2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
az sonra bol stresli bir görüşme yapacağım iş için...:85:nefes alıp veriyorum, bebişi stressiz tutmaya çalışıyorum ama insanlar da çok acımasız olabiliyor:KK20::KK57::KK47:

allah yardımcın olsun.bebeğin ve senin için ne hayırlısıysa o olsun inşallah...kasma kendini gerilme....

kızlar merhaba ,Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla inşallah
bu arada laptopları kucağınıza koymayın sakın

bişey sorcam ne zaman çift çizgiyi gördünüz bende şüpheleniyorum bu ay ama 8i beklenen adet
sabah yapayım diyorum test çıkarmı acaba?

yap canım .ben adete 2 gün kala yaptım bariz kıpkırmızı çizgi çıktı.bulantıdan ve kokulara duyarlılıktan şüphelenmiştim...

tekrar tekrar günaydııııııııııııııın:KK16::KK16::KK16:
ben bugün iyiyim çok şükür dün değerlerin arttığını görünce kasık ağrım filan kalmadı haaaaaaaaa haaaa haaaaa
kızlar yaaa ben normal süt içemiyorum meyveli süt içsem olur mu sizce doktora sormak hiiiiiiiiiiiiç aklıma gelmemişti ablam da içmesen iyi olur dedi bilemedim şimdiii

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsn hepimize:KK16::KK16::KK16:

günaydın...sanada canım...

gunaydin elif, herkese gunaydinlar ve hayirli cumalar:KK3:

sanada günaydın canım.sağolasın.

Günaydın :103:

Midem bulaniyor diye ac karnina hap yuttum.. oda migdemi temelli bulatti sabah sabah su..:KK5:

günaydın.kıyamam ya.bende de var ama çok hafif.sende çok erken başlamış canım ya.tuzlu bişeylerle mideni boş bırakma..

ben bugün iyiyim çok şükür dün değerlerin arttığını görünce kasık ağrım filan kalmadı haaaaaaaaa haaaa haaaaa
kızlar yaaa ben normal süt içemiyorum meyveli süt içsem olur mu sizce doktora sormak hiiiiiiiiiiiiç aklıma gelmemişti ablam da içmesen iyi olur dedi bilemedim şimdiii

günaydın canım.adet olamadın ya kasık ağrıları normal.meyceli sütten ziyade normal süt daha iyi diye biliyorum ama.süt içemiyorsan ayran iç yada peynir yada yoğurtla o açığı kapat.zaten ilk 3 ay kanımızla beslenecek canım korkma.daha yemeyecek bebişler rahat ol...3 aydan sonrası önemli:)))

günaydın anneler...nasılsınız bebişler nasıl??

günaydın canım.biz iyiyiz sen nasılsın???

yap canım .ben adete 2 gün kala yaptım bariz kıpkırmızı çizgi çıktı.bulantıdan ve kokulara duyarlılıktan şüphelenmiştim...

iyiyiz canım mesajını görmemişim kimse yazmıyor diye tvye bakıyordum kusura bakma.
yarın doktora gidince daha rahatlayacağım inşallah :26:

ben idrar testini adet tarihimden 1 yada 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı.bide testlerde 5 dakika beklemek gerekiyordu en son aldığım test 3 dakika yazıyordu ondanda olabilir.

selam herkese
bugun ıse zor geldım yolda nasıl mıdem bulandı
arabayı saga cekmeyı bıle dusundum
bısıler yedım ıyı geldı ama sımdıde heran kusabılır durumdayım :KK25:
canım sen sade sut ıcemıosan balla karsıtır,ya muzlu sut yap kendıne blendırdan gecırıp
kendı meyvalı sutunu yap..:KK28:
:KK49:

iyiyiz canım mesajını görmemişim kimse yazmıyor diye tvye bakıyordum kusura bakma.
yarın doktora gidince daha rahatlayacağım inşallah :26:

ben idrar testini adet tarihimden 1 yada 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı.bide testlerde 5 dakika beklemek gerekiyordu en son aldığım test 3 dakika yazıyordu ondanda olabilir.

doğrudur canım.bilemiyorumki ilk bebeğimdede bundada adetten iki gün önce yaptım çıktı.ben doktora gidecektim rabbimin işi.röntgenim vardı engel oldu belki.kan testinde çıkar ama heyecan işte.sende korkma rahat ol.herşey yolunda inşallahhh

selam herkese
bugun ıse zor geldım yolda nasıl mıdem bulandı
arabayı saga cekmeyı bıle dusundum
bısıler yedım ıyı geldı ama sımdıde heran kusabılır durumdayım :KK25:
canım sen sade sut ıcemıosan balla karsıtır,ya muzlu sut yap kendıne blendırdan gecırıp
kendı meyvalı sutunu yap..:KK28:
:KK49:

a.selam canım geçmiş olsun.bulantılarınız erken başlamış allah yardımcınız olsun.midenizi boş bırakmayın sürekli kraker tarzı tuzlu şeyler taşıyın....

