- 24 Nisan 2010
- 919
- 0
merhaba kızlar hamileliği sonlanan arkadaşlarınız için çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar
bende 5+1 haftalık hamileyim ve çok sıkıntılı geçiriyorum 4+1 den beri k.rengi akıntı var hatta 4+3 te çok yoğun oldu dr a gittim hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı hafifler gibi oldu leke bu defa kırmızı renkli kanamam oldu ama sadece çamaşırıma zeytinin yarısı büyüklüğünde bulaşacak şekilde oldu bana progestan verildi içiyorum bugün henüz hiç olmadı lekelenme ama güvenmiyorum çünkü bugüne kadar günde en az 1 kere kadar geldi düşük tehliken var dediler ben sürekli yatış halindeyim o arkadaşlarınızdada varmıydı böyle problem yada progestan kullanan varmı aranızda ne kadar sürede kesiyor akıntıyı yada kesiyormu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye lütfen yorum yapın içimi rahatlatacak sözlere çok ihtiyacım var haa birde ara ara şiddetli karın ağrısı yaşıyorum
Selam canım Allah tamamına erdirsin inşallah... giden arkadaşlarımız yada buradaki diğer hamilelerin durumlarıyla kendini karşılaştırman yanlış olur zaten doktorun sana tedaviyi vermiş daha önce 3 düşük yaşayan biri olarak sana tavsiyem mümkün oldukça ayağa kalkma ayağının altına yastık koy ve öyle yat , sıvı tüket ve bol bol da dua et progestan kullanıyorum lekelenme olmadığı halde kullanıyorum 15 20 gündür dinleniyorum artık birşey olmaz diye ayaklandığım bir gün kahverengi leke geldi anladımki bizim durumumuzda olanlar için 3 ayı doldurana kadar fulll dikkat gerekiyor şikayetlerin devam ederse mutlaka doktoruna başvur