http://www.oyuncakdunyasi.com/Polly...jg0kDfwKjMvc7uc0vwd-Asit-TnHzvCwaAofT8P8HAQ#0hiç bilmiyodum bunları baktım bence de sever biz de alalım,senin tavsiye edeceğin bi modeli var mı,ben şemsiyeli bi modelini gördüm onu beğendim bu aralar şemsiye düşkünlüğü var gördüğü yerde istiyo tehlikeli diye almıyorum,o yüzden o dikkatimi çekti...
Cocuklar evde cok koşuyor mu? Ben artık korkmaya basladım alt komşu şikayete gelecek diye..durmuyor dinlemiyor oyuncakları yere atıyor falan of yoruldum.
Cocuklar evde cok koşuyor mu? Ben artık korkmaya basladım alt komşu şikayete gelecek diye..durmuyor dinlemiyor oyuncakları yere atıyor falan of yoruldum.
Aynen bir yandan rahatsuz olacaklar diye düşünüyorum bir yandan kendine zarar verecek diye..bir arkadaşın oğlu masaya çıkıp ucuyorum diye atlamış yüz üstü dişleri kırılmış dili dudagı kesilmiş çok büyük tehlike evde aslında..deli mayın gibi koşuyorlar evde geziyorlar..bizde de daha çok zıplama var yerdeyatakta koltukta heryerde,dansı da koşması da güm güm vura vura,biz de yapma etme aşağıda başkaları oturuyo rahatsız olurlar bize kızalar desek de anlamıyo dinlemiyo ben artık onu geçtim bi tarafına zarar vermese bari,en çok koltukta zıplarken korkuyorum,zaten yazın koltuktan parkeye düştüğünde alnında olan koca şişlikten birazcık kaldı gödükçe üzülüyorum...
Allah kolaylik versin cnm gercekten zor bir surecmis tuvalet egitimiBiz tuvalet eğitimine baslamadık aslında yazın denedik ama olmadı gidip yapıyordu on dakika sonra altına bi daha yapıyordu...şimdi yapınca söylüyor ama ötesi yok...bende cok zorlamıyorum şimdilik.
28 aralik cnm beklemedeyiz insSweetçim doğum tarihi belli mi. ?
Canım ALLAH yardımcınız olsun sağsalim gelsin paşa..eltim dün doğurdu Darısı başınakizlar cuma ogleen beri kanamam oluyor ara ara ama sancim yok beklemedeyiz. dualarinizi eksik etmeyin
kizlar cuma ogleen beri kanamam oluyor ara ara ama sancim yok beklemedeyiz. dualarinizi eksik etmeyin
BIRAZ ONCE DR DAN GELDIM. 2,5-3 ARASI DEDI ACILMA BEKLEMEDEYIZ EVDE BAKALIMSon durum nedir sweet?
Nasılsınız arkadaşlar?
Biz yine hastalandik ve atlattık, bu sene kurtulamadık bir türlü, her kış çok az hasta olurlardı, bir aydır neredeyse toparlayamadilar. Eren in kulakları iltihaplandi, zeynonun ise bronslari, bir haftadır antibiyotik kullaniyoruz, bitti inşallah. Bir haftadır evden çıkmadılar, çok bunaldilar, bugün aksam cikaracaz.
BIRAZ ONCE DR DAN GELDIM. 2,5-3 ARASI DEDI ACILMA BEKLEMEDEYIZ EVDE BAKALIM