Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlarcok uzgunum. aranizdan ayriliyorum. bugun gittigim doktor bos gebelik oldugunu dogruladi. kurtaj olucam.
kendinize iyi bakin,allahim saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin...
arkadaslar benim ara ara kasik agrilarim oluyor...bunlar normal mi
Kızlar geçen hafta doktora gittim bebeğin ölçümlerine göre 2 gün ilerde görünüyo dedi. Bugün tekrar ultrasona girdim 12+5 iken bebek 13+1 görünüyo dedi. 1 haftaya kadar normal sayılır ilerde olması dedi doktor ama benim içime kurt düştü. Bu hafta 3 gün ilerde görünüyo. Acaba benim gibi olan var mı. Çok canım sıkıldı ya her hafta 1 gün fazladan atarsa böle. Bilgisi olan var mı ?
benimki de onde gidiyor. sorun yokmuss.Kızlar geçen hafta doktora gittim bebeğin ölçümlerine göre 2 gün ilerde görünüyo dedi. Bugün tekrar ultrasona girdim 12+5 iken bebek 13+1 görünüyo dedi. 1 haftaya kadar normal sayılır ilerde olması dedi doktor ama benim içime kurt düştü. Bu hafta 3 gün ilerde görünüyo. Acaba benim gibi olan var mı. Çok canım sıkıldı ya her hafta 1 gün fazladan atarsa böle. Bilgisi olan var mı ?
sürmelii....
canım benide listeden çıkarabilirsinn boş gbelik kürtaj olacağımm bakalımm...
kizlarcok uzgunum. aranizdan ayriliyorum. bugun gittigim doktor bos gebelik oldugunu dogruladi. kurtaj olucam.
kendinize iyi bakin,allahim saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin...
Selam kizlarrrrr
herkesin gecmis bayrami mubarek olsun
doktordan geliyorum ve cok mutluyum
dusuk tehlikem vardi benim
kese normale donmus. bebisimi de gorduk
Allaha cok sukur cok iyi herseyi de belli sasirdim.
Bekleyen herkese iyi haberler duyurmayi nasip etsin Allahim.
ben ogretmenim ve eylulde urfaya gitmek zorundaydim
eger tehlike devam etseydi gidemicek ve adaylik seminerini alamicaktim
buda adayligimin uzamasina neden olacakti sukur ki hersey yolunda
lutfen kritik durumda olanlar iyi dusunsunler ve iyi olsun
sürmelii....
canım benide listeden çıkarabilirsinn boş gbelik kürtaj olacağımm bakalımm...
içim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.
kızlar, güzel anneler,
ne bebeğinizin odasını, ne mide bulantılarınıza ne bazen kabalaşan kocalarınızı, bebeğinize bir şey almayan veya sizi tebrik etmeyen akrabaları/arkadaşları, alacağınız kiloları, genişleyen bedeninizi aklınıza takın.
sadece ve sadece sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirip bebişinizi kucağınıza almaya bakın. bunu umursayın!!! rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın. benim bebeğim biz istemeden habersiz aniden geldi ve işte yine öyle gitmiş.
her şey eksik olabilir, planlarınız tutmayabilir; ama umursadığınız tek şey bebeğinizin sağlığı ve huzurunuz olsun. gerisi boşmuş. insan kaybedince anlıyor. malesef.
rabbim mart annelerini, tüm anneleri ve anne olmak isteyenleri üzmeden bekletmeden hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inş.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum, rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlatlar nasip etsin hepimize inş.
cnm bn yurtdisinda oldugum icin burasi biraz garip. herkes yaziyor erkenden cinsiyet falan ogreniyorlar. burda en erken 17. haftada soyluyorlar yaaikili testi de biz ultrasonlu istedik ondan yapiyorlar. 3 ten fazla ultrasona koymuyolarben doktorların hep 12 hafta dolunca çağırdıklarına şahit olduğumdan öyle dedim yani 11+6 ile 12+2 arasında bişey değişmez gidebilirsin doktorun özelse ara sor bence 11+1 2 3 de gidenler yanlış zamanda gitmiyor sonuçta 11-14 hafta ne de olsa bu test rahat ol yani:)
Ayvareceli cok uzuldum Allah en kisa surede yeniden bebegine kavustursun. nasip
Tesekkurler basyazmalikiz
sanci konusunda bende panik oluyorum bazen ama normalmis galiba
benim canim hazir domates corbasi istiyo ama hazir corbalardan uzak
durmamiz gerekiyor dimi?
