaa kendinize iyi bakınn ne olur

sürmeli canım benim listede adım yok.benide eklermisin.. doğum tarihi : 26.02.1987 doğum yeri : balıkesir/bandırma sat : 17 mayıs cinsiyet : tahmini erkek belli değil :) sanırım bukadar yeterli

Ahh oncelikle ozur dilerim telefondan girdigim icin senin mesajini okuyamadan altina msj gondermisim hic hos olmamis.
2 yil once agustosta ayni sebeple ben de bebegimi kaybetmistim. nasip degilmis. vakti degilmis..
bak simdi yeniden bekliyorum insallah en sagliki bi sekilde hamilelik gecirip istedigin bi zamanda
sende bebegine kavusursun. Allah herseyden once saglik versin. cok guzel dileklerde bulunmussun.
daha iyilerine sen kavus insallah. Allah hicbirimize bu acilari yasatmasin.

merhaba kızlar hamileliği sonlanan arkadaşlarınız için çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar
bende 5+1 haftalık hamileyim ve çok sıkıntılı geçiriyorum 4+1 den beri k.rengi akıntı var hatta 4+3 te çok yoğun oldu dr a gittim hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı hafifler gibi oldu leke bu defa kırmızı renkli kanamam oldu ama sadece çamaşırıma zeytinin yarısı büyüklüğünde bulaşacak şekilde oldu bana progestan verildi içiyorum bugün henüz hiç olmadı lekelenme ama güvenmiyorum çünkü bugüne kadar günde en az 1 kere kadar geldi düşük tehliken var dediler ben sürekli yatış halindeyim o arkadaşlarınızdada varmıydı böyle problem yada progestan kullanan varmı aranızda ne kadar sürede kesiyor akıntıyı yada kesiyormu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye lütfen yorum yapın içimi rahatlatacak sözlere çok ihtiyacım var haa birde ara ara şiddetli karın ağrısı yaşıyorum

nerdeyse 1 aydır doktora gitmiyordum burdakı kötü haberleride okuyunca baya moralım bozuluyodu.bugun bebegimi gördüm ama .artık yüzü bile belli gibi.10+4 olmussuz.allahım hepimizin bebeklerini sag salım kucagımaza versin bebgiini kaybeden arkadaslara en kısa zamanda tekrar hamıle kalmayı nasip etsin

Canim gecmis olsun 5. Haftada kahverengi lekeler geldi. progestan 200 mg gunde 3 kez icmeye basladim. bende surekli yattim. 10 gun surdu akintilar. sonra gecti. simdi 9+1 birim yani bugun dr kontrolum de vardi kalan progestanlar bitjnce birakabilirz dedi 6-7 tane kaldi. ki bana 16. Haftaya kadar devam edebiliriz demisti. ama yatmak grrcekten ise yariyor. hic kalkmanan lazim. insllah duzelir. bide folik asitle (folbiol) elevit kullaniyorum.

Bide progestanin ignesi vuruldu

Son düzenleme:

cnm oncelikle cok gecmis olsun. bnm 5+4 te baslamisti kanamam. o gun baska bir sehre tasinmistik aksama kanamam geldi. bundan onceki ay zaten dusuk yaptigim icin tekrar dusuyor zannettik hemen acile gittik. dusuk tehliken var dinlenmem gerekiyor dediler. progesteronu bastan beri kullaniyordum ona devam ediyorym hala. yatinca kesiliyor lekeler. 2 hafta kadar gelmemisti bayramda kalktim biraz bir de ertesi gun alisverise gittim 2 saat kadar disardaydim. eve gelince tekrar basladi. yatiyorum suan kesildi. evde herseyi esim yapiyor hatta ilk zamanlarda yemegi bile yatagima getiriyordu ben sadece lavaboya kalkiyordum. sen de kalkma hic gecer ins en kisa zamanda. ama genelde 3 bucuk 4 aya gecer diyorlar. bn 3un dolmasini dort gozle bekliorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…