2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım bilgilerini yazda senide ekleyim

sürmeli arkadaşım benide eklemişsin listeye çok teşekkür ederim. Eksik bilgilerimi tatlayayım . yaş:29 şehir:istanbul muhtemel doğum tarihi:13 mart .... aslında ben üstüne görme ve geç döllenme yaşadım beta hcg değerime göre doktorum 23 mayıs olan son adet tarihimi 10 hazirana çekicez sanırım dedi. bebeği ultrasonda görünce Allah'ın izniyle ölçüm yaptıktan sonra netleşicek doğum tarihim. Çok teşekkürler canım....

kızlar merhaba ,Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla inşallah
bu arada laptopları kucağınıza koymayın sakın

bişey sorcam ne zaman çift çizgiyi gördünüz bende şüpheleniyorum bu ay ama 8i beklenen adet
sabah yapayım diyorum test çıkarmı acaba?

kesin cikar demek zor, ama ben hep adet gunu yaparim testi, hemen cikar ikinci cizgi,
ama cikmamasi da hamile olmadigin anlamina gelmiyor tabi, karar senin, istersen bi dene, guzel haberi yazmayi da unutma

Günaydın :103:

Midem bulaniyor diye ac karnina hap yuttum.. oda migdemi temelli bulatti sabah sabah su..

Allah yardimcin olsun surmeli, sende bulantilar baya siddetlenmis
benim bazen hissettiriyor kendini bazen geciyor, simdilik idare ediyoruz

Allah yardimcin olsun surmeli, sende bulantilar baya siddetlenmis
benim bazen hissettiriyor kendini bazen geciyor, simdilik idare ediyoruz

Aminnnnnn.

Evet cok fena hemde.. helede aksamlari midemden yemek borusuna kadar bir yanma oluyor.. ayyy nasil gececek 8.5 ay bilmiyorum ki

Günaydın :103:

Midem bulaniyor diye ac karnina hap yuttum.. oda migdemi temelli bulatti sabah sabah su..

ayyyy kıyamam yaaa
sen baya perişansın ailene yakınsındır inşaallah
ben çok şükür iyiyim hiiiiiiiç bulantım yok kasık ağrılarım da baya azaldı
Allah yüzümüze bakıyor sanırım normalde bünyem zayıfıtr ve annemlerden uzağım
bulantım filan olsa çok zorlardı herhalde i
neyse çok konuşup kendi kendime nazar değdirmeyim
ama bir şeyler ye mutlaka mide boş kaldıkça daha çok bulanırmış meyva filan yemeye çalış

Aminnnnnn.

Evet cok fena hemde.. helede aksamlari midemden yemek borusuna kadar bir yanma oluyor.. ayyy nasil gececek 8.5 ay bilmiyorum ki

benim de ilk kizimda oyleydi, ama 12. haftaya dogru baya azaldi, tamamen gecmesi kizimi kucagima aldigimda oldu
neyse bebislerimize saglikla kavusalim da, gerisi sorun degil

idrar testinde belki silik bir çizgi çıkabilir ama kan testinde çıkıyor bize de söyle sonucunu

az sonra bol stresli bir görüşme yapacağım iş için...:85:nefes alıp veriyorum, bebişi stressiz tutmaya çalışıyorum ama insanlar da çok acımasız olabiliyor

alkon,kahorihama,pin01,galvaniz listeye bakın kızlar
ebah234 beklenen doğum tarihin nedir :44:

bugün doktora gidicem kesin tarihi o verir ama internetten hesapladığıma göre 10/03 doğum tarihi ve ilk bebeğim olacak allah nasip ederse

günaydın anneler...nasılsınız bebişler nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…