canım bende soğuk süt içemezdim şimdi gece yatmadan koca bir bardak süt içiyorum tadı değişik güzel geldi kendime şaşırıyorum nasıl içiyorum diye:KK9:
istersen içine bal at öyle iç.doktoruna sor hazır meyveli süt değilde evde sütün içine sen meyva atsan kendi meyveli sütünü yapsan faydası olurmu ?
benim geçen yıldan kötü bir balık olayım oldu memleket tatilimiz mahvoldu sonrada hiç yiyemedim.
haftada 2 defa balık yemek lazımmış yapacak birşey yok bebiş için herşeyi yerim.belki haftada 2 olmazda 1 defada olsa tüketmek istiyorum.somonda omega 3 varmış araştırıyorum iyi bir yer bulursam alıcam inşallah:KK16:

sağ oluuuuuuuuuuuuuun kızlar en iyisi öyle yapayım evdeki çilekli sütleri de kocacığım içsin artııııııık:KK9::KK9::KK9:
balık yaşadığımız yerde bulma ihtimalim yok malesef ama yaz mevsimi olduğu için bir tanıdığımızın doktoru ceviz fındık badem yiyerek o eksiği kapatabilirsin demiş ben de öyle yapıyorum artııııık

sağ oluuuuuuuuuuuuuun kızlar en iyisi öyle yapayım evdeki çilekli sütleri de kocacığım içsin artııııııık:KK9::KK9::KK9:
balık yaşadığımız yerde bulma ihtimalim yok malesef ama yaz mevsimi olduğu için bir tanıdığımızın doktoru ceviz fındık badem yiyerek o eksiği kapatabilirsin demiş ben de öyle yapıyorum artııııık

kıyamam nerdeysen dondurup yollayayım canım sana inan seve seve yollarımmm

kıyamam nerdeysen dondurup yollayayım canım sana inan seve seve yollarımmm

ayyyyyyyy çoooooooook teşekkür ederim ercişteyim ben malum ufak yer alabalık tesisi var sadece ama somon tavsiye ediliyor genelde neyse benim bebişim de inşaallah fındıktan cevizden alır vitaminini:KK51::KK51::KK51:

kızlar malum yeni hamileyiz benim ilk bazılarımızım daha önceden tecrübesi var.
öğrendikten sonra nelere dikkat ediyorsunuz?

ben yazayım aklıma gelenleri

ağır kaldırmıyorum.
birşeylere uzanmıyoum sandalyeyi alıp çıkıyorum.
dişlerimi sabah akşam kesin fırçalıyorum akşam gargara mutlaka yapıyorum.
epilasyonu dün duydum yapılmaması gerekiyormuş jilet yapıyorum.
yatarken sola yatıyorum burda duymuştum zaten normaldede böyle yatıyorum.
tuvalet temizliğini normalde de önden arkaya yapıyordum şimdi daha dikkat ediyorum.

gece yatmadan büyük bir bardak süt içiyorum.
sabah 1 tane yumurta yiyorum
sabah 1 kk kadar peynir yiyorum.

meyvalara ağırlık verdim öğünlerimi artırdım.
öğleden sonra 1 avuç kadar badem fındık karışımı yiyorum.
gün içinde 1 kase kadar yoğurt yiyorum yada ayran içiyorum.
haftada 1 balık yiyeceğim inşallah.
tavuk ve etide hafta 1 yemeyi düşünüyorum(etle aram iyi değil tavuk yerim yada köfte )
haftada 1 ıspanak yemeyi düşünüyorum bugün yapaım belki :KK34:
kuru fasulyede folik asitten zengin hafta bir yaparım piyaz yada yemeğini.köfteside oluyor kızlar yeterki yemek isteyin.
tahıllardan da tüketiyorum.
kavunda c vitamini var,karpuzdada folik asit bulunuyormuş yiyorum.
beyaz ekmek yemiyorum zaten tam tahıllı ekmeğe devam ediyorum.
türk kahvesi nescafe ve asitli içecekler kırk yılda bir içiyordum şimdi hiç içmiyorum.
bol su içerim zaten :KK34:

ayyyyyyyy çoooooooook teşekkür ederim ercişteyim ben malum ufak yer alabalık tesisi var sadece ama somon tavsiye ediliyor genelde neyse benim bebişim de inşaallah fındıktan cevizden alır vitaminini:KK51::KK51::KK51:

erciş mi???gerçekten mi??ben orada 4 yıl çalıştım.en son okulum ibni sinaydı.ben çok severim orayı çokkkk....az ilerlesin hamileliğin 3 aydan sonra ben sana yollarım dondurup balık falan...:)))

huuuu kime söylüyoruuuuummm ben taze hamiş demek senin ki de süpriz bebiş aynı benim minik kızım gibi:)))

bu arada ben doktorumla konuştum.ben epilasyon yaptırıyordum %80 azalmıştı 1 yıldır dün dedim ne yapacağım..epilasyon zarar vermez devam et dedi.en sevindiğim olayda bu oldu zaten:)))

X