Ay herseyi soruyorum diye kizmayin :)))))))
Bi onay bekleme istegi bendeki :)
içim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.
kızlar, güzel anneler,
ne bebeğinizin odasını, ne mide bulantılarınıza ne bazen kabalaşan kocalarınızı, bebeğinize bir şey almayan veya sizi tebrik etmeyen akrabaları/arkadaşları, alacağınız kiloları, genişleyen bedeninizi aklınıza takın.
sadece ve sadece sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirip bebişinizi kucağınıza almaya bakın. bunu umursayın!!! rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın. benim bebeğim biz istemeden habersiz aniden geldi ve işte yine öyle gitmiş.
her şey eksik olabilir, planlarınız tutmayabilir; ama umursadığınız tek şey bebeğinizin sağlığı ve huzurunuz olsun. gerisi boşmuş. insan kaybedince anlıyor. malesef.
rabbim mart annelerini, tüm anneleri ve anne olmak isteyenleri üzmeden bekletmeden hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inş.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum, rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlatlar nasip etsin hepimize inş.
Ahh oncelikle ozur dilerim telefondan girdigim icin senin mesajini okuyamadan altina msj gondermisim hic hos olmamis.içim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.
kızlar, güzel anneler,
Canim gecmis olsun 5. Haftada kahverengi lekeler geldi. progestan 200 mg gunde 3 kez icmeye basladim. bende surekli yattim. 10 gun surdu akintilar. sonra gecti. simdi 9+1 birim yani bugun dr kontrolum de vardi kalan progestanlar bitjnce birakabilirz dedi 6-7 tane kaldi. ki bana 16. Haftaya kadar devam edebiliriz demisti. ama yatmak grrcekten ise yariyor. hic kalkmanan lazim. insllah duzelir. bide folik asitle (folbiol) elevit kullaniyorum.merhaba kızlar hamileliği sonlanan arkadaşlarınız için çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar
bende 5+1 haftalık hamileyim ve çok sıkıntılı geçiriyorum 4+1 den beri k.rengi akıntı var hatta 4+3 te çok yoğun oldu dr a gittim hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı hafifler gibi oldu leke bu defa kırmızı renkli kanamam oldu ama sadece çamaşırıma zeytinin yarısı büyüklüğünde bulaşacak şekilde oldu bana progestan verildi içiyorum bugün henüz hiç olmadı lekelenme ama güvenmiyorum çünkü bugüne kadar günde en az 1 kere kadar geldi düşük tehliken var dediler ben sürekli yatış halindeyim o arkadaşlarınızdada varmıydı böyle problem yada progestan kullanan varmı aranızda ne kadar sürede kesiyor akıntıyı yada kesiyormu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye lütfen yorum yapın içimi rahatlatacak sözlere çok ihtiyacım var haa birde ara ara şiddetli karın ağrısı yaşıyorum
merhaba kızlar hamileliği sonlanan arkadaşlarınız için çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar
bende 5+1 haftalık hamileyim ve çok sıkıntılı geçiriyorum 4+1 den beri k.rengi akıntı var hatta 4+3 te çok yoğun oldu dr a gittim hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı hafifler gibi oldu leke bu defa kırmızı renkli kanamam oldu ama sadece çamaşırıma zeytinin yarısı büyüklüğünde bulaşacak şekilde oldu bana progestan verildi içiyorum bugün henüz hiç olmadı lekelenme ama güvenmiyorum çünkü bugüne kadar günde en az 1 kere kadar geldi düşük tehliken var dediler ben sürekli yatış halindeyim o arkadaşlarınızdada varmıydı böyle problem yada progestan kullanan varmı aranızda ne kadar sürede kesiyor akıntıyı yada kesiyormu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye lütfen yorum yapın içimi rahatlatacak sözlere çok ihtiyacım var haa birde ara ara şiddetli karın ağrısı yaşıyorum