2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benim göbek biraz dışarda da eşim diyor ki 3 cm lik bebek bu kadar olamaz senin ki normal göbeğe benziyo :KK9: bende dedim kusura bakma ne olsa adım hamile artık içime çekemem hiç :KK33:
hiihiii iyi demişin:KK1: benimde eşim ilk başlarda karnımı sıkıp sıkıp bu yağ bağlamış ya bebek olsa elime gelirdi diyo abuuuu safım benim bebeği tutabilceğini sanıyo:KK52::KK1: yaa benim göbüş aynı büyümedi pek halbüki bisürü tatlı yedim bayramda:KK52::KK52:

selam herkese.kizlar o kadar uzgunumki bebegini kaybeden annelere.bu aralar dahada artti bu haberler.canlarim benim ya .insallah RABBIM hepinize yakinda saglikli bebisler versin.ikizlerini kaybeden arkadasimizada inanilmaz uzuldum.her serde bir hayir vardir.RABBIM emri varnis.ALLAH butun bebisleri korusun.

içim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.

kızlar, güzel anneler,

ne bebeğinizin odasını, ne mide bulantılarınıza ne bazen kabalaşan kocalarınızı, bebeğinize bir şey almayan veya sizi tebrik etmeyen akrabaları/arkadaşları, alacağınız kiloları, genişleyen bedeninizi aklınıza takın.

sadece ve sadece sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirip bebişinizi kucağınıza almaya bakın. bunu umursayın!!! rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın. benim bebeğim biz istemeden habersiz aniden geldi ve işte yine öyle gitmiş.

her şey eksik olabilir, planlarınız tutmayabilir; ama umursadığınız tek şey bebeğinizin sağlığı ve huzurunuz olsun. gerisi boşmuş. insan kaybedince anlıyor. malesef.

rabbim mart annelerini, tüm anneleri ve anne olmak isteyenleri üzmeden bekletmeden hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inş.

hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum, rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlatlar nasip etsin hepimize inş.

canım Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inş geçmiş olsun :KK50:

yazdıklarının hepsi o kadar doğru ki etrafımızdaki bazı insanlar sadece moralimizi bozmaya yarıyor başka hiçbir faydaları yok..

sadece kendimizi önemsemeliyiz çoğu zaman başaramasakta..

kızlar, güzel anneler,

ne bebeğinizin odasını, ne mide bulantılarınıza ne bazen kabalaşan kocalarınızı, bebeğinize bir şey almayan veya sizi tebrik etmeyen akrabaları/arkadaşları, alacağınız kiloları, genişleyen bedeninizi aklınıza takın.

sadece ve sadece sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirip bebişinizi kucağınıza almaya bakın. bunu umursayın!!! rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın. benim bebeğim biz istemeden habersiz aniden geldi ve işte yine öyle gitmiş.

her şey eksik olabilir, planlarınız tutmayabilir; ama umursadığınız tek şey bebeğinizin sağlığı ve huzurunuz olsun. gerisi boşmuş. insan kaybedince anlıyor. malesef.

rabbim mart annelerini, tüm anneleri ve anne olmak isteyenleri üzmeden bekletmeden hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inş.

hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum, rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlatlar nasip etsin hepimize inş.
canim benim allah sabirlar versin..bende 2 kez kalbu durdugu icin 2.5aylik bebeklerimi kaybettim..zaman gercekten cok buyuk bir ilac..hersey zamanlahafifliyor.dua et sadrce..rabbim enkisa zamanda tekrar nasip etsin ins...bu bebegimdede ayni seyleri yasayacagim diye cok korkuyorum ama elden bisey gelmiyor.rabbime emanetiz

kızlarrr selam, ben çok kötü bir gün geçiriyorum bugün. sabah işe gelmek için hazırlanırken kendimi lavobaya zor attım.. sonra ağzıma bir iki lokma birşeyler atayım dedim onuda çıkardım o arada servisi kaçırdım,
sonra otobüsle geldim ol boyunca da istifra ettim allahtan poşetle dolaşıyorum. iş erine geldim hala devam etti. hiç bu kadar çok kusmamıştım :KK14::KK14::KK14: mahfoldum :KK14:
birde ilaç içmiştim mide bulantısı için hemen arkasndan kusunca sanırım ilaçta gitti tekrar içeceğim zararı olmaz sanırım :26::26:

ferrum fort ve eleviti bende kullanıyorum, kesinlikle gece yatmadan al. dün gece içmeyi unutmuşum sabah namazına kalkınca içtim sabah uyandığımda sonuç hüsrandı...

geçmiş olsun sudee....benimde bugün kasıklarım ağrıyor neden acaba :44: evhamlı biri değilim ama merak ediyorum c.tesi konrolüm var o yüzden biraz rahatım ama hala karar veremedik burun ve ense ölçümü yaptırıp yaptırmamaya.....:KK14::KK14: (şunu da koyunca canım sigara istiyor :KK1::KK1:)

kızlar, güzel anneler,

canım Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inş geçmiş olsun :KK50:

yazdıklarının hepsi o kadar doğru ki etrafımızdaki bazı insanlar sadece moralimizi bozmaya yarıyor başka hiçbir faydaları yok..

