2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
http://www.oyuncakdunyasi.com/Polly...jg0kDfwKjMvc7uc0vwd-Asit-TnHzvCwaAofT8P8HAQ#0

Canım bizdeki bu, ikisi de oynuyor, elbise falan da aldık bebeğine parça parça.giydirip çıkarıyorlar. Parasını hak ediyor bence, o kıyafetleri bebekleri hirpaliyorlar ama plastigi kaliteli, sünüyor ama kopmuyor.

Hasta olan herkese gecmiş olsun...havalar sogudu hasta olmamak zor..
Şart koşma tahamülsüzlük bende cok var malesef sürekli birlikte olmaktan oluyor bazen babasıyla vakit geciriyor yada ben arkadasımla oturup kafa dağıtınca çok iyi geliyor..ama bir süre kimse olmadan basbasa kalınca cok sinir oluyorum çok inatcı ve laf dinlemiyor zaten.

Cocuklar evde cok koşuyor mu? Ben artık korkmaya basladım alt komşu şikayete gelecek diye..durmuyor dinlemiyor oyuncakları yere atıyor falan of yoruldum.

Cocuklar evde cok koşuyor mu? Ben artık korkmaya basladım alt komşu şikayete gelecek diye..durmuyor dinlemiyor oyuncakları yere atıyor falan of yoruldum.

Misafir gelince çocuklar da varsa onlarla koşuyor ama daha çok zıplama var bizde.komşu ggelirse de çocuk bu yani yapacak birşey yok.

bizde de daha çok zıplama var yerdeyatakta koltukta heryerde,dansı da koşması da güm güm vura vura,biz de yapma etme aşağıda başkaları oturuyo rahatsız olurlar bize kızalar desek de anlamıyo dinlemiyo ben artık onu geçtim bi tarafına zarar vermese bari,en çok koltukta zıplarken korkuyorum,zaten yazın koltuktan parkeye düştüğünde alnında olan koca şişlikten birazcık kaldı gödükçe üzülüyorum...

Aynen bir yandan rahatsuz olacaklar diye düşünüyorum bir yandan kendine zarar verecek diye..bir arkadaşın oğlu masaya çıkıp ucuyorum diye atlamış yüz üstü dişleri kırılmış dili dudagı kesilmiş çok büyük tehlike evde aslında..deli mayın gibi koşuyorlar evde geziyorlar..

Biz tuvalet eğitimine baslamadık aslında yazın denedik ama olmadı gidip yapıyordu on dakika sonra altına bi daha yapıyordu...şimdi yapınca söylüyor ama ötesi yok...bende cok zorlamıyorum şimdilik.

Biz tuvalet eğitimine baslamadık aslında yazın denedik ama olmadı gidip yapıyordu on dakika sonra altına bi daha yapıyordu...şimdi yapınca söylüyor ama ötesi yok...bende cok zorlamıyorum şimdilik.
Allah kolaylik versin cnm gercekten zor bir surecmis tuvalet egitimi

kizlar cuma ogleen beri kanamam oluyor ara ara ama sancim yok beklemedeyiz. dualarinizi eksik etmeyin

Nasılsınız arkadaşlar?
Biz yine hastalandik ve atlattık, bu sene kurtulamadık bir türlü, her kış çok az hasta olurlardı, bir aydır neredeyse toparlayamadilar. Eren in kulakları iltihaplandi, zeynonun ise bronslari, bir haftadır antibiyotik kullaniyoruz, bitti inşallah. Bir haftadır evden çıkmadılar, çok bunaldilar, bugün aksam cikaracaz.

Geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin.istanbulda da bugün bayağı soğuk,evde çok sıkılıyoruz ana oğul

biz dün yine düştük koltuktan,koltuğun kol dayama yerine çıyo ordan ya düşünce duvara kafa vurmuş kocaman ceviz gibi şişti yine buz merhem hiçbişey indirmedi,bcakta dizde de az şişlik ve morarma oldu biraz sekerek yürüyodu bacağını kıvırınca acıyodu sanırım mızmızlanıyodu,3 saat sonra falan gündüz uykusunu da yaptı ama akşam hastanedeydik iç kanama olabilir diye şişlik büyük olunca ultrason bacağına da röntgen çekildi gece 2ye kadar hastaneledeydik korktuk baya ama bişeyi yokmuş,ama üzülüyo insan kafada yine bi şişlik,Allah beterinden korusun... bi daha da yaşatmasın kokutmasın,zor...

papatyacım Derin dehastaydı ya antibiyotik kullanıyoduk geçmişti geçen hafta iyiydik 2 gündü yine nezle grip gibi hapşırık burun akıntısı yatarken burun tıkanıklığı gibi,peditusa başalmıştım zaten dün akşam onu da gösterdik peditusa devam ediyoruz öksürük falan yok şu an başka bişey vermedi ilerlemez inşallahisize geçmiş olsun canım kış olunca böyle hep bi hafta iyi durabildik...

BIRAZ ONCE DR DAN GELDIM. 2,5-3 ARASI DEDI ACILMA BEKLEMEDEYIZ EVDE BAKALIM

hayırlısı olsun artık canım, Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…