sadece kendimizi önemsemeliyiz çoğu zaman başaramasakta..

hihihiiiii:KK52: tok yemekten sonra benim midem hiç boş kalmaz süt içerim meyve yerimm çikilota yerim yerimde yerim yani karnım tıka basa dolu oluyo:KK52: inşallah yarın bakınabilirim doktora gülüm ya bu sefer bi aksilik çıkmaz inşallah doktor bebişin cinsiyeti hakkında bişi demedimi?:emir_bebek:
ohh yarasın o zaman sana ama ben pek iştahlı değilim insanın hiç mi bişey canı çekmez canı istemez :KK43: sanırım demir hapını süt ve süt ürünleri ile tüketmeyin yazıyordu ben mi yanlış okudum acaba:44: cinsiyeti sordum 13. haftadan sonra belli olabilir dedi sanırım emin olmadan bişey demek istemedi doktorum. sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama ben hep kız istemişimdir bayılırım kızlara :KK53:
ferrum fort ve eleviti bende kullanıyorum, kesinlikle gece yatmadan al. dün gece içmeyi unutmuşum sabah namazına kalkınca içtim sabah uyandığımda sonuç hüsrandı...
ayy geçmiş olsun canım istifra etmek çok zorluyor insanı iyice halsiz kalıyorsun :KK50: hapları bu sabah içtim olmazsa bu gece hiç içmiyim yarın akşam içmeye başlıyım bende.

geçmiş olsun sudee....benimde bugün kasıklarım ağrıyor neden acaba :44: evhamlı biri değilim ama merak ediyorum c.tesi konrolüm var o yüzden biraz rahatım ama hala karar veremedik burun ve ense ölçümü yaptırıp yaptırmamaya.....:KK14::KK14: (şunu da koyunca canım sigara istiyor :KK1::KK1:)
karar senin tabi ki ama bence yaptır en azından için rahat eder. ben yaptırdım kötü bişey çıksaydı aldıracak mıydın bebeğini dersen asla öyle bişey düşünmedim ama önceden hazırlanmakta fayda var bence. he hee :KK1: hem minicik burnu varmış onu görmüş olursun işte :KK9:

ohh yarasın o zaman sana ama ben pek iştahlı değilim insanın hiç mi bişey canı çekmez canı istemez :KK43: sanırım demir hapını süt ve süt ürünleri ile tüketmeyin yazıyordu ben mi yanlış okudum acaba:44: cinsiyeti sordum 13. haftadan sonra belli olabilir dedi sanırım emin olmadan bişey demek istemedi doktorum. sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama ben hep kız istemişimdir bayılırım kızlara :KK53:
ayy geçmiş olsun canım istifra etmek çok zorluyor insanı iyice halsiz kalıyorsun :KK50: hapları bu sabah içtim olmazsa bu gece hiç içmiyim yarın akşam içmeye başlıyım bende.
evet gülüm demirin süt ürünleriyle tüketilmemesi gerekiyo emilimini zorlaştırıp demir vitamini öldürüyomuş benimde canım istemiyo ama midem bulanana kadar yiyorum yoksa sabahtan akşama kadar aç kalsam hiç bişi yiyesim gelmiyo:KK19:

neden daha kimse yok eski haline dönsün bu topik yine çok sessiz canım sıkıldı yaaaaaa:KK36::21:

arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef:KK50::KK50: 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım:KK31::KK31::KK31:

:KK5::KK5:Rabbim hayırlısıyla tekrarını nasip etsin inş..bol dua canım..

günaydın anneler
bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha sağlık versin herkese.
bizde dün ikili testimizi olduk kanımızı verdik sonuçlar haftaya maalesef :KK25: doktorum bana demir ve vitamin hapı verdi folikasiti kesti. ferrum fort ve elevit sabah kahvaltıyla yutulacak yazmış eczacı yanlız ben bu hapların mide bulantısı yaptığını duymuştum kullanan annişler acaba nasıl kullanıyor. zaten midem yeni yeni kendine geliyor yeniden coşturmasa bari bu haplar :KK52:

ben de ikinci kutum elevit kullanıyorum canım
sabah kahvaltıdan sonra alıyorum ben de bulantı yapmadı hiç..
ama akşam içen arkadaşlar var sanırım bulantı uykuda atlatılsın diye..

arkadaşlar bana yazan herkezden Allah razı olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.fazla vaktim olmuyor bu yüzden toplu yazıyorum hepiniz hayırlısıyla saglıkla sıhhatle yavrularınıza kavuşursunuz inşallah:KK16::KK31:

arkadaşlar artık mart ayı annesi olamıycam malesef:KK50::KK50: 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım:KK31::KK31::KK31:

çook geçmiş olsun..böyle durumlarda ne söylesek boş,ama acını en iyi biz anlıyoruz,ihtimali bile yüreğimizi dağlıyor.herşey gönlüne göre olsun..

Mrb hanımlar bebeğini kaybeden annelere çok geçmiş olsun.allah bir dahaki sefere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

herkeze tünaydın arkadaşlar....

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum bende sürekli yatıyorum her işi eşim yapıyor temizlik+yemek ama o işteyken kalkmak zorunda kalıyorum akşamdan yemeğimide yapıyor ama mecburen kalkıyorum 2 kere 20 dk lık mesafeye yürüyerek gidip geldim kanama oldu az miktarda çok korktum 3-4 ay için çok zaman var o zamana kadar bebeğimi koruyabilirsem ne mutlu bana :KK14:
sağlıkla sıhatle bebişini kucağını alman dileğiyle canım

kızlar, güzel anneler,

çok geçmiş olsun. bir an önce diğer bebeğine hamile kalman dileğiyle......
GÜZEL ANNİŞLER NASILSINIZ? NELER YAPIYORSUNUZ..MAŞALLAH:nazar:HAFTALARIMIZ HERGEÇENGÜN İLERLİYOR..4. AYIMIZA GİRİCEZ NEREDEYSE..BEEBİŞİN KIPIRTILARINI FİLAN HİSSETMEYE BAŞLAYANLAR OLDUMU ACABA?.. BENDE HENÜZ BİŞİY YOK :26:
benim karnımda balık gezinir gibi bişiler oluyor arada erkek bebek bu zamanlarda kendini gösterir diyorlar ama kısmet.
mart ayı annesi olamıycam malesef:KK50::KK50: 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım:KK31::KK31::KK31:
allahım ya çok geçmiş olsun bu kayıpları duyunca çok üzülüyorum çok geçmiş olsun canım. tekrar hamile kalman dileğiyle....
kızlarrr selam, ben çok kötü bir gün geçiriyorum bugün. sabah işe gelmek için hazırlanırken kendimi lavobaya zor attım.. sonra ağzıma bir iki lokma birşeyler atayım dedim onuda çıkardım o arada servisi kaçırdım,
sonra otobüsle geldim ol boyunca da istifra ettim allahtan poşetle dolaşıyorum. iş erine geldim hala devam etti. hiç bu kadar çok kusmamıştım :KK14::KK14::KK14: mahfoldum :KK14:
birde ilaç içmiştim mide bulantısı için hemen arkasndan kusunca sanırım ilaçta gitti tekrar içeceğim zararı olmaz sanırım :26::26:
çok geçmiş olsun canım ya bide çalışmak zorundasın. allah sabır versin tatlım benim doktorumda eleviti vermedi midem bulanıyor diye bir kaç hafta daha geçsin öyle vercem dedi belki önümüzdeki hafta gidecem verir ozaman.
kızlarrr göbüşler ne alemde :KK49: büyüdümü:KK1:

bazen normal göbek gibi duruyor. bazende karpuz kavun yiyince bir şişkinlik yapıyor. 4-5 aylıkmış gibi duruyor. kilom hala aynı 66 kiloyum.

karar senin tabi ki ama bence yaptır en azından için rahat eder. ben yaptırdım kötü bişey çıksaydı aldıracak mıydın bebeğini dersen asla öyle bişey düşünmedim ama önceden hazırlanmakta fayda var bence. he hee :KK1: hem minicik burnu varmış onu görmüş olursun işte :KK9:

hala eşim ve ben karar veremedik dün akşam yine konusu açıldı öylece birbirimize baktık o az duyulur sesle ne yapalım dedi bende kısık sesle bilmiyorum dedim konu açıldığı gibi kapandı yine....:KK31::KK31:

bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum Allah hayırlısıyla yeniden hamile kalmanızı nasip etsin.

kızlar benim size bir sorum olacak benim şimdiye kadar bulantım yoktu 10 gündür filan başladı dr um dramamine diye ilaç verdi bulantı için ancak ilk günlerdeki gibi etkili değil sabahları ve yemekten sonra kabus benim için. sizin kullandıınız farklı bir ilaç var mıydı yda aldığınız bir önlem üç günü geçen şiddetli kusmalarda serum takılıyormuş bebeğe az yememin ve kusmaların zararı olur mu acaba varsa deneyimlerinzi paylaşırmısnız?

seni en iyi anlayanlardan biri benim canım. ben de bu bayramı kutlayamayanlardan biri olarak arefe günü 12 haftalık hamile olduğumu sandığım halde aslında 10 haftalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenip hemen o gün kürtaj oldum.Normalde muayene günüm yarındı ama arefe günü böbrek ağrılarım sebebiyle dr um çağırdı.Şu anda neler düşündüğünü kafandaki karışıklığı soru işaretlerini hormonlarının alt üst durumda olduğunu herşeyi çok iyi anlıyorum inan.Biliyorumki çok daha büyük acılar yaşayanlar var daha büyük bebeklerini kaybdenler de rabbim kimseye göstermesin burdaki bütün arkadaşlarımdan uzak tutsun. Ama bazı insanların acımı küçümsemesine de dayanamıyorum.İnsanlardan uzak durmaya çalışıyorum bu ara :KK43:

X